- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Schafranek #74 üzenetére
A 3uTools segít ebben is.
-
Schafranek
tag
,,...elképzelni sem tudom, hogy kizárólag néma módban használjam a telefont,..."
Nálam is igy van: hosszú évek óta ugyanaz a csengőhangom, de az egyedi háttérképeket sem gyakran cserélem.
(Az egyik kolléga most selejtezte az androidot szifonra, majd kérdezi, hogyan tudja felvarázsolni a jól megszokott, régi csengőhangját.)
Otium est pulvinar diaboli. 2006
-
Schafranek
tag
válasz
malatinszki #66 üzenetére
,,Az hogy az App store-ból megveszed 299.-Ft ért (már ami fent van, sok magyar előadó hiányzik) nem az jelenti hogy egyedi a csengőhangod."
Igy van, de nálam nem erről van szó.
Otium est pulvinar diaboli. 2006
-
vadkörte
addikt
válasz
malatinszki #70 üzenetére
Csatlakozom Zsolt,72-höz. Több mint 10 éve ugyanaz a csengőhangom - bocs srácok, de elképzelni sem tudom, hogy kizárólag néma módban használjam a telefont, ezért is értetlenkedtem a múltkor...
- Parov Stelar-Booty swing-jének kb. első perce.
Való igaz, droidnál lényegesen egyszerűbb az egyedi csengőhang/értesítési hang/ébresztő hang beállítása viszont iOS alatt sem reménytelen. A már említett 3uTools-zal könnyen megoldható ez is. Elérhető Windows-ra és MacOS-re is.Üdv. V. Körte
-
válasz
malatinszki #68 üzenetére
Évek óta használok saját magam által szerkesztett hangokat, s ezzel nem vagyok egyedül az iPhone-közösségben (pl itteni topikok, vagy a való élet). Nem a Garage Band-et használom, arra direkt nem is utaltam, hanem a 3uTools appot (lásd korábbi posztom).
Szerkeszted, másolod a Ringtones-ba és használod. Ennyi. -
válasz
malatinszki #66 üzenetére
Nem csak vásárlási lehetőség van; megteheted, hogy a kedved szerint szerkesztett (megvágott) hangot állítod be. Ebben segít a sok egyéb más szolgáltatást is kínáló 3uTools Windows-program.
Lehetőség van arra is, hogy kontaktonként más és más csengőhangot állits be. [kép] -
malatinszki
csendes tag
válasz
Schafranek #48 üzenetére
Az hogy az App store-ból megveszed 299.-Ft ért (már ami fent van, sok magyar előadó hiányzik) nem az jelenti hogy egyedi a csengőhangod. Ennio Morricone 12perces művét vágtam úgy hogy a kiemelkedő és felismerhető accordok megfelelő ütembe szólaljanak meg telefonon. Na ezt egyik szifonra (i13 v. i14pro) sem tudtam beállítani. Jelenleg 6 diszkrét csengőhang van beállítva céges pixel 9 pro telefonomra, családtagok, főnök. Rá se kell néznem a telóra hogy ki keres, a fülem szűri a hívásokat. Az ismeretlen hívókat My Name Is Nobody című szám szűri, jelzi.
-
vadkörte
addikt
válasz
szabonagyur #62 üzenetére
Mondjuk amilyen hmmm... érdekesek a gyári hangok, nem csodálom, hogy sok user néma módban használja.
Órát tekintve eléggé régimódi vagyok, egyelőre nem nagyon tervezem okoksóra vásárlását. Hiányozna az öreg Molnija-m ketyegése.Üdv. V. Körte
-
szabonagyur
félisten
Nem mondtam, hogy nem lehet ilyen, csak amúgy tényleg annyian nem foglalkoznak ilyennel.
Illetve mivel fixen némítva van a teló, így végképp nem érdekel
Nagy ritkán ha otthon olyat csinálok, hogy nincs rajtam óra akkor van hang rajta, de ott meg felismerem, hogy az enyém csörög, publikban meg úgysem lenne rajta hang.
-
vadkörte
addikt
válasz
szabonagyur #60 üzenetére
Azért az elfogadható lehet, hogy valaki ragaszkodik a hosszú évek óta telefonról telefonra hurcolászott csengőhangjához. Lehet, hogy ez ilyen boomer dolog, de ez van.
Több mint 10 éve ugyanaz a csengő- és legalább 14 éve az üzenetjelző hangom.
Mindkettőt és az utoljára használt hátterem - Xiaomi Redmi 1S default stock háttere - is át tudtam hozni droid-ról (az üzenetjelzőn kellett vágni) volt vagy 1,5 perc...Üdv. V. Körte
-
szabonagyur
félisten
válasz
TechMagneTic #20 üzenetére
Csengőhangot? Cégesen a hátteret sem szoktam cserélgetni és látok sokakat ahol szintén ez van.
-
Persze, nincs ezzel semmi probléma, ha neked (és sokaknak) nem alternatíva az iPhone/iOS.
A saját tapasztalataimat írtam le (te is), ez így korrekt, egyikünk számára teljesen jó és nem szívesen hagyná el az Apple-t, másikuk pedig annyi gondot lát benne, hogy számára nem megfelelő.
Jó, hogy legalább ez a két rendszer talpon maradt és lehet választani, még jobb volna a felhasználók szempontjából, ha több (3-4) OS versenyezne…. De erre jelenleg nincs kilátás. -
Decske
senior tag
Igaz én csak iPad-en használom a gyári billentyűzetet, de az egyedüli értékes funkciója az, hogy speciális karaktereket lefelé suhintással lehet írni. Azon túl magyarul botrány sz@r. A toldalékolást nem ismeri, az ékezeteket fele-fele arányban egészíti ki és semmit nem tanul soha, pedig nem ez az első iPadem. Ha kijavítja rosszra, akkor nem a billentyűzeten lehet kérni az eredeti szót, hanem a javított szóra kell kattintani, és ott egy hangyaf@sznyi kis visszanyilat kell nyomni ami inkább nem sikerül mint igen. Leváltani meg nem lehet, mert az alternatív billentyűzetek használata még mindig több bugot okoz, mint a gyári.
Az iPhone az egy tök jó kommunikácós eszköz. De ha ennél több kell, már meg vagy lőve. Sem lebeőablakos megjelenítés, se osztott kijelzős megjelenítés nincs. Asztali mód, hogy ne kelljen más eszközt használni, ha nagyobb kijelző kell szintén nincs. Ugyan így, nincs pencil támogatás. Ezek nélkül számomra nem alternatíva sajnos.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
M1995
aktív tag
Jövőre még többen fognak váltani szerintem, mivel a sima iPhone kijelzője is már LTPO lesz, a 60 Hz képfrissítés miatt sokat szoktak panaszkodni, legalábbis fórumokon.
Azt látom én is a változtatásokkal inkább az Androidról váltóknak kedveznek, én mint régi iPhone-os meg fogom a fejem mit műveltek iOS 18-ban elvett funkciók és rossz változások, felesleges extra mozdulatok, persze hiába írom a hibákat az Apple-nek, tudják úgyis maradok, mert mire is váltanék, az új vevőjük pedig úgysem tudja mi volt jobb 18 előtt. Amiről nem tud, az nem fáj. De már 16-tal elkezdték amúgy, a háttérkép kezelést akkor “újították” és azóta vannak több éves bugok javítatlanul.
14-ben App Library jó mindegy nem muszáj használni. Viszont 18-ban fotók, vezérlőközpont, beállítások menü, de még a számológép is el lett barmolva, ezek már a rendszer alapvető részei és bosszantó. Viszont új usernek ez fel sem tűnik, mert örül már itt is bárhova pakolhat ikonokat és kapcsolókat mint Androidon.
Nagy különbség, hogy valaki iOS-en soha nem volt dolgot hiányol, és más dolog egy régi iOS user fogja a fejét egy frissítés elvesz hosszú éveken át megszokott dolgokat. -
joey04
titán
Pedig a sok opció, kapcsoló, stb szir-szar bonyolítás amiket évről évre pakolnak bele, pont az egyszerűséget kezdi kiölni a rendszerből. Az jó, hogy te elégedett vagy, de rengeteg droidról váltónak az a baja, hogy továbbra is sok opció hiányzik, ami meg benne van, az nem olyan részletes mint droidon. Így aztán lassan eljutunk majd oda, hogy aki vált, annak sem jó, a régi szifonosok meg pont az egyszerűséget, korlátoltságot szerették, és így nekik sem jó. És sajnos a rendszeren is látszik, hogy egyre több a bug, ahogy bonyolódik a rendszer. Egy kapcsoló itt, egy opció ott, aztán szépen összeakadnak a nagy szabadságban és jönnek a bugok.
-
hdavid1
tag
Szerintem sokan az Apple-közösség viselkedése miatt tanúsítanak ellenérzést az iPhone irányába. Én mindig is jó telefonnak tartottam az iPhone-okat, használtam is néha rövidebb ideig őket, viszont nem tetszik, hogy ha valaki leír egy problémát vele kapcsolatban normálisan, egyből trollnak és haternek lesz minősítve.
Vagy ha valakinek igénye lenne egy funkcióra, ami nincs benne, akkor is vagy troll lesz, vagy teljesen feleslegesnek fogják gondolni az igényelt funkciót.Szóval engem igazából a közösség tart távolt az iPhone-tól, de magát a telefont sosem gondoltam rossznak.
-
„Szerintem az Apple pont az egyszerűségével vonzza a felhasználókat. Nagyon sokan nem vágynak annyi beállítási lehetőségre, csak hogy gyorsan működjön stabilan a telefon.”
Ezzel én is pont ugyanígy vagyok. Az utolsó robotos telefonomat már nem is módosítottam, úgy használtam, ahogy kivettem a dobozból. Előtte szana-szét moddoltam a telefonokat, de egyszerűen megváltoztam, már nem igénylem ezt, viszont az pont jó, amit az Apple kínál. Ami másoknak hátrány (egyszerű, könnyen kezelhető, nincs túl sok beállítási lehetőség, zárt rendszer), az számomra éppen előny. -
Vandie
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a környezetemben is egyre többen váltottak tavaly Androidról Apple-re. A Facebookon levő Iphone csoportban is egyre többen posztolnak azok, akik most váltottak Karácsonykor. Szerintem az Apple pont az egyszerűségével vonzza a felhasználókat. Nagyon sokan nem vágynak annyi beállítási lehetőségre, csak hogy gyorsan működjön stabilan a telefon. Én tavaly előtt váltottam Samsung S szériáról I13-ra és mai napig életem egyik legjobb döntésének tartom. Pár hete egy Honor készülék került a kezembe, nekem kellett beállítgatni de alig vártam, hogy átadhassam, mert annyira idegesített. Nekem nem menőzni kellett a telefon, hanem kiváncsi voltam a rendszerre és itt ragadtam. Valahogy az egész márka, ökoszisztéma nagyon stabil lábakon áll.
Samsung Galaxy S21-->Iphone 13, Apple Watch SE, AirPods 4
-
odani
tag
Csatlakozom. Én még a rezgést is kikapcsoltam, totál felesleges. Sőt, egyesen utálom, amikor bárki asztalon fekvő mobilja - főleg egy csendes környezetben - egy tök random hanggal és frekvenciájú rezgéssel elkezdi magára vonni a figyelmet.
Számomra a hívások és üzenetek jelzése az okosóra első számú funkciója.[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Azért bennem felmerül a kérdés ha lenémítva használjátok akkor hogy veszitek észre ha hívnak?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
ilor14
tag
válasz
TechMagneTic #20 üzenetére
Androidos telefonom volt sem cseréltem csengőhangot, iPhone-on se fogok, mert nem igazán érdekel
, plusz eleve némítva van a telefonom, amióta megvettem, előző is így volt
-
válasz
LosBlancosRM #35 üzenetére
"Nekem lassú a gyári billentyűzet, mivel ékezettel írok telefonon is."
Nekem az itteni posztjaim 90 százaléka iPhone-on születik, gyári billentyűzettel, ékezetekkel. Tapasztalatom szerint alig-alig hibázik, illetve képes tanulni is, valamint rendelkezésre áll a gyakran használt kifejezések, szavak bevitelére a Billentyűzet menüpont Csereszöveg része, ahol el tudod őket tárolni és pikk-pakk bekerül a szövegbe.
Pl "főverziófrissítés" beviteléhez elég a "fover" karakterek bevitele. És így tovább, nálam szépen fel van töltve ez a rész az összetett vagy igen gyakran használt szavakkal. 2018 óta hízik az adatbázisa.
[kép]
Plusz, amikor nem zavarom vele a környezetemet, gyakran diktálok inkább, annak működése igen megbízható, pontos. Kifejezetten kedvelem, hogy az írásjeleket felismeri és elhelyezi (ez nagyon hiányzott Android alatt, ahol a "pont" szó hallatán bekerült a mondatba, hogy "pont", nem pedig a pont írásjel pl a mondat végére).
[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
válasz
LosBlancosRM #29 üzenetére
Swiftkey kicsit herélt az tény, de teljesen használható IOS-en is. Legalábbis napi használatra alkalmas, megszokást nyilván igényel.
De csak a billentyűzet miatt nem váltanék vissza Androidra.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
vadkörte
addikt
Az OS kezelésében/beállításában vannak (elég komoly) logikai bukfencek, viszont ha egyszer beállítod, "csak" használnod kell.
20+ év Windows után először találkozva a MacOS-sel, a hajam tudtam volna kitépni. Pár év linux-ozással segítve viszont néhány nap alatt ráéreztem a MacOS logikájára. Otthon a barátság azóta is töretlen, pedig abban is vannak érdekességek, munkában változatlanul Windows-ozok. Most épp a 11-el küzdök. Érzem nem leszünk barátok...
Ha az iOS-ben a droid-ot keresi valaki, csalódni fog. Nem hittem el, amikor ezzel próbáltak óvni a topikban egy költséges beruházástól. Nem hittem nekik, beleugrottam a mély vízbe.
Tizen sok évnyi droidozás után, ha nem lett volna a Mac-es szál, olyan lenne mint egy szál fa***ban futni a csalánosban. Érdekes és maradandó élmény, de határozottan kellemetlen.
Droid-on több billentyűzet app-ot használtam - GBoard, Nova, Swiftkey, stb... - a leg intuitívabb a Swiftkey volt, iOS-en az első pár óra morgása után valahogy ráállt a kezem (ujjaim) a stock billentyűzetre és eszembe nem jutna lecserélni.
Desktop-on - Mac Mini - a Firefox az elsődleges browser, (win-en is az, android-on is az volt) a telefonon bár van egy Brave is, de maradtam a Safari-nál. Egyszerű mint a huzalszeg, de pont azt tudja amire nekem egy telefonos browser kell.
Mire tanított meg a váltás? Ahány ember annyi szokás, ami nekem jó, másnak instant agyfasz. Hitvita helyett próbálom megérteni a miértjeit és ha tudom segítem, de nem akarok senkit megtéríteni, vagy győzködni.Üdv. V. Körte
-
.Szaki.
addikt
válasz
LosBlancosRM #34 üzenetére
Hmm. .. Érdekes meglátás. Lehet nagyon máshogy használjuk a telefont (más alkalmazásokat), de én ilyet nem tapasztaltam a gesztusvezérlés kapcsán. Mindegyikben az van, hogy ha jobbra húzom az ujjam, akkor visszalép. Mindazonáltal gondolom ez nem feltétlen az iOS-en múlik, hanem az adott külső app frontendesein is.
Az alkalmazások beállításaival kapcsolatban van igazság abban amit írsz, ez valóban megszokást igényel. Nekem már nem okoz nehézséget ennyi év iOS használat után, de tény, hogy amikor váltottam Androidról, akkor mondták, hogy egy hétig vagy utálni fogom az iOS-t, vagy nem fogom érteni, aztán szimplán rájön az ember, hogy milyen logika mentén megy és utána már nem lesz vele gondom. Igazuk volt.
Billentyűzet terén én is a gyárit használom teljes megelégedettséggel, valamint a diktálás is baromi kényelmes, szóval a Swiftkey-ről nem tudok nyilatkozni.
Az tény, hogy nem mindenkinek való egyik-másik platform. Ezért gyűlölöm a hitvitákat. Ezek szubjektív dolgok. Szerencse, hogy ilyen széles a piac, és mindenki megtalálhatja azt a platformot, amiben "otthon tudja magát érezni". Bár férfiasan bevallom, hogy azt sajnálom, hogy milyen módon tették tönkre és hintették be sóval a WP-t. Akkor még színesebb volt a paletta.
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
őstag
Ezt el is fogadom. Párom is elégedett vele. Nekem lassú a gyári billentyűzet, mivel ékezettel írok telefonon is. Böngészőknél nekem az Opera volt ami legkevésbé idegesített, de a végére azt is elengedtem. Akkoriban kérdeztem egy problémáról a csoportban, de trollnak meg haternek lettem bélyegezve.
Feltettem reklámblokkolót, ettől ha olvastam pl a GS-t és beléptem egy cikkbe, majd vissza, akkor sokat felpörgetett a Safari, nem ott folytatta ahol tartottam(Opera jó volt). Többi böngésző viszont új lapon nyitott meg sok cikket(pl ha PCW volt), onnan pedig már nem lépett vissza a GSre. Teljes képernyős mód sincs böngészéskor, a Safari számomra túl sok helyet elvesz feleslegesen a képernyőn.Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
őstag
Balról húzás legyen mindenhol, nem kiX-elgetés némelyik alkalmazásban, vagy bezárja pl a böngészőt, mert csak új lapra képes megnyitni, aztán hiába csak vissza akarok lépni az előzőbe, az appot zárja. De ott van még az alkalmazások beállítása is. Az is van az appban, de a telefon beállításaiban is.
Kár az iosért, mert a hardvert szerettem. Ha jól emlékszem, a böngészőknek már nem kell a safarit használni alapnak, hátha lesznek teljesértékű alternatívák. Akkor már csak a billentyűzetek butítását kéne feloldaniuk.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
válasz
Nem ismerem a Swiftkey-t, csak rövid próbát tettem vele, de számomra az Apple billentyűzet sokkal hatékonyabb és jobban kézre áll, így nem is keresek alternatív megoldást.
A böngésző esete ugyanez, mindig a Safari maradt meg, nem ismerem behatóan a többit, így nem tudom, mi a kiheréltségük mivolta. Mondhatni, én vagyok az Apple célközönsége, számomra teljesen megfelelő, amit kínálnak (mail, naptár, böngésző, jelszókezelő, jegyzet stb), minden Apple és ez így jó nekem.
Sokak pedig másképp gondolkodnak erről, ezzel sincs probléma, a piac tele van egyéb appokkal, ki-ki megtalálja, ami neki a legjobb. -
.Szaki.
addikt
válasz
Mit értesz egységes gesztusvezérlés alatt? Én nem tapasztaltam még olyat, hogy ne lenne egységes, szóval lehet nem ugyanarra gondolunk.
-
Gyanítom.
Ezért is kértem a hozzászóló topiktársat, hogy legyen szíves és ossza meg velünk a valós felhasználói tapasztalatait a kérdéskört illetően, pont avégett, hogy ne csak lógjon a levegőben egy hamis állítása, hanem támassza alá azt.
Nyilván nem véletlen, hogy nem kaptam választ....
-
-
Nekem már jó ideje külön csengőhang van hozzárendelve mind a három előfizetéshez, amit kezel az iPhone. Nézz szét a Beállítások közt, ugyanis van rá opció. Talán iOS 17-tel érkezett, tavaly előtt.
A Beállítások/Hangok és haptikus/Csengőhang menüpontban fogod látni a lehetőséget, természetesen csak azoknál az előfizetéseknél (SIM-ek), melyek éppen aktívak.
-
Egon
nagyúr
Mi a gond az egyedi csengőhang vagy háttér témája esetén?
Sokkal körülményesebben lehet rávarázsolni egy egyedi csengőhangot, mint egy droidos telóra. Plusz olyat nem tud, ami az S20-asmnak anno nem okozott problémát: nevezetesen hogy két SIM-es felállás esetén külön csengőhang SIM-enként (3 éve vagyok almás, egy iPhone 13-mal, értelemszerűen egy fizikai és egy e-SIM-mel).
Cserében viszont sokkal normálisabban működik a dual SIM, mint anno a Samsung telómmal (vagy korábban a Huawei P9-el).
Igazából a két ökoszisztéma pozitív tulajdonságait kellene ötvözni, és az lenne az ideális teló..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
TechMagneTic
tag
Ha csak az jut eszembe, hogy millió gyári "Stock" csengőhangot hallotam már az utcán, buszon, vonaton, üzletben... 2 milliárd ember arra se veszi a fáradtságot, hogy a gyári alapértelmezett Samsung csengőhangot átállítsa másikra... 2025-ben nagy kínfájdalom, hogy nincs egyedi csengőhang
(Az előttem szólókhoz: Nekem is 4 éve rezgőn van a telefonom
)
-
joelke HU
senior tag
Nem. Sajnos még mindig konvertálni kell. Az számomra sokkal zavaróbb volt, hogy még így sem fér hozzá minden app az elkészült hanghoz. Például egyedi jelzőhang egy gmail érkezésekor. De lehet ez nem csak az Apple sara, mert a Signal csevegő simán enged tallozni a letöltött hangok között és engedi beállítani azt.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
-
Mi a gond az egyedi csengőhang vagy háttér témája esetén?
Én még új vagyok az Alma-felhasználók közt, mert csak a 6s-sel váltottam Androidról, de semmilyen nehézség nincs egyik, általad említett esetben sem, esetleg tudnál érdemi példát mondani, hogy mik az ezzel kapcsolatos (idézlek): “f@szságok”?Segíts meglátni, hogy mi a konkrét probléma a te álláspontod, esetleges valós felhasználói tapasztalataid
alapján. -
csakany2001
senior tag
Nekem úgy tűnik a felhasználói szokások is erősen változtak és teljesen az appokra szegeződtek. Ez pedig nagyon kedvezett az Apple-nek és azt lehet mondani, a kevesebb néha több elv mentén lett egy lojális felhasználó táborúk.
Nem gondolnám, hogy manapság az Android plusz funkciói annyival több felhasználót bevonzanak.Nyilván nem vitát szeretnék indítani, de egy átlag felhasználónak ilyen szempontból mindegy, hogy IOS vagy Android, cserébe talán az almás rendszert egyszer jól megtanulja és minden készüléken hasonló működésű.
Én szemszögemből is nézve, ha váltanék más gyártó készülékére relatív sok idő lenne belakni.(ahhoz tényleg nagyon jó telefonnak kéne lennie)Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
judas13
addikt
23% na az a komoly. Ez van minden évben de akkor is.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Halkow.
senior tag
Tudják, hogy az Apple jó ajándékokat gyárt...
-
janeszgol
félisten
Azért tökre látszik, hogy az almánél mindig a negyedik negyedév az erős. A többinél sokszor még a Samsung alatt van. A Samsung számai kiegyensúlyozottabbak.
Mondjuk érdekes adat lenne megnézni, hogy ezek a leszállított darabok melyik márkánál milyen árkategóriát képvisel. Az Apple mélypontja is többet érhet a Samsung csúcspontjánál.
-
válasz
Schafranek #2 üzenetére
-
kbyte1024
veterán
Hát droton dzsavel a petro.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
"It just works."
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiheverte a Covidot a mobilpiac: ötödik alkalommal nőttek a leszállítások.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Diablo IV
- Képregény topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
- Piacon a Galaxy S25 család
- PR-Telecom
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest