Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#35901) FőDudu


FőDudu
addikt

Nova: BTR3 a ludas (vagy a Samsung/BTR3 kombo).
Masik telefonnal is LDAC-ra kapcsolva a BT beallitasoknal a basszus eltunik.
LDAC ki, basszus visszajon.

FőDudu

(#35902) Gabibácsi válasza Phülöp (#35899) üzenetére


Gabibácsi
tag

Ezt felírom :)

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#35903) ncc1701 válasza qnadam (#35873) üzenetére


ncc1701
veterán

8-9eft bruttó a hagyományos keményfa parketta anyagára. Ha kicsit is ügyes vagy, le tudod rakni, de nyilván többe lesz, mint a laminált. És jóval több vele a meló is, viszont az értéke összehasonlíthatatlan.

(#35904) qnadam válasza ncc1701 (#35903) üzenetére


qnadam
veterán

nem vagyok ügyes, az aljzatot például biztos elbasznám :) egy nem egyenesen lerakott parkettánál pedig sokkal jobb a laminált. sőt az eddigi életem jelentős részét laminált padlón töltöttem, és igazából semmi bajom nem volt vele.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#35905) blueboi69 válasza Phülöp (#35854) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Az én voltam és tavaly. De köszi!

Régebbi téma, csak megint ritkán van időm idenézni. Sztem baromság a nemokos tv mellett kardoskodni, mivel a mai tv-k 99%-a okostv. Ez egy plusz funkció, nem kerül többe, ez van. Annyira nem érzem ezt hátránynak, hogy van rajta youtube meg hbo go, meg lejátszik kb bármit.

Btw, npera büszke lehet rám, a mai 6fokos reggelen is bringával jöttem be dolgozni :)

(#35906) blueboi69 válasza qnadam (#35904) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Nekem a hagyományos parkettával csak az az ősrégi szarul lerakott izgő mozgó darabokból álló izé emlékem van. Alig láttam olyat ami tényleg igazán makulátlan. Viszont én is nagyrészt lamináltpadlón nevelkedtem, az égvilágon semmi bajom vele. Kicsit drágább kategóriában már nagyon jó minták is vannak.

(#35907) Sipi-


Sipi-
tag

Mosogató lefolyó hány colos szokott lenne? 5/4-edes?

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#35908) npera válasza WiZARD (#35898) üzenetére


npera
újonc

Valamennyire minden merül. Van a celláknak önkisülése, ezzel nem tudsz mit kezdeni. És bár tipikusan a legtöbb nem létfontosságú node lemegy standby vagy deep sleep módba, de ha valami event van, akkor adott esetben fel tudnak ébredni. És akkor szívják a delejt.

Ha elkezd mondjuk akksit balanszírozni, akkor fogy szépen. Vagy ha valami miatt fűteni kell az akksit. Ha van 12V-os akksi, akkor azt is kell tölteni, akkor a DCDC elkezdi nyomatni bele a delejt.

(#35909) npera válasza blueboi69 (#35905) üzenetére


npera
újonc

Királyság. Én most autentikusan lebetegedtem, a fiam fertőzött meg.

(#35910) WiZARD


WiZARD
addikt

Anyós új (5 napos, párszáz km) VW-je eddig bírta, ma gyulladt ki rajta valami visszajelző lámpa, szervizben közölték hogy ott kell hagyni. Csereautó nincs.

(T-roc 1.5 tsi)

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#35911) WiZARD válasza npera (#35908) üzenetére


WiZARD
addikt

Leaf 12 napos nyaralás után ugyanúgy 47%-on volt, mint ahogy itt hagytam.

Igaz nincs is OTA update, meg hasonlók, hanem olyan fejlettségű mint egy lovaskocsi, amin ló helyett elektromos motor van, akár a többi hagyományos autógyártó autói :D

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#35912) ncc1701 válasza qnadam (#35904) üzenetére


ncc1701
veterán

Megértelek. Lent van egy szobánk, ami úgy lett anno betonozva, hogy simán befér a klasszik parketta. Még én is gondolkodom rajta, mert nagyon sok munka lerakni. Ugye padlopon, parkettát odafaragni-ragasztani, utána csiszolni, tömíteni, megint csiszolni, és lakkozni.
Viszont az egyenes padló a legkissebb probléma, padlopon megoldja tükörsimára.

(#35913) Bujdy81 válasza blueboi69 (#35906) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Én rendesen lerakott parkettás szobában nőttem fel. Még semmit baja a parkettának, igaz anno drága volt, sok volt vele a meló és még csak 38 éve let lerakva...

(#35914) ncc1701 válasza blueboi69 (#35906) üzenetére


ncc1701
veterán

Valószinűleg jól rakták le anno, de sajna a ragasztás idővel elenged. De az abszolút javítható, ellentétben a laminálttal.

(#35915) ncc1701 válasza Sipi- (#35907) üzenetére


ncc1701
veterán

Asszem 32-40mm. De barkácsban meg tudod nézni.

[ Szerkesztve ]

(#35916) Bujdy81 válasza ncc1701 (#35912) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Lakkozni vagy 4-6 sorral a végén, közben 48 órát szellőztetni, elég nagy szopás. De ha pl. van rá pénz és nem bentlakással kell csinálni, hanem beköltözés előtt készül el, akkor megéri.

Cserébe a lakásban lakó állatok (macska, kutya) lehet, hogy összekaristolják, de hogy a kutya négy manccsal satufékezve csúszna rajta, az elég esélyes… :D

(#35917) WiZARD válasza Bujdy81 (#35913) üzenetére


WiZARD
addikt

Nálunk is rendes parketta volt, kb 33 éve lett lerakva. Pár szobában azóta is érintetlen, és hibátlan, többi helyen is inkább csak új szín miatt lett minimálisan felcsiszolva, és újrakenve valami matt cuccal...

Bezzeg a laminált padló a lakásomban 10 éves korára bőven csereérett, de már 5 évesen se volt csúcs formában. (nyilván vmi olcsóbb fajta volt, amit az építő lerakott)

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#35918) npera


npera
újonc

Na, most akkor belecsaptak a srácok a levesbe erősen.

"
Volvo Cars and Geely intend to merge their existing combustion engine operations into a stand-alone business in order to establish a new global supplier that will seek to develop next generation combustion engines and hybrid powertrains.

The proposed new business would clear the way for Volvo Cars to focus on the development of its all-electric range of premium cars. Volvo Cars is building an entirely electrified product range, as part of the company’s ambition to put sustainability at the core of its operations. By the middle of the next decade it expects half its global sales to be fully electric and the other half hybrid, supplied by the new unit.

For Geely, the planned new entity means technologically-advanced and efficient combustion engines and hybrid powertrains would be available to Geely Auto, Proton, Lotus, LEVC and LYNK & CO. The planned new stand-alone business can also supply third party manufacturers, providing possible growth opportunities.

The planned new business would represent a significant industrial collaboration between Volvo Cars and Geely with substantial operational, industrial and financial synergies.

The proposed new business is intended to be an attractive employer for approximately 3,000 employees from Volvo Cars and around 5,000 employees from Geely’s combustion engine operations including research and development, procurement, manufacturing, IT and finance functions. No reductions in the workforce are anticipated.

Both Volvo Cars and Geely are in the process of carving out their ICE operations into new units within their respective organisations, as a first step towards a merger of the two into a combined new stand-alone business.

Volvo Cars believes the electrification of the automotive industry will be a gradual process, meaning there will be significant ongoing demand for efficient hybrid powertrains alongside fully-electric offerings.

“Hybrid cars need the best internal combustion engines. This new unit will have the resources, scale and expertise to develop these powertrains cost efficiently,” said Håkan Samuelsson, Volvo Cars’ president and chief executive.

The detailed plans of the new business are under development and subject to union negotiations as well as board and relevant authority approvals.
"

Ez egy érdekes helyzet, bár rejt némi kockázatot.

(#35919) ncc1701 válasza WiZARD (#35910) üzenetére


ncc1701
veterán

Az fasza, német megbízhatóság heló. :)

Uzuki jövő héten megy 15k-s szervízre. Elsőre úgy tűnik 50-100%-al drágább a szervize, mint a yarisé vót.

(#35920) ncc1701 válasza Bujdy81 (#35916) üzenetére


ncc1701
veterán

Van víz alapú lakk is. :)

De ja, tényleg megéri az igazi fa parketta. Nagyon más.

(#35921) -NoVa- válasza FőDudu (#35901) üzenetére


-NoVa-
őstag

Kicsit nyomoztam, túrtam, és ha megoldásom hirtelen nincs is, sejtésem azért akad.
Szóval a BTR app EQ-ját azt kikapcsolva tartom, a Samsung sajátján van a 63Hz emelve. Kapcsolgattam zenehallgatás közben az LDAC-ot ki-be, és kikapcsolásnál maradt az EQ, visszakapcsolásnál viszont nem. Bementem a hangbeállításokba, és ki-be kapcsoltam a Dolby Atmost, helyreugrott minden. Újra ki-be kapcsolva az LDAC-ot újra elvesztette.

Nekem viszont sima használatban nem felejti el, így valami általad használt/telepített IFTTT jellegű app kavarhat bele a BT csatlakozáskor az egészbe. LDAC nélkül érezhetően sok közép-magas detail megy a levesbe, úgyhogy vagy további debug, rendszeres workaround, vagy kábel.

(#35922) npera válasza WiZARD (#35911) üzenetére


npera
újonc

12V-os akksi abban is van. Ha lemegy a töltöttség abban, akkor a DCDC elkezdi tölteni. És abban is vannak különféle CAN-buszon vezérelt komponensek. Ha valamelyik fel kell ébredjen, akkor az beindul, majd energiaigénytől függően akár a kontaktorok is kapcsolódnak és felkelti az akksit is. Nem tudom milyen esetben balanszírozza az akksit, de ha arra van igény, akkor azt is elkezdi csinálni.

Optimális körülmények között simán el tudom képzelni, hogy marad ahogy van.

(#35923) -NoVa- válasza Bujdy81 (#35916) üzenetére


-NoVa-
őstag

Mi nem lakkoztunk. Csiszolva, olajozva lett még a gyerekek születése előtt, azóta kapja a műanyagmotortól a játékautón át a bármit, és karbantartásként csak az olajozott fára való felmosószerrel évente párszor áttöröljük, meg persze sima vízzel átrohangál rajta rendszeresen a robot:

Jó rajta mezítláb is járni, nem érződik olyan hidegnek, mint a lakk, és felmosás után a karcok kb regeneráltra szívják magukat. És ja, ezt addig lehet jól megcsinálni, amíg üres a lakás, vagy legalább a szoba, poros dolog a csiszolás.

(#35924) Sipi- válasza ncc1701 (#35915) üzenetére


Sipi-
tag

Köszi. Lehet, hogy biztosabb ha megmérem (csak éppen nem vagyok ott és menni akartam csövet venni).

Más: magasfényű fehér ajtót kellene vágatnom, 50 cm széles és egy kb. 2 méter és egy kb. 38 cm magasat. Erre tudtok helyet ajánlani. Első helyen ahol kérdeztem 30e/m2 árat mondtak a legolcsóbb előlapból is.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#35925) Sipi- válasza WiZARD (#35910) üzenetére


Sipi-
tag

Ez az amire majdnem egy évet várt?
Mi az, hogy nincs csereautó? Garis korában még a Citroenhez is kaptam, amikor ottalvós hibája volt.

[ Szerkesztve ]

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#35926) WiZARD válasza Sipi- (#35925) üzenetére


WiZARD
addikt

Az.

Nem tudom, én tuti balhéznék, de nyilván helyette nem fogok...

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#35927) ncc1701 válasza Sipi- (#35924) üzenetére


ncc1701
veterán

Okos dolog megmérni, mert természetesen több szabvány méret van. Miért is lenne egyszerű. :)

(#35928) Vodike válasza ncc1701 (#35919) üzenetére


Vodike
tag

Pontosa mennyi? Fateromék most voltak, 38ezer Ft volt az első 15k-s szervíz az uzuki swiften.

[ Szerkesztve ]

exTiga

(#35929) -NoVa- válasza Bujdy81 (#35880) üzenetére


-NoVa-
őstag

DJI szintet nem kapsz, csak hunyorogva más irányból közelítést. Azaz ha pl egy Parrot Bebop 2, vagy más, Wifi alapú cuccot nézünk, amiben van GPS, képes autonóm lebegni, és visszajönni, meg legalább 20 percet tud az akku, akkor van pár, de messze nem ugyanaz. Képminőségben sem, jelminőségben végképp. Eleve egy értelmesebb kilométeres nagyságrendű hatótávhoz kell hozzá egy portable wifi amplifier, hogy ne a telefon áramköri kisantennája határolja be a használhatóságot. Kell egy telefonhoz használható tartókonzolos BT gamepad, hogy ne on-screen gombokkal repülj, és akkor még mindig elveszted a fenébe az egészet, mert repülés közben bejön egy hívás, és minden borul :D
A DJI esetén csak a képmegjelenítést végzi a telefon, az irányítás, rádió, mind a táv dolga.

(#35930) npera válasza -NoVa- (#35929) üzenetére


npera
újonc

Ha most vennék valami videózós cuccot, akkor tutira egy DJI Mavic PRO 2 lenne, a nem zúmos.

És amatőr szintre pedig építenék egy RC Explorer Long Range Trikotert, amire tennék egy legújabb GoPRO 8-ast.

(#35931) FőDudu válasza -NoVa- (#35921) üzenetére


FőDudu
addikt

Nalam az EQ nem zavar be. Elovettem egy vadiuj Samsung telefont, bekapcsoltam, parositottam a BTR3-al. Valoszinuleg nincs semmi EQ gyarilag engedelyezve, sot appok szincsenek rajta.

Aztan youtube, elso video lejatszasa.
Taszkvaltas beallitasokra es kapcsolgatas LDAC be/ki.

Hallhatoan nincs basszus ha az LDAC be van kapcsolva, kikapcsolva meg visszajon.
Fene se erti.

FőDudu

(#35932) -NoVa- válasza npera (#35930) üzenetére


-NoVa-
őstag

Cinewhoop, az elfér. Csak a hozzá képest hatalmas távnak kell még a táska :D

(#35933) -NoVa- válasza FőDudu (#35931) üzenetére


-NoVa-
őstag

A Dolby Atmos is leegyszerűsítve egy kicsit komplexebben felparaméterezett EQ, benne némi mélyemeléssel.

(#35934) npera válasza -NoVa- (#35932) üzenetére


npera
újonc

Most olvasom, hogy ezt IS beszoptam. RC Explorer bezárja a webshopot, nincs többet LR Trikopter kit sem.... :(

Az volt a terv, hogy jövőre építek egyet.

Akkor lehet, hogy majd valami lemezből kivágva megcsinálom én a váz lemezeit és valami készen kapható karbon profilból elkészítem a lábait. Jó barkács meló.

(#35935) FőDudu válasza -NoVa- (#35933) üzenetére


FőDudu
addikt

Ezen a telefonon (J6+) ugyan van Dolby Atmos, de nincs bekapcsplva.

Szoval valami Fiio/Samsung inkompatibilitas lehet.

A sajatomon a legfrisebb verzioju FW van, nincs hova frissiteni.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#35936) -NoVa- válasza FőDudu (#35935) üzenetére


-NoVa-
őstag

Akármennyit nyomkodom, lapos EQ-val is, más az élmény. LDAC nélkül laposabb, direktebb, és mivel a magas és a közép minősége és dinamikussága visszaesik, a mély direktebb. LDAC-al előkerül a kellemes szellős zenei hangtér, a magas és a közép feléled, a mély nem eltűnik, csak a helyére kerül. Eddig még feltételezhetném azt is akár, hogy csak a Shure vitte el a túltolt basszusos hangjával a füled, de viszont nálam az LDAC pont úgy szól, ahogy USB DAC-ként is, az APTX meg rosszabb. Szóval itt tényleg bármi IS lehet, a Note implementálja máshogy a protokollt, mint az S9, vagy más BTR HW revízió, és hiába latest and greatest firmware, mégis más a hang, vagy bármi. Legegyszerűbb, ha kiválasztod azt, ami számodra a legjobban működik, és örülsz neki, nyomozni/debugolni meg bármeddig lehetne. Ha az őrület határáig elbonyolítod, akkor meg ha legközelebb BP-n jársz, beiktatsz egy fél órás kerülőt, és összehasonlítod a 2 darabot.

(#35937) ncc1701 válasza Vodike (#35928) üzenetére


ncc1701
veterán

Nem tudom még, szerdán megy. A szervizes srác 50-55ezreket mondott. Ugyan én nem értek a lovakhoz, de 4L 0w16 olaj 13-14eft, olajszűrő annyi amennyi, ha kicserélnik a levegő, meg a szellőztetés szűrőjét is, nehezen látom bele az 50+ ezret. Ugyanez a yarisra volt 24eft, szintén márkaszervízben.

(#35938) FőDudu válasza -NoVa- (#35936) üzenetére


FőDudu
addikt

Majd beballagok valami shopba es ott osszeparositom egy Note10-el.
Bar olyan az egyik kolleganak is van (privat telefonkent). Csak el kell kernem par perce.

LDAC es USB dac nagyon maskepp szol - USB DAC modban van basszus ahogy kell.
Telefonrol ugy hallgatni azert eleg maceras.

Nyitottam topikot a fiio.me forumon. Meglatjuk mit mondanak.

FőDudu

(#35939) Sipi- válasza ncc1701 (#35937) üzenetére


Sipi-
tag

Nem tudom Te mit csináltál ott a szervízben a srácoknak, de nekem ugyanez 30ezer volt júliusban a Yarisban. (olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő)

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#35940) Jahno válasza Sipi- (#35939) üzenetére


Jahno
őstag

Ez milyen olaj, mennyire ingyen meló :-O 24 ezer még durvább. Mondjuk múltkor láttam ezer forintos szűrőt, abban semmiképp nem gondolkoztam. Vagy tényleg nagyon nagy tételben az olaj jóval olcsóbb.

(#35941) ncc1701 válasza Sipi- (#35939) üzenetére


ncc1701
veterán

Lehet már emelkedtek az árak, mert anyayaris 60 ezres szervize sem ~55eft volt, mint anno nekem.

(#35942) FőDudu válasza Jahno (#35940) üzenetére


FőDudu
addikt

Amikor en Toyota szervizben jartam, akkor 200 literes kek Aral hordobol toltak az autokba.
Leeresztettek, aztan a toltofejen volt meroora, tudtak mennyit kell adott tipusba es hello.
Gyors, nagy tetelben tuti olcsobb, egyszeru, nem termel muanyag hulladekot sem.

Most epp azon morfondirozok, szerzek medencebe egy ilyen rozsdamentes hordot es tuzet rakok benne. Jo lesz futesnek. ;)

Osztrakoknal jartam ilyen helyen, igaz ott valami egyedi cucc volt a hazak teraszan felepitett oriasi dezsakban. De jo erzes telen egy ilyenben melegedni...

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#35943) Jahno válasza FőDudu (#35942) üzenetére


Jahno
őstag

Mondjuk az Aralos pont a legolcsóbb, aztán tudja a fene mibe mi ajánlott. Nálam általában mindenhol Mobilt mondtak. Most váltóolajból és egyéb sallangból lett Repsol, előtte ismerős meg az Eneost és Meguint emlegette, csak minden szerelő húzta rá a száját, nekem meg ezek nem mondtak semmit, előbb gondolnám valami mangahősnek, mint olajnak. Lehet összehasonlítom a 200as hordó literes árát valami kisebbekkel.

(#35944) npera


npera
újonc

Egy kis jótékonysági lehetőség, ha valakinek van kis felesleges monéta a pénztárcában.

Bendegúz egy 12 éves mozgássérült fiú, aki aktív életet él: iskolába jár, úszik, futóversenyeken indul, utazik, kirándul, találkozik a barátaival. Akárcsak a többi kiskamasz. Ahhoz, hogy szabadabban, önállóan, feleslegesen sok erőkifejtés nélkül a mindennapokban megtehesse ezt, ahhoz az aktív kerekesszékéhez egy elektromos átalakító segédeszközre van szüksége.

Ehhez azonban összefogásra lenne szükségem: legalább 390 emberre aki 1000 HUF-al támogatná, hogy ezt az eszközt meg tudjam vásárolni Neki. Ha úgy gondolod, hogy szívesen hozzájárulnál, hogy Bendegúz szabadabb, akadálymentesebb, önálóbb, boldogabb mindennapjai legyenek, akkor kérlek támogass Bennünket, hogy ezt a célt elérhessük!

Amennyiben a segédeszköz áránál nagyobb összeg jön össze, azt a Suhanj! Alapítványnak (http://www.suhanj.hu/) szeretném felajánlani, akik a mozgás örömét osztják meg sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Az Ő támogatásukkal vehet részt Bendegúz a futóversenyeken és speciális úszásoktatáson.

Direkt link a PayPal poolra.

[ Szerkesztve ]

(#35945) WiZARD válasza FőDudu (#35942) üzenetére


WiZARD
addikt

Mintha pont a toyotarol lett volna vmi totalcar cikk, hogy nem az előírás szerinti olajat tolják bele, és ezzel gyilkoljak le a motorokat.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#35946) npera


npera
újonc

Mivel RC Explorer a boltot bezárja, ezért berendeltem pár kritikus alkatrészt a jövő évi projekthez.

Product Total Tricopter Tilt Mechanism × 2 $ 19.00 Tricopter LR Bottom plate × 1 $ 6.50 Tricopter LR Middle plate × 1 $ 6.50 Tricopter LR Top plate × 1 $ 7.00 Subtotal: $ 39.00 Shipping: $ 9.00 via Insured Payment method: PayPal / Credit card Total: $ 48.00

A maradékot összebarkácsolom 10x10mm-es karbon profilokból és lesz sok ziptie is. Rendeltem 2 db rotor tilting mechanizmust, akkor akár még egyet tudok építeni a jövőben. Majd beszkennelem az alaplapokat, aztán akkor ki lehet vágni magamnak valami erősebb műanyagból is akár, a minta meglesz hozzá.

(#35947) Gabibácsi válasza npera (#35946) üzenetére


Gabibácsi
tag

http://rcking.hu/Fayee-116-Rc-M35-A2-Amerikai-Hojaro-Teherauto-Lanc

Ez jó lehet gyereknek nem?
Amúgy gratulálhatsz megjavítottam az RC kocsit, tökéletesen megy :)

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#35948) FőDudu válasza Gabibácsi (#35947) üzenetére


FőDudu
addikt

Csiszolt motor?
Ennel meg a Google fordito is okosabb...

FőDudu

(#35949) Gabibácsi válasza FőDudu (#35948) üzenetére


Gabibácsi
tag

hát, igen
de ugyanaz az összes kínai akármi, ahogy nézem

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#35950) ncc1701 válasza WiZARD (#35945) üzenetére


ncc1701
veterán

Az az 1.33-as auris moci volt, a szervizek a gyári 0w20 helyett 5w30-at töltögettek bele lelkesen.
Ne keverd azzal, h a szervizek, illetve nagy felhasználók valóban hordós olajat használnak. Szerelő spannál is az van, kipumpál annyi olajat belőle, amennyi kell az adott mociba. Kevesebb hulladék, egyszerűbb logisztika. A hordóban ugyanaz az olaj van, mint amit megveszel kis kiszerelésben.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.