- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-08-09 20:41 Téma összefoglaló
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
inkább a betegségek miatt. ma sem lennénk 6 vagy 7 milliárdan, ha nem lenne orvostudomány és gyógyszeripar.
Ja... Lehet többen lennénk.
-
Woodslave
félisten
átlag testalkatú emberek is ugyanúgy félrenyelhetnek és megfulladhatnak. nem ritka jelenség.
persze csak beszélgetünk.

-
Zola007
veterán
átlag testalkatú emberek is ugyanúgy félrenyelhetnek és megfulladhatnak. nem ritka jelenség.
Csak azt senki nem osztja twitteren
-
rwin5
őstag
azok a csírák a háttérben milyen egyediek
max a rövidnadrág színéből lehet megkülönböztetni őketés tényleg

(#130688) Shingen : 24 éves lol, múltkor találkoztam egy sráccal teli volt de valami brutál módon, versenyző, mondom hány éves vagy 30-35? elkezdi 23

-
Zola007
veterán
az ő diplomaosztójukra gondoltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
diplomájuk minősítése: summa CUM laude

-
Zola007
veterán
Aha
ugye milyen jól áll nekem a fekete?De azért azokat az ablaktörő kalapácsokat befesthették volna.
-
kk831228
addikt
cod a dagadt kis kockáknak való
battlefield 1 az fpsek wejder kreatinja ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt mondod a cod az low campereknek valò... 🤔
-
GoTReX
őstag
akkor a rugdosás a csodaszer
Ez butaság, te is tudod. A pontos rúgás a csodaszer!!6-9 ponton történő pontos rúgás.Mint a videó is mutatja szimetriaba kell rúgni, különben rossz helyen dagad ki a kocka.Ha nem lenne fekete, lathanád hogy lilák a dudorok... Amatőrök..
-
kk831228
addikt
cod a dagadt kis kockáknak való
battlefield 1 az fpsek wejder kreatinja ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BF... 👌 -
aelod
veterán
ebből fogok meggazdagodni
hirdetem magam kövéreknek hogy hasbarúgás technikával lefogyasztom őket, es 6 kockás hasuk lesz. házilag ne próbálják ki, mert csak en tudom melyik pontokra kell rúgni, máskülönben csak sérülés lesz az eredmény és további hízás

meg is van a szöveg: igy tudsz lefogyni döglés közben xd
Beat the six pack out!
-
kk831228
addikt
ebből fogok meggazdagodni
hirdetem magam kövéreknek hogy hasbarúgás technikával lefogyasztom őket, es 6 kockás hasuk lesz. házilag ne próbálják ki, mert csak en tudom melyik pontokra kell rúgni, máskülönben csak sérülés lesz az eredmény és további hízás

meg is van a szöveg: igy tudsz lefogyni döglés közben xd
" Genius..." 👌
Szerintem ülj vissza a Cod elè...
Nem keresnek Teamspeak-en...??

-
kk831228
addikt
Jahh... #Csakisaz...
Főleg hogy nem ám 20-30 fps-el... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aelod
veterán

A has a megfelelő diéta nélkül nem jön elő. Ha meg nincs tömege az izomzatnak akkor nem lesz látnyos sem.
-
kk831228
addikt
ennek mi értelme hogy rúgatja a hasát? ha nem erőből rúgják hasba, semmi értelmét nem látom. í
Nem az a lènyege hogy szètrúgják a hasát....

-
kk831228
addikt
feltettem a legújabb nvidia drivert, eddig egy februári volt fent, és most sokkal kevesebb fps van... valahogy vissza lehet rakni a régit?
Mennyi fps-el nyomsz fekve...?.? 🤔
-
SchumiBácsi
őstag
feltettem a legújabb nvidia drivert, eddig egy februári volt fent, és most sokkal kevesebb fps van... valahogy vissza lehet rakni a régit?
Teljesen távolítsd el az újat és tedd vissza a legutóbbit ami még helyesen működött.
A telepítés ideje alatt ajánlott 3×10 sorozat elvégzése francia rúddal tetszőleges súllyal bicepszre

-
rwin5
őstag
szórd meg a vga-t kreatinnal
-
aelod
veterán
mivel a testépítésből meg lehet élni, így igen
" a testépítéd az illúziók sportja"
-
aelod
veterán
tudod mennyi cucc kell 20 lakáshoz? nincs az a tüzépes aki ennyi cuccot adjon(a tüzépen ha hetekig neked hordják csak az anyagokat akkor sincs akkora készletük, hogy 20 lakásra valót kiszállítsanak..) főleg nem hitelre
ha csak egy telked van kitörölheted vele. engedélyek, víz gáz áram, tervrajz, stb stb jó sok millió ám. kiásatod géppel az alapot, bevasalod, betonmixert hívsz. ezeket is a tüzépes adta? és akkor ez még csak a lakások alapja
20 lakásos dolog több száz milla...úgy tudsz a semmiből elindulni, ha van pl. egy telked + egy házra való készpénzed, amit nem arra baszol el először hogy magadnak vegyél egy házat, hanem befektetésként tekintesz rá először. az 1 telekre felhúzatsz egy 2-4 lakásos társasházat hogy tetőig meglegyen, utána vagy közben hírdetheted, a maradék pénzből befejezed azt a lakást amelyiket elsőnek megvették, kifizetik, a pénzt ráköltöd a többi lakásra, és ennyi. volt pl. egy 10 millás telked, húztál rá 4 lakást, darabját simán el tudod adni idén már 20milláért(attól függ mekkora). mindezt egy év alatt. így lehet egy év alatt keresni kb 40 millát
Igen csak a semmiből nem csinálod ezt meg.
Pénzügyi rovat (is) lett a topik? -
BÁ Nutrition
addikt
garázs? külön háza van
azért én megnézném ezt a kigyúrt barátot aki most natural, kivinni egy építkezésre dolgozni, és mennyi idő után kezdene el haldokolni

Jah tuti a disznoszart se tudna rendesen lapatolni. Nem is igazi izmai vannak.. lol
-
Jim-X
őstag
az igazi pénzesek nem mennek ki németbe, megveszik itthon sokkal drágábban ugyanazt
Nalad is figyel egy lambo a garazsban?
-
Jim-X
őstag
ez mit tol?
Syntholt

Ide a rozsdas bokot ha nincsen benne olaj!

-
aelod
veterán
ez mit tol?
A mit nem kézenfekvőbb kérdés

-
flash-
veterán
hát, ha szabályosan csinálnád akkor éreznéd.
teljesen úgy csinálom ahogy a videón, oké mi a ami az oldalemelés mellett még a legjobb?
-
Zola007
veterán
nem is tudtam hogy fejre is lehet izmosodni
jaaa hogy más miatt torzult így el ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként lehet
Az emberi test összes izmát fel lehet edzeni, ha tudatos, célzott, rendszeres, ütemezett túlterhelésnek van kitéve. Az erőművészek, pl. akik kamiont húznak szájjal, stb, extrém fokú állkapcsi izomzatot tudnak építeni
Még olyan izmokat is lehet erősíteni, amire nem is gondolunk.
Pl. a lábujjakat mozgató izmok többször erősebbek egy 50 kilós balettáncos lábában, mint egy 100 kilós hobbigyúróséban
apropó, rég láttam: [link] -
Woodslave
félisten
szörnyűek az édesítős kólák. biszont ha megvonsz magadtól minden édes ízt egy hétig, ez is mennyei tud lenni

én a coke zerot kimondottan szeretem. Qrva jól tud esni mondjuk egy csirkemell-brokkoli-spenót ebéd után
(ha már olyan hülye vagyok hogy ezt eszek) De ettől függetlenül heti, kétheti egyszer fordul elő de még mindig jobb mint egy 250 grammos csokikrémes péksütemény (legalábbis kalória bevitel tekintetében) -
Angel2014
addikt
lol. gépezés közben többet mozgok

-
Woodslave
félisten
én pl. elviszek 3 zsák cementet egyszerre, vagy bedobom talicskástól a sittet a konténerbe, de húzódzkodni 3szor ha fel tudom magam húzni.
Ez a lényeg nem a semmirevaló felpumpált izmok

-
Angel2014
addikt
dolgoztam hasonló patkánynál 2 éve, ilyen undorító lényt még életemben nem láttam. bár az hálisten már megpusztult, szedett minden szart "ki volt gyúrva", a feje mindig vörös volt, néha beszélni nem bírt. nem tudom mit tolt magába, de gyorsan kiírtotta
. ugyanez a tipikus szar, maffiózó gci, bmw x6-tal, arra volt esze hogy az öreget megverje aki velem dolgozott, mert nem tudott valamit megcsinálni amit ez mondott neki . az összes ilyennek azt kívánom pusztuljon meg. nem irigységből
nekem nem jön be az életstílusuk.Ezt úgy kell elképzelni elmentetek dolgozni lakásra UPC-bekötni,kőműves munka ,burkolás vagy valami hasonló és kért valamit a szerelőktől , de a szerelő nem bírta megcsinálni és kapott az öreg egy sallert?
Ha így van elég gusztustalan volt....

Amúgy merre volt ez?
-
Angel2014
addikt
az ilyen igazán megdögölhetne az ártatlanok helyett akit tegnap megölt + akiknek tönkretehette az életét a nagy maffiózó..
Mivel emberek vagyunk mindenki hibázhat....!
Jézus Krisztus Evangéliuma
7. Fejezet (Szent Máté)1. Vakmerő ítélet.
Ne ítéljetek, hogy meg ne ítéljenek!
2. Amilyen ítélettel ítéltek, olyannal fognak megítélni titeket, és amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek majd nektek is.
3. Mit nézed a szálkát felebarátod szemében, és a magad szemében nem veszed észre a gerendát?
4. Vagy hogyan mondhatod felebarátodnak: Hagy vegyem ki szemedből a szálkát! - holott tulajdon szemedben gerenda van?
5. Képmutató!
Vesd előbb a gerendát ki szemedből, akkor majd elég tisztán látsz ahhoz, hogy kivehesd a szálkát felebarátod szeméből. .. -
SchumiBácsi
őstag
zsírégetésre szerintem legjobb az intervall futás, nem ez az ugribugri
de tökmindegy szinte mit csinálsz, a kajálás a legfontosabb
Vagy még a szex
-
-Ben-
veterán
Hi,
csóró vagyok, szeretnék sok pénzt, de viszont nem akarok és nem is tudok megdolgozni érte.
Így mennyi pénz szerezhető?
Viszont nem akarok milliárdos lenni. Nem az a cél, csak pár milla kéne, meg egy luxusvilla![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuri860213
tag
help pls. szeretnék 150 kilós zsírdisznó lenni, és szuszogva magamba tömni az ötödik krémest
Ez most nekem szol? 😳
-
aelod
veterán
Ha nem weider akkor de
-
Woodslave
félisten
Bár reggel en is küszködök hogy ne jöjjön vissza a kaja de már megszoktam
eleinte el is ment a kedvem az evestol delutanigmost nem azért de van akinek bejön. Egyszerű kalóriakontrolltól a hormonális felsőbbrendűségig van sok elmélet, de ki tudja. Martin Berkham és a leangains elég sok szálkás figurát eredményezett....
én próbáltam nagy csoda nem történt.
-
Woodslave
félisten
ha összeadom a sok szarságot amit eddig olvastam stb, akkor az jön ki hogy sosem szabad enni

ja ez így van. Mindenre lehet egy álláspont. Talán az ebéd az egyetlen amit lehet. Bár van aki szerint csak napi egyszer és este.
-
Shingen
addikt
bazzzzzzzz, ez kéne még a kondiba.
-
Zola007
veterán
én ezt csinálom évek óta és nem lettem nagy darab

vicc volt
egyébiránt úgy tűnik sikeresen adaptálódtál hozzá, nincs progresszió, nincs további fejlődés -
aelod
veterán
most kellene egy ilyen láncot indítani, csak ne egy ilyen drogos kurv.... lány adja hozzá a nevét

A licenszet eladta, szóval bukó. Meg ott a low carb étterem és cukrászda is már. Mást kell kitalálni

-
Radnix
senior tag
keménykedtek itt és osztjátok az észt, közben meg azt nézem youtubeon hogy kigyúrt gyerek szívja a cigit edzés előtt. edzés után, és izmosabb mint innen bárki
Én is izmosabb voltam, amikor toltam a blázt. pozitív korrelációt vélek felfedezni, sőt ez már ok-okozati dolog lehet

-
rwin5
őstag
keménykedtek itt és osztjátok az észt, közben meg azt nézem youtubeon hogy kigyúrt gyerek szívja a cigit edzés előtt. edzés után, és izmosabb mint innen bárki
jó ez az új avatar

-
BÁ Nutrition
addikt
Lol

-
Woodslave
félisten
van egy nokia 3310-esem. anno 60ért vettem, de most csak neked odaadom 30ért. féláron. ne hagyd ki, több ilyen lehetőséged nem lesz az életben
nemcsak testépítés guru de kőkemény bizniszmen is

-
rwin5
őstag
Jay Cutler mellett Ronnie is örök favorit, így nem szeretek egyikre sem rosszat mondani. de Ronnie tényleg durván öregnek néz ki. 52 éves de akármelyik képen meglátom, 70-80 évesnek tippelném egyből. Olyan vén nagypapa jut róla eszembe, pedig pont a négerekre szokták mondani, hogy "lassabban" öregednek. Szerintem a testénél az arca 10x öregebbnek néz ki.
-
Ijk
félisten
jaaj, úristen, a súly meg nehéz

Te vagy a mai napi keményfiú aki vasat gyúr?
-
-Mike-
addikt
aki zene nélkül nem tud magával mit kezdeni az húzza le magát
-
Ijk
félisten
aki zene nélkül nem tud magával mit kezdeni az húzza le magát
Jó is a férfias nyögéseket és fingásokat hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - új Eredeti akkumulátor
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)