- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
ivana #126858 üzenetére
Régi bringa alkatrészeket én sem rendelek külföldről (vagyis igazából már egy jó ideje sehonnan), meg ha kell egy 250ft-os bowden azt sem, de minden mást igen. Ha mégis kéne valami olcsó cucc ami nem sürgős azért szét szoktam nézni eBay-en. Most a wiggle-t említettem de a "kintről rendelés" nálam magába foglalja az összes európai nagy webshopot, meg filléres dolgoknál kínát. Nem hiszem hogy ezzel az ebike tudna versenyezni.
Fizikailag bicóboltban már nem nagyon szoktam vásárolni, nem BP-i vagyok, ha összeadom az útiköltséget meg azt hogy mennyi időm megy el a beutazásra jobban járok egy 7-10 eurós külföldi postaköltséggel...
Néha nevetséges különbségek vannak árban. Gumikból láttam már olyat hogy ugyanabból a típusból kint 2db külső ÉS 2db belső került annyiba mint ebike-on 1db külső... És nem, semmi akció nem volt.
Mondjuk egy komplett groupset árat meg sem mernék nézni (ha egyáltalán van). Persze azt nem sűrűn vásárol az ember (legalábbis én nem) de mikor tavaly vettem egy komplett SRAM szettet eszemben sem volt itthon szétnézni.És akkor még ott van az hogy nekem általában az a tapasztalatom a legtöbb itthoni webshoppal hogy rendelek valamit aztán két nap múlva jön az email hogy "ja bocs, ez mégsincs raktáron, tudunk hozni jövőre, vagy van még helyette ilyen és ilyen".
Sajnálom, és nem szidni akarom a saját kis hazánkat, de nekem annyi rossz tapasztalatom volt mindenféle webshoppal hogy szinte teljesen leszoktam az itthoni rendelésről. Meg igazából a szervizekkel is borzasztó tapasztalataim voltak, azért tanultam meg bütykölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Total Commander
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest