Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van olyan jól használható GPS-es alkalmazás, ami figyelmeztet a traffipaxoknál? Nem csak az állandóknál, hanem pl ha vki jelezte a térképen néhány órával ezelőtt, hogy mérnek egy adott helyszínen... No meg az is jó lenne, ha pittyegne azokon a helyeken, ahol gyakran mérnek, ahonnan gyakran jön felhasználói jelzés.
Mert én is tudom, hol szoktak rendszeresen mérni a környékünkön, szóval jó volna egy jól használható app ilyen téren... Létezik? Amit én találtam, azt alig frissítették ilyen téren.
-
beg
veterán
válasz kalapacsolok #67151 üzenetére
Waze. Online navigáció, közösségi jelzésekkel.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
róland
veterán
válasz DeathAdder #67141 üzenetére
A8 Tokyo? (Kicsit húzós pálya grafikailag.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
eurolac
senior tag
válasz kalapacsolok #67151 üzenetére
Traffi Hunter...pont ezeket tudja, GPS -es alkalmazás. Play-ról tölthető.
[link][ Szerkesztve ]
Eurolac
-
róland
veterán
válasz quailstorm #67154 üzenetére
N4 is?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
zolka78
senior tag
Van-e esetleg valami olyan app ami videoból kitudja szedni a hangot valamilyen formátumban?
[ Szerkesztve ]
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
air
nagyúr
válasz zolka78 #67159 üzenetére
Én ezt használom. MP3 Video Converter
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Navaze
tag
Sziasztok.
Abban kérném a segítségeteket, hogy nem tudtok estleg olyan csengőhang szerkesztőről amiben nem csak a jobb ball oldalt és a hangot tudom változtatni, hanem a magas, közép, mély hangokat is. Próbáltam kutatni de nem sokra jutottam.
(............(o)...............(o)..............)
-
Chrys_
addikt
Van valakinek tippje erre? [link]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Mit kell tennem ahhoz, hogy a legyalult rendszeren, a gmail fiókomba való bejelentkezés utan a Playstore automatikusan elkezdje feltenni a korábban fent lévő appokat? Így megspórolnék egy kis fáradtságot. Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
vicze
félisten
Kb. annyi belépsz a Play Storba és pár perc után elkezdi telepíteni, mivel ott el kell fogadni a felhasználási feltételeket, és kezdenek sorban csorogni.
Ehhez két dolog kell, az előző készüléken be kellett pipálva legyen, hogy backupolja, illetve az elején a varázslóban be kellett állítsad, hogy restorolja.
Ha ezek nem voltak meg akkor nem fogja csinálni, illetve 4.4-nál kisebb verzióval nem úgy vettem észre mintha nem jól működne, random megy vagy nem megy(custom ROM-okra is háklis). 5.0-nál viszont már nagyon-nagyon jó lett ez.[ Szerkesztve ]
-
soultrapp
senior tag
Helló!
nem tudjátok értesítési sávban miért jelenik meg egy csillag ilyen free games-es hulyeseggel?? egyre gyakrabban..
Az opera is miért nyitogat magától meg felugró ablakokat??plusz ilyen android securitysoldalt?? -
DeathAdder
veterán
válasz róland #67153 üzenetére
élvezem, multiban tolom, valamelyik nap lefekvés előtt mondom letolok párat, hát olyan erős bagázs összejött, hogy majd 3 óra hosszát játszottam
Megpróbáltam San Diegot is megnézni, de single race módban nincs olyan pálya, csak mutliban tudok azon játszani
Előtte nexus 5 -öm volt, ott is szépen futott, de nem tudom milyen beállításokon (alapon ment).
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Szerintetek melyik a legmegbízhatóbb ébresztő alkalmazás?
-
Navaze
tag
válasz Quasi_modo #67167 üzenetére
Köszi, meg nézem.
(............(o)...............(o)..............)
-
törölt tag
Minap kipróbáltam miniPC -n a Sleep As Droidot. Azt nem tudom, hogy mennyire megbízható, de nagyon cool! Reggel a két hangfal beteríti a szobát tengeri hullámok csobbanásával. Mintha a barátnőmnél ébrednék, Spanyolban. Beraktam a fejem mellé a mikrofont, úgyhogy az éjszakai műsorszámomat is visszahallgathattam. Nincs ebből egy olyan verzió, ami Paella -t is tud készíteni? Úgy még kellemesebb lenne a reggeli ébredés.
-
vicze
félisten
Ezt nem teljesen értem. Ahhoz hogy a jelenlegi készülékre feltelepítse az appokat, ahhoz első bekapcsoláskor rá kell nyomi a restorera, ha utólag nyomod be akkor az már a backup lesz(backup&restore maga az opció), és esélyes hogy 4.4 esetében ez azt jelenti, hogy ugyanezt az eszközt fogja visszaállítani 0appal.
-
-
fdisk
őstag
(#67107) gacsoi és (#67129) Bozek : Köszönöm.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
vicze
félisten
Nyomd be a viaszállítást is és synceld le a Google fiókod, igen akkor elvileg (kiemelném, hogy nem 100%) visszafogja rakni az appokat első Play-be belépéskor.
Főzött ROM-nál problematika, hogy ha GApps külön rakod mellé, akkor kisebb az esélye hogy megy a restore.De ha ennyire probléma, akkor Helium és le van a gond.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Akit érdekelne egy egyszerű, de normális SMS-kezelő app, annak ajánlom ezt:
Üzenetküldő – angolul Messenger, avagy a hivatalos Google cucc. Indítás után egy nyomásra alapértelmezetté tehető. Semmi fölösleg nincs benne, a kontaktképek alapján automatikusan színezi a beszélgetéseket (egyénenként változtatható), kellően animált, átlátható, gyors, a címzetteket egyből listázza új SMS írásakor, és van benne a Gmail-ben megszokott oldalra húzós acrhiválás (itt törlésre nem átállítható a dolog).
A szimpla gyárinál a Z1C-men pl. sokkal jobb és pofásabb. 4.1-en és afölött használható.
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Van valami lehetőség arra, hogy ha SMS-t kapok, és az értesítés sávban "lesöpröm" akkor olvasottá váljon?
Úgy idegesít, hogy már elolvastam az SMS-t és mégis ott figyel a szám az ikonon. -
krupitomi
tag
Sziasztok!
Egy olyan android program érdekelne (tv okosítóhoz) ami a hálózatra kötött pc-ről is tud filmet lejátszani. Előre is köszönöm!
-
krupitomi
tag
-
törölt tag
válasz krupitomi #67198 üzenetére
Elég elavult, gyengus szegény. Tudomásom szerint nincs itt AML8726 topik. Sajnos, csak érintőlegesen ismerem ezt a SOC -ot. Nem tudom, hogy van -e CIFS kernel modul, az SMB megosztás fájlrendszerbe csatolásához. A BSplayer tud SMB -t kezelni. Vagy ott az XBMC utódja (vagyis a folytatása), a Kodi, ami most a 14.0 Helix RC3 -nál tart. Ezt nagyon sokan használják (használjuk) miniPC -n. Természetesen kezeli az összes hálózati megosztást, de emellett a rádiókat, a Youtube -ot, online feliratokat és még nagyon sok mindent.
[ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
Sziasztok! Olyan widgetet keresek gmailhez, illetve az s szervezőhöz, ami tud hasonló "bőrt" mint ami a képen látható kék widget (Hd Widget colourform)
Eddig a pure calendar és messengert használtam, de gondoltam körülnéznék, hátha van alternatíva...
Emellett a wifi list widgetre keresek laternatívát, ami kijelzi a wifi bekapcsolásakor az elérhető ssid-ket, és arra csatlakozok, amelyikre épp akarok (munkahelyen használom)
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest