Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#167522) Madwe válasza Janaboy (#167519) üzenetére


Madwe
nagyúr

Hi!
Az h a fogyás egy ideig megáll az normális, vannak olyan súlyhatárok amit nagyon véd a szervezet.
Ugyanakkor fontos hozzátenni, hogy ahogy fogysz s szoksz hozzá a kardiohoz úgy szokik hozzá a szervezeted is s kalóriákkal elkezd óvatosabban bánni, azaz ami eddig elég volt az mostmár kevés lesz, mind étkezésben mind kardióban emelni kell a megszorításokat (én ennek nem vagyok híve amúgy, mert sanyargatod magad nagyon hamar, főleg ha hirtelen s drasztikusan kezdted el az egészet hamar oda jutsz h kb 0 kalóriát kell egyél s napi 10h kell fuss :D)
Viszont ha több hétig nem mozog akkor valószínű az étkezésnél nincs valami rendben.
Ennél sokkal jobb szerintem ha a kalóriaigényed növeled meg. A kardioval csak a pillanatnyi kalóriaégetésed emeled viszont izomépítéssel az általános kalóriaigényed (drága az izom s sok kalóriát igényel csak az h legyen, pihenjen)
Én amikor elkezdtem fogyni hasonló súlyról mint te tetted szintén 1800kcal körül ehettem s fogytam. Most h lementem 80 alá s izmosodtam azonos mozgás mellett 3000 kalória mellett is fogyok pedig sokkal kisebb tömeget kell etetnem - könnyebb betartani :D
Bármilyen mozgást is választasz, azt tudd h a kaja sokkal fontosabb, az legyen rendben első körben s valszeg ott van a gond is. Milyen fehérje/ch/zsír céljaid vannak? miket eszel? milyen gyakran, mikor?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.