Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#168901) bigmasterg válasza Madwe (#168899) üzenetére


bigmasterg
addikt

Ha cukrosat zsírossal együtt eszed, akkor csökken az étkezés glikémiás indexe, ahhoz képest mintha a cukrosat külön vitted volna be.
Szerintem ez még előnyös is, hacsak nem hirtelen van szükséged cukor/energia bevitelre.

*A "cukros" szó nyugodtan helyettesíthető "magas glikémiás indexő étel"-el

[ Szerkesztve ]

(#168902) Stauffenberg válasza Madwe (#168894) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én nem értek a témához, csak dietetikus ismerős mondta, hogy ez egy eléggé túlhaladott dolog és sok orvos is még mindig hiszi, hogy az ételt érkezési sorrendben bontja a tápcsatorna és a később érkező majd várakozik valahol. Igaz mondjuk azt is hiszik sokan, hogy allergiára jó a kalcium. :)

Az emésztőrendszerben történik egy előemésztés, amikor mindent bontani kezd és ennek a terméke megy tovább a bélrendszerbe, ahol a szervezet az enzimek segítségével a futószalagról válogatja le, hogy neki mi kell éppen. Nem áll le a hamarabb előemészthető dolgok továbbítása azért, mert mással még nem végzett, majd megy az is ha elkészült. Ha valami emésztetlenül jut a bélrendszerbe, annak sok soka lehet, de nem az, hogy rossz sorrendben ettél. Beragadni meg akkor tud, ha rostban és folyadékban szegény étrendet folytatsz.

[ Szerkesztve ]

(#168903) Madwe válasza Stauffenberg (#168902) üzenetére


Madwe
nagyúr

Én empírikus módon mégis úgy tapasztalom h van benne valami - ha figyelek erre jobb az emésztésem. Amióta nem eszem húst sokkal gyakrabban s gyorsabban megyek oda, ahova a király is gyalog jár... (nyilván a több rost is közrejátszik, de az inkább a termék nagyságára mintsem arra hat h hányszor...) ha valami (ál)gabonafélét eszem majd röviddel utána gyümölcsöt akkor puffadok mint a fene. Lehet ennek más oka van, mégis összecseng ezekkel amit tapasztalok.

[ Szerkesztve ]

(#168904) Pocee válasza Stauffenberg (#168902) üzenetére


Pocee
senior tag

Melyik allergiára? A fűfélékre?

Mr.Brightside

(#168905) aelod válasza Madwe (#168899) üzenetére


aelod
veterán

Nincs ilyen, hogy hajlam. :N Felejtsük már el. A kotőszövet alatti vízfelhalmozás a többlet ch bevitelből ered nem pedig a creatintól.

Ott a gabonafélék /gyümölcsök emésztésével van a gond nem pedig azzal, hogy egyszerre eszel valamit...

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168906) Stauffenberg válasza Pocee (#168904) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Igen, egy csomó háziorvos azt mondja a pollen allergiásnak, hogy szedjen kalciumot. Vagy mondjuk kiütéses reakciója lesz valakinek egy ételtől és azt mondja kalcium. Legfeljebb csak placebo az egész.

dr. Novák Hunornak volt pár éve egy cikke a témában: [link]

(#168907) Stauffenberg válasza Madwe (#168903) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nyilván az emésztésednek a dolgát megkönnyíted a módszereddel, de az empirikus megfigyelésed mögötti ok valószínűleg más lesz. A puffadást általában az okozza, hogy a szervezeted bizonyos tápanyagok bontásához szükséges enzimekből nem termel eleget és így túl sok emésztetlen étel jut át a bélrendszerbe (valamennyi így is úgy is fog, inkább a mérték a lényeg).

(#168908) Pocee válasza Stauffenberg (#168906) üzenetére


Pocee
senior tag

Jaaa.Én a méhcsípésre is hallottam már hogy hatástalan.csak akkor nem tudom ,hogy akkor elromlott a kálcium,mert 20-30-40 évig meg tudta a dolgát...mellesleg van egy barátom,tehát nem az ismerősöm ismerőse,az ő életét 2xer mentette meg a kálcium,amit mentős adott be neki,annyira érzékeny,hogy fogta a csaja kezét strandon,rálépett és már esett is össze és a mentőben tért magához.lehet hogy pollenallergiára tényleg hatástalan,de én nem merném a méhre,szúnyogra egyébként allergiás gyerekemnek nem beadni.

Mr.Brightside

(#168909) Madwe válasza Stauffenberg (#168907) üzenetére


Madwe
nagyúr

Világos, nade akkor fordított sorrendben ugyanazt megeszem akkor miért nem puffadok? :) (igen, direkt teszteltem magamon, többször is :) )

[ Szerkesztve ]

(#168910) Stauffenberg válasza Pocee (#168908) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Olvasd el a cikket is amit linkeltem. Engem csípett már meg méh a fülemen (kicsi gyerek voltam), akkorára dagadt, mint egy öklömnyi citrom. Öreganyám rögtön jött egy pohár vízzel meg kalciumos pezsgőtablettával, itatta velem, meg még borogatta is a fülem vele. Szart se ért.

Szerencsére a falu háziorvosa két házzal odébb lakott és ő adott antihisztamint, az gyorsan levitte. A legtöbb allergiás reakció magától múlik vagy az antihisztamin gyorsít rajta.

Mentős meg biztosan nem ad be ájult allergiásnak kalciumot. Hogyan adja be? Kúpként? Máshogyan lenyelni nem tudná ájult állapotban és a mentős protokoll is nagyon régóta az, hogy adrenalint adnak be. Ez van az önbelövő injekciós tollban is, amit azoknak érdemes magukkal hordania, akik hajlamosak ilyen súlyos allergiás reakciókra.

(#168911) bigmasterg válasza Stauffenberg (#168910) üzenetére


bigmasterg
addikt

Calcium injekcióra gondolt szerintem.

de
[link]

[ Szerkesztve ]

(#168912) Pocee válasza Stauffenberg (#168910) üzenetére


Pocee
senior tag

Értem az érvelésed,a cikket meg már olvastam is régebben.De az hogy a füled bedagad vagy a talpadon lévő csípéstől a légutaid is elzáródnak nem uaz a szint.A gyerekemet darázs, méh még nem csípte meg,de már a szúnyogra nagyon durván bedagad,nyilván én lennék a legboldogabb ha a méhre nem lenne allergiás,de a gyerekorvosunk és a haziorvosunk is azt javasolta legyen otthon kálcium,és szülőként nem fogok ülni fölötte,hogy vagy magától lelappad,vagy megfullad,gondolom ezt megérted.na mindegy ez sem idevágó téma, részemről vége.

Mr.Brightside

(#168913) benfolds válasza Madwe (#168899) üzenetére


benfolds
őstag

egy sirálynak milyen hosszú lehet az bélrendszere? :U

[ Szerkesztve ]

(#168914) Stauffenberg válasza Pocee (#168912) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Antihisztamin legyen inkább otthon. Pont ez a probléma lényege: Ilyet javasolnak háziorvosok, miközben a szakirodalom ennek kifejezetten ellentmond. De ha nem akarsz szembe menni velük, akkor adj neki rovarcsípés után kalciumot és antihisztamint is. Előbbitől erősek lesznek a csontjai, utóbbi meg leviszi a duzzanatot. Súlyos allergiás reakcióra meg mentő kell, nem kalciummal vagy antihisztaminnal zsonglőrködni. Én is befejeztem, két link is be lett róla rakva. A többi meg népi hiedelem.

(#168915) Madwe válasza benfolds (#168913) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ööö, tudom h vicc volt, de közben utánanéztem s baromságot írtam, rosszul emlékeztem, pont fordítva van - a húsevők emésztőrendszere rövid, a növényevőké hosszabb, a mindenevő emberé közepesen hosszú. Hogy mégis miért tart átlag tovább egy hús megemésztése akkor ott az összefüggést már nem látom :)

(#168916) t256


t256
őstag

Ha elérjük a 4 millió beoltottat...

Ahogy megjósoltam, habár nagy tudás ehhez sem kellett, az oltottsági igazolványhoz kötik a terembe járást. Talán már jövő héten lehet edzeni. Kíváncsi vagyok mekkora tömeg lesz.
Mindenesetre nagyon várom, hogy egy ilyen hosszú kihagyás után újra ott legyek a teremben.

Lehet az online képzésem is visszaáll offline-ra. Kényelmesebb volt otthonról, de így legalább suli előtt is tudok edzeni egy gyorsat.

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#168917) Qtya123 válasza t256 (#168916) üzenetére


Qtya123
őstag

Na akkor szeptemberig jó vagyok a védettségi igazolvánnyal, akkor jár le a fél év.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ez egy kezdeti, óvatos lépés-e, vagy szépen így hagyják hónapok múlva is, hogy ezek a helyszínek védettségivel látogathatóak majd.

Mert ha ez így marad, akkor gyakorlatilag bevásárolni meg maximum dolgozni mehet el az, aki nincs beoltva.

Illetve arra vagyok kíváncsi, hogy a "versenysportolók" azok sportorvosival+tagságival továbbra is mehetnek-e védettségi nélkül edzeni.

[ Szerkesztve ]

(#168918) rwin5


rwin5
őstag

igaz nekem nincs meg, de jövőhéten megyek első oltasra :C

(#168919) t256 válasza Qtya123 (#168917) üzenetére


t256
őstag

Brit tudósok a foci EB végére jósolják a 4. hullámot.
A fejemet rá, hogy csak az EB-vel járó turizmus miatt nyitnak.

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#168920) Qtya123 válasza t256 (#168919) üzenetére


Qtya123
őstag

Az is jó móka lesz, hogy az első oltás után már sokaknak ott van a postaládában 1 hét után a védettségi, miközben lóf@sz védettsége nincs sokuknak.
Na ha sokan közülük megindulnak edzeni, mozizni, bulizni, akkor megint fel tud futni a megbetegedések száma.

(#168921) aelod válasza Qtya123 (#168917) üzenetére


aelod
veterán

Illetve arra vagyok kíváncsi, hogy a "versenysportolók" azok sportorvosival+tagságival továbbra is mehetnek-e védettségi nélkül edzeni.

Megmondom őszintén pont leszarom. Morálisan azok akik unatkoztak és kiváltották és most nagyon edzenek nekem ne magyarázzanak...

Mert ha ez így marad, akkor gyakorlatilag bevásárolni meg maximum dolgozni mehet el az, aki nincs beoltva.

...hmm akkor talán oltani kéne? De nem biztos ;]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168922) Madwe válasza t256 (#168916) üzenetére


Madwe
nagyúr

Nekem van védettségi igazolványom s rohadtul visszamennék már terembe. De miután még a kormánykommunikáció ellenére bőven a hullám tetején vagyunk s védett se vagyok (hiszen csak az első adagot kaptam meg s AZ 2. Adagja nekem juni vége...) nem hiszem h bevállalnám (hiába vagyok viszonylag fiatal a 32 évemmel s egészséges, alapbetegség mentes... azért az új variánsok ledöntenek ilyen embereket is.) ha csitul a járvány megyek vissza :)

[ Szerkesztve ]

(#168923) Qtya123 válasza aelod (#168921) üzenetére


Qtya123
őstag

"...hmm akkor talán oltani kéne? De nem biztos "

Majd... A 2. 3. generációs oltásokkal esetleg. Nem vagyok oltásellenes és nyilván sok ember életét megmentette/megmenti már a jelenlegi vakcina is, de személy szerint én addig nem oltatok:
- amíg az megy, hogy az egyiket betiltották itt, a másikkal nem oltanak ott. A harmadikról már a gyártó nyilatkozza, hogy nem igazán jó a cucc.
- amíg ez a helyzet áll fenn, hogy kinek épp mi jut a 100 féle cucc közül
- amíg nem lesz legalább egy kicsit is tiszta kép arról, hogy meddig véd. Mert eddig a fél évet merik bemondani, de afelett egy nagy sötét folt az egész tapasztalatok hiányában
- amíg nem lesz egy kicsit több tapasztalat arról, hogy az ilyen-olyan mutánsoktól mennyire véd.

Biztos lesznek ezek a vakcinák jobbak is. Addig meg max boltba, meg dolgozni járok, nem kell a mozi. :D

Amúgy a tippem az, hogy most ezt így meglépte óvatosan, aztán nyárra már nem fog kérni sehová védettségit. Amúgy is mit ér az a kis plasztik egy olyannál, aki csak az első oltást kapta, de 1 hét múlva már ott figyel nála, korlátlan lejárattal.

[ Szerkesztve ]

(#168924) Madwe válasza Qtya123 (#168923) üzenetére


Madwe
nagyúr

De ne gondoljuk azt hogy a védettségi igazolás az erre jó (ergo vádettséged bizonyítja - mert nem, hiszen nekem is van 1. Szuri után 1 héttel küldték, amikor még az első se fejtette ki hatását)
2 dologra jó: kicsit jobban elkezdhetik pörgetni a gazdaságot. De ami igazán a lényege: terelje az embereket az oltás felé! Amint elkezd fogyni az oltólistások sora de van oltóanyagunk egyre jobban fogják nyomni. Érdekes mód 4millió ember körül van jelenleg az oltólistások sora s 4milliónál jönnek a benefitek... s szerintem ez a 2. Pont erősebb mint az első. azaz nem hiszem hogy nyáron ne kérnék, ha ösztökélni kell még a népeket kérni fogja.

(#168925) Janaboy válasza Madwe (#168924) üzenetére


Janaboy
veterán

Ezt már amúgy többször írtad, de ez szerintem téves tézis, már az első oltás is ad védettséget.
A második csak emlékeztető/erősítő oltás.

[link]

[ Szerkesztve ]

Janaboy

(#168926) aelod válasza Madwe (#168922) üzenetére


aelod
veterán

Voltam 2x covidos. Bennem van 1 oltás AZ-ból. Fél éve otthon vagyok nem járok sehova csak bevásárolni és munkába gyakorlatilag. Naná, hogy az első adandó alkalommal vissza fogok menni edzeni.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168927) aelod válasza Madwe (#168924) üzenetére


aelod
veterán

Honnan tudod? Végeztél Igg tesztet? Valószínű, hogy nem, mert akkor tudnád. Részemről az oltás-covid téma offolását ebben a fórumban befejezettnek tekintem.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168928) rwin5 válasza aelod (#168926) üzenetére


rwin5
őstag

Jaja, nekem is ecseteli ismerősöm, hogy hát igazából továbbra se fog oltást venni, mert ezek nélkül meg mindig lehet élni. Mondom neki, home officeolok 0-24 otthon vagyok, egyedüli inger hogy boltba megyek, kerékpárhoz szar idő van állandóan. Én már annak is örülök, ha bárhova lehet menni ami kicsi boldogsághormont termel majd. Kondiba már van kezfertotlenito szerintem mindenhol, jobban oda kell figyelni a higiéniara és ennyi lesz részemről. Plusz hátha reggel amikor járni akarnék nem lenne tömegnyomor.

[ Szerkesztve ]

(#168929) Madwe válasza Janaboy (#168925) üzenetére


Madwe
nagyúr

De az oltás utáni 2-3. Héten lezd el ellenanyag termelődni, a papirost elötte kaptam, ennyire akartam csak utalni :P

(#168930) t256 válasza rwin5 (#168928) üzenetére


t256
őstag

Én már a lezárás előtt is visszatértem az edző kesztyűhöz. Érdekes, hogy 10 éve szinte mindenki hordott ilyet, aztán hirtelen mindnki érezni akarta a rudat.

Tehát kesztyű, távolságtartás. Igyekszem olyan termet választani ahol ez lehetséges.
Én is szívesen járnék reggelente edzeni, de sajnos a munkahelyemből kifolyólag leghamarabb 15:30-ra érek oda a legközelebbi terembe. Általában 16:00-tól már csúcsidő van mindenhol.

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#168931) tibcsi0407 válasza t256 (#168930) üzenetére


tibcsi0407
félisten

A kesztyűre húzol egy gumikesztyűt, amit minden edzés után kidobsz? A kezed legalább meg tudod mosni, míg a kesztyűn megtapad ez a fos.

https://utdetailing.hu/

(#168932) Madwe válasza tibcsi0407 (#168931) üzenetére


Madwe
nagyúr

Nomeg elsősorban nem tárgyakon keresztül hanem levegőben terjed zárt térben...

(#168933) marked one94


marked one94
őstag

Én csak annyit teszek hozza hogy kesztyűben edzeni amúgy is buzis🤷‍♂️

You'll Never Walk Alone

(#168934) Woodslave válasza marked one94 (#168933) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Jó az a kesztyű csak sajnos férfiba' nem gyártják :U ;]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168935) benfolds válasza Madwe (#168924) üzenetére


benfolds
őstag

igen, először én sem értettem a kártyát, mert kb. ész nélkül adják ki. csak azért van, mert nem merik azt mondani, hogy kötelező az oltás, a kártyát viszont előbb utóbb meg akarod szerezni, ergo mégiscsak be fogod oltatni magadat, anélkül, hogy köteleztek volna rá. szóval csak egy motivációs eszköz.

[ Szerkesztve ]

(#168936) benfolds válasza tibcsi0407 (#168931) üzenetére


benfolds
őstag

Nemrég derült ki, hogy nagyon minimális a valószínűsége annak, hogy szilárd felületről elkapd.

Oltás után hány napot érdemes kihagyni, ha nincsenek mellékhatások?

(#168937) HUTCHDB


HUTCHDB
nagyúr

Budapesti gyúrósoktól kérdezném, hogy a III. kerület környékén, főként a Bécsi út, "külső" Bécsi út térségében tud valaki egy normális termet? (Pl. Sparta, a google képek alapján nem hiszem az én termem lenne, bár erről is ha tud valaki tapasztalati infót, azt köszönettel venném!)
Az Euro Centerben lévő Sky Fitnes-be jártam néhány hetet a lezárás előtt, azt megfelőnek tartottam, (ráadásul nekem a legideálisabb helyen volt) de sajnos bezárt.

:R

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#168938) benfolds


benfolds
őstag

Madwe: nem mondom, hogy neked is ez volt, lehet, hogy csak a fiatal szervezet heves immunválasza, de azért...na. Bírom, hogy még mindig azzal jönnek, hogy több az előnye, mint a hátránya, de ki az a hülye, aki ezek után Astrával oltatja magát, ha van teljesen biztonságos oltás is? Részemről elmehetnek a picsába.

"Általában az oltás utáni napon lezajlik [a vérrögösödés], láz, akut fájdalom vagy hidegrázás is járhat vele, de valószínűleg ezt a betegek egy része simán elkönyveli az oltással együtt járó mellékhatásként, megszokott immunreakcióként."

"Bár a folyamatot nagyjából feltárták, arra még nincs válasz, hogy miért inkább a fiatalok esetén alakul ki trombózis, és hogy miért inaktiválódik bennük egyszerre az immunrendszer több beépített fékje."

(#168939) Madwe válasza benfolds (#168938) üzenetére


Madwe
nagyúr

Nekem csak erős láz s attól való izzadásban kiszáradás volt (oltás másnapja volt, vérrög az 5-20. Nap között lehet - nekem holnap lesz a 20. Napom :) ddimerem a 15. Napon 0.05 volt - ez mutatná a vérrög parát, 0.50 felett izgalmas, s normális h valamennyire emelkedik minden oltástól. 0.05el nincs hova izgulnom :) )
Múlt héten 4 napon át totál leesett a vérnyomásom (90/50, kb hirtelen felállásra instant szédülés :) ) illetve a novemberi sérülésem újra előjött pár napra (újragyulladt az ideg) de hamar elmúlt. Sajnos ezek is benne vannak, jópáran számoltak be hasonlóról - vérnyomás ingadozás, újragyulladás, fejfájás, szívszorítás stb benne van...
egyébként minden oltásnak van kockázata, de még mindig jobb mint a covid. 1:100.000nél is kisebb kockázat amúgy is.
a luxus pfizer se hibátlan, pl. [link]

[ Szerkesztve ]

(#168940) benfolds válasza Madwe (#168939) üzenetére


benfolds
őstag

és az alacsony vérnyomást még mindig az oltásnak tudtad be? jó, az túlzás volt, hogy van teljesen biztonságos oltás, mert mindegyiknek lehetnek mellékhatásai, de halálesetet tudtommal csak az Astránál jelentettek. "luxus pfizer" :DDD

“The findings were presented to the Pfizer company who replied that they had not had similar reports in the rest of the world and would examine the data,”

ebben is lehet politika, mert amerikában beoltottak már vagy 100 millió embert pfizerrel és ezek szerint ott nem történtek ilyen esetek. bezzeg abban az izraelben igen, amelyik összerúgta a port a pfizerrel, mert az utóbbi szerint izrael nem nagyon akar fizetni. :U

(#168941) Angel2014


Angel2014
addikt

Milyen egyszerű és praktikus kivitelezés szinte ingyen!

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168942) Apollyon válasza Angel2014 (#168941) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Azt hittem elsőre blikkre hogy ez valami cyberpunk cucc lesz.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#168943) aelod válasza HUTCHDB (#168937) üzenetére


aelod
veterán

Arnold gym a szépvölgyi úton?

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168944) jotzo01 válasza Angel2014 (#168941) üzenetére


jotzo01
tag

Ez a "szinte ingyen" mit jelent? Nekem hasonló anyagból, hasonló méretben kellene egy szerkezet ami elbír egy kb. 50 kilós boxzsákot. Mennyezeti fügesztés sajnos nem játszik.

(#168945) bbmt válasza jotzo01 (#168944) üzenetére


bbmt
senior tag

Ha találsz ilyet akár privátban is jöhet :) szintén ez a gondom nekem is!

benfolds:
Sosem értettem, hogy ha idéztek valamit akkor miért nem rakod be link-ben vagy jelölöd meg a forrást? Ez így olyan mintha a szomszéd mondta volna, abszolút nem hiteles...

A kanál a gyengék villája

(#168946) Angel2014 válasza jotzo01 (#168944) üzenetére


Angel2014
addikt

Mi a baj a mennyezettel? Kis erős kampó és leveszed amikor nem használod!

Ezt úgy lehet kihozni veszel egy 40x40 es zárszelvényt 2x2 vagy 4x2 métert. Vagy amilyen magasra akarod lehet annyi sem kell.

És az alsó rögzítésre 2x90 és a felső rögzítésre 1x120 darab amire rá van hegesztve a vég amin a csavarok vannak.

Fogod és 10cm távolságban átfúród az első két zártszelvényt addig a magasságig ameddig használod. És összecsavarozod.

Akkor mostanában van erős salgó polc az újfajta az már eleve ilyen összeállítós és az ki is van fúrva ha olyat tudnál szerezni csak csavarozni kéne.

De ahogy fent írtam ezt egy 40x40 szögvasból is meg lehet csinálni. Ez a 4-es keret.

A kettes kerethez ugyan ez csak csak csinálsz egy ilyen talpat amire középre rá van hegesztve a csavarok.

15 ből simán ki lehet hozni vagy annyiból sem.

[ Szerkesztve ]

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168947) benfolds válasza bbmt (#168945) üzenetére


benfolds
őstag

abból a cikkből idéztem, amit Madwe linkelt.

(#168948) HUTCHDB válasza aelod (#168943) üzenetére


HUTCHDB
nagyúr

Korábban néztem, be is mentem, de eléggé elavult régies terem volt.
A Gilda a Flóriánon szinten.
:(

Nincs egyéb ötlete esetleg valakinek?

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#168949) HussarF

Az újraindítás lépései 4 millió beoltottnál

Edzőterembe, uszodába, jégpályára ezentúl csak a védettek, valamint a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek.

Úgy tűnik eldőlt, versenyzői igazolással sem lehet már menni 18 év felett majd a terembe.

[ Szerkesztve ]

(#168950) kutkut


kutkut
addikt

Sziasztok!

Ilyen izületvédő kapszulát szedni van értelme?

Igazából nem érzem úgy, hogy akkora szükségem lenne rá, de most ilyet adnak az 1 kg-os fehérjék mellé (amit venni szeretnék). Ha van valami haszna, nem teljes pénzkidobás, akkor már jobban megérné, mint a 2,3 kg-os kiszerelés.

Meizu MX3 32GB

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.