Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85601) Tibiajax válasza Tibiajax (#85598) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

csak most nézem, Ibrahimovic kimaradt.....

(#85602) venember83 válasza Tibiajax (#85601) üzenetére


venember83
nagyúr

Az AS Románál nem játszott, de a többi csapatnál igen, s mindenkivel nyert bajnokságot is. :K

(#85603) Citroware válasza venember83 (#85600) üzenetére


Citroware
addikt

Ez még nem az az időszak, amikor összetömörülnek a meccsek. :DD

(#85604) venember83


venember83
nagyúr

Szerencsétlen Totti, minek kell passzív csapattagként néznie mindezt...

(#85605) Tibiajax válasza venember83 (#85602) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

pedig egy klubhűség-képmontázson megkérdőjelezhetetetlenül ott az ő helye is, erre igyekeztem célozgatni..

(#85606) venember83 válasza Tibiajax (#85605) üzenetére


venember83
nagyúr

Viszont a készítő nem tudott dönteni, melyik csapathoz is kapcsolja. Nem egyszerű választás ez Ibra esetében. Talán leginkább a PSG-hez lehetne, tőlük már csak levezetni ment el szerződésének lejártával egy angol középcsapatba. ;]

(#85607) DeathAdder válasza venember83 (#85600) üzenetére


DeathAdder
veterán

" A PL-csapatok kiesése a BL-ből az angol bajnokság erősségét mutatja, hiszen kell a tartalékolás az angol bajnokságban való bizonyításra.

DE

A Serie A-csapatok kiesése a BL-ből az olasz bajnokság gyengeségét mutatja, hisz nem voltak elég jók a továbbjutáshoz. "

Nem állítom hogy a Roma gyenge csapat, vagy minősítem az olasz bajnokságot, mert ugyan nem éli fénykorát, de attól még TOP bajnokság. DE Igen sok különbség van aközött amit leírtál. BL kvalifikációért alapból kapsz egy 60 milliót, ha pedig kizúgsz a selejtezőbe akkor legfeljebb sérültekkel leszel gazdagabb.
Általában az Arsenal és idén a Sziti és vérkomolyan vette a BL selejtezőt, mert annak kvalifikációja nagyban meghatározza hogy meddig nyújtózkodhatnak, márpedig egy Arsenal esetében ez kötelező volt minden évben hogy ne nyíljon még nagyobbra az olló köztük és az olajpénzből finanszírozott csapatok valamint a manu mögött :)
Megnyerni meg úgysincs esélyük, és nem is hozna a konyhára ha azt megkockáztatnák a jövő évi BL indulás kárára. Persze hogy megakarja minden angol résztvevő nyerni a BL-t, ki ne akarná? :) Csak mindennek megvan az ára és a prioritása :K magyarul nem mindenáron.

Régen más volt a helyzet amikor PL-ben volt a négy nagy, ahol csak a sorrend volt kérdéses a bajnokságban, és nem volt kétség bármilyen gyatrán szerepelnek is hogy be a 4-ben végezzenek, így aztán lehetett tolni All In -t a BL-ben :)

[ Szerkesztve ]

(#85608) BenHans válasza venember83 (#85600) üzenetére


BenHans
addikt

Igaz.

Van pár angol csapat óriási pénzekkel a háta mögött és mégsem nagyon sikerül ahhoz mérten szerepelni a BL/EL-ben. Kb még a Juve is csak álmodhat ennyi pénzről.
Nekünk imádkozni kell hogy sikerüljön 20-30 milliót kifizetni, úgy, hogy kölcsön + vételben hozzuk el a játékost. :((
A Juve viszonylag jó úton halad, nekünk is valami hasonlót kellene csinálni. Valószínűleg a Róma is csak akkor fog stabilan a BL legjobb 8 környékén megragadni amikor már kész lesz a stadion.

Csak azt sajnálom hogy az öreg már csak a lelátóról fogja nézni, pedig pont Ő lenne az aki megérdemelte volna, mert soha, soha többet nem lesz még egy ilyen játékosa sem ennek a csapatnak de másiknak sem nagyon. Max hasonló lehetne Florenzi személyében ha saját nevelésként ezt az utat járja be, talán neki megadatik egy eredményesebb korszak. Bárcsak... :((( Komolyan fáj belegondolni, hogy a lentebb lévő kép az utolsó amin Totti BL-ben szerepelt.

Most olvasom a meccs utáni nyilatkozatokat, hogy Spalletti felhívta a figyelmüket, hogy nehogy megismétlődjön a kinti meccs és kiállítás legyen...
Dühít Vermaelen esete, mert rutinos védő létére baromságot csinált. Nagyon haragszom De Rossira, hogy miért azt talán nem is kell részleteznem. Talán legkevésbé Emersont tudom okolni, mert nem is szabadott volna előfordulnia annak a helyzetnek hogy ő jöjjön be valaki helyett. Eleve ha a friss igazolás Mario Rui nem sérül meg súlyosan az első edzésen, vagy ha Flo nem sérül meg, vagy ha DDR nem hülye, vagy ha inkább Fazio jön középre és Jesus kimegy szélre. Ez a srác ifi szint, nem bl-be és legkevésbé sem egy ilyen fontos meccsre való, de hát bizonyítani akart fejetlen volt neki el lehet nézni.

Viszont aki szerint ennyit tud a Roma és nem egy mocsok balszerencsés párharc volt ez, az vegyen egy fehér botot. A két meccs statisztikája is elég "érdekes".
Továbbra is bízom a sikeres EL-ben, a bajnokságban és a kupában. Ahogy Ninja mondta, az új cél az EL győzelem, Forza Roma!

Tibiajax: 👍

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#85609) venember83 válasza DeathAdder (#85607) üzenetére


venember83
nagyúr

Megnyerni meg úgysincs esélyük - elég komoly kritika ez, figyelembe véve, hogy a lesajnált Juventusnak nem is olyan régen sikerült döntőbe jutni, ergo reális esély volt a győzelemre, pár hónapja pedig komolyan megszorongatta a német Übermannschaftot.

(#85610) NyxNyxNyx válasza venember83 (#85609) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

úgysincs esélyük = kevés az esélyük, mint ahogy a Juvénak is. A majdnem döntőbe jutottunk, meg az alig kaptunk ki a döntőben "címek" nem érik meg, ha közben még a negyedik helyre se érnek oda a bajnokságban.

Persze ez azt a szituációt szüli, hogy azért küzdenek a csapatok, hogy BL helyre jussanak ahonnan meg kipottyannak, hogy BL helyre jussanak.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#85611) DeathAdder válasza venember83 (#85609) üzenetére


DeathAdder
veterán

Teljesen más a két bajnokság amiben egész évben dagonyáznak, ég és föld, ezért nem releváns összehasonlítani a két esetet. Innentől kezdve ez téma nem is szabadna hogy a vitánk tárgyát képezze.

Mint írtam, régen volt a négy nagy amikor még nem volt kérdéses a jövő évi BL kvalifikáció, teljesen más szelek fújtak akkor.

Egy sziti, cselzi, manu is pont úgy van televásárolva régiósokkal mint a psg, vagy barszareál.
Annyi közük van angliához, spanyolországhoz, franciaországhoz hogy kb. lokálisan ott helyezkednek el, meg hogy a HG szabályok miatt korlátozva vannak X számú hazai nemzetiségre (ezek közül pedig kétségtelen h a spanyolok kiemelkednek)

Meggyőződésem hogy megint komoly eséllyel indulhatnának angol csapatok is a legjobb 4-be vagy még tovább is ha úgy kezdenék a bajnokságot, hogy kb. mindegy mennyire rontod el úgyis a 4-ben végzel.. :) ugyanis nagy különbség nincsen közöttük akár edzők, akár az összevásárolt keret nézzük azon kívül, hogy más a címer és lokálisan más bajnoksághoz tartoznak más feltételekkel, más versenyhelyzettel :)
Nem lennének világverők, de más lenne, ebben teljesen biztos vagyok. (pont úgy mint régen)

Te is máshogyan teljesítenél egy bajnoki tornán a legjobbak ellen, ha év közben minden hétvégén sprintben nyomnád a maratont, vagy sprintben és gyakran visszaállhatsz kocogni, mert a versenyhelyzet ezt lehetővé teszi.

Amúgy ez a BL nyerés/nem nyerés csak itt ekkora nagy szám meg elvárás, nemtom fel-e tűnt :D
Oké hogy mindenki meg akarja nyerni, ahogy egy szaros angol ligakupát is, de Mou, Pep, Klopp, Conte-nál sem az az elvárás hogy nyerjél BL-t különben megbuksz, hanem az hogy nyerd meg hazád bajnokságát, légy sikeres benne, de legalább a 4-be kerülj be különben rövid úton lapát, és a hazai szurkerektől is ez az elsőszámú elvárás a csapatuk felé.

(#85612) pohár válasza Tibiajax (#85584) üzenetére


pohár
félisten

hát neeem pont erre gondoltam

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#85613) adise válasza Tibiajax (#85598) üzenetére


adise
őstag

A rabruhás miért van a listába? Ő még elment bohóckodni máshova

(#85614) scorpy02


scorpy02
aktív tag

Srácok valaki esetleg próbálta már megosztani mással a telenor mytv account-ját? (a spíler miatt kérdezném). Mindkét félnél működni fog ha egyszerre nézik ugyanazt a csatornát, vagy letiltják az accountot, vagy a második fél számára csak szimplán nem fog elindulni a közvetítés, vagy mi történne ha megosztanám?

(#85615) Tibiajax válasza adise (#85613) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

világ végére, kenguruk földjére elment még a legvégén, h megmutassa szerencsétlen bobbyknak, mi az a focilabda?.. :)
megbocsájtható....

(#85616) venember83 válasza scorpy02 (#85614) üzenetére


venember83
nagyúr

Egyszerűen próbáld ki.

adise: Sőt, a Juve előtt két évig a Padova csapatában játszott, majd Ausztrália után jött egy kis kirándulás Delhibe. Így már nem is annyira nagy szám az a 19 szezon, amit eltöltött a Juventusnál.

[ Szerkesztve ]

(#85617) Tibiajax válasza venember83 (#85616) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

az így már semmi.. már-már Ibra -szint

[ Szerkesztve ]

(#85618) scorpy02 válasza venember83 (#85616) üzenetére


scorpy02
aktív tag

Account kitiltást nem akartam kockáztatni, de közben megtaláltam ászf-ben, hogy egy regisztrációhoz összesen négy eszköz társítható, de egy időben csak két eszközön nézhető. Más jellegű korlátozás nincs.

(#85619) venember83 válasza scorpy02 (#85618) üzenetére


venember83
nagyúr

Nincs miért kitiltson, mert eleve arról szól, hogy több eszközön nézheted az adást, az illető eszközök pedig nyilván különböző IP-címekkel rendelkezhetnek a különböző hálózatok/szolgáltatók nyomán.

(#85620) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Windows 10 -es Live TV app után egy újabb gyöngyszem ezúttal androidra: Live NetTV

Sky, bt meg amit akarsz jó minőségben. Tesztelve a tegnapelőtti ligakupa meccsen, semmi akadás :)

scorpy02 - Akkor osztozhatunk jövő hóban valakivel a havi 1.290 -et, nehogy tönkremenjek itt :))

(#85621) Citroware válasza DeathAdder (#85620) üzenetére


Citroware
addikt

Az jó, mert nekem nagyon akadt a Live TV-n.

(#85622) L_YKing


L_YKing
addikt

Cilessen a Barcanal.. Eselyes hogy hetvegen mar o fog vedeni.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#85623) 7600 GS válasza DeathAdder (#85620) üzenetére


7600 GS
addikt

Köszi, kipróbáljuk! :R

(#85624) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Komolyan kerestem a chelsea-t hogy hanyadik kalapban van a BL-ben, így hogy ennyire szar helyen végeztek a PL-ben. lol

Hatkor sorsolás.

(#85625) NyxNyxNyx válasza KisTücsök (#85624) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ajjaj most nézem én is, 3. kalap basszus.

Első kalapból jó lenne kifogni a CSKA-t vagy a Benficát. Vagy legalább a Juve-PSG kettőst, mert a Real/Barca/Bayern szinte mindig csoportelső. Második kalapból Atma és Dortmund a durva, a többiekkel kiegyeznék.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#85626) venember83 válasza KisTücsök (#85624) üzenetére


venember83
nagyúr

Ugyanabban a kalapban, mint a United, nem? :F

(#85627) KisTücsök válasza venember83 (#85626) üzenetére


KisTücsök
addikt

Ja. Meg az Inter, Roma, etc... :)
___

Eddig vannak fincsi párosítások. Barca-City. :D

(#85628) 7600 GS


7600 GS
addikt

Hmm, Nikolics legalább játszhat a Bernabeuban.

:R

(#85629) NyxNyxNyx válasza NyxNyxNyx (#85625) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Jó lesz :R

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#85630) KisTücsök válasza NyxNyxNyx (#85629) üzenetére


KisTücsök
addikt

És még a Leszter is továbbjuthat. :D

(#85631) Citroware válasza KisTücsök (#85630) üzenetére


Citroware
addikt

Ráadásul ha csoportelsők lesznek, akkor a nyolcaddöntőben a legnagyobbak közül senki sem fog jönni. :D :DD

(#85632) máyköl


máyköl
veterán

Uefa - Best of the year

(#85633) 7600 GS válasza máyköl (#85632) üzenetére


7600 GS
addikt

Ezen még vitázni sem lehet. Jövőre majd Bale hozza a díjat. :R

Grízembert azért sajnálom.

(#85634) L_YKing válasza 7600 GS (#85633) üzenetére


L_YKing
addikt

Ooo.... What? Miert is? Eb-n mit nyujtott ami kiemelkedo volt? Hisztit?

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#85635) DeathAdder válasza L_YKing (#85634) üzenetére


DeathAdder
veterán

Most mé mondsz ilyet? EB-t nyert portugáliának, nem??

;]

(#85636) L_YKing válasza DeathAdder (#85635) üzenetére


L_YKing
addikt

De, sot a bl dontoben is o jutatta gyozelemhez a csapatot.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#85637) Richard! válasza 7600 GS (#85633) üzenetére


Richard!
addikt

:DDD Inkább Suárez :R

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#85638) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Én Ivanovicsnak adtam volna.

(#85639) máyköl válasza KisTücsök (#85638) üzenetére


máyköl
veterán

Én Peter Crouch -nak.

(#85640) DeathAdder


DeathAdder
veterán

ma látszik megint hogy az angol csapatok de még a whu is mennyire nem kér az EL-ből, selejtező visszavágón egy kb. B csapatot tolt fel Bilic az Astra Giurgiu ellen hazai pályán úgy h az első meccs 1-1 lett... már hátrányba is vannak, és most is lazán kocognak fel s alá :DDD

[ Szerkesztve ]

(#85641) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

ó, az a dögunalom E csoport....
mondjuk a H se semmi

(#85642) Citroware válasza DeathAdder (#85640) üzenetére


Citroware
addikt

Azért ez nagy pusztító alpáriság. :D A West Ham mi a faszomat akar a PL-ben még? :DDD Ahelyett, hogy örülnének, hogy ennyi topcsapat között kijutottak egy EL-re és inkább ráfeküdnének, ha azt behúznák akkor még BL-ben is indulhatnának, ehelyett már szezon elején tartalékcsapattal mennek az EL-be. :DDD
Mert ha még egy topcsapat csinálna így, azt megértem, de vaze, még a West Ham is leszarja. :DDD
Pedig szerintem rohadtul mindegy, hogy szezon végén nyolcadikok vagy tizedikek lesznek-e a bajnokságban, ha beáldoznak némi energiát az EL kedvéért. De ezek szerint nekik nagyobb céljaik vannak. Mondjuk tavaly bőven benne volt a pakliban, hogy BL helyen végeznek... :C

Végülis fene se tudja, lehet, hogy ezen múlik, hogy megnyerik a bajnokságot. Tavaly után már semmin sem csodálkoznék. :DDD Most is hétvégén Hull - MU rangadó az első helyért. :C

[ Szerkesztve ]

(#85643) Citroware


Citroware
addikt

Tippem a szezonra:
BL győztes: Man City
EL győztes: Barca

(#85644) szab.tam válasza Citroware (#85643) üzenetére


szab.tam
nagyúr

kötésben szívesen ellened fogadok.
1:10
(10k - 100k)

3 ok miatt mégsem:
1. tiltott szerencsejáték szervezés.
2. tutira nem illik fogadni. (dehogy nem...) :D
3. olvasd újra, mit írtál.... :DDD (hacsak nem direkt poénnak szántad...)

EL győztes: Barca
ez azért ütött, és tetszik. támogatnám. :C :DDD

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#85645) Citroware válasza szab.tam (#85644) üzenetére


Citroware
addikt

Újraolvastam, és teljesen jól írtam mindent. :DDD

A tuti az az én tippemre vonatkozott, ugye? :D

[ Szerkesztve ]

(#85646) szab.tam válasza Citroware (#85645) üzenetére


szab.tam
nagyúr

hát.
izé,
viszont háttal nem kezdünk mondatot. :N
délután kiértékelem a párbeszédünket. :D
és állást foglalok, vagy nem. :DDD

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#85647) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

jól indul ez a reggel is.. két gyerek áll a sorban szüleivel, mindkettő jó kis koppincs piacos mezben, egyiken mülleres germán, másikon dzsippes juve....
áhh,rájuk szóltam, veszitek le de gyorsan ezeket a rondaságokat

(#85648) cyberkind


cyberkind
félisten

Változásokat eszközölnek a Bajnokok Ligájában: új rendszer szerint 2018-tól az UEFA-koefficiens alapján az első négy helyen álló bajnokság első négy helyezettje automatikusan a csoportkörbe kerül – jelenleg az angol, a német és a spanyol bajnokság ad négy csapatot, az olasz pedig hármat, de mindegyik ligából az egyiknek selejteznie kell a csoportkörhöz – adta hírül az UEFA.

Így például a jelenállás szerint a negyedik helyen álló az olaszok 2018-tól biztosan négy csapattal képviselik magukat a 32 között, ellentétben például a mostani kiírással, amelyben csak a Juventus és a Napoli maradt talpon.

Változni fog a csapatok koefficiensrendszer is, súlyozott szerepük lesz az európai trófeáknak, különösen a BL- és El-elsőségeknek.

Változik a pénzügyi eloszlás is, a honorálásban nagyobb teret kap a teljesítmény, és kisebbet a piaci részesedés.

Marad a 32 csapatos BL-csoportkör és a 48 csapatos El-csoportkör.

A teljes szabályrendszert az év végéig konkretizálják.

Bocsi ha volt vagy senkit se érdekel. :D

Paranormal Cocktivity

(#85649) Tibiajax válasza cyberkind (#85648) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

a negyedik helyen álló az olaszok 2018-tól biztosan négy csapattal képviselik magukat a 32 között, ellentétben például a mostani kiírással, amelyben csak a Juventus és a Napoli maradt talpon.

ezt a hírt üdvözöljük.

(#85650) DeathAdder válasza Citroware (#85642) üzenetére


DeathAdder
veterán

Egyszerűen nem éri meg annyi meccsen kockáztatni a legjobb játékosait, ha valahogy elbotladoznának a legjobb 8 közé onnantól már biztosan meg akarnák nyerni, de egy whu nem tűzhet ki olyan célokat és elvárásokat a selejtező előtt h meg akarják nyerni az EL-t.

Bár kurvajól védekeznek és elöl is megvannak az embereik, ami akár sikeres is lehetne egy kupamenetelésben..

egyre jobb a keretük, hosszabb távon nem tartanám elképzelhetetlennek ha felzárkózzanak a top6 ra, de egyelőre nem sok esélyt látok hogy a 6ban végezzenek (bár alakulhat úgy h a 7. és 8. is mehessen EL-be :D )

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.