Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
válasz ncc1701 #70898 üzenetére
Vannak vicces cuccok ám. Ha valami 5"-os gépet építesz, akkor kell a kakaó. Egy ilyesmi vezérlő ki tud nyomni stabilan 4x55A-t, de rövid időre (10 másodperc kábé) megy a 4x75A is.
És vannak elmebeteg buildek, ahol sebességi rekordokat döntenek, ott aztán még tovább is mennek. Feszültségben is, meg áramban is....
-
npera
őstag
-
-igu-
addikt
válasz eattila #70903 üzenetére
Ha rosszul raktad fel a mágnest/érzékelőt, akkor legrosszabb esetben is csak annyi a hiba, hogy nem minden körülfordulást mér, így akkor a valóságnál kisebb lesz a mért sebesség. Nagyobb nem lehet emiatt sehogyse.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
npera
őstag
-
Jahno
veterán
válasz eattila #70900 üzenetére
Nem tehetted rossz helyre, mert kört mér darabra. Inkább az, hogy colban benyomtad milyen kereked van és akad eltérés a valódi kerülettel. Szóval spárgát/mérőszalagot elő, megméred és computernek benyomod milliméterre. Aztán lehet nem szakszerű, enyémen kipöcsöltem, majd nem sokkal később elvesztettem a computert is szóval mindegy, de milliméterre szétprecízkedtem a dolgot
-
-
eattila
őstag
[link] Ilyenem van. Csak mas szinu.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
npera
őstag
válasz eattila #70921 üzenetére
Ez mondjuk teljesen elég távolságot mérni, ha az kell. Meg sebességet.
A pulzus, fordulatszám, teljesítmény oldalanként és hasonlók már olyan mennyiségű adat, amit ki is kell elemezni, hogy legyen valami értelme mérni.
Én a pulzusra megyek edzés közben, aztán a sebesség lesz ami lesz.
-
Jahno
veterán
Azért eléggé recsegett, meg hát rendszám sem sok van rajta. És csúnyán köhög induláskor, de szerintem még egyszer nem konyult le. Srácnak akad azért erős ötlete, mert három ilyet bezsákolt és egy igazi OT rendszámosat szeretne nagyon csinosra felújítva.
Nem kérdeztem mennyi idő, de lehet van 50 éves és már kétszer kidobták valami erdészetből is.
Neten megnézve (nyilván) vannak csinos darabok és ennek a márkának is szakértői tábora:
https://cdn.pixabay.com/photo/2019/11/25/15/31/made-in-russia-4652310_960_720.jpg
Igaz ez az előtte lévő 450es verzió, de na:
https://cs2.worldofmods.com/screenshots/f80ce/2015-05/original/84d750c8388be2b03665e999ab4e04a0c2fea4dc/150252-SpinTiresRelease-2015-05-18-12-23-32-294.jpg
-
ncc1701
veterán
válasz eattila #70900 üzenetére
Hosszabb futást nyugodtan hagyhatod a pcsába. Attól jó alakod sosem lesz, csak csoffadni tudsz. Teremben van srác, aki rendszeresen fut maratont, fél maratont, kb olyan harci gép a teste, mint a torrentének.
Bicajozz csak nyugodtan, szépen éget kalóriát, és mivel izom munka is van, ezért alakot is jól formál. És nem baszod el a térded, mint a futással.[ Szerkesztve ]
-
eattila
őstag
Meg sok is. Pulzust meri az oram. Igazabol neha rapillantok. Az nem hianyzik. Sebesseg es megtett tav az fontosabb meg, mert ugy kell menni hogy haza is legyen meg kraft Siman attekernek berekfurdore csak hazafele lenne baj. Bar nem biztos.
Futas kozben is ha 170 felett van, akkor mar erzem hogy nem jo. 160 korulivel meg siman elvagyok.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
eattila
őstag
-
ncc1701
veterán
válasz eattila #70930 üzenetére
Hidd el, ugyanezt csinálom. Elegem lett tavasszal, mikor nézegettük a tavalyi képeket, h mindenhol van egy kis pocak. Kondi + bicaj elég jól adja, már lement 10kg úgy, h erő alig csökkent. Derekam -10cm. Nem kell, h kockás legyen a hasam, de még kell egy 4-5kg, kb 95kg a cél.
Ha csak futsz, akkor rengeteg izom megy le. -
eattila
őstag
válasz ncc1701 #70932 üzenetére
Hetvegen tudok csak tekerni. Szoval eddig heti 2 futas volt es 1 bringa. Meg nemi fekvotamasz meg sulyzo.
Most lesz szerintem heti 1 futas, heti 1 bringa meg a tobbi. De 20km-nel tobbet nem fogok egybe tekerni soha. Szoval ez nalam lassu folyamat lesz szerintem.e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
ncc1701
veterán
válasz eattila #70935 üzenetére
Nálam napi 15km bicaj (meló elött), és heti 4-5 konditerem eredményezte a fogyást. Mikor elkezdtem tekerni, akkor kb 2/3 volt anaerob, és 1/3 aerob zónában, mostanra már eleget néztem az órán a pulzusom, h ezt megfordítottam. Plusz lórugás termogenikus zsírégető + l-karnitin, ezeket is ki kellett tapasztalni, h mi az, ami már használ, de még nem izzaszt halálba. Kajám teljesen ok volt, kicsit lejjebb vettem a gyümölcsöt, és picit még több fehérjét tolok, már csak havi 1-2kg megy le, de nem is akarom gyorsabban.
Asszony meg hülyét kap, az évek óta próbál 4-5 kilót lefogyni, de visszajojózza állandóan.Ja. Mikor megvettük a bicókat tavasszal, nyár vége felé anya már csinált 100km bicaj túrát.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Nekem a jeladó akadt be a küllőbe, mert okos voltam, és úgy tettem fel, h ne előrefele nézzen, hanem hátrafele, mert úgy jobb a légellenállás szempontjából. Darabokat összesedtem, először másikat akartam venni, de megvolt minden, ragasztottam is megfele, azóta fasza. Viszont előrefele néz.
-
npera
őstag
válasz ncc1701 #70941 üzenetére
Tattu R-line 1300 mAh 4S akksi le tud adni rövid időre 260A-t a 12AWG kábelen. Folyamatosan 130A. A folyamatos ilyen üzemben 2 perc körül van.
Racsingos emberek kábé full gázon hajtják amíg van benne szufla.
Most nem találok hirtelen DVR felvételt, ahol szűken fordulnak állandóan és szinte konstans 100% gázállással repülnek. De kis ízelítő.
-
zetor2000
őstag
válasz ncc1701 #70941 üzenetére
Azt hova?
Akkorával hegeszteni szoktak
Nekem a főzőlaphoz lett 4x4mm2 behúzva. Ez is csak azért, mert a főzőlap 2 külön kismegszakítót használ, 2x2 zónában. Hja, indukciós. De asszem a sima fűtőszálasok (üvegkerámia, "rezsó" laposak) is ilyenek.
Konnektorokhoz itt ~2mm átmérőjű réz vezetők jönnek.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz ncc1701 #70945 üzenetére
Az rendben, hogy "kell" tartalék, de egy 6mm átmérőjű vezetéket nem lehet beszerelni egy szerelvénybe (értsd: kapcsoló, konnektor). Bojler, sütő, főzőlap, nagyobb barkácsgépek stb. az OK. A 6mm átmérőjű réz vezető meg ~8mm a szigeteléssel, és azt elég macerás berángatni egy sztenderd védőcsőbe. Azok jellemzően 16-20-23 mm átmérőjűek. Elég rendesen szorul, meg aztán a 6mm-es vezetéknek már súlya is van, egy rendesebb szakasz bazi súlyú is lehet. Fali kábelnek meg általában tömör vezetőt húznak, az meg nem az a hajlékony valami.
Ha a vezetéked 6mm2 -es, akkor azt mondom, hogy az ok. A többiben kissé kételkedem.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
őstag
Nova, eszembe jutott egy dolog. Van 4 db 3S 450 mAh Tattu akksim, amit még az Avant X3-hoz vettem, csak túl pici lett.
Az EMAX Tinyhawk II géphez az 1S konfigurációban pont 450 mAh akksi kell. A méreteket még nem néztem össze, de elvileg ha szétszedem a 3S cellát 3 db 1S cellára, akkor az úgy pont jó lehetne.
Megnéztem:
3S akksi mérete: 29 mm széles
1S whoop akksi mérete tipikusan kábé 17-18 mm széles.Hmmm...
A gép alján van egy kis műanyag lapocska, amiből kinő az 1S vagy 2S akksit befogadó kis keret. De ha azt a lapot egy kis konzollal helyettesítem, akkor arra rá tudom gumipókozni a szétherélt 1S cellát kis jóakarattal...
Lehet venni külön vázat is hozzá, szóval akár még egy pótvázat is tudok berhelni.
106 SEK Kínából, 149 SEK Svédországból.Úgyis azzal kezdeném, hogy a motorokat direktbe forrasztom az alaplapra és a sodort PH2 csatlakozó helyett menne rá XT30.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest