Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz 6030D #161974 üzenetére
Többször gondolkoztam mostanában a gravel témával kapcsolatban, és arra jutottam, hogy igaz lehet ez a "mindenre jó, de igazán semmire se jó" mondás. Ha valakinek tényleg túrázásra kell egy megbízható, viszonylag könnyű bringa, akkor én gravelt vennék, vagy legalább egy flat bar gravelt (mint az általam vágyott Cube SL Road pro). De ha valakiben van versenyszellem (mint pl bennem elég sok, és versenyezni akar, vagy akár csak izgatja a Strava szegmensek ideje vagy erős edzések alkalmával szegmensekre esik a resztav, stb), akkor pedig nem lesz boldog egy ilyen bringával, mert aszfalton nyilvánvalóan lassabb lesz, mint egy outi, terepen pedig ha van az adott szakaszon lefele, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy lassabb lesz, mint a 29" monti, a technikás maszasokon lassabb lesz mint a 29" monti, egyedül a ténylegesen murvás vagy döngölt, jó minőségű földutakon rúghat labdába, de... Nagyon kompromisszumos, ilyen felhasználásra, tehát csak oda tudnám elképzelni, ahol valakinek a kornyezetében nagyon sok, kritériumoknak megfelelő jó földút és néhány jó aszfalt út is van, és tud rendes, nagy köröket összerakni anélkül hogy kerülgetni kéne a nem megfelelő szakaszokat.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek