Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nem tudom hogy vagytok ezekkel a kínai kici ócó lámpákkal,de nekem előbb-utóbb mindig kiderült,hogy olcsó húsnak híg a leve...MINDIG! Bár először mindegyik jónak tűnt később előjött valamennyinél a rejtett hiba mint pl.: Egy...nehéz,hamar beszakadt a nyomógomb fölött a burkolat,össze-vissza lötyög tartójában még aszfalton is,kopognak benne az aksik,így megszakadt a csatlakozás,javítani meg az aksikat kitámasztani nem igazán lehetett így el-elalszik,teljesen megbízhatatlan üzemidő kijelzője. Kettő...korábban még Nitecore volt a neve és sötét,téli,erdei tekeréshez vettem kiegészítésnek sisakomra,de sz@rt sem ér!
Nem csakhogy nem tud 500 Lument (szerintem kettőt sem!),és próbáltam már akármilyen hiper-szuper elemmel,ugyanazt a talán 100-150 körülit tudja,de olyan hamar eszi az elemet is mint állat.
Három...ezt tűnt legígéretesebbnek,áradoztam is róla itt is egy sort,de a tartója,mint amúgy az összes kínainak,ennek sem stabil,továbbá megbízhatatlan az üzemidő jelzése,mert alig kapcsolod be máris piros,még akkor is ha utána még órákig megy,újabban meg a lámpatestre szerelt,amúgy kinézetre is elég gagyi tartósínjének csavarja szakadt bele az alu lámpatestbe,mert folyton húznom kellett rajta fellazulás miatt.
...és akkor itt a Sigma Buster 200,mely ígéretéhez hűen kétszázat is tud,kapcsolója,fényereje,aksiideje,töltöttségkijelzője olyan mint ezelőtt 4 éve (2016 május óta használom),a tartója meg súlya olyan,hogy néhányszor majdnem nyakam törtem de a lámpa mintha odanőtt volna a kormányra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- További aktív témák...
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest