Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
Én se emlékeztem sose ilyenre korábban más terméknél sem.
Viszont korrektek, mert ma eljutottunk oda levelezésbe, hogy legalább az árát visszaadják "kredit" formájában, és újra levásárolhatom náluk az összeget. Teszek majd próbát egy másik fajta fehérjével, oszt ennyi.
Te melyik márkától vásárolsz most amúgy? Most nagyon el vagyok veszve tápkiegek terén, mert ha valami bevált nem nagyon szoktam variálni. -
rwin5
őstag
tapasztaltatok már fehérje után ilyen erős savanyú utóízt, ami a torokból jön?
Kb. 1 éve a vilgain-ről rendelek tejsavó fehérjét, mindig vízzel ittam, és rendeltem nemrég egy epres ízűt és annyira savanyú émelyítő utóíze volt, hogy nem is ittam pár adagnál többet belőle.
Korábban mindig csokist ittam, így nem foglalkoztam vele, felfogtam tanulópénznek. Rendeltem megint a megszokott csokisat, és ismét éreztem, igaz csak enyhébben. A jó az egészben, hogy még volt pár adag csoki ízű fehérjém ugyanebből, csak korábbi rendelésből, és annál nem éreztem. Felvettem az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, hosszas levelezés után eljutottunk oda, hogy megvizsgálta náluk a gyárban a minőséggel kapcsolatos osztály, hogy történt-e baj.
Azt írták minden rendben, de ha még parázok, akkor küldjem el nekik a fehérjét és bevizsgálják.
De már ott tartok, hogy 8e ft miatt, nem tökölök vele tovább, a csalódottság oka, hogy a cégtől nem rendelek többé fehérjét, mert utolsó 2 rendelésből 2 kapufa lett. Pedig korábban sose volt még puffadás se, nagyon elégedett voltam vele.
De amikor tudom, hogy a 3 hónappal ezelőtt fehérjének semmi utóíze nem volt, a mostani 2-nek meg volt, akkor valami csak nem kóser.A fenti regényt összefoglalva, más fehérjénél tapasztaltatok ilyet? Olyan rég ittam más gyártótól, hogy nincs összehasonlítási alapom, csak azt tudom, hogy ez most nem jó.
-
rwin5
őstag
Váll szerintem pont az egyik legrosszabb példa, ott ha egy kicsi probléma is van akkor már üzen a testünk. Nem is tudnék hirtelen olyan vállgépet mondani amire azt mondanám, hogy olyan nagyon király, ha valakinek problémái vannak.
Én direktbe vállra nem edzek egy ideje, annyi terhelést kap csak, amikor bekapcsolódik segédizomként. Nyilván nincs is olyan szép kerek vállam, mint huszonévesen.
A gömbízületünkben nagyon nagy a rizikó sérülést tekintve. Eleget fájt anno, hogy letegyek róla (tom, akkor meg mi a faxt keresek itt a topicon
). Viszont rengeteg idő van fordítva a vállaim és minden egyéb mobilizálására. Azóta sokkal jobb a hétköznapi tevékenységek során a közérzetem, amit nem cserélnék vissza a kerek vállaimra, de állandó fájdalomérzetre. Az átlagnál bőven jobban nézek ki, aki meg jobban néz ki nálam, annál meg sokkal jobb vélhetőleg a közérzetem.
-
rwin5
őstag
válasz
RexMaximus
üzenetére
Itt vidéken ahova rengeteg évig jártam, ott a mai napig csak ilyen van, más részleg nélkül
(1-2 újítást leszámítva).
Megvan a feelingje, viszont 30 fölött egyre inkább az ízületek óvása a cél részemről, így már az új gépek mellé voksolok.
szerk: kollégiumok edzőtermeiben is sok ilyen gép van, legtöbb helyre bemehet külsős is, esetleg még ott érdemes szétnézni, oda nem horror a bérlet se. -
rwin5
őstag
válasz
RexMaximus
üzenetére
Ghost fitness Óbuda
Van egy részlege külön, amúgy szerintem ez a legjobb kompromisszum, az más téma, hogy 25k-t én már nem adok kondibérletért.
[vidinnyó róla] -
rwin5
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Fekve kérd a vérvételt, meg jelezni kell előtte, hogy hajlamos vagy rosszul lenni. Plusz menj kísérővel, rengeteg embernek herótja van tőle. Nekem volt kolléganőm mondta, hogy elájult, utána meg mikor fellocsolták összehányta a véradót. Ő is mosolyogva mesélte ezt utólag. Én pár éve voltam tesómnál vérvételen, ahol kivételesen ülve voltam, és detto elájultam, és amíg nem voltam észnél pár másodpercig azt álmodtam, hogy számítógépezek
. De azóta is röhögök a storyn, szóval nem traumatizált.
Ez benne van a pakliban, ne vedd magadra, és ne hagyd, hogy 1-2 negatív élmény kihatással legyen rád a jövőben, ha történne is ilyen.
Van egy ilyen vicc, hogy onnan tudod, hogy felnőttél, hogy már a vérvétel eredményétől vagy rosszul és nem magától a procedúrától
Amíg itt tartasz, addig nincs nagy gond.
A fentiekben érdemileg nem tudok reagálni, szerencsére már nem dolgozom eü-ben és elkopott a tudásom. Egyébként, simán lehet, hogy csak keveset iszol, akkor is be tud sűrűsödni a vér. A légzési nehézség meg millió 1 dologtól lehet, akár az arcüregben lerakódott váladéktól is, amitől egy tengervizes orrspray kúrával meg tudsz szabadulni.
Általában 2 vagy 3 kémcső vért vesznek, vannak bizonyos dolgok, amihez kell a 3. kémcső. Nyilván több idő a vizsgálat, ha több dologra kérsz szűrést, a laborosnak is + idő, meg a gép ami végzi a vizsgálatot.
Amúgy időben szerintem 5 perc alatt letudod az egészet, ha kicsit nyomott vagy utána, akkor fekszel még egy 5-10 percet, aztán viszontlátás. -
rwin5
őstag
válasz
Vitee
üzenetére
+1
AsakuraDave, Viszont, ha nincs panaszod, akkor szerintem simán elég háziorvosnál egy általános labor és a pénzt is megspórolod. -
rwin5
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Én már kb senkit se követek testépítő körökből, plusz kiábrándultam mindenkiből pont Bélát leszámítva, nagyon jó hanglejtéssel tudott beszélni, lekötötte az ember figyelmét, pedig mai világban ahhoz már tehetség kell. Haverom írta reggel, hogy elhunyt, amire azt hittem, hogy félrebeszél, mert ő annyira nincs tisztában a testépítő nevekkel. Nyugodjon Békében!
-
rwin5
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
Kimaradt a legfontosabb - nyújtás, mobilizálás. Ha nem a természetes tartományában mozog az simán elegendő, hogy panaszossá váljon. Azt egyébként a gyógytornász szakik is megerősítik, hogy attól, mert ropog vagy kattog valami, az még nem feltétlen utal arra, hogy gond van.
+ 30 éves kor alatt annyi MSM termelődik természetes módon a szervezetben, hogy fölösleges külsőleg megtámogatni. Ez viszont az életkor haladtával csökken, nyilván annak is függvénye, hogy a "delikvens
" milyen idős.
#198141AsakuraDave: sima gyógytornásznál egy állapotfelmérés kb ~ 10-20k / alkalom.
Gáli Dominika pl nagyon jó szaki Budapesten, van instája is. -
rwin5
őstag
sziasztok, egy ideje rakosgatom össze az otthoni edzőtermem és ilyen lehúzóval eddig csak videóban találkoztam, most gondoltam veszek egyet otthonra. Mellhez húzáshoz hasznosnak néz ki
[kép]
kérdésem vásárlás előtt, aki próbált - szokott edzeni ilyennel, nyújt bármi pluszt egy sima ilyennel szemben? [kép] ilyen nyilván van már otthon, de ha nincs nagy különbség, akkor nem fektetek be rá -
rwin5
őstag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
köszi szépen, ránézek most. más kérdésem nem maradt
-
rwin5
őstag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Köszi. Ennek ágán akkor csak kipróbálom az ízesítőcsepp + natural fehérje kombót. Próbálok tudatosan egyre kevesebb adalékanyagot fogyasztani
Most csak azért maradok a Biotech-es cseppnél, mert nem akarok több webshopból rendelni, de feljegyzem magamnak azt is amit ítál.
Esetleg ízből van valami ajánlás vagy ez már tök személyes ízlés dolga?
-
rwin5
őstag
válasz
mastodon
üzenetére
Ez jutott eszembe erről: [link] Nem akarok hülyeséget beszélni, de valahogy úgy rémlik, hogy mondta, hogy az emelés után több hétig még homályosan látott, meg "zizi" volt agyilag, de nem akarok fals dolgokat írni mert nem tudom a videó hollétét. A párhuzam ott van, hogyha maxolsz, akkor ez benne van. Youtube is tele van videókkal, hogy edzőteremben beájulnak emberek egy erősebb felhúzás után pl. Itt sem az ájulás részével van a gond, hanem azzal, ha valaki befejel esés közben egy 25kg-s tárcsát.
Nem kell ráparázni. Te is írtad, hogy rekordot nyomtál. Elég ha a légzést egy kicsit nem úgy koordináltad, mint kéne már az is elő tudná idézni ezt a "blackout" dolgot.
1-2x azért érdemes megmérni a vérnyomásod, pl én mikor elkezdtem újra edzeni direkt méregettem edzés után, meg 1-2 órával utána is, hogy visszaáll-e normál értékre. Szerencsére semmi gondom nincs.
Vérnyomásmérés egyébként is ajánlott edzéstől független
Na amiért meglátogattam a topicot:
érdemes venni ízesítőcseppet 100% natural (ízesítetlen) fehérjéhez, vagy fölös ilyennel bombázni és húzzam le a 2 deci ízetlen tejsavót? [link]
Használ valaki ilyet vagy akkor ennyi erővel maradjak az ízesített fehérjénél?
-
rwin5
őstag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Peaceliker,
Azért kár így egyesével Googlizni, mert eltérő. Itt a saját példám.
Iso Whey Zero Natural-t [link] iszok, epres ízűt. Ebben kb, nincs semmi. Viszont ugyanez a fehérje "vanília-fehérje ízesítéssel" már tartalmaz szilícium-dioxidot is + egyéb adalékot.
[kép]
De én innentől elengedtem a témát, ne vegye senki magára, csak nem akarok bővebben foglalkozni. Viszont, ha bárkinek lesz később róla infója, egy PÜ-vel megdobhatna.
Célom továbbra sem volt a riogatás. Viszont, ha netalán 20 év múlva debütál egy cikkben, hogy tényleg nem kéne letüdőzni, akkor legalább jót mosolygok rajta, hogy dejó, hogy erre még is odafigyeltem, hogy olyat fogyasszak, ami nem tartalmazza.
Egyébként a fent említett fehérjét csak ajánlani tudom epresben. Jól oldódik, nem az az okádék-mű édesítős ízű. Szóval nem a Biotech ellen kampányoltam feljebb, mert most is az ő terméküket veszem, használom.
-
rwin5
őstag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Scitec, Biotech (bár tudtommal ezek ugyanazok már), Bodylab24, PVL - itt sem feltétlen mindnél, mivel gyártási folyamat függvénye is, a minden mentes fehérjékben (natúr, vega) vélhetőleg nincs. (hozzáteszem nem is néztem tüzetesebben, azt néztem meg direkt mód, hogy abban van-e amit jelenleg használok). Aztán a Google-n keresztül néztem továbbiakban unalmamban.
Szerepelhet még E551 jelöléssel.
De az élelmiszeriparban sok helyen használják, nem a fehérjegyártók találták ki. - És nincs is kimondva sehol, hogy egészségtelen lenne a fogyasztása. Én erre a belélegzésre volnék kíváncsi / valós-e a fenti állítás, mert akkor inkább elkerülöm a jövőben, ilyen egyszerű.Pl: Puregold, Gymbeam cuccokba nem láttam. - Feltüntetni pedig kötelesek, szóval vélhetőleg valós.
Lehet a feldolgozás során veszélyes, mikor már késztermékké avanzsálódik, akkor nem kell tartani tőle, így lehet az egész felvetés butaság. Ebből kifolyólag írtam, hogy pl: egy élelmiszermérnök ezt biztos vágja. Zola007 lehet vágná, ő azért elég sok mindennel van képben.
-
rwin5
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az azbesztózis lappangási ideje is 10-20 év, szóval erre pont nem alapoznék. De ugyanez volt a gondolatom nekem is.
Ha az iparban már használjuk ennyi ideje, akkor tárgytalan, mert akkor én is a fenti állításoddal értek egyet
De nem akarok egy off cunamit elindítani itt, csak hátha van aki ennek utánaolvasott. -
rwin5
őstag
Van itt vki aki (akár élelmiszermérnök vagy bárki
) erről tudna infózni vmit, hogy ez mennyire valós, vagy feldolgozottsági szinten hol tart pl: a fehérjeporokban? "A finom szilícium-dioxid porának belélegzése hosszú távon (még alacsony, 0,1 mg/m³ koncentráció esetén is) szilikózist, bronchitist, valamint egyes esetekben rákot okozhat. A belélegzett molekulák a tüdőbe kerülve megtapadnak annak belső felületén, és folyamatosan ingerlik a nyálkahártyát."
Egyáltalán ez igaz-e?
Továbbá, pár gyártó proteinjére ránéztem, szinte mindegyik összetevője alatt olvastam, és ugye a por állagú fehérjét nem nehéz letüdőzni.
Wikin olvastam, de azon felül sehol nem találtam erről infót, lehet, hogy akkor fals ? mert azt meg tudtommal szabadon lehet szerkeszteni.
-
rwin5
őstag
üdvözlet!
használ valaki innen rendszeres jelleggel súlyemelő övet és esetleg megosztaná velem itt / privátban, hogy milyet? - Ez persze akkor érdekelne, ha még kapható webshopban
a régi bioteches övem eléggé megadta magát külsőre, funkcióban még ellátja magát, de inkább cserélném+ kérdés: nőkön szoktam látni ilyen sokkal passzosabb övet [kép] - ez esetleg jobb?
köszi
-
rwin5
őstag
Valaki használ innen sörélesztő pehelyt, zabpehelyként? B vitamin tartalma miatt akarom elkezdeni a zabos turmix kiváltásaként, de nem tudom megéri-e a felárat. A fehérjetartalma viszont elég jó 10 grammban ~ 4,7 g (zabpehelynél 1,6g).
-
rwin5
őstag
Van aki innen kevesebbet alszik, mint 8 óra és érzi, hogy jobb a teljesítőképessége?
Mostanában 6-7 órát alszok, (nem későn fekszek le, hanem korán kelek) ritkán hajnali wc félbeszakítja, de sokkal energikusabb vagyok, mint hétvégi 9-10 órással. -
rwin5
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem hiszem, hogy a nébih mindent bevizsgálna, arra irányult a kérdés, hogy ahol eredetileg forgalmazzák, ott például van-e valami, mint itthon pl.: oéti.
De ez már csak az én hóbortom, viszont amikor elolvasom egy ilyen termék leírását, és azt tapasztalom, hogy mindenre IS jó, de mégsem használják az orvostudományban, akkor mindig megrekedek a marketing mérföldkövénél. -
rwin5
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Am ezeket a termékeket bárhol is bevizsgálják?
Nem specifikusan erre gondolok, de szokott lejönni évente ilyen vizsgálat alapján, hogy mennyi külföldi termék bebukik a rostán.
Emlékszek kölök koromban rendeltem ecdysteron-t, de ha patkányméreg lett volna benne, akkor is megettem volna naívan (jó ez erős hasonlat volt, nyilván nem kell ennyire szkeptikusnak lenni). Csak a covid oltás jut eszembe róla, hogy úgy féltek az emberek tőle, mint a tűztől, de ha valami fenszi csomagolásba raknak tablettákat, akkor azt már mindenki önként dalolva betolja. -
rwin5
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
+1
Szellemileg is feltölt egy jó edzés.
Tegnap pont azért mentem le, mert rohadtul nem volt kedvem, de ezt mondtam magamnak, hogy csak fetrengek helyette 1-2 órát otthon, azzal sem leszek beljebb, végül egész jó edzés kerekedett ki belőle.Plusz végre nem vagyok negatív a kondis közeggel kapcsolatban, az elmúlt években elég mélyponton voltam ilyen szempontból. Ezer éve nem jártam heti 4x edzeni, főleg, hogy meló mellett már nem olyan egyszerű, mint diákként, így nagyobb sikernek élem meg.
-
rwin5
őstag
Off-ba rakom, nehogy reklámnak higgye valaki, de érdemes szemezni vele.
A garay fitnessbe ahova járok 20.000 Ft-ra emelték a bérletet, ahogy írtam.
All you can move kártyával viszont benne van a Garay kondi is, aminek az L-es csomagja 14.000 Ft, plusz van mellette 270 másik konditerem. Tehát 6k-t lehet spórolni vele - egyelőre.
-
rwin5
őstag
válasz
Qtya123
üzenetére
gym beam nálam kukában végezte anno, pedig nagy a hype körülötte legalábbis amit én tapasztaltam
ma megjött az új adag Pure Gold, egyelőre nem is váltok át szerintem az árakat nézve, pedig múltkor keresgéltem nagyon
#176532Qtya123: szerk szerintem eljön az az ár, ahova már hiába emeli, nem fog járni senki, én nem tartom a legcsóróbbak közé magam, de mióta Bp-n élek azóta összébb kellett húzni a gatyát, mert itt albérletet fizetek. 25-30 ezerért biztos nem járnék kondiba. Egy újépítésű garázst 21.000-ért adok ki Szegeden számlával, ne körözze már le a kondibérlet a garázst.
A Garayba járok most a 7. kerületben 17 ezerért, van klíma, egész tűrhető a tömeg hétköznap estefelé is. Hétvégén meg kong az ürességtől (amit én jó dologként írok, mert nem szeretem, ha a csillárról is felülésező emberek lógnak
). -
rwin5
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
LDH-n kívül nagyon más értéket nem szokott befolyásolni egy edzés (már ha nem az van, hogy reggel edzettél onnan meg mentél egyből) vérvétel előtt. Mondjuk függvénye, hogy hány csöves laborról beszélünk, lehet biztos cifrázni egy ilyen nagy laborral, azzal kapcsolatban nincs tapasztalatom, háttérinfóm.
Hormonszint vizsgálatnál szoktak olyat csinálni, hogy leveszik a labort, utána mozgatják az embert és közvetlen utána megint vesznek, hogy összehasonlítsák.
Ha eszel / iszol előtte, az tényező, de ezt el is szokták mondani.
-
rwin5
őstag
válasz
aelod
üzenetére
Köszi mindenkinek, maradok a kommentek alapján az olcsóbbnál.
Néztem most a konkurenciát, aztán nagyon elszálltak az árak, és mivel én hobbi szinten tolom ezért nem ragaszkodom a drágábbhoz.
szerintem egy 4-5 kg-val betankolok, mert októbertől az a gyanúm, hogy megint nő.
-
rwin5
őstag
Aki Puregoldos annak van infója róla, hogy mi a különbség a Whey protein és a Compact whey között? Első 9000 utóbbi 6500 Ft
Amit magamtól találtam, hogy Compactnak kicsit rosszabb az összetétele, de hobbi gyúrós szinten megéri árban a differenciát részemről. Bármi egyéb tudnivaló?

#176432persil: nekem 5 éves unokahugi nem szereti fogni a kezem, mert azt mondta olyan, mintha sebes lenne a tenyerem
-
rwin5
őstag
De gondolom fűtés és villany sincs
télen -
rwin5
őstag
Nektek nem drágult a kondiberlet? Az Arénaba 23 ezer lett egy havi

-
rwin5
őstag
válasz
Angel2014
üzenetére
Bírom ezt a csávót személy szerint, a forma sem rossz, de már jó ideje olyan szemszögből is nézem, hogy mi az ára ebben az életkorban egy ilyen külsőnek. Egy belgyógyászati státusz meg hétköznapi közérzetet már nem teljesen ilyen, mint amit a fotó tükröz.
Nekem a top favorit külső, pedig nem szeretem a nagyobb testépítős külsőt az Plumbás Ádámé
volt.Aztán egy insta posztban beszélt róla, hogy post-covid miatt felhagy a versenyzéssel, mert egészségileg gondjai vannak, bár akkor gondoltam, hogy sántít a dolog. Utána beszélt róla videóban (szóval semmi pletyka) saját maga, hogy leállt a steroiddal 10 év versenyzés után és most kezelésre jár, hogy normál szintre felhúzzák a tesztoszteron szintjét. Azért 30-40 év között szerintem nem ér ennyit, de kinek mi volt fókuszban a korábbi élete során. De nyilván ezt 99% nem reklámozza, csak pózol mosolyogva. -
rwin5
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Gyógytornászhoz jártam és semmi javulást nem éreztem, inkább gyógymasszőr fogja kilazítani és utána szokták gyógytornát javasolni.
Viszont Tamással mindenképp futnék a helyedben egy kört, nem nagyon fogad már "új" embereket, de ha egy normális üzenetet írsz neki, akkor biztos elmehetsz hozzá. Kicsit sajátos a környezet, általában ilyen forgásban kezel több embert, minden túlzás nélkül mondom, hogy nekem 1 alkalom után ég és föld lett. Kiderült nála, hogy a csípőm sincs helyén, azt is helyredobta.
szerk: bedobok egy before - after képet, kérte, hogy feküdjek fel kényelmesen az ágyra, kérdezte kényelmes? Mondom ja, elkezdi biztos? lefotózza, hogy néz ki a csípőm, aztán pedig kezelés után. (ezt minden promo nélkül írom, nagyon sok állandó vendége van)
szerk: és nyakfájdalommal mentem amúgy
-
rwin5
őstag
Toltam egy ilyet:
Izrael győzelem
Dán - AU X
Francia győzelem
Angol U21 győzelem
~18as szorzóAmúgy az mi, hogy lehet Kazahsztán behúzza Szlovákiát?
szerk: ha nem jön, akkor nem is erőltetem, jobban szeretek már csak simán meccset nézni, régen meg úgy volt, hogy azért néztem, mert fogadtam rá

-
rwin5
őstag
válasz
Qtya123
üzenetére
én nyáron kivétel nélkül alig tudok enni, szószok nélkül kb nem is csúszik le kaja
nem is szoktam erőltetni ilyenkor a kajálásra figyelést, annak is örülök, ha van kedvem enni ebben a melegben. Viszont a kondi ahova járok újból nagyon faxán légkondicionált és végre az edzésbe nem zavar be a meleg. -
rwin5
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Biotechben kérdeztem a "tanácsadótól", hogy érnek-e ezek valamik mondta felejtsem el. Puregoldban se kértem inkább sose, pedig ingyér adták volna. Amúgy ősz környékén még tutu 5000 ft / kg áron rendeltem tőlük, de rendesek is voltak, mert postban előre jelezték, hogy drágulni fog.
-
rwin5
őstag
Valaki Dechatlonból vett / próbált már dönthető padot?
Egyre kevesebb türelmem van az emberekhez, de főleg csak a konditeremben érem ezt, plusz a nyári tömeg is frusztrál, úgyhogy inkább veszek még pár cuccot otthonra.Nincs nagy kínálat ezt, néztem, vagy ebben az árban esetleg van jobb? Több pénzt nem kívánok rászánni. Ez is 4 havi bérlet ára.

-
rwin5
őstag
válasz
Angel2014
üzenetére
Kemény meló lehet, én mezőgazdasági idénymunkákat nyomtam még "fiatalabb" koromban aratáskor.
Ott 60 kilós srácok (ők kb. ebben éltek / élnek) úgy dobálták a teli zsákokat, mintha üresek lettek volna. Akkoriban még nagy gyúrós voltam, és emlékszek mennyire gyengének éreztem magam hozzájuk képest.
-
rwin5
őstag
válasz
abrtom87
üzenetére
Jóideje nem követem Bunny-t, mikor elkezdtem edzeni rendszeres jelleggel, meg akkor a shop.builder is kb. az egyetlen platform volt amiről tájékozódtam bírtam a csávót, fórumot is olvastam, ahol írt jókat kérdésekre.
Később az jött le róla, hogy borzasztó karót nyelt, boomer csávó, aztán nem is követtem tovább. Hammer Pistiről ugyanez a forgatókönyv nálam, pedig őt is csipáztam régen.
Ettől független szerintem nincs azzal baj, ha ellentmondásba kerül a régi önmagával, mindenki változik, ha most épp így szeretne élni és az én életemre nincs kihatással, akkor csinálja - így vagyok mindennel / mindenkivel.
-
rwin5
őstag
Edzőtermekben mostanában azt látom (nyilván nem mindenkinél, de régi időkhöz képest jóval több esetben), hogy nagyon sok ember ember használ súlyemelő övet csigás lehúzáshoz, triconál letoláshoz stb, meg úgy kb mindenhez.
Ezeknek van valami preventív jellege? Nekem az van még meg valahogy, csak nagyobb súlyos - és akkor is bizonyos gyakorlatokhoz használjuk. Mivel elég derékfájós vagyok ezért volnék kíváncsi. -
rwin5
őstag
válasz
Bocsok
üzenetére
Jogos, bár most már rendesen elmondják, hogy miért "jó", régen meg inkább csak így utalva volt rá, hogy issza és akkor saját magad lefordítottad, hogy bazz' ez ettől ilyen nagy
De tisztán emlékszek, hogy az első cucc amit rendeltem az epres Power Mass volt, pedig szerintem kb 13 éve volt és úgy ittam, mintha steroid lenne, akkora hatalmat tudtam be neki.
-
rwin5
őstag
Tegnap mikor retro videókat néztem youtube-n, feldobta Kormány Misit is, azért ő még így laikus szemmel nézve is jó durván nézett ki.
no offense, de jót mosolyogtam, hogy régen a gyúrós vidikbe mennyire ment a promo, hogy minden gyakorlat után szürcsöltek egy kis bevágás erejéig protein turmixot, hogy lássuk, hogy ettől leszünk mi is 2 ajtós szekrények
-
rwin5
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Nincs semmi ellenszenvem Béla iránt, de az a festett / rajzolt szakáll, nem tudom, hogy ez a korral jár, hogy emberek nem veszik észre, hogy teljesen hülyén néznek ki. Gondolok itt öltözködésre, hajviselet, vagy pl ez a szakáll itt Béla esetében
-
rwin5
őstag
A Hot Blood legelső "verziója" az tényleg bruta volt, bár nekem annyira nem adta, de mikor megjelent kb mindenki azt tolta és tényleg durrantott rendesen.
szerk: nekem a NOVA adta nagyon, asszem bioteches cucc volt, na azt több évig nyomtam, de amúgy jó ideje nem nyomtam /nyomok semmit, ahogy az edzést sem
#171495aelod: kísérleti jelleg volt, mert hulla fáradt voltam, de annyira nem adta be, inkább azt vártam, hogy túléljem az edzést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rwin5
őstag
Nyomtam ma egy nitroxot edzés előtt, azt hittem leszédülök a mellgépről a 200-as pulzusommal. Asszem maradok a BCAA-nál edzés előtt, vmi placebo hatása csak van.
1 hónap alatt híztam 1 kilótörülök, hogy senkit sem érdekel, de ennek ellenére megoszthattam
-
rwin5
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
A koxról jut eszembe, hogy van egy edző csaj, akit másfél éve láttam először, elég komolyan nézett ki, de mégsem volt az a torz forma. Ma mikor kicsit így magam elé bámultam akkor tűnt fel mikor bejött a képbe, hogy teljesen férfias arcvonásai lettek, és kis túlzással majdnem olyan már, mint egy férfi parókában. <megéri tolni>
-
rwin5
őstag
Füzessy Tibit már én se követem és bár írtam már, hogy nekem a régi Bódi filmekben szimpatikus volt, de a mostani videóiban elég érdekes dolgokat mond.
Amit most láttam abban az hangzott el, hogy neki magas a vérnyomása, ezért nem nyom pörgetőket, viszont általában megiszik 2 felest, mert az kitágítja az ereket, és brutál durran edzés alatt.
Egyébként az alkoholnak is van olyan hatása, hogy felnyomja a vérnyomást / pulzust. -
-
rwin5
őstag
válasz
benfolds
üzenetére
ülő vádligéptől nekem mindig hamar jól néz ki, de mivel hivatalosan szeptember 1 óta edzek rendszeresen, lábat még nem erőltettem (mivel amíg jó idő van a kerékpár van első helyen, mint sport), elnézve a teremben lévő srácokat így is jobb lábam van többségnél

szerk: azért jó pár kerékpárost láttam már elképesztő vádlival, akik nem hiszem, hogy mellé konditeremben edzenének, de erről meg haverom jut eszembe, akinek olyan vádlija van, mint a profi testépítőknek és kb havonta 1x vádlizott - genetika nyilván.
-
rwin5
őstag
válasz
Madwe
üzenetére
20 km kb ~ 500 kcal, ha egy 20-as tempóval tartja az ember, és nyilván sok múlik rajta, hogy vannak-e emelkedők benne, egy sima egyenes szakaszon szerintem nincs meg az 500 kcal sem.
Az viszont tuti, hogy a kerékpározás tényleg jól pucolja az embert, nyáron volt olyan, hogy minden nap elmentem bringázni és eléggé vitte le rólam a fölösleget úgy is, hogy kb minden nap ittam valami cukros szart, vagy csokit kajáltam.
+ "mellékhatásként" így őszre már van egy elég jó tüdőkapacitásom, meg a combom is faszán néz ki, a vádli az érdekes, hogy nem sokat fejlődött.
-
rwin5
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Nagyon sokat drágult a kaja egyébként idén / tavaly óta. Emlékszek a csirkemellet 1299-ért vettem kilóját, most 1900 és még nem is a legszebb fajta, pulyka is 2 ezer. Elvileg megint várható 5-10%-os drágulás. Amit itt most kimatekol László a videón, szerintem már az is többe jön ki, ha nem akciós újságból vadássza össze az ember.
Én is ilyen 90e ft körül számoltam a kaját úgy hogy a tápkieget bele se vettem, ha még egy kis junk foodot néha melléeszik az ember az meg brutál meg tudja dobni.
Ezt nem a videó "lehúzására" írtam, csak így megjegyzésként.
-
rwin5
őstag
korábbi fehérje kérdés kapcsán végül rendeltem kb. mindenki javaslatára
puregold-ot, tényleg nem rossz a belga csoki ízre, plusz nagyon jól oldódik. Az meg mellékes, hogy árban is egész korrekt, most eléggé le vagyok égve, szóval külön plusz pont.azon viszont jót mosolyogtam, hogy a kuponkóddal 120 ft jött volna le az árából, amit természetesen elfelejtettem aktiválni
-
rwin5
őstag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Kicsit olyan dumb és dumberes környezetben tudom elképzelni az alábbi idillt:
Ráír egy random csajra Angel:
- szia bébi!
Bébi: - takarodj márAngel meg a haveri körnek: -végre dumáltunk 1 órát Kásszándrával
-
rwin5
őstag
válasz
Madwe
üzenetére
jaj ne is mondd, ők már annyira alap jelenség, hogy megszoktam
Az, hogy normális az nekem nézőpont kérdése, konditeremben szerintem minden 3. ember szorong valamin, a koxosok között meg talán minden 2. főleg ha nincs benne épp cucc.
Érdemes azt is megfigyelni, hogy a nagy cuccosok mennyire hangosak ha 2-3-an vannak, de ha egyedül vannak akkor meg kis fülhallgatóval, meg Jedi-t játszva kapucniban full elbújva a világ elől edzenek.
Régen szórakoztam vele, hogy felvettem a szemkontaktot az ilyen emberkékkel, aztán hamar elcsapták a fejüket. Na, be is fejeztem, mert én már teljesen másképp állok az egész sporthoz, mint a fanatikusok, de az tuti, hogy 70 kilósan is stabilabb alapokon állok pszichésen, mint egyik másik gyógyegér. -
rwin5
őstag
válasz
Qtya123
üzenetére
Én azért láttam már 1-2 dolgot kondiban, olyat is ahol előttem vágták szájon a gyereket és rendőrt is kellett hívni. Pesti majmot is láttam vidéki teremben, aki végig feszengett aztán rendőrt hívott a teremre, mert, hogy "ellopták a pénztárcáját", aztán kiderült, hogy olyan hülye volt, hogy elfelejtette hová tette, de tudnám napestig sorolni az ilyen kissé röhejes storykat.

Személyesen engem sose ért semmi, de régen ahova jártam kb ~ 10 évig (de már fogalmam sincs mennyi ideig össz) ott mindenki ismert engem, meg én is mindenkit, szóval amúgy se állt volna belém senki.
Bp-n meg sok a feszengő azon kívül semmi extrát nem szoktam látni, arra meg Hammer Pistinek volt egy nagy mondása, hogy ezeknek a többsége egy 10 éves gyerek mentális szintjén van, és ha megszólítod kicsit morgósabb hangon már attól is zavarba jön

-
rwin5
őstag
Myprotein-re tud valaki "kuponkódot"?
-
rwin5
őstag
Teljes komolysággal kérdezem, akinek van / akinek nincs étvágya az mit szokott így nyáron enni?
Én abba a táborba tartozom, akinek 1 banánt is kín most megenni, a csirke meg egyáltalán nem csúszik le.Ma vettem tojást, gondoltam majd főtt tojást eszek rendszeres jelleggel, mert kb a fehérjebevitelem most nulla, ebben a hőségben, de ki mivel teszi kicsit csúszóssá a kaját?
-
rwin5
őstag
válasz
basaharc502
üzenetére
Ha fiatalabb korban volt ez szerintem semmi extra nincs benne.
Nézd meg a nőket is, 20-22 éves korig többségükön nem látszik meg a mekis kaja, még kb sport nélkül sem. Aztán 22 fölött + mikor bejön az ülő munka heti 40 órában, meg az esti zabálások stb, lassul az anyagcsere, nem kell ragozni. Középiskolából, főiskolából is voltak azért szép számmal ismerőseim akik nem néztek ki rosszul, és aki ugyanazt az életmódot folytatta azokon szépen visszaköszön, legalább is amit facen látok fotókat.
Én is megzabálhattam régen 2 pizzát is a főiskolán akkor se volt kb hasam tőle, most meg Balatonon 4-5 napig fagylalt, pizza, palacsintázás után szépen meg van az eredménye, ugye most már 30 évesen.
-
rwin5
őstag
Másnak nem volt olyan szakasza, hogy a fehérje turmixot egyáltalán nem kívánta? Nekem főleg éhgyomorra, ha iszok akkor túlzás, hogy rámjön az öklendezés tőle, de olyan gondolattal iszom, hogy nem üdítő érzés, utána pedig érzem azt a nem természetes ízt a torkomban még órákig.
Biotechet iszok jó ideje (most épp iso whey zero-t), de lehet ahhoz van köze, hogy volt egy idő mikor ittam napi 2-3-at azt már meguntam(bár ez már évekkel ezelőtt)
Gym Beames fehérjét próbáltam még 1-2 éve de az se jött be valahogy, esetleg más opció még? Hétfő óta kondizok normális szinten, valamit azért nyomni akarnék.
Régi kondiban raktak fahéjat a turmixra, lehet azzal teszek egy próbát az eléggé fel tudja dobni az ízét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- Autós topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Billentyűzet gondom van
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Nagy Marvel-képregénygyűjtemény
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(1-2 újítást leszámítva).

Az, hogy normális az nekem nézőpont kérdése, konditeremben szerintem minden 3. ember szorong valamin, a koxosok között meg talán minden 2. főleg ha nincs benne épp cucc. 
Belgyógyászaton terápiás jelleggel szoktak ilyen 1000 mg-ket adni infúzióba.