Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
Pénteken végre átvettem az új bringát, Scultura Disc 4000, idei modell.
Fantasztikus érzés volt vele menni a hétvégén, könnyebb, gyorsabb mint a Speeder, igazából gyorsabban megszoktam mint vártam. Pedál még csak egy sima taposó, majd tavasszal szerzek be egy ehhez illő pedál+cipő kombót. Amit még szokni kell, a kormány, alsó fogásban kicsit idegen még, ahogy fekszek, de nem kényelmetlen. Alig 40 km-ert mentem csak vasárnap, igazából kis izomlázat érzek a nyakamnál, mert jobban hátra kellett hajtanom a fejem, hogy lássak előre, mint eddig.
De ez csak megszokás kérdése. A kormánymagasság gyári, az ülést lőttem csak be és nem érzek semmi olyasmit, ami méretproblémákra utalna, egyelőre. M/L méret, a 184 centimhez úgy tűnik, tökéletes. A pedál talán még közelebb van, mint a Speederen, ezért kanyarnál figyelni kell, hogy a lábam ne akadjon bele a kerékbe, de ez általában csak akkor okozott problémát, ha előrecsúsztam, egy SPD-s pedálnál ez már nem hiszem hogy gond lenne (meg most se az, csak meg kell szokni). Szóval le vagyok nyűgözve, imádom ezt a gépet. De örülök hogy megvettem, így jövőre már nem kell ezen agyalnom. Jöhet a tavasz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- BestBuy topik
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest