Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz Bferibörs #59371 üzenetére
Forgalmi helyzettől függő útvonaltervezéshez a tisztán offline megoldások nem ideálisak. A tuti sztem a két módszer összeolvadása lenne, némi tanulási képességgel felvértezve. Offline térképen történő útvonaltervezés, ami aktiválhatóan tud kalkulálni az online kapott forgalmi infókkal és figyelembe veszi a korábbi megtett útvonalakat. Sztem egy ilyen megoldás lenne az ideális.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bferibörs #67801 üzenetére
Itt lehet egy eb elföldelve. Nekem eddig nem kellett belépkednem. Viszont három eszközön már biztos, hogy használtam. Eddig ezzel nem volt gond. Ez lenne a negyedik eszköz. Miért éppen itt akad le? Ha a működőn belépek a profilba, akkor a regelt eszközöknél írja az aktuálisat online -nak és a régi telómat offline -nak. Ez rendben is van. De miért nem enged az új eszközzel belépni, ha van egy szerinte is offline eszközöm? Annak a helyére kéne betegye az újat. De ehelyett ezt a hibaüzenetet dobja. Mégis, milyen eszközből kéne még kilépnem? Már abból az egyetlen online -ból is kiléptem. Sőt, ki is kapcsoltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bferibörs #68071 üzenetére
Ha nem zavar a használatban, akkor én az állandó töltésre szavaznék. Persze attól is függ, hogy milyen teló és hogy valóban használod -e közben. Mert ha olyan a teló, hogy töltés üzemmódban nem megy DeepSleep -be, akkor több áramot igényel a tétlen állapot töltés üzemmódban, mint akku üzemmódban.
-
repvez
addikt
válasz Bferibörs #68287 üzenetére
Igen chrome van a mobilon, azt a pipát nem tudom hol kéne keresni,mert a beállitásoknál csak a facebook és a google van és új hozzáadásánál nem ajánl fel egyedi dolgokat csak email , meg valami válalati amit lehet választani.
A böngészőn belül meg van néhány link az asztali könyvjelzőknél,de az nincs amit az IE-ből importáltam be az asztali PC-n a chromeba. -
Kami11
őstag
válasz Bferibörs #73538 üzenetére
Valóban, ezzel teljeskörűen lehet írni, olvasni az SD-t! THX!
Eddig a Total Commandert használtam, de azzal az előzőekben leírt hibába ütköztem, ezért nem is gondoltam a beépített fájlkezelőre!Bozek: Wifin töltöm fel a dolgokat, az On Air nevű programot használom, de ezzel csak a belső tárolót látom, ide feltöltöm, majd a Total Commanderrel mozgatom az SD-re.
Esetleg van olyan Wifit támogató program, amivel egyből az SD-re tudok másolni a gépről?[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
válasz Bferibörs #79179 üzenetére
Pontosabban a telefonon levő, gyári fájlkezelővel, mert a többit nem engedi a KitKat, hogy írjon az SD-re. Bár mintha ezt a Total Commanderben megoldották volna valami trükkel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kano
nagyúr
válasz Bferibörs #105427 üzenetére
Köszi!
Köszönöm szépen mindenkinek!
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
eurolac
senior tag
válasz Bferibörs #105441 üzenetére
Köszi, ezt tényleg nem tudtam.Az alapban nincs ilyen még. Mármint a + google keresősávot....amúgy a Honor 5x 5,5" de így már meggondolandó küszködnöm vele. A Swiftkey-vel amúgy elvagyok. Ez a g.bill. frissítése inkább csak b@szta a csőrömet, hogy nem tudom megoldani. Lehet valami bug a rendszerben. Köszi, hogy írtál.
Eurolac
-
kaciokos
őstag
válasz Bferibörs #107791 üzenetére
Nekem is jelzett a telóm, sőt a párom iPhone-ján is ugyanezt jelezte a gmail. Illetve egy régi Task alkalmazásom reggel óta üzenget, hogy baj van a szinkronizálással, ennek ellenére szinkronizál.
Szerintem a Google-nél van valami bibi, vagy csak egyszerűen megváltoztattak valamit a bejelentkezéssel kapcsolatban.
-
zsloti
senior tag
válasz Bferibörs #107834 üzenetére
Bocsánat ,nálam az első bekapcsolás a gyári visszaállítás utáni első bekapcsolás...xd
Tehát nem segít, sajna ott elakad az első bekapcsolásnál(a gyári visszaállítás után) hogy a hálózatot ellenőrzi....akár fél óráig is csak azt írja hogy eltarthat 2 percig...aztán meg ha túl sokáig tart próbálkozz másik hálózattal(már 3 különböző helyen megnéztem)
Ha tovább lépek akkor utána már simán tud csatlakozni akár wifin,akár mobilneten de a bejelentkezés nem megy...
Ja az óra megfelelően be van állítva...akár autómatán akár manuális beállításon van nem segít..
Szerintem garanciális probléma lesz....Nem a megfelelő szoft van rajta gyárilag....Kíváncsi leszek mit mondanak...
Zs[ Szerkesztve ]
Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest