Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz Just_Reboot #66092 üzenetére
-
Bferibörs
addikt
válasz Just_Reboot #66092 üzenetére
chrome béta
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
törölt tag
válasz gacsoi #66100 üzenetére
Félreérted. Lehet, hogy az alkalmazás tud kezelni sok képernyőt. A kérdés az, hogy a nagyi is? Szerintem a feladathoz kell választani az eszközt. Ha vki netezik, ügyintéz, zenét hallgat, stb., annak nyilván nem az én elképzelésem felel meg. Én a legalapabb szintből indultam ki. Boot után 1db. nagy, ződ gomb, amire rátapicskolva, engem hív. Ezt egy bizonyos mértékig lehet fejleszteni az én módszeremmel, de egy határon túl már valóban praktikusabb a teljes Launcher -t cserélni. Minden attól függ, hogy a nagyi mire akarja/tudja használni.
-
Just_Reboot
addikt
Köszönöm mindenkinek.
-
törölt tag
-
Viper26
nagyúr
MX player tud AC3 hangsávot valamilyen kodekkel?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
válasz Viper26 #66111 üzenetére
El sem hiszem, hogy tényleg kivették az ac3 -at. Vagy visszarakod az utolsó frissítés előtti verziót, vagy próbáld meg ezt a custom codecpakkot! Ha az utóbbit választod, akkor írd meg légyszi, hogy rendben van -e!
-
Viper26
nagyúr
válasz #79335424 #66112 üzenetére
Így csináltam.:
Open mxplayer, and go to the settings-decoder. On the bottom you will see "download user codec" and recomendation "download neon arm7". Then, just follow the instructions.
Működik az AC3, teszteltem vele.
De így akkor a többi (DTS) is fog?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Kátai
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek amely hívás közben percenként hanggal jelezi az eltelt időt.Azt hiszem régebbi telókon volt ilyen. -
Illusion1010
senior tag
Létezik olyan lockscreen app, amely üzenet érkezésekor pár másodpercre felébreszti a kijelzőt (ha nincs zsebben) és mutatja az üzenetek előnézetét? Lehet fizetős is.
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok!
Tudnátok olyan appot ajánlani ami autómatikusan kikapcsolja a mobilnetet, pl ha 5 percig nem nyúlok a telefonhoz? És legközelebb pedig csak akkor kapcsolja be amikor megnyomom a felébresztést rajta?
Kellene nekem valami ilyen frankó kis app ami ezt korrektül lekezeli..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
rjg
őstag
válasz Illusion1010 #66119 üzenetére
A Textra (sms app) beállítható így, nem kell hozzá egyedi lockscreen.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
alex devil
senior tag
Az új Gmail appban hogyan kell elmenteni egy mellékletet (képet) a telefon memóriájába?
S23
-
törölt tag
válasz Ferdzsoo #66120 üzenetére
Igen, de azt tudnod kell, hogy a működőképessége készülékfüggő. Egy Nexuson biztosan működik. Nálam, Samun nem. Pontosabban néha nem. Vmi Samu belenyúlás bekavar (nem ez az első eset). A művelet lefut, az automatizáló végzi a dolgát. Még a beállítások menü szerint is megtörtént a kapcsolás. De mégsem. Úgyhogy ki kell próbálni, hogy a tieden működik -e.
[ Szerkesztve ]
-
Illusion1010
senior tag
válasz Illusion1010 #66124 üzenetére
Keresgéltem még egy kicsit, eddig az Echo Locker felel meg a legjobban az igényeimnek.
-
nagyúr
válasz mobilizmo #66105 üzenetére
Közben írtam a fejlesztőnek, mert nem hagyott nyugodni a dolog. Nagyon tetszetős program és mindenki dicsérte.
Másnap válaszoltak is, hogy állítsam át a tárcsázási metódust: "Menu - Prefs - Dual SIM - Call method - 3 for example"
Azóta működik hibátlanul
Még egyszer nagyon köszönöm a tippet, bejött -
bigrock
addikt
Valaki mondja már meg, hogy a Chrome Beta mérete miért 43-szorosa pl. a Lightning Browser méretének? 30,6 MB>697 kB. Beépített szop@-nyal@ automata is van benne?
-
Krystal_s
addikt
Kipróbáltam a Dolphin-t és elég jól néz ki, de nem találtam hozzá Adblock addont, meg valami miatt nem működik nálam rendesen. Bármilyen címet írok be, nagyon lassan kezdi el betölteni, vagy be sem tölti az adott oldalt. Ilyet még egyik böngészővel sem tapasztaltam (5-6 félét próbáltam eddig).
Azt szeretném megkérdezni (keresőben nem találtam), hogy az miért van, hogy egy adott program a PlayStore-ban 1,5 GB méretű, de amikor lementem a gépre, akkor az .APK mérete már csak 38 MB? Ez valami online telepítő méret? Offline telepítőként nem tudom lementeni?
(Külső eszközre próbáltam mentést csinálni egyik fizetős alkalmazásról, ami most free lett, hogy később is tudjam majd telepíteni) -
petipetya
nagyúr
-
törölt tag
válasz Krystal_s #66132 üzenetére
Az adblockot itt találod. Azt nem tudom, hogy a betöltés miért lassú nálad. Van egy pár variációs lehetőség a beállításokban.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz Krystal_s #66132 üzenetére
Vannak kiegészítő fájlok (pl. obb-k), amiknek a méretét is beleveszi az alkalmazás méretébe a Play, azért van 1,5 GB kiírva. Régebben ezt még külön töltötte le az alkalmazás valamely más szerverről, akkor még az APK mérete volt kiírva, de aztán a Google pozitív irányba lépett az ügyben és azóta ők tárolják az ilyen fájlokat is.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz #79335424 #66127 üzenetére
Felraktam ezt az E-robotot, eddig úgytűnik működik.
Most tesztelem pár napig.
Az üzemidőn rögtön észre fogom venni hogy okés vagy nemokés a cucc."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
törölt tag
válasz Ferdzsoo #66139 üzenetére
Biztos, hogy számít. Nekem másfélszeresére hosszabbodott a készenléti időm. Ráadásul nem is volt végig inaktív. Nem csak a mobilnetet kapcsoltattam ki, hanem az autoszinkront is. De kétóránként, 5 percre bekapcsolt a mobilnet, indult egy egyszeri szinkron, majd mobilnet újra kikapcsolt. Viszont, ha szoktál hotspottal netet adni, akkor azt iktasd be feltételnek! Én elfelejtettem és nem értettem, hogy miért száll el a net a másik eszközön. Továbbá, ha mondjuk letöltesz, vagy online hallgatsz valamit, akkor azt a kivételt is le kell programozni, különben a Robot véget vet a műsornak. Én ezt úgy oldottam meg, hogy csak akkor bontsa a netet, ha kijelző kikapcsoláskor a Launcher volt fókuszban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tisztelt Urak/Hölgyek!
Olyan alkalmazást keresek, amivel beállíthatnám azt, hogy ha némán van a telefon, bizonyos személyektől mégis fogadjon hívást, számomra hasznos alkalmazás lenne. -
Ferdzsoo
addikt
válasz #79335424 #66141 üzenetére
Nemszoktam hotspotolni, meg letölteni sem háttérben.
Sőt még arra gondoltam, nemtudom úgy le lehet e programozni hogy a giroszenzor mozdulásakor rögtön bekapcsolhat a mobilnet, és akkor mire feloldom a képernyőt már meg is kaptam az üziket.
Merthogy alapból nincs nálam a telcsi hanem fekszik a polcon/asztalon, és naponta 4-5x nézek csak rá..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
törölt tag
válasz Ferdzsoo #66144 üzenetére
Meg lehet csinálni, de biztos lenne értelme pár másodpercért energiát pazarolni egy szenzor monitorozására? Meg aztán mi a helyzet akkor, amikor épp nálad van a teló, viszed magaddal? Kijelző kikapcsolt, de a giro érzékeli, hogy veled együtt mozog a teló és nem kapcsolja ki a netet. Ha öt perces késleltetést állítottál be, akkor az alatt elég egyetlen girojel ahhoz, hogy újrainduljon az öt perc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest