- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
-
citkar
addikt
Ha nincs kánikula a "langyos"-ságnál az enyém nem melegebb tartós gps használatnál se, a játékok voltak, amik fűtöttek (ez az mtk SoC-os kevésbé, mint az eddig kezemben tartott és használt sony ericsson, samsung telók), de viszonylag sokat sütött rá a nap és az már aztán felhevítette. Ki is kapcsoltam.
-
cekkk
veterán
Hát hülyén haltam volna meg ha ezt nem mondod
Eddig a face alkalmazásban kilehetett választani, hogy kiket akarok szinkronizálni, de most már ilyen lehetőség nincs is benne, legalább is amit ma telepítettem abba nem volt, és nem is szedte le az infókat az ismerősökről sajnos. Kell még egy program hozzá. -
Letöltöttem a sima Palmary-t is, de ott jó, mert kitettem widgetnek egymás alá a Pro-t és a Free-t, az egyiken hold a másikon ez a rácsháló. Gondolom az a háttér, amire ráillesztik a szép időjárás-képeket. Megvettem, de már bánom. Az alapban Foreca van és jók az ikonok, a Pro-ban meg ilyen vacak. Ne vegyétek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Napelem
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Küszöbön az androidos PC-k
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest