Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
-
citkar
addikt
Ha nincs kánikula a "langyos"-ságnál az enyém nem melegebb tartós gps használatnál se, a játékok voltak, amik fűtöttek (ez az mtk SoC-os kevésbé, mint az eddig kezemben tartott és használt sony ericsson, samsung telók), de viszonylag sokat sütött rá a nap és az már aztán felhevítette. Ki is kapcsoltam.
-
cekkk
veterán
Hát hülyén haltam volna meg ha ezt nem mondod

Eddig a face alkalmazásban kilehetett választani, hogy kiket akarok szinkronizálni, de most már ilyen lehetőség nincs is benne, legalább is amit ma telepítettem abba nem volt, és nem is szedte le az infókat az ismerősökről sajnos. Kell még egy program hozzá. -
Letöltöttem a sima Palmary-t is, de ott jó, mert kitettem widgetnek egymás alá a Pro-t és a Free-t, az egyiken hold a másikon ez a rácsháló. Gondolom az a háttér, amire ráillesztik a szép időjárás-képeket. Megvettem, de már bánom. Az alapban Foreca van és jók az ikonok, a Pro-ban meg ilyen vacak. Ne vegyétek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung A16 mobiltelefon
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Letöltöttem a sima Palmary-t is, de ott jó, mert kitettem widgetnek egymás alá a Pro-t és a Free-t, az egyiken hold a másikon ez a rácsháló. Gondolom az a háttér, amire ráillesztik a szép időjárás-képeket. Megvettem, de már bánom. Az alapban Foreca van és jók az ikonok, a Pro-ban meg ilyen vacak. Ne vegyétek meg.
crok
mobilizmo