Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Melack #12150 üzenetére
Igen és hogyan?
Szerintem összekevered valamelyik másik fájlkezelővel.
Újra olvasva lehet, hogy a panelen mást értek, olyan Total Commanderes kinézetűre.doddencs
A Dropbox kliens kezeli az asztali gépet, ES File Explorer is tudsz fájlt feltölteni.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Des1gnR
őstag
Ha jól emlékszem valaki a múltkoriban keresett bootanimációt, most én is nekiestem és találtam egy szép nagy pakkot: Boot Animation Collection
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
-
rtzmp
aktív tag
válasz konigjanos #12148 üzenetére
(#12144) konigjanos
kis méretben ingyenesen pl.: Lightning LauncherDirekt időseknek (a tárcsázó és az sms írás is nagy betűvel megy): BigLauncher
(#12136) vgyuri
több ablak azért nem, mert az ikonok nagyságát is szeretném állítani (bár erre is van megoldás, pl.: Car widget). Lapozgatni meg annyira nem szeretnék, lusta vagyok (ha már van okos telefonom). Mintha a taskerben láttam volna ilyen funkciót... Aztán lehet, hogy ez lesz belőle, de ez annyira nem tetszik - hátha van vkinek megoldása erre[ Szerkesztve ]
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
yozsee11
aktív tag
Üdv!
Azoktól kérdezném, akik használnak valamilyen proximity sensor által vezérelt képernyő ki-be kapcsoló programot, hogy mennyire eszik ezek az akksit?
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
dokee78
félisten
Korábban feltett kéréseim,amire nem kaptam választ:
Melyik az az app amelyik kijelzi,ha átírányitott a hívás?
Free RSS-olvasót keresek:
-magyar nyelv
-4x4 méretű scrollozható widget
-gmail accountot kezelje -
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Van olyan program, ami megmutatja, hogy éppen melyik folyamat használ adatforgalmat (és mennyit)?
Ja és szerintetek hogy lehet az, hogy az aksi figyelő szerint a google calendar sync 644x ébresztette a rendszert (wakelock), pedig a titanium backupban le van fagyasztva..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
twine
veterán
Sziasztok...
Tudtok nekem abban segíteni hogyan érhetném azt el hogy az exdialer felajánlja tárcsázás után hogy mivel hívjak?
gyári tárcsázó feldobja, a mobilvoipot is, és a vibert is....illetve hogy "telefon",,ami a gsm hívás...
exDialer egyiket sem dobja fel
(nekem leginkább az kellene hogy árcsázás után dobja fel a mobilevoipot, illetve a "telefont",,,azaz hogy gsm-en akarok e hívni vagy voip-on...
alapértelmezések nincsenek beállítva...igy törölni sem tudom... -
Lefty
addikt
Hello,
Tudtok esetleg valami lightweight időjárás widget-et? A köpönyegeset próbáltam, ami pont jó lenne, de 12 megát eszik a ramból, ez nekem sok. Köszi.
-
arti1121
senior tag
erről a Watchdog app-ról tud valaki jót vagy rosszat mondani?? esetleg a működéséről?
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
bubi92
őstag
válasz arti1121 #12176 üzenetére
mit szeretnél tudni, így hajnali háromnegyed 1-kor?
méri az adatforgalmadat, bont wifi és mobilnet szerint. sokan mondják, hogy náluk tök mást mért mint a call meter. nekem csak arra kellett, hogy nagyjából hogy állok a mobilnet csomagommal, arra pedig tökéletes volt.
-
twine
veterán
válasz handrash #12182 üzenetére
tárcsázó alapértelmezéseit törölted már?
(#12172) nggabi :
úgy tűnik meg kell szoknom,,,de sajnos végtelenül buta
vagy még egy megoldás van....hozzászokok hogy ha Voip-on akarok dumálni a mobilevoip-ot indítom,,,
meg még van pár alternatíva,,,,de ez talán így lett volna a legszimpibb(ha szórja az ajánlatokat a exdialer is)[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
3x
Free RSS-olvasót keresek:
-magyar nyelv
-4x4 méretű scrollozható widget
-gmail accountot kezelje -
vizslakutya
senior tag
Mi módon tudom blokkolni a ROM tárcsázó alkalmazását,ha hívnak azt szeretném,hogy az Ex Dialer jöjjön elő.
Idáig nem sikerült összehangolnom,bármit állítok be,mindig a beépített tárcsázó kezd el dolgozni.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Melack
veterán
válasz vizslakutya #12193 üzenetére
Töröld el az exDialert, majd tedd fel újra. Utána ha újra megkérdezi a rendszer, hogy mi legyen alapértelmezett progi, válaszd azt. (Az alapértelmezéseket most nem tudom, merre vannak a rendszerben, sorry)
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
hhheni
tag
Sziasztok, rengeteg hozzászólást átnéztem, próbálkoztam a keresővel is, de nem találok olyan appot, amivel romcsere után az előzőleg elmentett appjaim, azok adatai, beállításai stb. visszatölthetők az új romra. Tudtok segíteni? Előre is köszönök minden ötletet!
-
wardemi
senior tag
válasz hhheni #12195 üzenetére
Hát hali nem tudom hogy hogyan vizslattad át a hozzászólásokat de le volt már írva ez párszor. Na mind1 a lényeg hogy én a titanium backup-ot szoktam javasolni. Csinálsz egy backupot az appokról majd az új romnál ezt felhasználva vissza tölt minden app-ot és adatot. Üdv.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
wardemi
senior tag
válasz hhheni #12197 üzenetére
swype nálam oké böngésző kedvenceket nem tudom sajna mer chromozok és onnan húzom be az asztalit is. Tudtommal ez az egyik best még egy másik van de nem tudom pontosan a nevét olvas vissza ahol én említettem a titánt alatta volt írva egy alternatíva.
Más:
Tudtommal minden komolyabb backuphoz kell root hogy tudjon másolni mindent.[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest