Hát, kérdés, az eredeti hogyan készül.
Én is tudok japán meg thai ételt, érted... meg Jamie Oliver is tud bajai halászlevet... Azért az mégse ugyanaz.
Mondjuk a "kenyér" meg annyiféle lehet, hogy az csak na. Pénteken voltam valami Cserpessbe-be, ott volt valami magos kenyér, teljes kiőrlésű. Külsőre jól nézett ki, de amit elmondott róla a faszi, valami hipszter b*ziság, valami egészséges életmód jegyében készült valami, ami szerintem nem OK. Rendes fehérkenyeret kerestem, de az már nem volt. De volt még ott más is, ilyen rozscipó féle, de nem forszíroztam a dolgot... De fehér és fehér kenyér közt is rengeteg a difi. Kovászos eláll bő hétig, a másik "bolti" meg másnapra kőkemény.
Nyilván a Spar pizzatészta hozza azt a feelinget, hogy pizza, amit megcsinálsz belőle odahaza, de azért mégsem az, amit egy rendes pizzériában kapsz a Mamma tésztájából bedagasztva, lávakövön, kemencében kisütve. És akkor még ott az észak / dél olasz tészták közti difik...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.