- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zola007
veterán
válasz
Alpachino #131353 üzenetére
Az óra-hype is túl van tolva Béláim
Mindenki olyat vegyen, ami neki tetszik, kit érdekel más mit gondol róla.Zafíros eta2824-em senkinek fel sem tűnt, cserébe garanciaidőn belül 3x járt szervizben. A másik mechanikus pozícióérzékeny, csak hátlapon szeret feküdni.
"vajonmitadnakennyipénzért" alapon vett 9 dolláros aliexpresses órámat meg mindig megdicsérik, köszöni szépen megy hiba nélkül mióta megvan
Én mechanikust többet nem veszek, akkor se, ha annyi pénzem lesz, hogy KP-ra megvegyem az egész Breitling céget
-
Zola007
veterán
válasz
Alpachino #128479 üzenetére
Van itt még a fórumon pár etióp terminátor, akiket lehetne 70 egynéhány kilósan csodálni, ha ledobnák a 90 kilójukról a téli bundát.
De szerencsére nem fog aelodnak túl sok kihívója adódni, mert jellemzően ezek az emberek azt hiszik, hogy van rajtuk legalább 80 kg zsírmentes tömeg. -
aelod
veterán
válasz
Alpachino #126892 üzenetére
(#126890) Apollyon
Annyira, hogy már be is harangozták a cutler gold és a scitec nutrition "együttműködését" és a keresztelőt fészen...
(#126891) brownus
Ez már régi hír. Vagy legalább is én már tudtam korábban.
(#126892) Alpachino
Én csak azt nem értem, hogy oké Béla nem üzletember (habár sikeres lett de igazából társult csak mivel nem lehetett ekkora tőkéje) de a tulajdonosi körben senkinek nem fordult meg a fejében, hogy esetlen jogilag aggályos lesz a név használat? Az is beszédes volt, hogy a tavaly ősszel amikor idejött Jay nem a lurdyba ment hanem a flexbe. Lehet akkor hallott először, hogy a neve alatt fut egy terem hálózat idehaza.
Lehetett volna a név Kathler is (Kathi Béla után)
-
aelod
veterán
válasz
Alpachino #125058 üzenetére
Puffadt seggű....na mindegy.
(#125062) Shingen
Neked legalább van ízlésed
(#125059) God Vazzeg
Nagyon brutális. De megérdemelte. Igazi kretén. A teremben van egy srác olyan görbe háttal mint a Riddler kérdőjele. Kb 25ös kar és fekve nyom 30 kilósokkal. Edzővel edz...
A másik látta, ahogy a lábtolón vádlizom (3x10 ismétlés 4 körben különböző lábfej tartással). Két 25ös tátcsa volt rajta a gépen. Neki rá kellett pakolni vagy 200 kilót és azzal vádliznia. Kb csak a negatív szakasz ment neki a teljes pozitív szakasz kimaradt. De menő volt nézte, hogy figyelem e. Röhej.
-
-
válasz
Alpachino #124563 üzenetére
Én most vettem 260kiló krómozott súlyt a bolti ár negyedéért... Igazából semmi szükség nem lett volna rájuk, mert ami eredetileg volt is bőven elég, (ámbátor a lábtoló adott esetben benyelheti az összeset néhány tolás erejéig) de amennyiért kínálták (300HUF/kiló) nem lehetett otthagyni különösen hogy egy cimbora jelképes áron el is hozta
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Alpachino #123637 üzenetére
Én olyan 30 körül. A wilks számítás nem véletlen, mivel nyilván 140kg testsúllyal könnyebb 200-at nyomni mint 90kg testsúllyal. De sok versenyen számolnak testsúly/nyomott súly arányt, az is elég jól visszaadja már. Én már régóta a 2x súlyra törekszem, egyelőre a legközelebb egyik versenyen voltam, 91kg testsúllyal 172,5kg nyomtam. 90kg körül kellene 180-at, vagy 100kg-al 200-at, ezek lehetnek nekem reálisak. De ehhez kellene némi "segítség"
-
Angel2014
addikt
válasz
Alpachino #123532 üzenetére
Na erről beszélek ...hogy a csudába tudnám bebizonyítani neked ,nektek ,hogy frankot beszélek...? Jót és jóindulatúan mondom...
Sehogy inkább fellültök olyan embereknek mint bunni , kathi és a sok kokszos írása...bunni is most azt adja elő mennyire tiszta az edzése de az életét végig kokszolta, és ugyan ez van a sok hsz íróval is...nem más mint reklám...ami abból áll,hogy a rosszra is jót mondunk..mert valami csurran a zsebünkbe.
-
Angel2014
addikt
válasz
Alpachino #123500 üzenetére
Neked lehet csak limonádét kéne abban van legalább C vitamin...a fejlődést meg rábízzuk a Minimaxból a varázsceruzás figurára , hogy rajzoljon nekünk jó nagy izmokat...
Más az összetevője más az állaga a weidernek pl ha scitecot feloldok 2dl vízben az is marad ...de ezt csináld meg weiderrel ki sem bírod szedni csak kanállal ,fejjel lefelé fordíthatod a turmixpoharat akkor sem jön ki belőle...
De tudod mi a vicc, hogy én úgy edzek és étkezek amit leírtam a korom ellenére "ezt azért mondom mert ha fiatalabb lennék 2x vagy 3x is edzenék egy izomcsoportot..." ti ezt trollnak neveztétek...és az benne a legviccesebb ,hogy koksz nélkül...akár diéta vagy akár tömegelés volt többet fejlődtem 3 hónap alatt,mint itt sokan a topicban egy vagy ét év alatt.
-
ncc1701
veterán
válasz
Alpachino #123500 üzenetére
Tudom, mind mi kutyaütőek vagyunk. Belénk kár is a weider fehérje.
(#123501) 7etape: Annyiért bármennyi érdekelne.
Igazából azt kell tudni, h a tejsavó egy melléktermék, és ebből az ízesítetlen fehérje por előállítási ára kb 2700ft/kg. Ami ez fölött van, az az ízesítés, csomagolás, márka, logisztika, emberek fenntartása, haszon. Aki beveszi, h a 10eft-os kilónkénti árú fehérje az annyival jobb, mint az 5, vagy a 4 ezres, hát az kb meg is érdemli, h megkopasszák. De hát madarak mindenhol vannak.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Alpachino #122880 üzenetére
Inkább a vegyiüzemtől amit magába tolt.
Tőlem eddzen mindenki akkora súllyal amekkorával akar, én csak azt mondtam hogy relatíve kis súlyokkal is lehet testépíteni, jó fizikumot építeni. Én inkább maradok annál amit még tudok kontrollálni, akárhányszor nagy súllyal erőemelő jellegű edzést csináltam, szinte mindig rábasztam. Ehhez is genetika kell, és az emberek nagy részének nincs hozzá. A probléma inkább hogy agyuk sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged