Új hozzászólás Aktív témák
-
honeker
őstag
Up
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
janeszgol
félisten
válasz
lizzzzzzy #669 üzenetére
De nem fogod tudni eladni előre utalással. Nagyon jó áron adod, viszont friss reg és nulla érétkelés. Ezt személyesen tudnád csak eladni, úgy pikk-pakk elmenne.
Esetleg talán lesz aki bereckíroz 200k-t...
A telefonról alkotott véleményed túlzó. Amúgy le se írtad, hogy mi a rossz benne. A minden az nem érv. De inkább ne írd le, már hirdeted. -
honeker
őstag
-
-
esbii22
őstag
válasz
lizzzzzzy #665 üzenetére
Attól még feleslegesen sírsz itt mint egy 5 éves.
Add el aztán használd a középkategóriás Samsungodat.
Felnőtt ember lévén(?), a magad hülyesége miatt mást hibáztatni…
Minden MM-ben van kiállítva darab, ha nem ott akkor bármelyik szolgáltatónál. Előtte kellett volna gondolkodni, ha már ennyi pénzt kiadsz egy telefonra.
iPhone 16 128 GB Teal, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
xhege
veterán
Szerintem nem. Szimplán egy rendkívül frusztrált, meggondolatlan telefonvásárló, erős túlzásokkal. Nyilván ez meg a felindultságára vezethető vissza. Ha adna a telefonnak 2-3 hetet, és utána járna azoknak, amiket most nem tud kezelni, akkor lehet rájönne, hogy mondjuk 10-szer jobb a vásárolt telefonja, mint egy középkategóriás Samsung, de erre nem sok esélyt látok.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
vadkörte #606 üzenetére
Kicsit tartottam tőle, hogy 12 év android után hogyan fogom megszokni, de csak kb. egy délutánba telt.
Én 1 évig próbálkoztam vele, aztán mentem vissza droidra. Nekem eszembe nem jutna még egyszer ios-t próbálni. A lányom meg létezni se tud nélküle.
Ettől függetlenül nem mondom hogy rossz az ios, csak más a gondolkozásuk és nekem nem való az ios.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
csaba1203
addikt
válasz
lizzzzzzy #646 üzenetére
Szia!
Ha írtad volna, hogy éppen droidról váltanál, akkor azt írtam volna vissza ha teheted kérj meg egy ismerősödet vagy menj el egy MM-be vagy Euronics-ba és nyomkodd meg mielőtt megveszed.
Nem vigaszként írom de jelenleg párhuzamosan használok egy S22-öt és egy I16-ot és semmi bajom nincs egyik rendszerrel sem.
Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, amiket nem sorolnék most fel.
Tényleg csak azt tudom én is ajánlani próbáld meg kis bukóval eladni ha ennyire negatívan állsz a telefonhoz és az IOS rendszerhez. -
válasz
lizzzzzzy #656 üzenetére
Egy középkategóriás Samsung sokkal jobb
Tegyük hozzá, hogy neked jobb
Nekem a mérete miatt ingyen sem kéne egy középkategóriás samsung
Azt nem értem, hogy már amikor kibontottad akkor láttad ez nem jó neked, a médiában vetted ott ki van állítva, nem nyomkodtatd meg?
2 dolgot tehetsz
1 megszokod
2 eladod valamennyi bukóval, de még így is kapsz két középkategóriás samsungot érteegyet ne csinálj, ne sírd tele a topikot mert mi nem tudunk ebben segíteni, így jártál ez a tanuló pénz, legközelebb előbb nézd meg jobban mit szeretnél utána vásárolj, ha lehet online és akkor ell tudsz állni.
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
zzz03
őstag
Ez a “fő és zárolt képernyő” másnál is ennyit megy a háttérben ? I13miniről váltottam pénteken, de emlékszem, hogy a “fő és zárolt képernyőt” valaha is láttam volna az akku statban.
-
-
lizzzzzzy
lelkes újonc
válasz
MikeWazowski #650 üzenetére
Online kellett volna rendelni, akkor 14 napig visszaveszik. Mediaban közölték, h “mivel be lett kapcsolva, hogyan adjuk el újra”, az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy méltányosság alapján visszavehetnék.
Itt maradt a nyakamon… -
lizzzzzzy
lelkes újonc
válasz
csaba1203 #641 üzenetére
Szia! Megvettem a 15-öt, utálom, már a bekapcsolás után, GYŰLÖLÖm, sajnos nem vették vissza, mert üzletben vásároltam és kicseréltetni sem tudom. Ezzel rácsesztem kellőképpen és a nyakamon maradt ez a rothadás szar…, Ráadásul kicsesztem rá egy csomó pénzt, amitől elbúcsúzhatok…,
-
esbii22
őstag
Frissen csatlakoztam egy zöld iPhone 16-al. Egy 11-et váltott. Ideje volt, remélem ez is minimum 4 évig húzza majd az igát
[ Szerkesztve ]
-
Nessiel
tag
válasz
7Heads Drago #642 üzenetére
Spigen Liquid Crystal. Nekem ez az egyik tok a mostani 16 Plusomhoz is. Ilyen volt a 14-nél is. Nagyon meg voltam elégedve vele.
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Átlátszó jó tok kellene a lányom telojára. Ajánljatok már valamit amivel meg vagytok elégedve. A magsafe-es karika nélkül.
Spigen-t néztünk, meg ezt SBS Extreme Active D3O Case iPhone 16.
Az se baj ha külföldi az oldal, csak a lényeg hogy víztiszta legyen a tok.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
lizzzzzzy
lelkes újonc
Sziasztok! Szerintetek sok különbség van az iPhone 15 vagy 16 között, előbbit néztem ki, mert 60ezerrel olcsóbb, pár hete majdnem megvettem, de nem volt nekik belőle készleten.
-
Rage47
veterán
ios 18.2.1 - pink hátter bug még mindig nincs javítva
-
honeker
őstag
-
Rage47
veterán
Lassú a zársebesség ezen a telefonon. Nemrég vettem észre, hogy valami nem stimmel a képeimmel. Régen a 13 minivel simán fotóztam mozgó járműn, mozgó tárgyakat, bármit, előkaptam a telefont és már kész is volt a fotó, és éles volt, nem mint most. Egy kicsit is bemozdul a kezem és már homályos lesz a végeredmény. Láttam videót redditen, iPhone 14-gyel hasonlította össze, sokkal gyorsabban fotózott az a telefon például, nyomkodta a fotózás gombot és a 16 Pro mellette lassabban csinálta a képeket. Mintha a képek feldolgozása több időt igényelne a hardvernek. Nem értem, miért van ez így, mikor elvileg fejlettebb chip van ebben a telefonban már.
Példa[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
A MM/Euronics/Vodafone szentháromságban tapogattam sima 16-ot is. A rózsaszín sötétebb bugyirózsaszín. Tinilányok/éltmódpi***k/raptorok kezében el tudom képzelni de 30-40-es pasiéban kevésbé.
A kék szokatlan, de amúgy szép. Sötét strandkorlát kéknek nevezném.
A zöld, hmmm... fura. Fura, meglepő de szép. A fekete meg a fehér az tiszta. A fekete nagyonfekete, a fehér nagyonfehér (ezek a színek a Pro és a sima esetében szerintem 99,9%-ban egyformák)Üdv. V. Körte
-
Rage47
veterán
Ebben a videóban jól látni a színeket sztem.
Én is zöldet választottam. -
janeszgol
félisten
Na ilyenkor sajnálom, hogy még nem mentem neki komolyabban az ájfónnak. 15 Plusom is van és sima 16 is. Sim nélkül iOS frissítéssel, kamerázással alig merült jobban a sima 16. Bevittem melóhelyre, ahol a munkatársak nézegették. 11 óra alatt wifivel 9%-ot merült a sima 16. A Plus 5-6%-ot, de csak egy ember nézte meg azt tavaly.
De ezt ne vedd relevánsnak. Meg sima 11 után a sima 16-ot vedd a mérete miatt szvsz. A Plus gusztustalan nagy már nekem. (A plusz ram, AI, lényegesen erősebb SoC miatt nem is szólva. Ja meg a jobb kamera miatt.)
-
Rage47
veterán
Na, ma kikapcsoltam a kameragomb funkcióit, csak a kamera app megnyitására használom.
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
Kellemes ünepeket……azt hogyan lehetne meg oldani hogy 20% akku kapacitásnál a szinszürő automatikusan szürke árnyalatra váltson ? Ez lene az igazán energia takarékosság
-
esbii22
őstag
-
esbii22
őstag
válasz
csaba1203 #608 üzenetére
Én is így fogom venni, mármint 0%-os részletfizetéssel kihozom, azt hiszem 22 hónap ez a yettelnél, aztán az első évet mindjárt ki is csengetem.
Már az iPhone 11 is drága volt a maga 230ezres árával 4 éve. Most meg 360 lesz kb a 16.
-
csaba1203
addikt
Nálam az lett a megoldás, hogy felét kicsengettem egybe a másik felét pedig 12 havi részletre így kevésbé fájt, mintha agyösszegben fizettem volna....
A minivel sem volt semmi bajom soha csak hát eljárt felette az idő kicsit gyenge volt már az üzemideje és nem szerettem volna akksi cserét szponzorálni.
Majd az új gazdája megoldja. -
esbii22
őstag
válasz
vadkörte #606 üzenetére
Én a 16 prot nem használnám ki sajnos. Szóval alapból kiesik a palettáról.
Nem is tartok attól, hogy Anyu nem szokja majd meg. Hanem csak annyi a dilemma, hogy a 11-el is jól elvagyok, minek váltsak.Az volt a terv először, hogy aprón veszünk egy használt i11-i12-őt, akksi csere és voilá, Anyu még használja 2-3 évig.
De inkább hozok ki én egy új 16-ot, ő meg megkapja az enyémet. Így legalább tudom, hogy egy jó telefont kap, ami már kapott egy gyári akkucserét. Max kap még egyet majd (de most is hozza az egy napot nálam 4 óra SoT-al) de nála simán elmegy két napot is a mostani állapotában.iPhone 16 128 GB Teal, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
vadkörte
addikt
Az én lélektani határomat a 16Pro ára sokszorosan átlépte. Gürcöltem eleget, szóval úgy döntöttem magasról lesz..., megérdemlem!
Kicsit tartottam tőle, hogy 12 év android után hogyan fogom megszokni, de csak kb. egy délutánba telt.(A MacOS-sel tavaly kb. 1 hétig birkóztunk) Szerintem anyudat sem kell majd sokáig tanítani.
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
esbii22
őstag
válasz
vadkörte #604 üzenetére
16 is már a lélektani határon felül van amit kiadnék egy telefonért. De családban marad a 11, anyu használja majd tovább. Samsung A40-e a végét járja, így kénytelen váltani. Próbálom iOS felé terelni, erre meg tökéletes a 11.
Én meg így le tudom cserélni a 4 éves készülékemet. Amit nem gondoltam volna az elején, hogy ennyi ideig fogom használni.
-
vadkörte
addikt
Az újabb SoC, a több RAM és a fejlettebb akkukezelés talán időállóbbá teszi a 16-os sorozatot. Ha nincs szükséges a Pro funkcióira és együtt tudsz élni a sima 16-osokkal egy sima 16, vagy 16 Plus sem lenne rossz választás.
Az eddigi napok tapasztalatai alapján egy valamivel nem tudok kibékülni, maximum együtt élni. Az pedig az üzemideje. Az előző telefonommal - Motorola G60 - egyszer kipróbáltam meddig bírja. 17 nap után én untam meg és tettem töltőre. A 16Pro-val eddig 3-4 nap a maximumom. Ez nem jelenti azt, hogy visszavágyok...
[Aszkéta Moto G60]Üdv. V. Körte
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minőségi alapmobil, aminek az új funkciói közül alig elérhető valami a termékstart napján.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest