Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz Sipi- #9361 üzenetére

Ja, csak úgy menek itt az alap axiómás lehyülézések és nagy alap igazságok kimondasi, hogy azok már fájak :-D

Pont elég néha a lakás/suli is. Főnököt sem irigylem, néha szopolik Szentendre felől, de összességében Ő is olyan hülye helyen lakik, hogy nem sok választása van. Ma még agyaltam, hogy Boorárosig bemegyek tömegközzel, de két megállóval odébb kell menni és visszafelé már nem lenne HÉVem. Ha lenne is, akkor mondjuk jó 1 óra alatt fordulhatok meg. Kocsival 40 perc alá le fog menni. Cipekedéstől eltekinthetünk, 1 hete van létra a kocsiban és sok más "aprólék".

Amúgy kocsival kb. párban van a tömegköz, ha melóhelyre megyek, de nincs túl nagy mintavételem. Ha kicsit kerülni kell akkor már érdemes azzal menni az idő miatt az olcsóbb parkoló messzebb van, mint a villamosmegálló. Ma annyi idő alatt értem haza, mint kb. busszal, ha fél órával később indulok és valami minimálisat kerülni kell, akkor egyértelműen autó. Tudja a fene. Egyszer megnézem rendesen. Azt sem mndhatom, hogy az autószerelőtől is mennyire szopó a tömegköz és a többi, mert ha nem lenne autó akkor nem kellene szerelőhöz járnom :-D És ma akkor is 4 órám maradt másra, igaz villamosról is lehetne ide hülyeségeket írogatni :-D

Ez az utam mondjuk jóval hosszabb volt, mint autóval csak nehéz kisakkozni mikor száljon át az ember másik vonalra, aztán mikor azt hiszi, hogy végre mehetünk a hülye helyen parkoló paraszt miatt, akkor jön a jegyzőkönyv töltögetése:

Móka és kacagás időnként, mikor a Lehel térnél csakazértsem az első ajtón akarnak felszállni, vagy ütik az ajtót, szétfeszegetik a villamosnál.

Előző héten a 24es kisiklott, lassan kb. nincs olyan nap, hogy a 73-74es troli ne szopjon szabálytalan parkolás miatt, ma a 4es6os nem érintett, de Oktogonnál baleseteztek, ahogy a 15-115ös útvonalán is.Ja de, tegnap pont volt kis megfejtés a 4es6os 17essel :-D És ez még csak egy gyenge felsorolás, szóval hagyjuk már :-D

Néha én is hülyén nézek a népekre, mert minden baromságért morgolódnak és néha elég hamar odateremnek a pótlóbuszok, de ezeknek amúgy semmi nem jó, tömegközlekedő réteg nagy része szintén ostoba.

Talán csak a metrópótlókkal nem futottam bele anomáliába, de azért akkor vigye az erősítőt tömegközzel, mert én is azt vittem, mikor nem volt kedvem parkolni és többet szerintem ilyet nem csinálok, inkább összekötöm valamivel. Azóta is bent van a cégnél a hangosítós pakk.

Új hozzászólás Aktív témák