Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiogre
tag
hello, https://proteinoutlet.com/feherjek-138 ezt a facen találtam, valaki probálta már ? Szerintetek milyen lehet ?
-
kutkut
addikt
Ha már ez a téma... Van itthon egy adag tejberizs ízű fehérjeporom. Ezt vajon mivel lehetne feljavítani úgy, hogy számomra is fogyasztható legyen? Alapból nem szeretem a tejberizst.
-
Woodslave
félisten
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Angel2014 #168544 üzenetére
"A szóvivő elmondta, hogy elméletileg az újdonsült versenysportolókat is ellenőrizhetné a Magyar Antidopping Csoport"
Hagyjuk már, főleg hogy a testépítők jelentős része nem INBA-s, biztos nagyon gyakoriak a normál BB versenyek előtt a doppingvizsgálatok. Ja persze, nincs, sose volt. Teljesen reális hogy versenyre sosem jelentkező embereket random ellenőrizgetnek mint az olimpikonokatés ha megtagadja? Eltiltják a versenyzéstől? Ahova sose ment volna? Unokahúgom magas szinten tornázott, ott tényleg volt random ellenőrzés rendszeresen, be közösen a vécébe, stb.
-
kutkut
addikt
válasz
bigmasterg #168534 üzenetére
Miután a Protein Buzz megdrágult, átálltam Pure Goldra.
Belga csoki: Tejjel nekem nagyon ízlik, de simán megiszom vízzel is... Csak sűrűre kell keverni (szerintem), mert hígabbra keverve kijön valami mellékíze... Miután megittam olyan érzésem van, mintha a por ott maradt volna a nyelvemen. Ha csak 1,5-2 dl folyadékkal öntöm fel (az ajánlott 2,5 dl helyett), akkor nincs ilyen gond.
Mogyorós csoki: Ez is nagyon ízlett, mint egy nápolyi krémje.
Eper milkshake, őszibarack-yoghurt: Semmi extra, nincs sok ízük, leginkább csak édesek.
-
roti86
őstag
válasz
Teljesen jó a Pure Gold sima fehérje is. Most vanília és banán ízű van itthon, de volt már mogyorós csoki, belga csoki, epres is, mindegyik vállalható.
-
válasz
benfolds #168529 üzenetére
Nekem időnként a vastag páriszi szelettel megrakott vajas zsemle ugrik be. Feleségemre is rá szokott ilyenkor a gyermekkori nosztalgia(bár akkor a párizsi is fincsibb volt).
Szerintem is a fűszerezés segíthet. Én most például nagyon megkedveltem az Aldiban időnként kapható kínai fűszerkeveréket. Szuperebb lesz tőle a hús és zöldség is. Itt a nyár, lehet grillezni, amitől minden hús megint másmilyen lesz.
-
Xelo
addikt
válasz
én puregold isot tolok most, simával nincs tapasztalatom. az iso-t finomnak azért nem mondanám, laktózmentes tejjel nekem túl édes, a csoki íz nagyon light. extra kakaópor nem árt hozzá, egyébként nincs vele gond. jól oldódik, könnyen emészthető. ezeket a tapasztalatokat érdemes úgy venni, hogy amúgy punci vagyok, nekem vízzel mindegyik ihatatlan.
-
bigmasterg
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz
benfolds #168529 üzenetére
Ohh, jártam én is ilyen cipőben s szerintem ez sokaknak ismerős. De le is írtad a megoldást mégpedig a fűszerezés s a máshogy elkészítés a nyitja - vűltozatos ízekre vűgysz s az agyad a trash emlékével próbál csábítani
fűszerezés variálása kevésbé időigényes.
pl túrós dolgok - tegyél bele kis fahéjat s keverd el. Vagy kis sovány kakaóport-most nyilván apróra szelt medvehagyma is mehet belede amúgy sok mindennel jó, tud működni. Kísérletezz bátran s hátha jutsz vmi jóra
Legyen otthon a szokásos magyar s olasz fűszereken túl keleti (garam masala, curry pl kezdésnek mindenképp).
még az aprított hagymapor, fokhagymapor, szárított citromhéj amit ajánlok s nem feltétlen használná az ember.
Nekem is jellemzően van minden étkezésre 3-4 bevett kajám - de fűszerezéssel, elkészítési móddal változatos tud lenniaztán amikor ráérősebb napom van s kedvem is akkor elkezdek újabb dolgokkal kíséreltezni vagy hosszabb időt igénylő dolgokat készíteni.
-
benfolds
őstag
veletek nincs olyan, hogy rátok jön, hogy trash kaját akartok enni? átlapoztam egy lidl akciós újságot, és legszívesebben az összes hulladék édességet, gagyi ízesített tejterméket és mindenféle szalámikat megenném. egy ideig lehet ugyanabból az 10 alapvető alapanyagból "változatosan" főzni, de hogy őszinte legyek már nem bírok ránézni se a túróra, se a csirkére, se a tojásra, se a rizsre. a reggeli zab + tejtermék + gyümölcs + magokat és a halat nem untam még meg, de a hüvelyesek is tartják magukat úgy ahogy. még jó, hogy itt van a medvehagyma, ami egy új íz. vettem szárzellert, azt sem szoktam, az is új. ezek most megmentettek pár napra, de ha nem akarok hülyeségeket enni, akkor jön ugyanaz a verkli. ráuntam. lehet, hogy a fűszerezéssel kéne variálnom meg új recepteket kipróbálnom, de nem szeretek túl sokat szarakodni a konyhában. ja, valszeg az a baj, hogy mindig ugyanúgy készítem el a kajákat. vagy tököm tudja. pl a túrótól hányni tudnék, de egy milli vaníliás "krémtúrót" meg megennék. nekem a csalónap szart sem ér, én legalább egy hétig hülyeségeket akarok enni. tisztítókúranak.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
whitezo88 #168525 üzenetére
+1 kérdés. ON Whey Gold Standard ki milyen ízt ajánl? Még van bőven a MP fajéhasból de már lassan hányingerem van tőle még úgy is hogy extra fahéjat rakok bele, ugyanez a banános szájtektől, abból is van még van 2-3 kiló mert anno 5kg bödönt vettem
(baráti áron eladó, régebben vettem de semmi baja, néha iszom)
Ahogy olvastam itt is, egyik legjobb, fehérje arányban is, oldódásban is, bár nem olcsó. 2 kilós érné meg legjobban nyilván.
-
whitezo88
nagyúr
Kis kapacitású rizsfőzőt tudtok ajánlani? Sencort találtam ami nem drága, de hátha van jobb ár-érték arányű. Ma voltam egy kínai szupermarketben de csak közepes volt a legkisebb, régen volt kompakt is...
-
Madwe
nagyúr
Ilyen nekem volt máshol (dainese motoros webshop) kártyáról levonta rögtön az összeget de a kosár üres volt (az megbízható bolt)
pár órával késöbb jött az sms a chargebackről, vmiért hiba volt az online fizetős rendszerben, lehet ittis ez lesz. Ha paypallal fizettél könnyen, ha bankkártyával kicsit nehezebben de akkor se vészesen tudsz refundoltatni, ha mégse kapnál chargebacket s a rendelés is meghiusult (+ nyilván bolt is tud segiteni, ha akar) -
Xelo
addikt
srácok, van közületek aki szokott profigym/homegym webshopból rendelni? most adtam le egy rendelést izületvédőre, kártyával fizettem, aztán visszadobott az oldalra hogy üres a kosár. email se jött a rendelésről de a pénzt azt levette.
évekkel ezelőtt rendeltem tőlük, akkor rögtön jött a rendelési azonosító stb. rendelésről telefonon meg nem adnak tájékoztatást. írtam nekik egy emailt a dologról, de így azt se tudom hogy hozzájuk beérkezett-e a rendelési szándék. néztem spamban is, sehol semmi. ez normális?
-
atee_13
őstag
-
válasz
Angel2014 #168517 üzenetére
Mérleg szerint 7 kilóval vagyok nehezebb, mint a lezárások előtt, 107 vs 114, de az izomvesztegség miatt az valójában több. Már én is "teniszező" vagyok, de az elvetemült napi számok miatt inkább nem használom ki a kiskaput. Nem szeretnék semmi dzsuvát elterjeszteni az idősebb családtagok körében.
#f@szomacovidba -
t256
őstag
Ezt még a tegnapi nap margójára kiegészítésként:
"Ha az izomtömeg (testsúly) növelését egyszerűen a bevitt táplálék mennyiségének növelésével próbálnánk meg elérni, az eredmények lesújtóak lennének. Azok az élelmiszerek, amik a testsúly gyors növekedését teszik lehetővé sok "üres" anyagot tartalmaznak, melyek a test zsírtartalmát (testzsír %-át) növelik az izomtömeg helyett és kellemetlen teltségérzetet okoznak. Ez a táplálkozás a sportolók elhízásához vezetne. Ennek elkerülése miatt célszerű az éppen erre a célra készült ún. izomtömegnövelő készítmények használata"
Forrás: https://fitnesstestepites.ewk.hu/tomegnovelok/
A cikk ajánlja az American Muscle Mass Gainert és a BT American Weight Gain 2000-et. -
-
whitezo88
nagyúr
-
Qtya123
őstag
Ti már kipróbáltátok ezt az edzéstervet? [link]
Lehet, hogy hatékonyabb a traktorkerék forgatásnál? -
-
whitezo88
nagyúr
A Bunny által sokat futtatott Cytogen Whey-ről ne feledkezzünk meg, bár amennyi cukor volt benne, az is elment tömegnövelőnek
-
Én sosem vettem Volumasst. Nekem mindig a 100% Whey Pro volt az Isten
Emlékszem még mikor a Scitec katalógusban Barna Robi meg Vörös Zoli voltak a reklámarcok, cirka 2005 környékén
(I'm old as shit) -
Qtya123
őstag
A Volumass 35 az nálunk is nagy sláger volt még főiskola alatt. Csodaszerként vágyott rá mindenki és arra gyűjtött, hogy volumasst mindig tudjon venni. Mondjuk nekem olyan szempontból jó dolgom volt, hogy sosem szándékoztam venni, nálam sok ismerősömmel ellentétben nem az volt, hogy nem jön rám a tömeg, bármennyit eszek, hanem pont a fordítottja.
Ha kicsit is elcsúszott bármi a kajában, azonnal mászott fel a zsír. Ők kétpofára zabálták a tábla csokikat, meg a pizzát, mégsem híztak egy dekát sem. Én ilyeneket kb nem is ehettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest