Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#95501) Jahno válasza zetor2000 (#95499) üzenetére


Jahno
őstag

Online is lehet kártyával fizetni, aztán majd érkezik a cucc. Egyik futár pld. kihozta a kártyaolvasót másik rendelésnél meg úgy sakkoztam, hogy talán vége lesz a zárlatnak mire megérkeznek a motyók. Pár dologra még várni is kellett, akkor meg nem megyek el bankba kivenni 300ezret és KPval szórakozni.

Futárnak pont adtam jattot, mert jó arc volt és hamar jött. Ő volt a kereskedő és ügyintéző tag is egyszemélyben. Megoldották a válságállapotot, ahogy kell. Én meg örültem az új váznak, mint majom a farkának :DD

Fele papírmunkában haver segített (első kérvénynél is írt rizsát, meg elvileg előre kellene lenni költségtervezetnek csak akkor azt sem tudtam merre áll a fejem így alapokat írtunk és utólag lehet módosítani ha már elfogadták ezeket sem árt tudni), néha egyszerűnek tűnt, néha nem annyira, meg túl is misztifikálta. Valahol igaza van elmagyarázni 2 óra, ha összeszopolom akkor 1.5 óra, most már 20 perc alatt menne :-D Hiába van róla doksi, sejtheted a szövegezését... Aztán kerestem olyan arcokat, akiknek már sikerült és találtam olyat is, akinek formai hibával visszavágták. Max. annyi, hogy nekem ezekben a SzéchenyisEUs EFOP baromságokban már van mindenféle tapasztalatom. Pld. az eredeti számlára rá kell írni egy sablon szöveget és az azonosítódat. Azt el kell tenned magadnak és ezt kell lemásolni, majd a másolatra kék tintával írni újabb szöveget és azt csatolni, beadni. Itt sokan fekete tintával írják, vagy eredetit adják be meg egyebek.

Lehet aki kevésbé logikusan szeretne gondolkozni, annak sokkal egyszerűbb, mert csak csinálja sorba és kész. Pld. a számlára rá kell írni kézzel a végösszegét, oda napi dátum és aláírás... Mert csak. És mellé Excelben felsorolni a számlákat, rész- és végösszegekkel.

Na de majd mondom tovább.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.