Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36251) FőDudu válasza Gabibácsi (#36248) üzenetére


FőDudu
addikt

Talan ez a legjobb szo ra. Vakhit. Mert igen keves 'merheto' eredmenye van bizonyos (normalis) szint felett az ilyen megoldasoknak. Van, de altalaban nem indokolja az arat.

Olyan mint a luxuscikk. Legyen ritka, legyen presztizse, sugalljon tarsadalmi hovatartozast....

FőDudu

(#36252) ncc1701 válasza Samott (#36249) üzenetére


ncc1701
veterán

Ha van ezer dolláros hdmi kábel, akkor ezen nem csodálkozom. Digitális a jel, 0-1 megy, az meg az ezer forintoson pont ugyanúgy megy át, mint ezeken a csoda kábeleken. Biztosan hegyes csecsű árja szőke lányok arany hajából fonták.

(#36253) BobaHWSW válasza FőDudu (#36250) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Masra gyujtok. Holnap megyunk open homera, hazakat nezunk. Egy darabig nemhogy kabelre de zsiroskenyerre se fogja futni remelem.

(#36254) Sipi-


Sipi-
tag

Revolut nálatok jól megy? Volt kártyás fizetésem amit sztornóztak egy hét után és jóváírták a kártyámon.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#36255) Phülöp válasza Jahno (#36247) üzenetére


Phülöp
addikt

És az aranyozott csatlakozó alap az optikai kábelhez.:)

Analóg kábel esetén én hiszek a minőségi kábelek létjogosultságában (és hajlamos vagyok hinni a digitális esetében is), de ez nálam nem a hangminőség felturbózását jelenti, hanem a kevesebb/kisebb hiba átvitelét. Ha egy DAC vagy erősítő jelét 100%-nak vesszük "minőség" szempontjából, akkor egy sz.r kábel ebből átvisz 70%-ot, egy jó meg 80-at (hasraütés alapú számadatok), de csodát egy jó kábel se tud tenni.

25 év forgácsolóüzemekben eltöltött év után meg már úgyis mindegy, legyen szép a színe, oszt jóvan.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#36256) Phülöp válasza Sipi- (#36244) üzenetére


Phülöp
addikt

Egy dolog közös még: gondolom, te se szoktál hitelre esernyőt venni.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#36257) zetor2000 válasza ncc1701 (#36252) üzenetére


zetor2000
senior tag

Most pont szopolunk ilyen tré HDMI kábelekkel.
Padlóba behúztak 2-t, hogy asztalról lehessen tartalmat közvetíteni nagy kijelzőre. Csak amit behúztak nem jó, és ahogy behúzták, az sem. A csatik vége kábé töröttek. Csere se segített. (Van, aki hajlandó utánamenni HDMI csatinak, és képes megforrasztani / meg van főnöke, aki ezt hagyja.) 4K/60Hz lenne a végcél, de néha a 1080p se megy, se alatta.
Ahogy be lett húzva... 4 cső jön a padlóból, ezt látni. 2ben erősáram, 2ben gyenge áram, 2 meg üres... Erősáram 6x 230V aljzathoz elég vezetéket tartalmaz, a gyengeáram meg 4 cat7 kábelt, meg 2 HDMI-t, 2 "profi" mikrofonkábelt. Gyakorlatilag fullra van. A másik 2 cső töküres. Gondolom, nem ment át így egyben könnyen, húzták-vonták-kenték, de akkor sem, azt megtört a csatlakozó. Szerelvénybetétben volt anya-anya, ledugták, elfalazták, jónapot. Azt most nem megy a vetítés. Megy a fejvakarás, mert a termet használnák, de gyakorlatilag újra kéne kábelezni.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#36258) WiZARD válasza FőDudu (#36250) üzenetére


WiZARD
addikt

Na de mit ér egy ilyen kábel Shakti kő vagy ilyen kavics nélkül?

:DDD

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#36259) FőDudu válasza WiZARD (#36258) üzenetére


FőDudu
addikt

Tulajdonkeppen letezhet egy olyan hatas ami a mai muszereinkkel nem merheto de az emberi erzekek valahogyan megerzik a kulonbseget. Nem igazan hiszek ilyesmiben,

Ez azonban a mar elobb emlitett hit korebe tartozik. Talan kesobb lesz ra rendesen merheto kulonbseg, akkor majd nem hit, hanem teny lesz a hangzasra gyakorolt hatasukrol (vagy az ellenkezojerol).

Elelktronikat tanult emberkent a kabel vagy csatlakozo kulsejere kotott dolgoknak keves hatasa lehet a kabel belsejeben a vzetoben torteno dolgokra. Mert ahogy sokat latott elektronika tanarom mondta: 'az aram nem hulye'.

FőDudu

(#36260) FőDudu válasza zetor2000 (#36257) üzenetére


FőDudu
addikt

Vegyetek egy HDMI-to UTP konverter part es semmi gond.
Nalunk CAT6 kabelezesen siman elvittek 50 metert ezek a cuccok, 4K-ban.

Eloszor ott tanacskoztunk, mi is legyen, aztan hozzaerto elokapta a kinai cuccpart es siman ment. Pedig konferencia teremben meg egy HDMI splitterre is ratoltak, mert 6 db 55" TV-re tettek ki a kepet.

Szolj ha kell a tipus, elovadaszom a fotot.

FőDudu

(#36261) -NoVa- válasza FőDudu (#36259) üzenetére


-NoVa-
őstag

Mérhető is analóg oldalon, minden anyaghasználat és csatlakozó színezi kicsit a hangot. Csak kell hozzá egy elég jó rendszer, aminél meghallod ezt, és egy elég elborult elhatározás, hogy ne köss enyhe kompromisszumot sokért. Ha nem hiányzik máshonnan az ára, és elégedettséget okoz, legyen.

(#36262) FőDudu válasza Phülöp (#36256) üzenetére


FőDudu
addikt

Jelentem, sok ev utan hitelt vettem fel.
Gumira.

Asszony kocsijara vettunk uj Gumikat, Continental TS860 - ez meg a Goodyear UG9+ tunt jonak a tesztek alapjan. Aztan ugy alakult, hogy ahol neztuk az 1 hetre vallalta volna a beszerzest. Az egyik szolgaltato husegprogramjaban meg ott volt a gumi, 24 havi reszletre.
1 napos szallitassal. Es meg hazhoz is hoztak masnapra, valamint olcsobb is volt a tobbinel.
Szoval elcsabultam. Mindez full elektronyikusan rendelve, nem kellett semmit csinalni.

Mar csak fel kell rakatni.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#36263) FőDudu válasza -NoVa- (#36261) üzenetére


FőDudu
addikt

Persze. A csatinak van csillapitasa, reflexioja, stb. De ahhoz mar tenyleg durva cucc kell, hogy hallhato legyen.

En egy ilyet hallottam szolni, az kb ugy nezett ki, mintha egy szunyoghalo keretre nemi 2 eres antennakabelt tekertel volna fel. Valami elektrosztatikus hangfalpar volt, nagyon durvan draga, hozza illoen draga elo es vegfokokkal. Hangforras szigoruan bakelitrol (kb 20 eve).

De ahogy Phulop is megjegyezte, az optikai kabelnel az aranyozott vagy epp rodiumos csati kurvara nem szamit. :C

FőDudu

(#36264) FőDudu válasza Phülöp (#36255) üzenetére


FőDudu
addikt

Ugy erted hallaskarosult vagy? ;)

FőDudu

(#36265) FőDudu válasza BobaHWSW (#36253) üzenetére


FőDudu
addikt

Nalunk is felmerult az allampolgarsagi kerelem.
Holnapi eredmenyektol fuggoen elobb/utobb.

FőDudu

(#36266) zetor2000 válasza FőDudu (#36260) üzenetére


zetor2000
senior tag

Köszi.
Típus van, valami Kramer cucc, adó-vevő pár. Van is pár db.
A baj az, hogy én megrendelő oldali droid vagyok. A kivitelező oldali droidok dolgoznak, hogy jó/jobb legyen, mint a hígfos, de csak sz*r lesz. Ki kéne váltani ezeket a kábeleket, de a munka annyi kézen-közön ment át, hogy senki nem akarja / vállalja. A főnökök még nem tudják, és talán nem is érdekli őket. Kijelző ott a falon, azt csináljon valamit, valahogy.
Más kábelezett, mint a ki a csövezést csinálta. Más szerelvényezett, más aljzatozott, valaki csinált valamit, amihez még 8 másik cég is társult. Most a láncban az egyik hozzánk közeli cég dolgozik, de nem akar / nincs ideje / embere / pénze / lehetősége felállni, és megmondja, hogy ez bizony nem sikerült, kéne 2-3 hónap, meg 6 hozzáértő, és jó lesz. Mókolnak, HDMI csatlakozót forrasztanak, kapcsolgatjuk a kijelzőt ide-oda, de nem változik semmi. Ember költség, idő, utánajárás oldalról simán verjük a transzmitterek árát, amit kezdetben javasoltak, csak valahol jóárasodott a költségvetés, és emiatt Cat helyett HDMI lett behúzva.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#36267) FőDudu válasza zetor2000 (#36266) üzenetére


FőDudu
addikt

Ismeros helyzet.

Heten voltam egy villaban ahol minden automatizalt.
Fuggonyok, vilagitas, hazimozi, stb.

A hazimozi olyan, hogy egy kibaszottnagy matt uveglap van a nappaliban kozepen es arra megy a back projection (4K felbontassal). Olyan 3x5m lehet.

Hibak: ha netan a fali kapcsoloval (es nem az iPaddal) akarod kezelni a fuggonyt, akkor csak ki/behuzni lehet. Ha masodszor megnyomod a kapcsolot, akkor nem megall, hanem ellenkezo iranyba megy (kihuzza/behuzza). Azaz felig nem lehet kihuzni a fuggonyoket.

A projector vagy bekapcsol vagy nem. Nem idofuggo, azaz nem a lehulesre var.

A haz elado, de az epito ceg es az automatizalassal megbizott ceg mar nem akar vele foglalkozni (5 evig uresen allt).

Az automatizalo ceget elertek, az annyit mondott, hogy kiszervezte egy masik cegnek a munkat az a ceg mar nem letezik es nincs mit tenni. Az ember sem elerheto aki ott melozott.

Nekem csak ugy mutattak, hogy nezzem meg milyen fasza haz. Szep villa, lifttel, medencevel, borospincevel, stb.

A rendszerrol kb semmit nem lehet tudni, villanyaszok 1 napig kerestek hol lehet az egesz vezerlese (ami akar egy RPi is lehet) es semmit nem talaltak. Szet kene bontani par falat, hatha.

Tulajnak annyit mondtak, hogy ha meg is talaljak mi vezerli, akkor is kb 4-8e Euro lesz az egesz vezerles atprogramozasa/csereje (attol fuggoen mirol is van szo).

Mondjuk nekem lennenek otleteim, biztositek le, varni par napot (hatha akkus) es utana szepen kideriteni mi kapcsolja vissza. Aztan csengessek ki merre megy. Stb. De lehet tobbet art mint hasznla egy ilyen lemerites.

De nem azert hivtak, hogy szakertsek, csak megmutattak.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#36268) FőDudu válasza FőDudu (#36263) üzenetére


FőDudu
addikt

Itt egy DIY verzio.

FőDudu

(#36269) zetor2000 válasza FőDudu (#36267) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ezekkel a vezérlésekkel is csak a baj van.
Azzal is van szenvedés, nem kicsi, de az megint másik cég. Van mit vezérelni, de hol a"'a hálózat rossz", hol a "hangrendszerből nem jön infő rendesen vissza", hol a "nem tudom mi, de valami kiakasztja a rendszert, biztos terhelt a hálózat" fonémák hangzanak el.

Utánanéztem, mert már kezd érdekelni, nem egy truváj, de nagyot lehet szakítani vele. Hálózat oldalon kábé nulla forgalmat generál, de jól hangzik, hogy terhelt hálózat... Szóval ez az AV kontroller elég jópofa cucc, nem is lenne rossz, ha értenének hozzá. Egy központi elem, pár touch panel, ami mindent is képes vezérelni, csak érteni kell hozzá, meg némi termék ismeret is kell, hogy melyiket hogy kell / lehet vezérelni.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#36270) hobizoli válasza Jahno (#36247) üzenetére


hobizoli
nagyúr

ja, a masik a digitalis hangkimenet, hogy az optikain jobb a hangzas dinamikaja, mint a koaxialison
neztem ott is, hogy miiiiivaaaan?

több drón kell ;P

(#36271) Jahno válasza ncc1701 (#36252) üzenetére


Jahno
őstag

Mondjuk némi hibajavítás van, akkor kevesebb aadt jut át, vagy a nagyon tré kábel belassul és néha eldobálja, de ez már szőrszálhasogatás. Kíváncsi vagyok még létezik-e a cég.

(#36272) Phülöp válasza FőDudu (#36264) üzenetére


Phülöp
addikt

Igen. Már sok éve az vagyok, de azóta is romlott a hallásom. Mindenkinek romlik a korral, és érrendszeri nincs lézeres műtét, mint a látásjavításra.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#36273) Jahno válasza Phülöp (#36255) üzenetére


Jahno
őstag

Analógban persze, egy darabig. Digitálisnál meg túlzottan tré minőség kell hozzá így kicsiben, otthonra.

(#36274) Phülöp válasza Phülöp (#36272) üzenetére


Phülöp
addikt

*érrendszeri=erre
Egyre gázabb az autokorrekt.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#36275) Jahno válasza zetor2000 (#36257) üzenetére


Jahno
őstag

Ez megint más. Főleg mert utólag szerelték, azt nem sokan tudnak jól és a kábel sem mindegy. Vagy nem is tudom. De ki vette át? Jöhetnek is vissza.

Főleg mert ezeknél nyeklő/csukló aljzatot tesznek a padlóba. Én beérem egy normálisabb kábellel, ami vagy hosszabbító, vagy toldót rakok rá, a padlódoboz alatt. ebbe megy a 3-5 méteres kábel ki az asztalra, így azt tapossák össze és törik le a dugót a végéről. Ami általában a nagyon sürgős nagyon fontos összejövések előtt derül ki, így a helyi erőnek elég csak gyorsan kicserélni azt az utolsó 3-5 méteres szálat. Ami nem lesz raktáron, mert általában elfogy és nem értik mért kell venni :-D

Nálunk a projektor a mumus, simán csak rosszul van felrakva. 1-2 óra alatt meg lehetne oldani.

Ezt az utóbbi 2 évben kb. hetente elmondom valakinek. Aztán ha valami fontos dolog van, akkor jobban sírnak, de helyben nem lehet vele mit tenni (általában ezt sem értik, de hát ezek csak projektvezetők és sok ezer fővel dolgoznának, magyarázhatom és, hogy létra kell, sokáig tart, satöbbi, tisztára olyanok, mint valami rossz programozó ). Utána elmondom, hogy én ezzel nem tudok mit kezdeni, Ők magasabb szinten vannak, indítsák el, kérvényezzék. Ez eddig még nem sikerült :-D

Aztán egyszer csak valami megmozdult. Jönnek, hogy nemmegyanemmegy... Nézem, táp kihúzva, nem ér el a gépig. Valaki fúrt egy lukat a menyóban, megpróbálta elhúzni a mazzagot, de így nem ért oda a lukig. Ááááááá. Megtoldottuk, emberről semmit sem tudtunk, de járjunk utána ki és miért. Szotri vége az lett, hogy a "rosszul van felrakva, nem a vászon közepéhez és nem merőlegesen" hibaüzenet a sor végén azzal csapódott le, hogy "rondák a kábelek, meg kell igazítani". Recepciós meg szerzett valaki Sanyikát... Sanyikának adtam egy kábelátvezetőt, hogy legalább azt dugja bele a luka, de visszahozta, mondván nem fér át rajt a dugó. Hátbaz, nem tudta, hogy ki lehet szedni a közepét. Megoldás az lett, hogy ha már ennyire értünk hozzá, miért nem adtunk pontos instrukciókat, ezt így nem lehet, érezzük magunkat lebaszva :D Igaz előtte senki nem kérdezett...

Én az egészet örököltem, nyilván nem jó megoldás ha a géptől fél méterre jön ki a kábel a menyóból és átlósan megy a géphez. Ez a gyagya meg 20 centire kifúrt egy lukat, az sem sokkal jobb. Akkor dobtam be a bombát, hogy aki látott már ilyet az sejtené, a konzol csövében szokott lemenni a kábel és inkább ne nyúljanak hozzá... Időnként felmerül a dolog, túlszervezik, aztán minden marad a régiben, időnként fejmosást kapunk, aztán ennyi. Akikkel elkezdtem, azok persze már nincsenek a cégnél, így ezt a részét is újra kell kezdeni.

És 1-2 óra alatt meg lehetne oldani...

(#36276) FőDudu válasza Phülöp (#36274) üzenetére


FőDudu
addikt

Neztem is, hogy mi lehet az....
Senkinek nem olyan mar mint tizeneves korban volt. :)

FőDudu

(#36277) Jahno válasza zetor2000 (#36266) üzenetére


Jahno
őstag

Kramer nem szar, túl messze nem érdemes vinni aztán felette már csak az Extron. A sírás meg az, hogy ezeket kalákában teljesen jól és értelmesen csináltuk, csak nehéz volt ügyfelet szerezni kis cégként. Néha így utólag nem is értem, hogy ki honnan esett be, meg Brill azért hozott pár dolgot, elvégre mindent is eladtak, csak emberük nem volt rá :-D

HDMI audio mókából pld. ott a StreamNet, azok ügyesek és mindent megoldók.

(#36278) FőDudu válasza Jahno (#36277) üzenetére


FőDudu
addikt

Nalunk PWAY PW-HT201H volt. Teljesen jol elment Cat6 kabelen, meg ugy is, hogy rendezon is atment es ott patch kabellel volt osszedugva.

Olcso (kb 200 Euro egy par), vizualosnak ott lapult a csomitartoban ;)

FőDudu

(#36279) Jahno válasza FőDudu (#36267) üzenetére


Jahno
őstag

"Aztan csengessek ki merre megy." Végül is egy kis házban szívok 3 darab UTPvel 1 hete :-D

Itt sem lehet mit csinálni, felmérés X összeg. Lehet triviális is a vége, vagy nagy szopó. Ha sokat állt akkor púpos kondik, az is csinál ilyen marhaságokat. Júzer nagyjából tudni akarja mivel jár, de azt megsaccolni sem lehet, 60 embernapot meg nehezen szeretne látatlanban kifizetni.

(#36280) Jahno válasza zetor2000 (#36269) üzenetére


Jahno
őstag

"Ezekkel a vezérlésekkel is csak a baj van."

Azért van ahol működik ám (:-

Azt a pár touchpanelt meg C# jellegű dologgal kell összerakni. Nekem sosem feküt, srácok bejöttek távolról a gépemre, összerakták, kész. Barlanglakó programozók örültek, hogy ki sem kell mozdulni és nem fejtek meg fasságokat, csak haladunk.

Lehetne nagyot szakítani, de hol adod el? Én ebbe sem mentem bele mélyebben. Sok lesz így is.

(#36281) Jahno válasza Phülöp (#36274) üzenetére


Jahno
őstag

Kolléganőnak írtam egyszer, a "szólj nyugodtan" helyett, hogy "szülj nyugodtan" de időben kijavult.

(#36282) Jahno válasza FőDudu (#36278) üzenetére


Jahno
őstag

Az ráadásul noname genyó :-P De legalább van vezérelhető kivitele. Ez is szopó, hogy van ezer+1 féle, néha "márkásnak" mondják, aztán semmire nem jó, de saját pénzből azért nem kísérleteznék. Ezek közül ami így néz ki és feliratos, az már jó lesz. 15 éve még szarabbul álltunk.

Olcsóbb PW cucc már kb. 12-15ezer pénz, szóval cégnek számlásan 40ezer :-D Igaz akkor az infrát is viszi. Szerintem ez a legdurvább, sokat építettünk, szerintem sosem használták.

(#36283) zetor2000 válasza Jahno (#36280) üzenetére


zetor2000
senior tag

Azt nem említettem, hogy a megjelenítő doksijából kimásolt parancsra a megjelenítő nem oda váltott, amikor kellett volna. Kétféle rendszerből is ki lett próbálva, 1:1-ben másolva, amit a "nagy könyv" írt.
Innen jön a "vezérlésekkel is csak a baj van" mondatom.

Nem vitatkozom, biztos van, ahol jól és simán megoldják a dolgot a kialkudott összegért, de most pont nem ez van nálunk. Igaz, ár kérdése még nem merült fel.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#36284) zetor2000 válasza Jahno (#36280) üzenetére


zetor2000
senior tag

Úgy lehet nagyot szakítani, ha valakinek bevállalod, hogy megcsinálod. Ez a valaki valami ismert cég, aki szeret "kicsiket" is bevonni a melóba, ami neki "büdös", vagy ismeretlen terület, de rajtad fog mégiscsak valamennyit. 2-3 sikeres(ebb) projekt után talán meglesz az a tapasztalás, hogy komolyabb összeg landoljon a számlán, és a szopószorzó is csökkenjen. Ehhez némi (extra) idő és szaktudás kell, amit valahol valahogy meg kell szerezni. Utána vélhetően lesz respekt is. És persze kerülni kell a kevéssé jól dokumentált gyártók termékeit, amit a projektvezető preferálhat. Jelen esetben se nyeretlen nomame termékek vannak felhasználva, csak a doksi nem olyan, mint ahogy a termék viselkedik. Ha esetleg ajánlat adás előtt próbálták volna, akkor lehet másik cucc került volna az ajánlatba.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#36285) Jahno válasza zetor2000 (#36283) üzenetére


Jahno
őstag

Amíg nem működik, addig felesleges az árról is beszélni. Bár parancsokkal még nem volt bajom, de sosem tudni. Eredeti angol leírás kell, de szokásos Pana/Epson/Casio van, szerintem a többiek már fejből is tudják. TVben meg kb. Samu és kész. Bár azok is bekaphassák, ahol 3.5 jack a soros csatlakozás.

(#36286) Jahno válasza zetor2000 (#36284) üzenetére


Jahno
őstag

Mi párat kivittünk helyszínre is demózni, hogy lássa nem parasztvakítás és miképpen alakítható. De ki az akinek bevállalom, az miképpen talál meg? 2-3 projekten és tapasztalaton azt hiszem már bőven túl vagyunk, max. idén még semmit nem telepítettem, előtte évi 100as nagyságrendben ment a projektor, 3-4 nagyobb intelligens megoldás mindennel is. Fizetőképesebb cégek is nekiálltak baromkodni, végül a sok hülyeség is rajtam kis niggeren csapódott le, nem a felettem lévő projektvezetésen.

(#36287) qnadam válasza FőDudu (#36260) üzenetére


qnadam
veterán

szerencséje volt. tavaly hasonló eszköz ment hibátlanul, idén ugyanaz a példány ugyanazon a helyszínen három különböző utp-vel se.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#36288) Jahno válasza qnadam (#36287) üzenetére


Jahno
őstag

Lehet vele varázsolni, ezért jó a 12 voltos akkus és ugyanaz az UTP kábel. De jahh, terepen ideglenesen csak a drágát. Tavaly írtam, hogy kiugró szopószorzó volt, de néha megállt a Kramer nem occsó kivitelezés. Csak az egyik hosszú HDMI-t Extronra cserélve azóta hibatlan. Aztán tervezz ilyet előre, hogy melyik lesz a jó, vagy adj ajánlatot. Mikor a Kramer sem olyan, amihez odahaza szoktak.

(#36289) qnadam válasza Jahno (#36288) üzenetére


qnadam
veterán

jövőre az lesz, hogy visualpowertől bérelek erre is megoldást a keverő mellé, aztán ha nem megy, riadóztatom őket, hogy oldják meg.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#36290) Jahno válasza qnadam (#36289) üzenetére


Jahno
őstag

Tán még optikásom is van és egy drágább UTP-s cucc. Az már bizonyított, sokat. Kérdezz, csak múltkor azt hittem állandóra van ilyened.

(#36291) Jahno


Jahno
őstag

Kérdés ez a joy Raynesnek megfelelne-e. Első szériás béta, fából. Anyósnál rendetlenkedek:

(#36292) FőDudu válasza Jahno (#36279) üzenetére


FőDudu
addikt

Powerline oszt basszak meg. ;)

Ujabb, foldelt cuccok mar atvisznek 100 megat is joooool...

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#36293) Jahno válasza FőDudu (#36292) üzenetére


Jahno
őstag

Sosem tudod azt sem. Ha elindul, akkor félig okés, utána csak azzal szívsz ha néha megáll.

(#36294) Jahno


Jahno
őstag

Na, nem vittem el a kocsit fényezőhöz. Szomszéd gyerek ingyé megoldotta:

(#36295) b0rZ válasza Gabibácsi (#36161) üzenetére


b0rZ
aktív tag

nc8k-t használja még a Fater? :D

(#36296) Jahno válasza b0rZ (#36295) üzenetére


Jahno
őstag

Há Te honnan estél elő? Oszt nem is söröztünk, persze ez akkor derült ki, mikor elköltöztem a szomszédodból :-P

(#36297) Sipi- válasza Jahno (#36275) üzenetére


Sipi-
tag

E-ban régóta HP gépek vannak. A hdmi csatis projektorokat lecserélték 1-2 éve. Raktak fel fixen rögzített, motoros vásznas projektorokat. Epsont, Dell dokkolóval. HDMI nincs, csak USB, ami nem megy a HP laptoppal. Hosszas küzdéssel (mindig legalább 15-45 perc) lehet képet csiholni, ami eldobja magát ha a másik kijelzőről át akar valaki egy ablakot rá húzni. De néha spontán is.
Csak egy kérdésem van: miért Dell, ha minden HP évek óta?

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#36298) eattila


eattila
csendes tag

Ma gyártottam némi content-et. Fotó tartalom következik. Ráadásul macskás IS. 35/1.8G-vel. Ahogy látom, nem egy tűéles jószág.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#36299) b0rZ válasza Jahno (#36296) üzenetére


b0rZ
aktív tag

Áldjon meg az Isten Janó, hát itt figyeltem végig, csendben.
Minek mentél oda? Itt még mindig nagyon jó. :D

(#36300) Jahno válasza b0rZ (#36299) üzenetére


Jahno
őstag

Azért Árpád híd felé még mozgolódom, az nem szar köztes pont. Előző törzskocsmám meg Városkapunál a piac felé volt, csak lerohadt és bezárt :-/ Pedig Újpesten nem sok kerthelyiséges rendes hely lenne.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.