Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#168701) HussarF válasza Woodslave (#168697) üzenetére

De ha így van, akkor úgyis jönni fognak a hírek, sőt már sztem jönni is kellett volna, hogy tömegesen betegszenek meg azok, akik kínait kaptak, abban az arányban, mnit akik semmit nem kaptak. Eddig még ilyenről nem hallottam, de majd kiderül.

(#168702) Angel2014 válasza HussarF (#168701) üzenetére


Angel2014
addikt

Sóoldat

Hamis vakcína

És ezek mind kínaiak.

[ Szerkesztve ]

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168703) aelod válasza Angel2014 (#168702) üzenetére


aelod
veterán

Ok van ilyen de nem hiszem, hogy kormány szinten ezeket szerezték volna be Viktorék.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168704) benfolds válasza Angel2014 (#168702) üzenetére


benfolds
őstag

és szerinted ilyenekkel oltanak bárhol a világon egészségügyi intézményben? ha annyira fogyatékos vagy, hogy az aliexresszről rendelsz vakcinát, akkor kurvára meg is érdemled.

(#168705) Angel2014 válasza aelod (#168703) üzenetére


Angel2014
addikt

Ket dolog merülhet itt fel. vagy hozzákeveredett ebből.
Vagy a korábbi betegség miatt azonos időben beadott oltás miatt mint ahogy a hangfelvételben is van amit korábban beraktam. Mert ilyenkor ellenkezőleg fejti ki a hatását és még az enyhe tünetek is felerősödnek.

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168706) Woodslave válasza HussarF (#168701) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Nem persze ez elég kis minta majd kiderul

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168707) Angel2014


Angel2014
addikt

Na ismerős elment az oltás előtt egy IgG tesztre 0,39 az érték szinte már semmi sincs benne. 7000 Ft a Bajcsyban..

Ez sok mindentől függ pl kinek milyen az immunrendszere és mennyire volt fertőzött és meddig tartott a fertőzés. Minél hosszabb és súlyosabb a fertőzés annál több védekező antitest lesz benned.

Ugyan ez az oltással is, van akinél csak 400 lesz van akinél 1000 az érték.

[ Szerkesztve ]

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168708) rwin5 válasza HussarF (#168701) üzenetére


rwin5
őstag

Ekkora biznisznel az megy a hírekben, amit akarnak hogy menjen, erre kár alapozni. :D az astraval szemben is volt már szó róla, hogy lejáratas folyik ellene. De nem látok bele, sőt gondolom a legfelsőbb szinteket leszámítva kB senki, szóval kár fejtegetni.

(#168709) Madwe válasza HussarF (#168685) üzenetére


Madwe
nagyúr

Hát én a keddi AZ oltást mára hevertem ki kb. Még tegnap is volt hőemelkedés s fejfájás :) elötte napokban kegyetlen állapotok voltak …
az edzést szerintem még jövő héten is kerülöm, nagyon max nyújtások s átmozgatások s szépen fokozatosan visszaterhelés.

(#168710) Qtya123


Qtya123
őstag

Korábban írtam a vállfájdalmamról: [link]
Egy alkalommal edzettem csak padon, mint ahogy akkor írtam kicsit újra éreztem, így visszatértem a saját testsúlyos edzéshez, ott nem fáj. Amúgy így szerintem azért nem fáj, mert nem terhelődik rá akkora súly. A ferde padon is mondjuk 50-60 kg-nál még semmi gond, de ahogy mentem feljebb a súlyban, úgy kezdtem érezni.

Csak a héten sikerült eljutni a vállcentrumba. Féltem, hogy AC kopás. Nem az szerencsére.
Elég alaposan megvizsgáltak, 3 irányból röntgen a vállamról, alapos kikérdezés, vagy 15 féle karpozícióban terhelés a vállra, hogy melyiknél érzem, illetve ultrahang.

A jó hír, hogy semelyik csont, ízület, ín, rotátor, izom nincs megsérülve, megkopva. Viszont a vállízületem a megszokott 30-35 fok helyett 43 fokban áll és emellé a kulcscsont vállcsúcs felőli része elég hosszú. Azt mondta ez nem sérülés, vagy rendellenesség, hanem ilyen az alkatom.
A doki szerint emiatt bizonyos magasság felé emelt karnál könnyebben bekövetkezik az ún. ütközéses szindróma, hogy az ott vélő lágy szövetek túlzottan össze vannak préselve a csontok által és begyullad. Ezt igazolta az ultrahang is, mert látott egy vékony részt, egy elmúló félben lévő gyulladást.

Kérdeztem, hogy akkor ennyi? Nem nagyon tudok ferde padon, meg vállból nyomni, mert mindig ütközni fog a testi adottságok miatt? Azt mondta, hogy nem, vissza lehet majd fokozatosan térni a teljes terheléshez. Ketodexet javasolt a gyulladásra és az esetleges fájdalomra.

Hát nem tudom... Hogy tudok tartósan visszatérni a gyakorlatokhoz, ha anatómiailag hajlamosabb vagyok ott a problémára. Ezt nem igazán értem.

[ Szerkesztve ]

(#168711) Dinter válasza Madwe (#168709) üzenetére


Dinter
addikt

Érdekes, nekem semmi bajom nem volt tőle. Csütörtök reggel kaptam, nap közben semmi. Este felment a testhőm 37.3-ra. Lefekvés előtt 37.8 volt, ezért bevettem egy lázcsillapítót, egyből le is vitte. Reggelre 36.6 volt, de a karom elkezdett fájni, meg a fejem kicsit, ezért bevettem egy fájdalomcsillapítót. Karomon kívül már semmi bajom nincs, de az is jobb, mint tegnap, még 1-2 nap talán amíg elmúlik.

(#168712) benfolds válasza Madwe (#168709) üzenetére


benfolds
őstag

de milyen kegyetlen állapotok? :) mintha influenzás lennél? (mondjuk az is nagyon kellemetlen egy betegség, kicsit talán alul is van értékelve a korona óta. :U én már csomószor belehaltam. :DDD)
én hétfőre vagyok feliratkozva jó kis szputnyikra, meglátjuk. nem is annyira az esetleges mellékhatásoktól fosok, mert azt az egy-két napot kibírom, hanem attól, hogy nem fog hatni. szerintem a második után majd elmegyek ellenanyagszintet méretni.

(#168713) aelod válasza benfolds (#168712) üzenetére


aelod
veterán

Amiatt ne foss, hatni fog

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168714) Madwe válasza benfolds (#168712) üzenetére


Madwe
nagyúr

Első nap 39.5 fokos láz, nekem 2. 3. Nap is maradt 38 fokon, kegyetlen fejfájás, folyamatos levertség, fáradtság, egész napos alvások...
első nap a láztól annyira kiizzadtam s kiszáradtam h kanapéból ágyba indulás közben annyira szédültem hogy nem igaz, nem bírtam járni, állni, elestem, félhomály volt s szédülés miatt semmit nem láttam, fogalmam nem volt hol vagyok, nappali konyha háló? Lövésem nem volt róla.... valahogy sikerült a hűtőhöz eljutni, percekig tartott mire kinyitottam s benyakaltam egy csomó vizet, utána jobb lett, de úgy feküdtem le utána ágyba h lehet többet fel se kelek, totál beszartam :)

[ Szerkesztve ]

(#168715) benfolds válasza Madwe (#168714) üzenetére


benfolds
őstag

azta. ezt nevezem mellékhatásnak. :DDD ez felért volna egy közepes koronával is, baszki. :) a lényeg, hogy már jobban vagy. influenzánál is ilyen magas lázad szokott lenni? (szerintem nekem még sosem volt 39 fölött, én már 38-nál is meghalok)

[ Szerkesztve ]

(#168716) Stauffenberg válasza Madwe (#168714) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Voltál korábban koronás? Mert pont ma mondta egy orvos ismerős, hogy az AstraZeneca főleg akkor rúgja ki ennyire a széklábat, mikor olyan kapja, aki már volt beteg (akár tudtán kívül).

Németországan ugye az EÜ dolgozókat is ezzel kezdték oltani és hát körükben sokan vannak, akik nem tudták megúszni a megfertőződést, ezzel járt a munkájuk és mikor egész osztályok dőltek ki napokra mert egyszerre oltották végig őket, azzal lőttek az ellátásnak is. Ekkor álltak át arra, hogy többféle oltóanyagot kaptak és azt is elcsúsztatva.

[ Szerkesztve ]

(#168717) HUTCHDB


HUTCHDB
nagyúr

Tudnátok segíteni? Gymbeam termeket tudok most valamely üzletben venni?

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#168718) rwin5 válasza Stauffenberg (#168716) üzenetére


rwin5
őstag

az eü dolgozókat folyamat tesztelik és ha valakinek volt pozitív tesztje, akkor utána min. 3 hónapig nem oltják be semelyik vakcinával, nekem is van jópár eü-s ismerősöm, de nem hallottam még egyikre se specifikusan olyat, hogy melyiktől kéne rettegni.

Amit meg írtam korábban, az Astra nagyon fel van kapva negatív eredmények tekintetében, ami szerintem a többinél is ugyanúgy van, csak nem kap akkora rivaldafényt. Inkább azokat sajnálom, akik Astrát kaptak és bármiféle friss negatív hírt olvasnak róla csak szorongással tölti el őket, valahol jogosan is. Nekem azt mondta doki ismerősöm, hogy a mogyoróra is lehet valaki allergiás olyan szinten, hogy 10 perc múlva allergiás reakció következtében meghal, mégsem valahol a pincében keverte ki valaki, hogy ezzel kaszálja az embereket. A vakcinák között is biztos akad ilyen aki valamelyik részére túlérzékeny és másképp reagál rá a szervezete. Régen az influenzaoltás után is ki így, ki úgy reagált rá.

(#168719) Stauffenberg válasza rwin5 (#168718) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Rossz ajtón kopogtatsz, mert nem az ostoba összeesküvés elméleteket osztom. A nevezett orvos ismerősöm Németországban dolgozik, ahol amikor elkezdtek az Astrával oltani EÜ dolgozókat, akkor annyian dőltek ki, hogy az a normális ellátást akadályozta. Dolgozik egy osztályon 30 ápoló, beoltanak egy nap 15-öt, kidől belőle 10 ápoló pár napra, akkor az osztály megbénul, mert több mint a létszám 30%-a hiányzik. Erről beszéltem és ezért volt az, hogy Németországban az EÜ dolgozók nem akarták felvenni az Astra oltást amíg nem változtattak a protokollon (pl: egyszerre csak annyi embert oltottak vele, amekkora létszám kiesés még kevésbé probléma és ahogy jöttek újabb oltóanyagok azokat is vegyesen használni kezdték). Semmi olyasmi nincs ebben, amit az oltásrettegők belemagyaráznak, ők csak annyit akartak, hogy ne bénuljanak meg attól egész osztályok, hogy mindenkit rövid idő alatt végigoltanak Astrával.

Nem kizárólagosan, de jellemzően azokat verte nagyon földhöz 2-3 napra, akik korábban voltak koronásak. De a többég már tavaly tavasszal vagy nyáron átesett rajta, szóval a 3 hónap is bőven lejárt már.

Hozzáteszem, hogy a legjobb és legerősebb oltóanyagként számon tartott Pfizer és Moderna ugyanennyire falhoz tud vágni pár napra, ahhoz pedig korábbi koronás megbetegedés sem kell. Ettől függetlenül én kifejezetten ezeknek örülnék legjobban ha jutna nekem. Nem vagyok oltásrettegő, unokanővérem gyógyszeriparban dolgozik kutatás-fejlesztésen, nem vagyok fogékony az álhírekre.

(#168720) Woodslave válasza Stauffenberg (#168719) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Pláne hogy ennek a 3 hónapnak se ez az oka. Egyre több álláspont szerint lehet oltani egyből.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168721) Stauffenberg válasza Woodslave (#168720) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Igen, ez egyszerűen jelenleg csak oltóanyag spórolás miatt van így, ha hatalmas mennyiségben rendelkezésre állna, akkor a felgyógyultak pár héttel később már egyből olthatók lennének és akkor elég nekik egy dózis is. Az elv ugyanaz, mint most a két dózisnál, az elsővel megismertetik a szervezeteddel a vírust (vagy egy részét, pl: tüskefehérje) és a második már csak emlékeztető a szervezetnek, hogy minél több ellenanyagot termeljen. A felgyógyultaknak elég lenne csak egy emlékeztető is ha nem olyan rég estek át a betegségen.

(#168722) Woodslave válasza Stauffenberg (#168721) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Ja én beadatom a másodikat ahogy lehetőség :K

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168723) HussarF

(#168724) Tamas1982.1 válasza Stauffenberg (#168721) üzenetére


Tamas1982.1
tag

Ha megnézed a Pfizer oltottak facebook csoportot, nem egy, nem kettö oltás utáni szövödményt olvasni (van egész durva is!). Ezekröl a sajtóban semmi hír nincs, az átlagember úgy kezeli, hogy a Pfizer/Moderna az egyedüli biztonságos, mert attól nem lesz lázas, a szemétre való Astra meg lázasítja, vérrögösíti az embert. Van egy-két idióta orvos is, aki felírja az oltás mellé a vérhigítót vagy a kevésbé hülye Aspirin protectet szedet mintha az számítana.

(#168725) aelod válasza Tamas1982.1 (#168724) üzenetére


aelod
veterán

Hát nem tudom de én biztosan nem szedném huzamosabb ideig az aspirin protectet.
Amelyik orvos pedig felírja a vérhigítót azt agyonütném.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168726) Woodslave válasza aelod (#168725) üzenetére


Woodslave
nagyúr

egyik ismerősön is injekciózza magát vérhígítóval. Nekem is mondták a aspirint meg is vettem aztán elolvastam hogy gyomorvérzést okozhat és arra gondoltam erre most nincs szükségem, ott van a fiókban nem szedem

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168727) Pocee válasza aelod (#168725) üzenetére


Pocee
senior tag

Mi a baj a verhigitoval?

Mr.Brightside

(#168728) w.miki


w.miki
veterán

Otthon végezhető, saját testsúlyos erősítő edzéshez tudnátok ajánlani néhány app/videó-t?
10-15 percet tornáznék naponta, most kezdeném 0-ról.
Olyat szeretnék, amiben fokozatosan építhetem fel.
Régebben csináltam fekvőtámaszokat (lehet rosszul), azóta fáj a könyököm, szóval még jobb lenne olyan, amiben nincs olyan gyakorlat, ami a könyököt terheli. Ha van, akkor azt majd kihagyom, vagy valamit kitalálok.

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#168729) MATEO6600 válasza Qtya123 (#168710) üzenetére


MATEO6600
őstag

Sajnálom, a váll egy makacs testrész.
Nem javasolt a doki mozgásterjedelem növelését gyógytornával, nyújtásokkal, jógával?

(#168730) Stauffenberg válasza Tamas1982.1 (#168724) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Hát most belenéztem ebbe a csoportba és próbáltam sokat legörgetni, de nem láttam eddig durvább dolgokat, mint amik itt is le lettek már írva tapasztalatként. Kivéve talán azt, amikor tipikusan a pánikroham tüneteit írják le (volt már nekem is korábban, nem vicc dolog az sem, csak nincs köze se oltáshoz, se gyógyszerhez, sem pedig a valósághoz), ami szerintem összefüggésben áll azzal, hogy sokan ilyen csoportokat olvasgatnak az oltás előtt/alatt és már előre rápánikolnak.

A szövődmény és mellékhatás nem azonos fogalmak. Előbbi orvosi beavatkozást igényel, utóbbi pedig múló hatás. De hozhatsz példákat szövődményre (nem szarkasztikusan mondom, tényleg érdekel).

Múlt héten beszélgettem édesanyám onkológusával, ők ugye alapesetben Pfizert adnak onkológiai betegeknek, de a Sinopharm is játszik. Ezekre volt a legkevesebb panasz, de azt elismeri, hogy a Pfizer képes elég durván meggyötörni az embert pár napig, de ezt az Astráról is tudják. A vérrögös Astra panaszokat ők is túlzónak és nevetségesnek gondolják, az eddigi esetszámok alapján ők nem látnak ebben semmi különöset, egy rakás régóta forgalomban lévő oltás vagy gyógyszer még ennél is nagyobb kockázatot rejt (pl: fogamzásgátló nagyjából százszor nagyobb eséllyel okoz vérrögöt, mégis tömegek szedik).

Hogy miért éppen a Pfizert preferálnám annak nem sok köze van hozzá, hogy melyiket tartom a legbiztonságosabbnak, de az mRNS vakcinákról már tudjuk, hogy nagyon nagy mértékben csökkentik a továbbadás esélyét is. Segítséget igénylő, veszélyeztetett alapbetegségekkel rendelkező szülők miatt nekem ez a legfontosabb szempont.

(#168731) aelod válasza Stauffenberg (#168730) üzenetére


aelod
veterán

Így van. Túl van ez nem kicsit tolva az Astra kapcsán (én is azt kaptam biztos csak nyugtatom magam LoL).
Tökéletes példa a fogamzásgátló használata. Nyakra főre szinte bármit felírnak, holott a vérrög kockázata nagyon magas. Egyik barátom húga épp, hogy megmaradt ha egy napot csúszik valami már nem élne... Mert a dokija simán felírta az erősebb f.gt neki...

A vérhigító nem a legjobb dolog nem értek hozzá de úgy tudom ha elkezded szedni akkor életed végéig szedheted...mondom nem értek hozzá urban info.
Továbbá a vért a megfelelő folyadékbevitel mellett is lehet higítani és mint tudjuk az emberek 80%-a nem iszik elég vizet a nap folyamán. Vizet hangsúlyozom, vizet nem egyéb sz#$rt.

Aspirin protect nem barátja a gyomornak sem a májnak hosszú távon biztosan nem. Most jön ki az az évek óta tartó súlyos probléma, hogy az emberek idehaza borzalmas eü.-i állapotban vannak. Mindezt megfejeli a kórházi ellátás minősége és technikai színvonala. Véleményem szerint ez vezethetett a mostani számokhoz.

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168732) Stauffenberg válasza aelod (#168731) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Aspirin marta már meg a gyomorfalamat, pedig csak annyi volt a hibám, hogy nem tartottam be a minimálisan 3 óra időközt két bogyó között és üres gyomorra vettem be. Minden nyelés után, ahogy a gyomorba leért a kaja, mintha borotvapengéket ettem volna.

De gyorsan orvoshoz fordultam, kaptam gyomorsav lekötőt és kefírt kellett ennem orrba-szájba, azt mondta másnap telefonáljak vissza, hogy jobb-e, ha nem akkor azonnal beküld a kórházba, hogy kamerát dugjanak le, mert ha nem gyógyul magától, akkor fekély, gyomorvérzés vagy akár a gyomor átlyukadása is benne van a pakliban, potenciálisan életveszélyes állapot.

Nem gondolom, hogy rettegni kell tőle, de a betegtájékoztató nem viccnek van. Elég fájdalmas úton tanultam.

(#168733) aelod válasza Stauffenberg (#168732) üzenetére


aelod
veterán

Volt munkatársamnak az aspirin C ki is lyukasztotta...
Persze, de az emberek nem foglalkoznak vele nincs mögötte ekkora negatív marketing mint mondjuk az Astra oltással kapcsolatban. Hosszú távon meg majd kiderül úgyis, hogy milyen árat fizetünk most ezekkel az oltásokkal.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168734) ginola


ginola
addikt

Amennyiben háziorvos küld tesztre az az orrból és garatból való vétel? Az orrom elég érzékeny könnyen tud vérezni...... nagyon kellemesen a teszt?

(#168735) Woodslave válasza ginola (#168734) üzenetére


Woodslave
nagyúr

a gyorsteszt orrból. Nekem is vérzett kicsit. A pcr orr és garat, azt mondják az xarabb

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168736) Tamas1982.1 válasza Stauffenberg (#168730) üzenetére


Tamas1982.1
tag

Félre ne érts, nem vitázni akarok. Én olvastam ott több esetet 4-5 nap után magasra felmenö vagy éppen lecsökkent és ott maradó vérnyomásról, pulzusszám emelkedésröl-csökkenésröl. Ez elég érdekes. Mi lesz velük, meddig maradnak így? Ezt nem lehet tudni se ennél, se másik vakcinánál. De szerintem mindegyiknek (szezonális influenzásnak) megvan a lehetséges mellékhatás, csak most jelenleg kipécézték üzleti alapon egyik-másik gyártót. Én mindenki helyében elfogadnám azt a vakcinát ami van. Szerencsére nagy a tartalék, szerintem van/lesz lehetöség választani.
Én Astrát kaptam, pár óra láz, hidegrázás, utána höemelkedés. Pontosan 16 órával késöbb mintha hirtelen eltünt volna minden tünet. A másodikat is megkaptam már több mint egy hónapja, azóta se lett trombózisom, kutya bajom.

(#168737) whitezo88 válasza Tamas1982.1 (#168736) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Én délelőtt kaptam Sputnikot, eddig semmit se érzek, csak az oltás helyét picit, de ugyanúgy vagyok mint előtte. Kollégámat meg a férjével együtt ledöntötte aznapra pár napja... ez is, mint hogy a vírusra hogy reagálsz, személyfüggő.

(#168738) marked one94


marked one94
őstag

Én vasárnap reggel kaptam az oroszt estére mar lázas voltam, hidegrázás meg fajtak az ízületeim. Mostanra kezdek jobban lenni, de nekem is volt olyan ismerősöm akinek semmi se volt van aki meg jobban is szenvedett.

You'll Never Walk Alone

(#168739) Dinter


Dinter
addikt

Csütörtök reggel kaptam Astrát, minden elmúlt kb. egyből, az oltás helye elég sokáig fájt, de ma már tudtam edzeni.

(#168740) ginola válasza Woodslave (#168735) üzenetére


ginola
addikt

Covid alatt mehet gyógytorna sérült térdre? Vagy egyáltalán nem ajánlott semmilyen ilyen jellegű mozgás sem?

(#168741) Woodslave válasza ginola (#168740) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Nem tudom én menni nem akartam nemhogy tornázni. :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168742) Madwe válasza ginola (#168740) üzenetére


Madwe
nagyúr

Nagyon enyhe mozgás, ami inkább nyújtás, átmozgatás beleférhet amikor nem emelkedik pulzusod, nem terheled a keringésed. De minimális terhelésnél többet semmiképp!

(#168743) aelod válasza Woodslave (#168741) üzenetére


aelod
veterán

Hát én sem. :DDD

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168744) Apollo17hu


Apollo17hu
őstag

Spirulináról mi a véleményetek? Használ valamit vagy csak placebónak jó?

(#168745) w.miki válasza Woodslave (#168741) üzenetére


w.miki
veterán

Szintúgy... Aki kórházban is volt, hogy szerezte vissza az erejét?
Ezért (is) kerestem valami könnyű gyakorlatot.
Végül ezt találtam, de alig bírtam.

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#168746) Woodslave válasza w.miki (#168745) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Nem tudom. Szerencsére kórházban nem voltam és úgy tűnik nincs semmi maradvány de majd ezt megnezetem. Két hete vagyok tünetmentes én elkezdtem edzeni de nagyon minimális volumen meg intenzitás. Nagyon vissza kellett fognom magam de jobban ment mint vártam

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168747) ginola válasza Madwe (#168742) üzenetére


ginola
addikt

Főleg térd nyújtás, labemeles, negyed guggolás, illetve a végén 4*12 guggolás. Amennyiben nem csinálom teljesen berögzül a lábam, a térdem. Lehet inkább úgy kérdezem mennyire mehet fel maximum a pulzusom?

(#168748) Madwe válasza Apollo17hu (#168744) üzenetére


Madwe
nagyúr

Én használok, macagyökeret is meg ashwagandha-t is.
hogy érted h használ? Olyan mintha azt kérdeznéd a c vitamin vagy a magnézium használ e kicsit leegyszerűsítve - nem fogsz észrevenni érdemi különbséget amikor elkezded használni, ha erre irányul a kérdésed :) egyébként jó cucc, én ajánlom

[ Szerkesztve ]

(#168749) Apollo17hu válasza Madwe (#168748) üzenetére


Apollo17hu
őstag

Ööö, igazából azon filózom, hogy szükségem van-e rá. Miben segít ez pontosan?

(#168750) Madwe válasza Apollo17hu (#168749) üzenetére


Madwe
nagyúr

Alga, fehérjeforrás sok vitaminnal, magnézium vas stb valamint antioxidánssal, gazdag enzimekben, mikroelemekben, rostokban, klorofillban és karotinoidokban is pl.
természetes forrás, inkább ilyet fogyasszon az ember mint vitaminbogyókat, pl szerintem...
magas a jódtartalma viszont, ezért akinek gond van a pajzsmirigyével kerülje...
chlorella a másik amit még szoktak algák közül.
jah, az íze kegyetlen, de azért fedhető, nehezen... :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.