Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36480) Jahno válasza ncc1701 (#36476) üzenetére


Jahno
őstag

Ezért írtam, hogy szőrszálhasogatás, 1 méteren már kvázi a legegyszerűbb kínai is jó, pár méter felett kezdődnek a bajok, de már inkább gyakori, hogy a 3 méteres kábel is vastagabb, mint szopóbb.

50 méter körül már bőven lehet pittyputty, mikor időnként eldobja magát. Ezt írtam, nehéz vele mit kezdeni, nem teljesen a mi otthoni asztalunk.

Ezeket is emlegettem zetornak, hogy jahh, jó lehet vele vállakozni, vagy szakítani, de ennyi pénzért főleg elvárja a júzer, hogy rendelkezésre állj. És akkor nem a nyereség volt sok, csak a beruházás. Ellenben alvállalkozót a fővállalkozó fizet, utána néha közvetlenül keresnek támogatásér. És egy ilyet meg kellene oldani. Mondtam vegyünk Extront :-D

Annó egy neves két betűs cégnél is ez volt, felvázolva a digitális/analóg technika előnye/hátránya, egyikből négyet tudunk szállítani, nem bővíthető, sőőőőőőt, a környéken ha más cég telepít hasonlót, akkor össze tud akadni. Digitálisból meg ihajj, mienk az univerzum. Sebajja, szerződés, mellékletben külön kiegészítés, analóg kell. 6 darabig még cipőskanállal belfértünk, tovább nem vállaltuk. Más vállalta, szar lett, hozzánk jártak támogatásért. És megy a fika, holott a 4+2 darab hibátlanul át lett adva, fél évig működött...

Konferenciaterem? Üveg ablakok, márvány padló, síkra csempézett és márvány fal. Úúúúbaze, ez visszahangos lesz. Írjuk bele, szopni fogunk. Ott is csak kiviteleznem kellett, jópofa lett volna, aztán megoldást erre ne szállítsunk, ne szóljunk bele, jó lesz ez, csak kell nagyobb projektor és sok hang. Aztán 3 havonta jöttek sírni, hogy "jaaaaaj, ez visszahngos, csináljunk vele valamit és állítsuk be és biztos van valami csoda kütyü amit kihagytunk". Nem, de le lett írva, így rendeltétek meg.

Szóval ha alapban mindenki is hülye, akkor 30 méter fölé már Extront számoluk, nem is vettek egy métert sem az elmúlt 4 évben :-D És ne csak a BKV-t meg a többit szidjuk, hogy fogalma sincs róla, vagy hülyeségre szórja a pénzt és ez vagy az irreálisan drága, bezzeg egy privát rendes cég tudja mit szeretne és miképpen és csak saját magának jót. Háthóóóógyne.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.