Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#110867) npera válasza hobizoli (#110862) üzenetére


npera
újonc

Egy nagyobb szériára kell egy processz, ami indusztrializált. Tehát a ciklusidő fenntartható és a minőségbiztosítás is megoldható, miközben meg tud térülni. Nem hátrány, ha automatizálható magas fokon.

Ezen felül sima utcai használatra még egy csomó paraméter is bejön, az elektromágneses immunitástól kezdve az aftermarket szempontokon át ezer paraméter. Én úgy gondolom, hogy minden OEM le tudja zongorázni saját házon belül, hogy meddig ér a takaró a különféle megoldások tekintetében és jelenleg a különféle acélok és alumó(!)niumok vannak döntő fölényben.

Erre persze rájátszik egy nagyon komoly tehetetlenség is, mert ha minden típusod és gyárad egy beszállítói láncolatod és lifecycle management egy adott irányra van kihegyezve, akkor egy forradalmi megoldás a variánsflóra miatt már kapásból ki is húzza magát a listáról a legtöbb esetben.

A BMW nem egy pici cég, rájuk nehéz azt mondani, hogy fogalmuk sincs, mégis hagyományosabb irányba mennek a jelenlegi mainstream elektromos cuccokkal. Pedig ott elvileg újra lehet kezdeni mindent IS, mégis nagyon konzervatív az iX sorozat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.