Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#168651) bigmasterg válasza Woodslave (#168648) üzenetére


bigmasterg
addikt

Veled ellentétben nem vagyok jogász, de a BTK. 185. elég gyanús.
Oké, olyannak tűnik, mint a könnyűdrogoknál, hogy a fogyasztást nem büntetik, de minden mást igen. Beszerezni már nem tudod legaláisan.

Azért morálisan eléggé billeg a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#168652) rwin5


rwin5
őstag

Ők már tudnak valamit?

Bigmasterg: asszem csak a bombakeszites modszertanarol tilos beszélni / videót csinálni, cikket írni, legalább is vmi ilyen rémlik. De szerintem azt is csak cenzurazzak, nem indul ellened eljárás.

[ Szerkesztve ]

(#168653) Janaboy válasza rwin5 (#168652) üzenetére


Janaboy
veterán

Zavaros a jogszabály, nem említi a sportlétesítményeket, így lehet ott sincs korlátozás már, csak a nm alapú. :F

[ Szerkesztve ]

Janaboy

(#168654) Angel2014


Angel2014
addikt

Ezt pintér benézhette? [link]

[ Szerkesztve ]

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168655) aelod válasza rwin5 (#168652) üzenetére


aelod
veterán

Várjuk meg a rendeletet. Mivel az edzőterem sportlétesítményként került meghatározásra a korábbi rendeletben nem pedig szolgáltatás. De remélem nyitnak már és nem kell b@szakodni az engedélyekkel...

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168656) Janaboy válasza aelod (#168655) üzenetére


Janaboy
veterán

Most utána olvastam jobban és a novemberi korlátozások jönnek vissza.
Tehat marad a bohockodas az engedéllyel :)

Janaboy

(#168657) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Tudtok otthon végezhető hát gyakorlatokat mondani, amikhez nem kell húzódzkodó rúd?

Az van, hogy a lakás elrendezése miatt nem tudom sehova feltenni a rudat, pedig tudom ez lenne a legjobb. Van gumiszalagom (markolatos expander, amiben állítható az ellenállás). Ezt be tudom akasztani lépcsőfordulóba, alá tudok ülni székre és mellhez lehúzást tudok vele csinálni. Ezen kívül szoktam leülni a földre, talpamhoz beakasztom a gumit és evezős gyakorlatokat csinálok (még egyszer sem csaptam mellbe magam, de ennyi kockázatot megér :D ).

Ami még rendelkezésemre áll az saját testsúly meg kézisúlyzók.

(#168658) rwin5 válasza Stauffenberg (#168657) üzenetére


rwin5
őstag

Én az evezést csináltam egyedül otthon rá, de nem volt elég a suly hozzá, mellezesnel is a fekvotamaszt már kimaxoltam. Ezért várom, hogy nyisson valami terem, mert már kiegtem otthon. Bár idén valami kis bringás testalkat a cél alacsony testzsirral, ilyen 70 kiló környékén akarnék lenni nyárra. :D

(#168659) Stauffenberg válasza rwin5 (#168658) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én vagyok annyira kezdő pár hónap múlttal, hogy ezekkel elvagyok még egy jó darabig, csak nem akarom, hogy lemaradjon a hátam vagy túl sok legyen az izolációs gyakorlat. Mindenki azt mondja, hogy a rúd a legjobb erre, csak hát ha nem tudom megoldani, megette a fene.

Btw ha van padod, akkor mellezhetsz még kézisúlyzókkal, nem egy nagy beleinvesztálás. Nekem padom sincs, két kocka alakú ülő puffot tolok össze, leterítem törölközővel, aztán had szóljon. :D

[ Szerkesztve ]

(#168660) rwin5 válasza Stauffenberg (#168659) üzenetére


rwin5
őstag

Döntött törzsű evezés ruddal és egykezes evezés jó lehet, YouTuben tuti van több videó is ezekről ötletnek. Nekem annyira hiányzik a csigás lehúzás, hogy már csak kondi közelében tudom majd komolyan venni az edzés témát, pár hete motivációm nulla már. Diétát is 2 hétig tartottam, de most ünnepek alatt offoltam, aztán bejött ez a 10 fokos időjárás is, szabadban se lehet csinálni semmit, én már csak konditeremben vágok bele mindenbe. :DD kitartást mindenkinek. Testalkatom, kondícióm kis túlzással olyan, mint aki életében nem edzett :DDD

(#168661) Stauffenberg válasza rwin5 (#168660) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ünnep előtt mértem a testsúlyom: 69.1 kg

A hosszú hétvégén nem vezettem a kalóriákat, mondom most összezabálok mindent és végre hetessel fog kezdődni a tömegem. Összezabáltam amit tudtam: Sonka dögivel, kolbász, töltött tojás, sajtos pogácsa, söröcske, csokinyúl, habzsidőzsi volt.

Ma reggel mérem a súlyom: 69.1 kg

Faszom. :D Szerintem dimenziókapu van a gyomromban és kiteleportál a kaja máshova.

(#168662) whitezo88 válasza Stauffenberg (#168661) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Én másfél kilókat lengek néha, lehet nem kéne naponta nézni. Olyan 7 hete kezdtem a diétàt meg kardiót, 111ről. Most 105,7-107 között vagyok. Ma pl előbbi volt. És nem csalok. Már az alacsony ch-t is egész jól bírom. Reggelire van ch, tízoraira zabos turmix meg az első főkajánál. 2. -nál már nincs, se vacsinál.

btw vettem egy UA kompressziós felsőt. Ez marha jó cucc, nem tocsogok végre az izzadságtól kardió alatt olyan jól beszívja és szellőzik is. Leveszem kardió után és a bőröm szinte száraz alatta... előtte szó szerint szétáztattam a pólót, hozzámragadt, brr. Eddig furán néztem ezekre a tudományos cuccokra, mert pl jár a terembe egy srác, azon vagy 30 ezernyi ilyen van de a súlyzós edzése lóf..sz, kardiózni sose láttam.

[ Szerkesztve ]

(#168663) Qtya123 válasza Stauffenberg (#168661) üzenetére


Qtya123
őstag

Bárcsak én is ilyen lennék, hogy kolbász és egyéb finomságok szétzabálásával kellene küzdenem, hogy 1 kg feljöjjön. Irigyellek. :)

(#168664) kutkut válasza Stauffenberg (#168657) üzenetére


kutkut
addikt

Hosszútávú megoldásnak elgondolkodtató egy húzódzkodó állvány... Vagy tolódzkodó állványok + vízszintes húzódzkodás, front lever stb.. Egy masszívabb asztal is elég lehet... :D (A vége felé is van benne néhány hát gyakorlat.)

Meizu MX3 32GB

(#168665) Stauffenberg válasza Qtya123 (#168663) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Alapesetben minimális amit ilyen nagyon feldolgozott ételekből fogyasztok, meg amúgy mindenki a másikat irigyli vagy ezért vagy azért. :D Én mondjuk gyalogolok napi 10-12 km-t, szóval ha az nem lenne, kb akkor érezném magam komfortosan elfogyasztott étel mennyiségben. Így inkább csak tömöm magam a ~3000 kalóriához. Ha megcsúszik egy étkezés valamiért, akkor a többi annál szenvedősebb. Szar érzés úgy nekiállni egy kajálásnak, hogy kicsit sem kívánod. Eleinte buli volt elmaradt kalóriákat azzal pótolni, hogy nekimentem evőkanállal a mogyoróvajnak, most már inkább csak beveszem mint a kanalas gyógyszert, csak tudjuk le gyorsan.

(#168666) Stauffenberg válasza kutkut (#168664) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Gondolkoztam ilyen állványon, csak rohadt sok helyet foglal. A következő albérletnél szempont lesz, hogy fel tudjak tenni egy rudat valahova... :D

(#168667) Woodslave válasza bigmasterg (#168651) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Ok azért kérdeztem mert restellem hogy jogász létemre nem tudnám milyen jogszabályi rendelkezésekbe ütköző. Bár nem kell ismernem már minden jogszabályt. Btk nem az tuti. De vmi gyógyszerrel vagy teljesítmény fokozó szerrel visszaélés szabálysertese esetleges amiről nem tudok.

azt sem tudom van-e olyan testépitő szervezet ami kifejezetten engedi illegális (ezt viszont mondhatjuk rá) szerek használatát... :DD szóval ez alapján mondjuk bármelyik szervezet eltilthatná csak úgy demonstrációs jelleggel de az is elég álszent lenne.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168668) Angel2014 válasza Woodslave (#168667) üzenetére


Angel2014
addikt

Régen roboláló szerként is írták fel a nerobolt pl aki 2hét vagy hosszabb kórházi kezelésben részesült.

Odamentél a dokihoz a 80-as években elmondtad hogy erre lenne szükséged, zsebbe csúsztattál 100-200 ft ot és felírt 400 darabnak megfelelőt ami 2 kúrához elegendő volt. Kézzel kitöltötte egy pecsét rá és mentél egy nagy szatyorral a gyógyszertárba mert vettél hozzá c vitamint ,polibéy, polvitaplex, b1,b6,b12, és E vitaminokat.

Bionabolt is tartottak kórházakban is.

Ezt ki tudná védeni ha hírtelen sokat fogyott vagy beteg volt vagy kórházban volt. A mai napig vannak hivatalos tesztók, és kokszok is . pl winstrolt égési sérülésekre is adják.

Mindenki ezzel kereskedett akkor, meg az útlevéllel, meg az osztrák shillingel, meg a valutával. Jó kis időszak volt azok a 80-as évek. :K :D :DD

[ Szerkesztve ]

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168669) Woodslave válasza Angel2014 (#168668) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Jó nyilván mint sportteljesítményfokozó szerek "illegálisak". Bűncselekményt nem követ el, ha esetleg lenne ilyen szabálysértés akkkor azzal se foglalkozna senki, mint hogy azért se venne elő senki ha egy youtube videóban azt mondod hogy te a parkba jársz hugyozni.

Az eltiltás se reális, mondjuk ott azért érdekes lenne azt mondani, hogy azért használt mert sokat fogyott és beteg volt de azért elindul egy testépítő versenyen :DD

Félreértés ne essék nekem semmi bajom ezzel amit csinált. sőt. Bár sok értelmét se látom, mert aki használni akar az úgyse ebből a Bereczki videóból tudja meg a tutit, meg nem is nagyon befolyásol senkit.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168670) HussarF válasza Woodslave (#168667) üzenetére

A "kifejezetten engedi" az sztem azt takarja, hogy nincs doppingvizsgálat. Sztem a nem "deklaráltan naturál" szövetségekben mindenhol így van.

[ Szerkesztve ]

(#168671) bigmasterg válasza Stauffenberg (#168659) üzenetére


bigmasterg
addikt

Nem 100%ban hát, de legalább hátsó lánc.
Próbáld ki az ITYW gyakorlatokat, az elején még súly nélkül is elég lesz, ha szépen kontrolláltan csinálod, fent megfeszíted. Utána pedig minimális súly elég lesz hozzá.

Tartást javít, meg segít aktivizálni a lapocka környékét. Pl egy fekvenyomás előtt sem rossz ötlet csinálni.

szerk.: pl ez, itt más a sorrend, de a lényeg ugyanaz.
Vagy ez, csak ennél lassabban csináld.

Meg lehet padra feküdve csinálni, akkor nő a mozgástartomány.

[ Szerkesztve ]

(#168672) Woodslave válasza HussarF (#168670) üzenetére


Woodslave
nagyúr

mint pl IFBB :U :D aminek szintén van anti doping szabályzata, és tudomásom szerint tesztelnek is.

a kifejezetten engedi meg az úgy csinálunk mintha tiltanánk közben meg mégse nem ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168673) Madwe válasza whitezo88 (#168662) üzenetére


Madwe
nagyúr

Pont a napi másfél kilós kilengések miatt kell lehetőleg minden reggel ugyanakkor mérni s heti mozgóűtlagot követni. Ha teszem azt hetente mérsz a kilengések miatt sokkal pontatlanabb képet kapsz s nem heti hanem kb 2 havi átlagból fogsz csak rendes tendenciákat látni...

tegnapi AZ szuri: úgy levert h nem igaz. S én még azon izgultam h vissza tudom e tartani magam az edzéstől pár napig. Jah, örülök h élek, már a mosdóig kimenni is kínszenvedés :)

[ Szerkesztve ]

(#168674) aelod válasza Woodslave (#168667) üzenetére


aelod
veterán

Figyelj nincs olyan, hogy naturál szervezet mégha az INBA annak is titulálja magát.
Az MTFSZ égisze alá tartozó IFBB aláírt a wada-val. Ami annyit tesz, hogy mutatjuk, hogy dopping mentesek vagyunk közben tudjuk mikor jön egy ellenőrzés egy magyar bajnokságon és az indulók fele hazamegy. Titokban rendezik meg a masters bajnokság kategóriáit? Ugyan...
Ürülési időkkel játszanak. A nyilatkozat is egy vicc amit aláiratnak veled, hogy év közben ellenőrihetnek. Nem tudok róla, hogy bárkit is ellenőriztek volna felkészülés alatt. Ahogy az INBA-nál is csak verseny napján random szednek ki embereket.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168675) rwin5 válasza Angel2014 (#168654) üzenetére


rwin5
őstag

Ez végül valós lett? Tegnap olyat olvastam, hogy a tulaj már biztos tud olyat, amit mások meg nem, de ezekben nem szoktam hinni. De sejtem, hogy maradt a régi rendszer.

A poszt azóta is fent van fb-n.

[ Szerkesztve ]

(#168676) Angel2014 válasza rwin5 (#168675) üzenetére


Angel2014
addikt

Szerintem igen pintért nem érdekli...amikor volt a teljes zárlat akkor is ő egyedül volt nyitva.

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168677) Woodslave válasza aelod (#168674) üzenetére


Woodslave
nagyúr

ezt mondom én is. Kimondottan koxos szervezet nincs :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168678) stratova válasza Stauffenberg (#168666) üzenetére


stratova
veterán

S amíg nincs otthon semmilyen céleszköz, neki lehet futni ennek, de a felmosórúddal csak óvatosan :D
Komment-win :))
"Today I broke 1 stick, 2 chairs and a table. I'm feeling much stronger."
Kézi súlyzóra is van pár variáció;
AthleanX szalag
FitnesFAQs

(#168679) aelod válasza Angel2014 (#168676) üzenetére


aelod
veterán

NNK-val most folyik az egyeztetés erről.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168680) Angel2014 válasza aelod (#168679) üzenetére


Angel2014
addikt

Ezúton tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy A jogszabály 2021. április 7. napján hatályba lépett módosítása alapján ugyan a személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiség vagy helyszín nem köteles zárva tartani, és e helyiségben vagy helyszínen megengedett a szolgáltatás nyújtása és a szolgáltatás igénybe vétele, ám a ma megjelenő hatályos a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendeletnek csak a 6. §-a került törlésre, az edzőtermekre vonatkozó korlátozás viszont nem, így a korábbi (szerintünk helyes) jogértelmezéssel szemben a tény az, hogy a 7. §-ban lévő korlátozás az edzőtermek vonatkozásában fennmaradt. Így kénytelenek vagyunk az edzőterem működését a korábbi rendre visszaállítani. Ennek értelmében:

Edző és fitness termünk november 16-tól változatlanul nyitva áll az amatőr és hivatásos versenyszerű sportolók előtt HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 08:00 – 20.00, SZOMBATON 10:00 – 18:00 óra között, vasárnap zárva tartunk.

A sportolás lehetőségét termünkben azon amatőr és hivatásos versenyszerű sportolóknak tudjuk biztosítani, akik: SPORTSZÖVETSÉG ÁLTAL KIÍRT, SZERVEZETT, VAGY ENGEDÉLYEZETT VERSENYEN EZT MEGELŐZŐEN RÉSZT VETTEK, VAGY AZ AZON VALÓ JÖVŐBELI RÉSZVÉTEL ÉRDEKÉBEN REGISZTRÁLTAK ÉS VERSENYENGEDÉLLYEL RENDELKEZNEK.

A belépéshez szükséges írásbeli igazolás felmutatása és ahhoz való hozzájárulás, hogy az igazolás fénymásolat formájában a személyes adatok törlése mellett részünkre átadásra kerül egy hatósági ellenőrzés során történő felmutatás és igazolás érdekében.

A kormányrendeletben meghatározott korlátozás ideje alatt a terem napijeggyel és versenyzői bérlettel látogatható. Megnyitjuk Vendégeink előtt magas színvonalon felszerelt funkcionális termünket is.

VERSENYZŐI BÉRLET 15 000 Ft/10 alkalom (a megvásárlástól számított 1 hónapig érvényes)

NAPIJEGY 2000 Ft

ami tartalmazza:

1200 nm-es konditermünk,
250 nm-es kardió termünk,
250 nm-es funkcionális termünk
látogatását.

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168681) whitezo88 válasza Angel2014 (#168680) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Ez melyik terem? Azért jó fejek, 15 rugóval rántanak le, alig több mint 2 hétre elég edzőnappal.

(#168682) Angel2014 válasza whitezo88 (#168681) üzenetére


Angel2014
addikt

F2000 a kitalált 2000 ft-os napijegy sem kevés.

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168683) Dinter válasza Madwe (#168673) üzenetére


Dinter
addikt

Én is holnap kapom, nagyon sokan írták, h kiütötte őket, eléggé félek.

(#168684) benfolds válasza Dinter (#168683) üzenetére


benfolds
őstag

nekem meg már fogalmam sincs, hogy mit gondoljak. egyik ismerősöm, akit egyszer már beoltottak, most halt meg koronában. ráadásul a korosztályából (60 körül) kb. a legéleterősebb, legéletvidámabb nőnek tűnt nekem. nem tudok róla, hogy lett volna valamilyen betegsége. jómódú család, mindig adtak magukra. jó lenne már tudni, hogy mi alapján válogat ez a szar.

(#168685) HussarF válasza Madwe (#168673) üzenetére

Nekem mára már semmi bajom nem volt, úgy keltem fel, mint aki soha jobban nem volt

(#168686) rwin5 válasza Dinter (#168683) üzenetére


rwin5
őstag

Fölös ezekre támaszkodni, családban mindenki megkapta nálunk, 90 éves nagymamam semmit se érzett utána, legrosszabb "mellekhatas" ami kijott az az erős fejfájás volt estére anyámnak (nekem meg 2 napja hasít a fejem, pedig oltást sem kaptam :DDD).

Van aki így, van aki úgy, de semmi garancia nincs rá, hogy neked bármivel rosszabb lesz. Keep positive. :K

[ Szerkesztve ]

(#168687) Janaboy válasza benfolds (#168684) üzenetére


Janaboy
veterán

:Y ez már mind2 oltás után?

Janaboy

(#168688) janos1988


janos1988
addikt

Egy amatőr kérdés.

A fehérje port és a kollagén port össze lehet keverni egy löttybe?

https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D

(#168689) Angel2014 válasza janos1988 (#168688) üzenetére


Angel2014
addikt

Miért ne lehetne mi akadályoz meg benne? ;]

De külön innám a kettőt!

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168690) aelod válasza Angel2014 (#168680) üzenetére


aelod
veterán

Egyértelmű volt, hiszen ott le volt írva. Ezt benézték de csúnyán...

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168691) benfolds válasza Janaboy (#168687) üzenetére


benfolds
őstag

nem, csak az elsőt kapta meg korábban. biztos vagyok benne, hogy még évtizedeket élehetett volna, ha nincs ez a szar. hülyeség, hogy csak a krónikus betegek halnak bele. amúgy szerintem nem ártana hangsúlyozni, hogy nem a beoltottság a lényeg, hanem a védettség. az meg a második után két héttel alakul ki a legtöbb vakcinánál. jó esetben.

(#168692) Madwe válasza benfolds (#168691) üzenetére


Madwe
nagyúr

A krónikus beteg hal bele mantra igaz - volt, az eredeti variánsra, az újabb brit, módosult brit stb már makk egészséges embereket is képes elvinni, ha épp olyanja van...

(#168693) Janaboy válasza benfolds (#168691) üzenetére


Janaboy
veterán

Első vakcina is ad védettséget.. A második csak emlékeztető.

Janaboy

(#168694) Stauffenberg válasza benfolds (#168691) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Pontosan, ezt sajnos a kormány is elmulasztja kihangsúlyozni, hogy a teljes védettség kialakulásához idő kell. Ha két dózisos az oltóanyag, akkor a második után általában 1 héttel mondható védettnek.

Amúgy meg nem kell parázni a várt mellékhatásoktól, sőt minél hevesebbek, annál biztosabb az erős védelem kialakulása. Fiatal, erős immunrendszerű embereket általában jobban megcsavarja, mint az időseket. Apám AstraZenecát kapott, kis hidegrázása volt első este, de ennyi, egy velem kb egy idős harmincas barátom meg két napig szarul volt. Édesanyám kínait kapott, ő viszont az égvilágon semmit nem érzékelt belőle és egyre több hír van róla, hogy gyenge a cucc és 3 dózisra kell majd növelni. A háziorvos is már eleve úgy kezdte a kínaival oltást, hogy szólt az embereknek, készüljenek inkább három dózisra.

Még jó, hogy négyszer annyiba kerül, mint a rendesen kipróbált Pfizer és közben gyenge is. Ezért érdemes olyan vakcinát venni, melynek nincs semmilyen dokumentációja, hogy mennyire hatásos, mert a kínaiak előbb eladták exportra, minthogy vége legyen a harmadik klinikai fázisnak (amiben már nem variálnak az oltóanyagon, csak a dózist próbálják meghatározni... na pont a dózis lett túl gyenge).

(#168695) aelod válasza Stauffenberg (#168694) üzenetére


aelod
veterán

A rendesen kipróbált pfizerrel lett a kollégám férje covidos.
Én astrát kaptam kedden, szerdára kidőltem mint a sz*#r.

Lehet rinyálni itt a keleti vakcinák miatt de nélküle nem lenne ennyi beoltott sem. Jól döntött a kormány mondjon itt bárki bármit, hogy beszerezte őket.

Ha meg ennyire szar lenne mondjuk az orosz is akkor a németek nem mennének el érte külön erre a célra szervezett gépekkel...

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#168696) Stauffenberg válasza aelod (#168695) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"A rendesen kipróbált pfizerrel lett a kollégám férje covidos."

Az egyik EÜ-ben dolgozó barátom is, mondjuk ő már tavaly átesett a betegségen is, aztán idén kapott Pfizert és nem sokkal a második dózis előtt megint beteg lett, ezúttal a brit variánstól. Mondjuk két napig talán volt hőemelkedése tőle, de ennyivel átvészelte. Nincs 100%-os vakcina, de azért ez nem az a szint, mint amikor a Sinopharm oltóanyaga ki sem vált immunválaszt vagy annyira gyengét, hogy az védelemnek vicc.

"Lehet rinyálni itt a keleti vakcinák miatt de nélküle nem lenne ennyi beoltott sem."

Nem a kínai oltóanyaggal van a baj, hanem azzal, hogy nem volt semmilyen harmadik klinikai fázis, aminek az eredményét publikálva kiderül mekkora dózis kell a védelemhez. A dózissal van csak probléma és ha túl gyenge koktélokat adunk a lakosságnak, akkor az oltottsági arány inkább csak számháború lesz, nem valódi védelem. Sorra jönnek a hírek a kínai oltóanyaggal jóval előttünk járó Emírségekből, Ecuadorból és Szerbiából, hogy gyenge, nem hozza a remélt eredményt és kell egy harmadik dózis is.

[ Szerkesztve ]

(#168697) Woodslave válasza Stauffenberg (#168694) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Bekovettem egy labort ahol oltás után nézik az ellenanyag szintet. Kínai után már a harmadik embernél nulla.. Érdekes. :F

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#168698) Angel2014 válasza Woodslave (#168697) üzenetére


Angel2014
addikt

Tegnap hívtak ezt hallgasd meg.

Csepeli magánlaborba elment tegnap egy ismerős IgG tesztre és covid pozívitásra szintén októberi fertőzés enyhe tünetekkel és 700 volt benne az ellenanyag, azt mondták neki meg ne próbálja még beadatni az oltást.

[ Szerkesztve ]

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#168699) Stauffenberg válasza Woodslave (#168697) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Erről beszélek. Világszerte ahol a Sinopharm-al oltanak ugyanezek a hírek jönnek. Nem vagyok boldog tőle, hogy édesanyám ezt kapta, főleg mert csak ebben a hónapban jön Magyarországra 1 millió adag Pfizer (és még nincs vége a szállítmányoknak).

(#168700) Angel2014 válasza Stauffenberg (#168699) üzenetére


Angel2014
addikt

Írták is sokakat átvertek sóoldattal. De az sem mindegy hol nézeted meg mennyire hiteles a labor.

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.