Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#88350) qnadam


qnadam
veterán

nagyapám 92 éves fejében megérett a gondolat, el kellene adni a suzukit, és mégse a nemtudommelyik rokonának adná el (máshonnan tudom, hogy az illető rokonnak esze ágában nincs megvenni).
szóval eladó egy ződ swift. garázsban tartott (tényleg), idős nyugdíjas házaspáré (komolyan), hetente csak piacra járásra meg orvoshoz menésre használt (mármint valóban), rendszeresen karbantartott (olajcsere évente, szerintem pótlapok vannak már a szervizkönyvében), a beltere mintha most jött volna a szalonból (az első megvett kiegészítő az üléshuzat volt), van benne valami 31e km (nem, nem fordult át a számláló).
2000-es évjáratm, ezres motor, három ajtó, kazettás magnó, villanyablak, központi zár, két irányba tekerhető kormány, világítás kívül-belül, átlátszó üvegek, alig használt ötödik fokozat a váltóban, szóval fullextra.
ami ellene szól, arról igazából leginkább a garázs tehet, nem elég tágas a bejárata... szóval az autó jobb oldala gyalázatosan néz ki, tele szakszerűtlen javításokkal, de a héten valamikor lefotózom.
mit érhet ez így, esetleg érdekel valakit?

istálló? gazemberség? hupákolás?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.