Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48276) #79335424 válasza petipetya (#48270) üzenetére


#79335424
törölt tag

Tulképp egyikkel sincs igazán gond. Próbáltam Boatot és Maxthon -t is. Mindegyikben találtam bejövős megoldásokat. De a legtöbb pozitívumot nekem a Dolphin nyújtja. Sebesség, addonok (főleg a LastPass), flash, szövegkezelés, egérrel vezérelhetőség, stb. Persze nem biztos, hogy 512 rammal, vagy havi 100MB nettel is ez lenne a véleményem, de mindenki más szempontok alapján ítél. A róka pedig a trükközéshez ideális. About:config -ban elég sok dolgot lehet variálni. Tulképp a Dolphinban is, csak ott a /data/data alatt levő fájljaiba kell beletúrni, ami kicsit bonyolultabb.

Dokee78:
Engem nem zavar, sőt, biztos nem választanám ezt az opciót. De ha már ott van az alapértelmezett lehetőség megjelölése, akkor tényleg működhetne. Ezt még nem próbáltam bétán. Valaki tesztelte már? Ha nem, akkor kipróbálom, csak nem tudom, hogy ha a felugró ablakban van a kiválasztó és bejelölöm, akkor hogy csinálom vissza felugró ablak nélkül. Talán egy mentett beállítás állapot visszaállításával.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.