Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
válasz
rwin5
üzenetére
látom vannak itt szakértők is
kár hogy a legjobb testű emberek általában egy szót se értenének belőle ugyanúgy mint mi, csak tudják, kitapasztalták mire hogy, mit edzenek, kajából mikor mennyit mit egyenek. stb. szokták mondani, hogy aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aventador91
őstag
ebből fogok meggazdagodni
hirdetem magam kövéreknek hogy hasbarúgás technikával lefogyasztom őket, es 6 kockás hasuk lesz. házilag ne próbálják ki, mert csak en tudom melyik pontokra kell rúgni, máskülönben csak sérülés lesz az eredmény és további hízás

meg is van a szöveg: igy tudsz lefogyni döglés közben xd
-
Aventador91
őstag
feltettem a legújabb nvidia drivert, eddig egy februári volt fent, és most sokkal kevesebb fps van... valahogy vissza lehet rakni a régit?
-
Aventador91
őstag
válasz
Angel2014
üzenetére
tudod mennyi cucc kell 20 lakáshoz? nincs az a tüzépes aki ennyi cuccot adjon(a tüzépen ha hetekig neked hordják csak az anyagokat akkor sincs akkora készletük, hogy 20 lakásra valót kiszállítsanak..) főleg nem hitelre
ha csak egy telked van kitörölheted vele. engedélyek, víz gáz áram, tervrajz, stb stb jó sok millió ám. kiásatod géppel az alapot, bevasalod, betonmixert hívsz. ezeket is a tüzépes adta? és akkor ez még csak a lakások alapja
20 lakásos dolog több száz milla...úgy tudsz a semmiből elindulni, ha van pl. egy telked + egy házra való készpénzed, amit nem arra baszol el először hogy magadnak vegyél egy házat, hanem befektetésként tekintesz rá először. az 1 telekre felhúzatsz egy 2-4 lakásos társasházat hogy tetőig meglegyen, utána vagy közben hírdetheted, a maradék pénzből befejezed azt a lakást amelyiket elsőnek megvették, kifizetik, a pénzt ráköltöd a többi lakásra, és ennyi. volt pl. egy 10 millás telked, húztál rá 4 lakást, darabját simán el tudod adni idén már 20milláért(attól függ mekkora). mindezt egy év alatt. így lehet egy év alatt keresni kb 40 millát
-
Aventador91
őstag
válasz
üzenetére
egy kis idő és túlleszel rajta. tavaly ilyenkor én is ilyen helyzetben voltam. ne sajnáld magad. és ne azért akarj változtatni magadon hogy hátha úgy visszaszerzed a csajt/nőt. mert nem fogod. csak szólok. kapard össze magad, és senki mással ne foglalkozz magadon kívül. dolgozz sokat, gyúrd ki magad és jöhetnek a csajok újra
-
Aventador91
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
ha a nők szeretik, akkor biztosan jó ízre

-
Aventador91
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
én pl. elviszek 3 zsák cementet egyszerre, vagy bedobom talicskástól a sittet a konténerbe, de húzódzkodni 3szor ha fel tudom magam húzni.
-
Aventador91
őstag
válasz
Angel2014
üzenetére
dolgoztam hasonló patkánynál 2 éve, ilyen undorító lényt még életemben nem láttam. bár az hálisten már megpusztult, szedett minden szart "ki volt gyúrva", a feje mindig vörös volt, néha beszélni nem bírt. nem tudom mit tolt magába, de gyorsan kiírtotta
. ugyanez a tipikus szar, maffiózó gci, bmw x6-tal, arra volt esze hogy az öreget megverje aki velem dolgozott, mert nem tudott valamit megcsinálni amit ez mondott neki . az összes ilyennek azt kívánom pusztuljon meg. nem irigységből
nekem nem jön be az életstílusuk. -
Aventador91
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
zsírégetésre szerintem legjobb az intervall futás, nem ez az ugribugri
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de tökmindegy szinte mit csinálsz, a kajálás a legfontosabb
-
Aventador91
őstag
help pls. szeretnék 150 kilós zsírdisznó lenni, és szuszogva magamba tömni az ötödik krémest
-
Aventador91
őstag
ilyet se hallottam még hogy hagyd ki a reggelit
-
Aventador91
őstag
válasz
Csak1valaki
üzenetére
szerintem mostanában nézted végig a dr. house-t, és próbálod utánozni
-
Aventador91
őstag
keménykedtek itt és osztjátok az észt, közben meg azt nézem youtubeon hogy kigyúrt gyerek szívja a cigit edzés előtt. edzés után, és izmosabb mint innen bárki
-
Aventador91
őstag
nem teljesen testépítés, de brutális az ember. a termetéhez képest elég gyors [link]
-
Aventador91
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
Aventador91
őstag
aki zene nélkül nem tud magával mit kezdeni az húzza le magát
-
Aventador91
őstag
hi!
ez hatásos, hogy pihenés helyett kissebb súllyal csinálja ugyanazt?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha csak egy telked van kitörölheted vele. engedélyek, víz gáz áram, tervrajz, stb stb jó sok millió ám. kiásatod géppel az alapot, bevasalod, betonmixert hívsz. ezeket is a tüzépes adta? és akkor ez még csak a lakások alapja
20 lakásos dolog több száz milla...