Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
moha bácsi #50451 üzenetére
Kellett a píz a jányra...
Igen, a fentiek miatt volt ez a sok bolt zárás/nyitás az elmúlt években.
Az új felállás:
4 SPAR
3 ALDI
2 LIDL -
válasz
grizlisandor #50450 üzenetére
A 100-ast és a Reál üzletláncot a debreceni Ráthonyi úr üzemeltette. Akinek a fia a Vajna-Palácsik Tímea férje most. Amikor átvették a céget, akkor sokan elhúztak onnan...
Nemrég pedig kiszálltak, vagy eladták a Reál élelmiszerboltokból a részüket.
Timike ismét "véletlenül" egy milliárdosba szeretett bele... Ilyen az élet, kérem szépen... -
grizlisandor
veterán
válasz
moha bácsi #50448 üzenetére
Nem tudom mire volt jó kiüldözni mindenestül őket, Spar elég volt már a faluban, Aldi elfért volna még 1, de 2 hova meg minek.
-
lemmy71
őstag
válasz
moha bácsi #50448 üzenetére
Milyen finom presszókávékat íttunk ott a nyolcvanas években, igazi tejszínhabbal ☕
Télen amikor nagyon hideg volt, a kávé mellé lecsúszott egy császárkörte is -
válasz
grizlisandor #50447 üzenetére
Édesanyám a nyitástól a nyugdíjazásáig ott dolgozott. Volt szerencsém látni a régi jó kis 100-as folyamatos leépülését, a régi, jó dolgozók elmenekülését...
Belülről még sokkal rosszabb volt, mint, ami kívülről látszott. -
grizlisandor
veterán
A 100-as ABC helyén ez a SPAR valami borzalom, kevesebb kassza, polc, árú és a kávézó/szendvicsező/sült húsos rész sincs.
Eddig szándékosan kerültem, de most betévedtem, sajnos azt kaptam, amire számítottam.
-
Morris
veterán
válasz
littlelion21 #50442 üzenetére
Csak a koksz
-
Devid_81
félisten
Melyik terembe jartok?
Had menjek mar oda reggel 6 es 10 kozott -
Morris
veterán
válasz
littlelion21 #50439 üzenetére
Tizedik éve? Hát kurvára nem látszik
Mit csinálsz Te ott, takarítasz?
Helyes. 8:30-ra húzzál is onnan el szépen -
SipiBcs
őstag
Nah... Kifolyik a tesztoszteron a telefonomról
-
Morris
veterán
válasz
littlelion21 #50437 üzenetére
Kicsi az a hely kettőnknek
Nagy hordónak nagy csapja van. Biztos tudod... dehogy tudod, honnan tudhatnád -
Morris
veterán
válasz
littlelion21 #50409 üzenetére
Figyelj má monkey!
Remélem nem téged láttalak ma a konditerembe... -
Digger
senior tag
válasz
Stylewars_kp #50433 üzenetére
A szülői ház a Magvető 24 volt, ami azóta többször gazdát cserélt.
Aztán jött az asszony pajti, meg két lurkó.
Most Gyulán lakunk már több mint 20 éve. -
Digger
senior tag
válasz
Stylewars_kp #50424 üzenetére
Hogy mik derülnek ki!
Én is a nyóckerben laktam közel negyven évig! -
grizlisandor
veterán
Autoklíma ellenőrzésre, töltésre kit ajánlanátok Csaba északi részén?
Google szerint ők vannak a környéken:
-Power Klíma Kft.
-Bosch Diesel Autó Szerviz -
Kedves Fórumtársak!
Szeretettel hívlak benneteket a VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozóra, amely Békéscsabán, 2025.06.14-én 9-15 óráig lesz a Vasutas művházban.
Miért érdemes benézni hozzánk?
-RoboKaland bemutató, élmény kicsiknek és nagyoknak
tapasztalat és információcsere alapú oktatás és workshop-Retro számítógép, konzol és PC bemutató!
-Békés Megyei Könyvtár Digilabor robotjai!
...és még sok egyéb érdekesség, nézzétek meg a plakátot.
-
Dani_kp
addikt
Van akit érdekelhet egy eladó ParkSide PDSSA 20-Li A1 ütvecsavarozó? Marketplace felraktam már, de előre félek a sok hülyétől, meg küldöm a futárt és társaitól
.
Használt, de hibátlan állapotú 1-2 minimális kopás van a fém ház részen, 2 munkára használtam csak.
Privátban tudok róla képet küldeni, ha valakinek felkeltette az érdeklődését.
Link csak a leírás miatt van.
-
Stylewars_kp
őstag
Totyik lakóknak 10% kedvezmény: [link]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
moha bácsi #50422 üzenetére
Egy gonddal kevesebb.
-
Elvileg békéscsabai, egy portékámra jelentkezett, alkudozott bőven, aztán látom, hogy át van húzva a neve a privik között és akkor látom, hogy kitiltották...
Hát, jó, hogy nem lett biznisz. -
Dani_kp
addikt
válasz
moha bácsi #50419 üzenetére
Név alapján ismeretlen. Netán békéscsabai?
-
grafnet
veterán
válasz
moha bácsi #50419 üzenetére
Úgy látom a tíltásból, hogy jó hogy nem bizniszeltél vele!
-
Sziasztok!
Őróla [link] tud valaki valamit? Majdnem bizniszeltem vele....
-
homerhamm
addikt
válasz
Stylewars_kp #50417 üzenetére
- - -
-
SipiBcs
őstag
-
-
rizso
addikt
válasz
littlelion21 #50409 üzenetére
Kackac
-
Padree
senior tag
Üdv Urak!
Ezer éve, néha azért bekukkantok, jó látni a gárdát, hogy megvagytok!
Kis infó, segítség kellene:
Kislányom BME-n gépészmérnök hallgató, utolsó félévek (remélem), anyagtechnológia felé hajlik. Nyári gyakorlati helyet keres itt a megyében, Gyula, Békéscsaba főleg. Milyen cégekhez érdemes jelentkezni? Esetleg van ismeretségetek, kontaktotok valahová? -
rizso
addikt
válasz
grafnet #50400 üzenetére
Hááát, autókra fordítva simán behúznak olyasmi bullshittel, mint pl hogy az integrált VGA bőven elég játékra is
De persze, ezek az alap dolgok megvannak, csak ha mondjuk fura hang jön motortérből, azt már nem tudnám azonosítani.
moha bácsi & Stylewars_kp: magánszemély, Citroen C4 Picasso 2013 - nem, nem ismerem a 3F szabályt
Rendszámot lekérdeztem, carverticalon is lekértem az adatokat, egyéb nyomozást is végeztem, jónak tűnik, eladó is tök korrektül állt minden kérdésemhez/kérésemhez, ettől függetlenül persze simán beszophatom valamivel. De volt olyan kereskedő, akinek mikor említettem az esetleges átvizsgálást, lehurrogott, hogy hülye vagyok, az autó hibátlan, kifizetem és örömbódottá', csak használni kell.
-
Melyik kereskedés, milyen típus?
Nem mindegyik, akarom mondani, alig lesz olyan kereskedő, aki megengedi, hogy elvidd egy szervizbe a kocsit... Ezeknél ez egy becsípődés....
Csak, ha te viszel egy szakit, aki átnézi, akkor esetleg lehet. Sok kereskedőnek még próbarendszáma sincs: ergo KI SEM TUDOD VINNI A FORGALOMBA KIPRÓBÁLNI
Biztosan elegük van az önjelölt tesztpilótákból, meg a fikagépekből, de azért átestek a ló túloldalára.
Amikor az én mostani kocsimat vettem, borzasztó tapasztalatokba futottam bele...
Priviben megadom egy ismerősöm nevét, számát, aki vállal autó megnézést, hibakódolvasást, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest