Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz Gedeon31 #26364 üzenetére
Ha találsz olyan programot, ami megnyomásra Home gombként funkcionál, akkor a(z általam nem teljesen felfogott) problémád megoldódhat. Van olyan is, ami az értesítési sávon csücsül, és azt lehúzva megnyomható, így a legtöbb helyen (nem teljesképernyős programoknál) pótolható a főgomb.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Gedeon31 #26966 üzenetére
Nem kell root az APK-k lementéséhez.
A Super Backup az egyik legegyszerűbb program erre, de a többinek is működnie kellett volna. Ez tud még SMS-eket, névjegyeket és naptárbejegyzéseket is menteni / visszaállítani.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Gedeon31 #27090 üzenetére
Most már értem miért kell a task killer... Az igen.
(#27096) Zaja2
Android 4.0.4- ICS (Ice Cream Sandwich)
Android 4.1 és felette - JB (Jelly Bean)Mivel a J-t ICS-vel adták ki, és csak később lett frissíthető JB-re, ezért írják ezeken az oldalakon az ICS-t...
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Gedeon31 #27376 üzenetére
Így sikerült a tényleges telepített appokra redukálni a listát: a mobilos Play-ben saját alkalmazások > összes > hosszú nyomás az első kiikszelhető elemre > minden lehetséges darab kijelölése > jobb felül törlés. Ez a törlési lehetőség eddig is volt, szerencsére ez hatással van a webes listára. Hihetetlen, hogy többet tud a kliens, mint a weboldal... pedig az nem sok.
jer1cho: Miféle szerkesztés gomb? (A webes Play-ről beszélünk.)
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
-
iguana
őstag
válasz Gedeon31 #27385 üzenetére
én csak most láttam a webes playt. ejj. öreg vagyok már, vagy nem vagyok trendkövető, de a gép előtt nekem is kicsúszott egy félhangos " a 'szomat mááár"
értem én, hogy most megy a flat, meg a minimal, de ezek a lóbaszó ikonok, betűnagyságok lábrázást okoznak.
ezért (sem) tudom olvasni pl. a 444.hu-t. mintha villával cirógatnák a szemgolyóm.
nah, kipuffogtam magam. (bár még szerencsések vagyunk, mert az ios7 az igazi rémálom a vásári 2 hurkapálcás, ultragay cicafiús, komolytalan kinézetével)ööö...a felhasználói véleményeknél hol tudom megnézni, hogy pl. angol nyelven mit írnak egy adott alkalmazásról? vagy most már csak magyar nyelvű értékeléseket olvashatok? rengeteg alkalmazás van, ahol szinte nem is volt magyarul értékelés, de pl. angolul több oldalt is el lehetett olvasni.
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
TRob1
veterán
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Gedeon31 #40291 üzenetére
WiFi File Explorer PRO. 300 forint alatt van talán, simán megéri.
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Gedeon31 #57271 üzenetére
Skype -ot megpróbálhatod. Vagy elkezdesz kísérletezni. Mondjuk a Reengerre. Ennek a kliensalkalmazása tulképp egy CSipSimple klón. Ezekben tudod változtatni a kodekeket, hátha találsz olyat, ami a hangminőség rovására képes folyamatos átvitelre. Persze a 2g -telón olyankor legyen leállítva minden egyéb adatforgalom (alkalmazások, szinkronizálás, stb.).
-
Probert75
addikt
válasz Gedeon31 #65980 üzenetére
Nova Beállítások/Alkalmazásfiók/Alkalmazástár-csoportok/Modulok. A "Modulk"-kat hosszan érinted és felhúzod a kukába. De ha meggondolod magad, akkor visszacsinálni nem tudom hogyan lehet.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
beg
veterán
válasz Gedeon31 #67463 üzenetére
Google, első találat:
Mi is az az iCsekk?
Az iCsekk egy innovatív mobilalkalmazás: segítségével számláit egyszerűen, gyorsan és kényelmesen egyenlítheti ki. Használatához csak egy okostelefonra (Android, iOS és rövidesen Windows Phone) és internetkapcsolatra van szüksége.A mobiltelefonjába beépített kamera segítségével – postai csekken (sárga vagy fehér) vagy a számlalevélen található, a fizetendő tétel kifizetéséhez szükséges összes adatot tartalmazó – ún. QR-kódot beolvasva azonnali fizetést kezdeményezhet (amennyiben rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával). Az iCsekk alkalmazással történő tranzakció bankkártyás vásárlásnak minősül, így az Ön részére nem jelent többletköltséget.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
R19
senior tag
válasz Gedeon31 #67566 üzenetére
A Weather Timeline eddig egész jónak bizonyult.
-
fdisk
őstag
válasz Gedeon31 #67566 üzenetére
Én a Beautiful Widgets Pro-t használom.
10 megát fogyaszt.
Nekem ez vált be.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz Gedeon31 #67610 üzenetére
Én nem szeretem a túl csicsás dolgokat.
Ezért írtam,h nekem ez vált be.(#67625) harry3: Azt sajnos nem tudom.Sosem néztem,h mennyire eszi az akkut.
Én óránkénti frissítést állítottam be.
Átlagos használat mellett nekem megvan az 5-6 óra kijelzőidő a telón.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
spiritex
veterán
válasz Gedeon31 #76406 üzenetére
Nagyon bevált, azért is ajánlottam. Már 2x is kiszúrt két olyan alkalmazást, ami vég nélkül ébresztgette a telefonomat, tehát valami 40.000x pár óra alatt. Ahogy leszedtem a bűnöst, egyből nem merült a telóm olyan gyorsan.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest