Hirdetés
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Starann
csendes tag
Sziasztok, szerintetek a 16-os iPhone a 15-höz képest megéri azt a kb 50 ezres felárat? Semmi extra nincs a felhasználásomban, gps, net, youtube, scan, pdf, fotó (gyerek is). Ai nem érdekel, kb 4 évre szoktam tervezni egy telefonnal. Köszönöm a válaszokat
-
brownus
veterán
A hangot le lehet venni külön az értesítéseknél? az a pötty vagymi legyen csak ne pittyegjen xd. Csajom nem találja ezt a lehetőséget.
-
brownus
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Hello,
Mous tokok? https://eu.mous.co/ [link]De nem kell ehhez a telefonhoz amúgy a magsafe tok? A jobb illeszkedeshez, töltéshez? Magam miatt kérdezem mert tervezek venni egy iq2 töltőt...
-
mtm800
senior tag
IOS 26.1 elérhető.
-
esbii22
őstag
Ilyen kérdéseket az iPhone topikban tegyél fel, ott többen vagyunk előbb kapsz rá választ, viszont ebben nem tudok segíteni, nem használom az Apple TV-t.
-
Ganzer
aktív tag
-
esbii22
őstag
A páromnál pont fordítva van. Engedélyezve van a billentyűhang, már az iPhone 11-esen is csinálta hogy random mintha maxra nyomnád a hangerőt úgy kattog..16 pro-n se változott a helyzet, de kap majd egy teljes visszaállítást a telefonja jövő héten a 26.1-el. (Adatok mentése, gyári visszaállítás, frissítés 26.1-re, majd ismét gyári visszaállítás, aztán belakja újra a telefont) Sajna a 11-ről váltás nem volt zökkenőmentes anno, igy ez akkor elmaradt.
-
Ganzer
aktív tag
Másnál is előfordult hogy gépelés közben elnémul a gombnyomások hangja? Illetve ugyanez az ébresztőóra beállításakor mikor görgetjük az órát, szintén. Már másodszor fordul elő nálam, most újraindítottam, jelenleg működik.
-
esbii22
őstag
Nagyobb iPhone topikban volt erről szó nemrég, olvass vissza, vagy keress rá. Visa kártyát kaptál?
-
Ganzer
aktív tag
Hali, tegnap én is vettem egy iPhone 16ot. Tárcához való hozzáadáskor az OTP-s bankkártya ellenőrzőkódja sosem érkezik meg. Van valami beállítás az üzeneteknél amit nem vettem figyelembe? Tudtok ebben segíteni? 🙏🏻
-
esbii22
őstag
Már ne is haragudj, de józan paraszti ésszel is lehet gondolkodni. A világos-sötét mód kapcsolót biztos hogy nem rakják a Tárcsázó beállításai közé….
De ha neked jó, hogy minden egyes pitiáner dologért a fórumra rohansz kérdezni, hát legyen.
Csak egy javaslat/ajánlás volt részemről, hogy az ilyen általános dolgokban előbb kapsz segítséget az említett 2 helyen. -
honeker
őstag
Ios 26….hol tudom a világos modot be állitani ? Sötét modban be kapcsoláskor nem jelenik meg a sim cod csak fekete kockák
-
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Valaki használ 16 Plust a topikból ? Tudom, nem ez a topikja, de célirányost nem találtam. -
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
16os iphone mostanában elkezdte előhozni az autofokusz hibát, egyszerűen nem hajlandó fókuszálni.
Újraindítás után jellemzően megjavul, de most egymás után eljőjött a következő napon kamera indításnál. (Újraindítás után közvetlenül még jó volt)
(18.7.1 van rajta)
Hardveres probléma lesz ebből vagy majd az iOS 26 megoldja, ha felkerül rá?
-
mtm800
senior tag
Első a bizt mentés. Ha azzal készen vagy beállitások- általános-Iphone átvitel/alaphelyzetbe állitás-összes tartalom ,beállitás törlése. Utána végigmegy a törlés és olyan mintha most vennéd ki a telefont a dobozából.Utana a szokásos beállitások és egy ponton megkérdezi h beállitás újként vagy visszaállitás biztonsági mentésből.
-
mtm800
senior tag
Nálam ilyent nem ir ki. Hozzáteszem 26- ra frissités után észrevettem , hogy kb 12 giga tárhely a telón "kvázi eltünt", rögtön csináltam egy teljes törlést majd visszaállitást biztonsági mentésből, visszajött a "valahol" lefoglalt" tárhely és minden normálisan múködik anomália mentesen azóta.
-
honeker
őstag
Szerkezteni akartam egy kontaktot…..nem sikerült
-
s_zoltan
csendes tag
Ma pont 1 éves a telefonom, nyugi tortát nem kapott pedig megérdemelné. Teljesen átlagos felhasználó vagyok, elégedett vagyok vele amit kiemelnék azaz akkumulátor, 211 ciklus van benne s még 100%-os. Az első naptól bevan állítva a 80%-os töltési korlát. Este 80-nál leveszem a töltőről másnap este 20-30 között van amikor felrakom újból. Az elődjénél(iPhone 11) ezzel nem foglalkoztam, az 1 évesen már csak 95%-os volt.
-
honeker
őstag
Up
-
Savage75
újonc
Sziasztok,
Tegnap beüzemeltem az új 17-est, de sajnos annyira zavaró számomra a PWM, még csökkentett beállítás esetén is, hogy rosszul vagyok tőle. Sajnos vissza kell küldenem.
Kérdéssel fordulok a 16-os használókhoz, hogy ennél a készüléknél is jelen van ez a probléma? XS-t váltott, aminél ilyen gondom sosem volt. Nem tudom mi legyen helyette, mert ezt képtelenség megszokni.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg van