Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3311) -NoVa- válasza BobaHWSW (#3301) üzenetére


-NoVa-
őstag

Nagyon sokat húz az átlag a minimálbérre/közelébe bejelentett réteg miatt, meg persze azok miatt, akik tényleg a közelében keresnek. Meg a sok csőd szélétől nem messze vergődő KFT sem tesz jót az ilyen számoknak, de ezek általában nem a lakásvásárló célközönség. Kb az árufeltöltő/ovónői fizetéseket tudom, hogy bejelentve hozzák ezt az átlagot, vagy kicsit felette, de ezek nem egy karrier végpontjai, inkább teljesen pályakezdő munkák.

A realitás inkább az, hogy pl a hozzánk is járó (értelmesen jól és sokat dolgozó) takarítócsaj rak össze magában évi 4 milliót, és annál nem is nagyon érdemes kevesebbet keresni errefelé. Aki mégis azt teszi, nem jár utána, nem képzi magát, nem keresi a munkalehetőségeket, vagy nagyon rétegszakmában tengődik. Értelmesebb multinál nem pályakezdőként dolgozó béralkuban nem analfabéta párnak munkakör és pozíciófüggően 3-5 év nettó a 60 millió.

A teljes csomagban meg abban a pillanatban, ahogy gyerekek is vannak, komolyabb súlyt ad az olcsó oktatás, és egészségügy. Komoly ellensúlyt meg az egyre agresszívabb és stresszesebb emberek, de ahogy hallom, Osztrák kisvárosokban is ugyanolyan sok az ovodai durva verekedés meg őrjöngő terrorizáló négyéves, mint BP-n. Az ottani pedagógusok is csak annyit tudnak mondani, hogy es tut mir leid. Az itteniek ezt így nem tudják mondani, különben már kiköltöztek volna.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.