Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
ez a szuper legworkout vidi volt már?
-
Zola007
veterán
válasz aelod #125052 üzenetére
az igen!
2% az 2%
Bár a képek alapján nem gondoltam volna, hogy az egyetlen tehetséged pont az, hogy szép vagy.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
God Vazzeg
veterán
Pfffuuu basszus
Pont 2 napja beszélgettem a teremben egy sráccal, és sérelmezte hogy csak 40 kilóig vannak egykezesek. Kb 80kg testsúly, 40-es karok, iszonyat szabálytalan végrehajtás, alig bírta felvenni a súlyokat. Én nagyon max 30-as egykezesekig megyek, de full szabályosan csinálom, ráfeszítve felül, lenyújtva alul. Nem tudtam meggyőzni, hiába voltam izmosabb, és mint kiderült erősebb is (120-as max nyomása van), pont leszarta amit mondtam. Na erről eszembe jutott pár napja hogy valaki írta hogy próbál segíteni a terembe. Én se fogok többet
Az ilyen lábtolózásokat is látom sokat, én meg kb a negyedével nyomom, és nő a combom érdekes. A kivitelezés fontosabb mint a nagy súly, eskü. Persze kell a nagy súly is, de indokolatlanul nagy súlyoknál jön ez meg az ilyen-olyan sérülés, aztán lehet nézelődni.
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #125059 üzenetére
megérdemli a faxkalap. Én ezek után még le is pakoltattam volna vele az összes olyan súlyt ami azon felül van amivel még szabályosan/hatásosan tudta volna csinálni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Shingen
addikt
válasz aelod #125036 üzenetére
Igen finom áru, főleg így..........
(#125038) Fandango Ez már fiús.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
aelod
veterán
válasz Alpachino #125058 üzenetére
Puffadt seggű....na mindegy.
(#125062) Shingen
Neked legalább van ízlésed
(#125059) God Vazzeg
Nagyon brutális. De megérdemelte. Igazi kretén. A teremben van egy srác olyan görbe háttal mint a Riddler kérdőjele. Kb 25ös kar és fekve nyom 30 kilósokkal. Edzővel edz...
A másik látta, ahogy a lábtolón vádlizom (3x10 ismétlés 4 körben különböző lábfej tartással). Két 25ös tátcsa volt rajta a gépen. Neki rá kellett pakolni vagy 200 kilót és azzal vádliznia. Kb csak a negatív szakasz ment neki a teljes pozitív szakasz kimaradt. De menő volt nézte, hogy figyelem e. Röhej.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
God Vazzeg
veterán
válasz Shingen #125062 üzenetére
Nekem ő a "húbazdmeg"
-
aelod
veterán
válasz God Vazzeg #125065 üzenetére
#puffadtseggű#túlizmos#nemnőies#ajóízléshatára
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Shingen
addikt
-
Woodslave
félisten
cutlerben voltál?
-
Angel2014
addikt
Segítsetek ma egy gép csinálásáért kaptam a chili főnökétől egy blade 3 kilós tofifi karamell whey proteint és egy ilyen karnitint...[link] most nekem ebből mennyit kell szednem? Lehet olyan jó mint a scitec?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
-
Angel2014
addikt
válasz kk831228 #125074 üzenetére
Előtte ilyet vettem semmit nem éreztem...kértem hozzon erősebbet most ezt hozta...
Freddycom nem értem mik ezek a számik 30000 VS 150000 most tényleg elakadtam...melyik erősebb melyikből mennyi kell nekem stb...
Amúgy melyik a jó termék melyiket ajánljátok?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #125075 üzenetére
Több szám is van rajta megtévesztés végett, de szerencsére utánajártam.
Rajtunk ugyan ki nem fognak a gyártók!Ami 3-4 számból áll az űrtartalom.
A 4 + 2 + 2 tagolású az a minőségmegőrzési idő
A 13 számból álló és felette csíkos, az a vonalkód
Ami után sok nulla van, az a karnitintartalomMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
őstag
Mondhat akárki akármit a hatékonyságról de az eszem megáll hogy egy ilyen gépen nincs egy olyan passzív védelem ami kizárja a kiakasztás lehetőségét, ezáltal a videón látható szituációt. Ugyanez fekvenyomásnál, bár ott néha még csak-csak előfordul egy segédvilla ami azért 10ből 10× úgy van beállítva hogy mire fogná a leeső rudat már be is zúzta a mellkast
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
A kivitelezés a lényeg, a súly csak eszköz (barát ) - mióta belevettem a guggolást a lábnapba, abszolút kezdőként gondolhatod mennyivel guggolok, de igyekszek minél szabályosabban és az a 15perc többet ér mint a jó félóra a combfeszítő/hajlítógépen (mindent lassan csinálok). Azóta a súlyokból is visszavettem ott és csak bemelegítésre, bár a hajlítót szeretem nyüstölni rajta továbbra is, de a feszítőt csak megmozgatni kicsit a guggolás előtt.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Angel2014
addikt
Komolyan mondom már kezdek megedződni a Hardverapróhoz..egy egyszerű hirdetést raktam fel ma...és ez [link] lett belőle...egy topicot nyitottam...
-
Woodslave
félisten
válasz Aventador91 #125085 üzenetére
nemcsak testépítés guru de kőkemény bizniszmen is
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz Angel2014 #125081 üzenetére
Hihetetlen troll vagy Angel. Régóta nyomon követlek már, és ha én moderátor lennék, már úgy basztalak volna ki innen, hogy a takony menetet vágna a nyakadba.
Látom tetszik neked a prohardver, nemhiába viselkedsz úgy, mint a kis óvodások, hogy éppen ki kapja be a nagyobb homokos kutyaszart a játszótéren.
-
kk831228
addikt
válasz Csak1valaki #125088 üzenetére
Pedig nem az...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
-
kk831228
addikt
válasz Csak1valaki #125090 üzenetére
Te nem vèletlenül aliquis harmadregje vagy??
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Woodslave
félisten
válasz Csak1valaki #125097 üzenetére
tudom hogy nem ő vagy, ha meg igen akkor kapd be hogy nem küldtél privátot
-
Woodslave
félisten
harmadik-negyedik hét sütőzacskós csirkesütése után kialakult, hogy gyakorlatilag csak só-bors. Egy kiló csirkemellet sütök meg 3 nap alatt eszem meg. Nekem nagyon bejött maga az elkészítési mód, nem kell annyit darabolni, sütögetni, 0 hozzáadott zsír.
Kezdtem a szokásos lidl csirkefűszerrel, nagyon szeretem zsiradékon sütve, de itt inkább egy száraz kérget képzett a húson és nem a jó értelemben...
Kipróbáltam citrom-fokhagyma-só-bors: Nem volt rossz, de harmadik nap beleszagolni a dobozba nem ugyanazt az élményt nyújtja mint a frissen sütöttnél.
Bár tegnap egy pár szelet almát mellé raktam de ízben semmit nem érződik (szerencsére)
Ízre-állagra így a szokásos grillcsirke mellének szárazságát hozza, de nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok