Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
a szintetikus teszteken jónak tűnt, de amikor beraktam a canonba egy jobbféle cf mellé, és nyomtam vele egy 7-8 képnyi sorozatot raw+jpegben (ez képenként úgy 35 mb adat), akkor azért csúful elakadtak a dolgok, piszok módon lelassult az írás, az utolsó képet már egyáltalán nem is írta fel, és megállt a gép. mindezt a cf egyedül simán és gyorsan vitte. nem mondom, hogy hétköznapi használatra nem jó, de azért még fogom tesztelni kicsit, mission critical dolgot egyelőre nem bíznék rá. valószínűleg ha nem dugítom el ekkora hirtelen írással, akkor nincs vele gond.
hanyas vagy, te disznó?
-
guga
Közösségépítő
Fentebb már említettem kisebbik fiam pont pólógyárban gondolkozik meg tervez, a Nokia 3310 miatt rászóltak, hogy az valószínűleg jogdíjas lesz, így hagyja ki
Egyébként élő példa vagyok, hogy a Nokia 3310 ténylegesen legenda.
Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
-igu-
addikt
válasz zetor2000 #17205 üzenetére
a cápás jött szembe, amikor válogattam az autós kütyüket, aztán beugrott, hogy emlegettétek nemrég
mostmár az lesz, nem cserélem le kiskutyásra
az a terv, hogy egyszer teleírom, betolom a rádióba, aztán akár le is hegeszthetem az olvasó nyílását, ott fog megrozsdálni magának[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zetor2000
őstag
A kutyás az ilyen limited edition volt, akciós volt anno a 128GBs, vettem kettőt, azóta mennek kábé, de adatforgalom azokon se sok, mert az egyik egy tabletben van, amin nincs semmi, a másik meg a telómban lakik, néha fotózok vele ezt-azt, meg amit rámásoltam 4-6GB anyagot, azt hallgatom melóba menet, körbe-körbe, de nehéz megunni, mert változatos.
A cápást régebben mások vették, ahogy most olvasom, az is OK:Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
BobaHWSW
aktív tag
Masodik gyorshajtasos csekket fizetem be parom utan... Ez a crv nagyon tud menni.
100as tablanal 106.
-
-
npera
őstag
válasz BobaHWSW #17210 üzenetére
Jól emlékszem, hogy ha túl lassan mész akkor is megzsanettoz a rendőr? Egész szűk sávban kell tartani a sebességet, az utak áteresztési képességét magasan akarják tartani. Igazából ez tetszik, haladni kell és nem tötyögni. Aki nem akar haladni az majd megy busszal vagy villamossal
-
npera
őstag
válasz BobaHWSW #17215 üzenetére
Ha Svédországban is így menne a forgalom az csodajó lenne. Most vannak a taxis/mercis/nyugger halmazba tartozók, akik simán veretnek 20 km/h-val a sebességhatár alatt vagy/és 500 méter alatt gyorsulnak fel 40-re egy 50-es táblánál miután kikanyarodtak eléd.
Meg vannak a SUV-os májerek és oviba haladó anyukák, akik meg csillagközi tempót nyomnak akármilyen látási- és útviszonyok között.
Ha lehetne valami értelmes folyamot fenntartani ténylegesen kiszámítható haladással az csoda lenne. Itt alighanem utópia.
-
veterán
Thank you for contacting AliExpress. I am sorry to hear that you are not satisfied with your order 96483911748427.
After we checked the shipping information, we found the package was delivered to wrong address. We are so sorry for the inconvenience for you. And now your claim is accepted. For this dispute, Aliexpress can provide you the following solution: Full refund.
de a kis sunyi eladó még próbálkozik, hogy várjak, biztos odaér hát hogyne.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Gabibácsi #17219 üzenetére
nem. közigbírságnál 100 km/óráig 15 lehet a túllépés, 100 fölött 20. erre még rájön a ráhagyás a mérési hiba miatt, és máris ott tartunk, hogy eleve 68-ra van állítva a trafi. a gyakorlatban óra szerint hetvennel simán lehet mászkálni a városban.
postán helyszínit ki se küldenek, marad a helyben megállítás a közig mellett, de arról már csak távoli legendák szólnak, még nem találkoztam olyannal, aki hallott volna ilyesmiről.hanyas vagy, te disznó?
-
eattila
őstag
Na kihallgattak. Elment sok idő, még csak bűncselekmény se btk szerint. Megérte.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Jahno
veterán
-
Samott
addikt
#comic pictures
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
npera
őstag
Mentem nagybevásárolni, jött szembe sok félszemű autó. Ma DRL-idióta egy sem volt. De régebbi (DRL-előtti) autó csak ködlámpával igen. LIDL parkolóban megáll mellettem egy nő, kisgyerekkel kiszáll a kocsiból. Látom, hogy ahogy kilép belőle megmozdul a kerék. Szóltam neki, hogy nézze meg a kéziféket. Nem volt felhúzva. De sebességben sem volt. Jáááááj.
Hazafelé volt izomból gyorshajtó és indexet mellőző garázsjáratos busz, ott legalább sejtettem, hogy merre fog majd menni.
Nem történt károsodás. Ja, meg nindzsa ruhás nő a zebrától 50 méterre átfut előttem. Semmi fényvisszaverő nem volt rajta, csak matt fekete felület. Nagyon jó.
-
npera
őstag
Ruszkik. Az 5-ös csodás. Kielőzi a hótolókat, aztán megfarol és belek*rja az első hótolóba. Állat.
-
eattila
őstag
Reggel all a zebranal egy no. Tolja az elektronyos bringat. Megalltam, ahogy kell, had menjen at. Erre a savom kozepen felszall, es elindul az uton. Persze a keresztezodesben allt egy jo darabig, fel is tartott mert font nem fertem ki tole...
Mindezt kora reggel fel8 korul. Komasan es faradtan kb kedvem lett volna veletlenul athajtani rajta 3x.
[ Szerkesztve ]
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Jahno
veterán
Kezdődik:
https://www.bbc.com/news/business-46968720
-
Jahno
veterán
válasz qnadam #17247 üzenetére
Adok. Azon szörnyülködni fogsz gazdagon, de szerintem hozzászoktál :-D Arcát alig bírtam előcsalni, zaj az egekben, /50 környéki zár,ellenfényt nem bírja dinamikával... Csináltam FFet, mert abból az a menő, amúgy a foltos falról és fotelről jutott eszembe, hogy valami régi színvilág kellene viszont szépiással sem sikerült. Majd még babrálom. Délután úgyis iszunk, dög elfér az asztal alatt :-P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest