Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#136893) Wolfskin


Wolfskin
őstag

sziasztok, az alábbi funkciókra keresnék megoldást:

audio profiles: (legalább három, normál némítás, autós profilt lehet benne konfigurálni) volt egy amit használtam, még fizettem is érte anno, de android 8.01 alatt már nem működik. a beépített androidos megoldás sem az igazi, ha elkezdem használni, napokig nem keveredek ki belőle, hol csörög, hol nem, hol visszaaktiválja magát, hol nem tudom mi van éppen... szóval felejtős

auto spaker: ez sajnos nem működik már rendesen (android 6 alatt még ment)

screen off: hiába kapcsolom ki a screent a power gombbal beszélgetés közben, az 10 mp után újra aktív. (sajnos a közelségérzékelő semmit nem ér, így némítás, illetve a telefon átkonfigurálása arccal állandó napirendi pont)

app lock: ezt használtam, de állandóan aktívdokik, hol bekapcsolja a kijelzőt, hol a belépéshez is kódot kér, vagyis nem kér, de mindig a saját felülettel éled újra a telefon, tehát mindig eggyel több lépésre van szükség belépéskor - értelemszerűen delete.

folder hide: erre nem találtam olyat, ami widgetként is működik, tehát nem mindig az app menüjének legalján turkálva lehet csak ki be kapcsolgatni a tiltást. ezt használom

unlock: ez egy olyan progi volt, amivel ki lehetett kapcsolni a belépést kérő kódot. (néha, pl autóban jó volna, ha nem kellene bíbelődni vele, viszont ha letiltom azt, (kb 10 lépés, valamelyik menü legalján), akkor utána újabb kb 20 perc, míg újra beállítok bármilyen biztonsági beléptetést (face detection, fingerprint vagy minta), ugyanis kikapcsolni, vagy felfüggeszteni nem lehet ezeket, csak törölni.
olyan mazelock vagy kódolt kijelzővédő is jó volna ami nem töltöget le reklámokat, és hasonlóan ki/be kapcsolgatható

köszi a segítséget!

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.