Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alpachino
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ráadásul a pajszer is 50-es körüli.....igaz nem szálasan, de ez részletkérdés lesz innentől kezdve

-
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz
Sterilzona
üzenetére
Sütéshez teljesen jó...
sött jobb mint a tejsavó protein, ugyan is nem szárítja ki a tésztát -
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Persze, csak ugye pont ez itt a bibi, hogy ha nincs elég izom, akkor egy viszonylag moderáltabb tzs-vel optikailag sokkal jobban néz ki az ember, mint esetleg csont soványan 8-as tzs vel......de hát a verseny az verseny
én személy szerint meg sem nézem a naturált bajnokságokat pont emiatt. de ez csak az én véleményem és a belerakott melót viszont elismerem és nagyra becsülöm. -
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Persze...én van amikor közvetlen edzés után tolom be a 200g csirkemell+60g rizst....rá egy órára meg a proteinturmixot

-
Alpachino
veterán
válasz
aelod
üzenetére

Elképesztő "szakmai" analízis a gyermeklélektan és családi életre nevelés tudományos témaköréből egy kis előítélettel megspékelve....Jót nevetek a hsz-eiden, de tényleg köszi

De egy kérdés, még sem hagy ....
"Bár mondjuk amilyen emberek ma szaporodnak"Mesélj kérlek, milyen emberek "szaporodnak" manapság, ? persze amelyek régen a te idődben nem..olyanokat mondj...

-
Alpachino
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az jó ár
Én 200Ft/kg-ért vettem, igaz nem krómozott, de gyári vastárcsák. A hack guggolóra esztergált tárcsákat csináltattam. -
Alpachino
veterán
Aki mostanában az otthoni gyúráson töri a fejét. annak itt egy olcsó megoldás kezdésnek.....nem Cutler szint de a célnak megfelel, potom 4000-ért kompletten van hirdetve

-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Teljesen jó ch forrás

-
Alpachino
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az lehet...de azok valószínű, hogy nem földrajztudósok voltak
Mert ez még egy 8.-os diák is tudja, hogy igen 
-
Alpachino
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Európai kontinenshez tartozik, vagyis európai ország

Elhiszem, hogy szeretnék a britek, hogy ez ne így legyen, de ez akkor is így van

-
Alpachino
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Akkor mi ? Mert ilyen földrész/kontinens nincs külön

-
Alpachino
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
Nincs igazad, mert optimális esetben egyformán kellene jönni az erőnek az izomtömeggel, de mivel az úgy mond, nagy "tömegű" emberek egy bizonyos szint után, inkább zsírosak, mint izmosak így persze, hogy nem egyenes arányosan jön az erő a tömeggel

én pl. 84kg-al 25-t nyomtam a saját testsúlyomba, most pedig 90kg-al 17-et a 90-be
A csúcsnyomásom 150kg felett van egy kicsivel, így 90kg-al.God Vazzeg : 91kg-al 172-be nyomni az nagyon szép
én egy kicsit messze vagyok ettől, de haladok... 
-
Alpachino
veterán
válasz
Angel2014
üzenetére
Arra nem is gondoltál, hogy nincs is külön "otthoni tejsavó" fehérje
Vagy az izom az tudja, hogy te elmentél otthonról edzeni és akkor biztosan weider kell, nem a scitec
Elképesztő vagy komolyan mondom 
A másik : minek kell azt 6 hónapig szedni, hogy megállapítsam, pont 2x annyiba kerül mint amennyit valójában ér....

-
Alpachino
veterán
válasz
tamaskabacsi
üzenetére
Egyébként ez így van
pl. 174cm magasan 90kg környéke azért már felöltözve is látványos ( igaz wood ?
) persze max. 15-20 tzs% ig 
-
Alpachino
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
kb. igem ,mert én pl. "csak" 150-be egyet nyomok 120-ba 6-ot...a negyedik sorozat végén.
-
Alpachino
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Egyébként komolyan én rendszeresen edzés előtt/közben tolok 10g BCAA-t meg 5gkratint...tudom-tudom nem ettől leszek izmos meg ilyenek
de nem is ezért iszom. Ettől a kombótól sokkal nagyobb durranást érek el mint ha sima csapvizet kortyolgatnék edzés közben. Nekem már ez megéri, a többi nem érdekel 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Air 3s Fly More Combo RC2 drón szett - 4 akku, kemény koffer, szűrők
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- PC Architech NOVA Gamer PC
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

újra és újra erőt ad és lendületet, akaratot

pedig van itt minden 
Nagyon vegyes valóban a police-ok belseje...pl. nekem is van a gyűjteményemben egy police chrono abban pl. Seiko VK64-es szerkezet van 
Jay Cutler-nek ingyen ráklám, népszerűsítés ? Annyi Mr. olimpia sztár van még a palettán, akinek a nevét örökölhetné egy fittnesterem