2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • letöltés meghiúsult víruskeresés nem sikerült

    Google a barátom, már megpróbáltam pár dolgot, hogy orvosoljam a problémát, de eddig nem sikerült semmi.
    Oprendszer (win7/64) újrarakásán kívül megoldható valahogy ez a hiba? Mert ilyen megoldásról is olvastam, de ez nem opció.

    flymi 3 hete 17

  • Lehet megint le vagyok maradva...

    Privát üzeneteknél folyton átvisz a Prohardver oldalra és rohadtul idegesít, mert Logout-ot szoktam 99%-ban használni. Volt valami változás vagy a hiba az én készülékemben van?

    flymi 3 hete 3

  • Földrengés volt, éreztétek?

    2020.12.29. 12:23

    Én nem vettem észre semmit, talán azért mert épp mozgásban voltam. Asszony egyszer csak szól, h mozog a szoba... Mondom mi van? :U
    És tényleg: belengett a csillár, érezte a rezgéseket a fotelban ülve, azt mondta kicsit szédült is.

    Nem a Horvátoknál volt pár napja valami földmozgás?

    flymi 3 éve 37

  • Totalcar -> TotálKár? Elérhető a kártörténeti lekérdezés!!

    Autóvásárlás előtt állók vagy aki kíváncsi a nem újonnan vásárolt, sokadik tulajos autójának kártörténeti előzményére az olvassa el EZT a Totalcar cikket és ha úgy gondolja pár kattintás után és 3990Ft ellenében kérje le az adatlapot ha volt esemény.
    Egyenes út a lekérdezéshez ITT.

    flymi 4 éve 35

  • 5. BRSZK RETROspection egy újonc szemével.

    Nem akarom elhúzni mint a rétes tésztát, csak egy rövid áttekintéssel leírnám a tapasztalataim a rendezvényről és az egészet belengő retró feelingről.

    Az előző kiállításokra sajnos nem tudtam eljutni most ötödjére viszont egyből kiállítóként jutottam el, ami azért is nagy szó mert bacsis egy őszinte srác és elmondta, hogy engem nem is akart igazából ott látni de több éves ismeretségünk miatt azért mégsem akarta ezt egyenesen így az arcomba tolni, hogy kopj le. :)
    A lényeg, hogy végül ő és a többi vendég kiállító közös beleegyezésével meghívót kaptam az eseményre.

    -1. nap
    Bepakolás a kocsiba. Kár, hogy nem furgonom van, ott nem kellett volna ennyit legózni. Megtelt a kombi csomagtartója, a hátsó üléssor, de még az anyósülésre is kerültek holmik.

    0. nap
    Időben érkeztem a megbeszéltek szerint. Bacsis és kedves családja rögtön beinvitáltak (végre láthattam a BOSS főhadiszállását, srácok az valami elképesztő!!!), kávéval kínáltak. Megismerkedtem a többi kiállítóval, igyekeztem mindenkinek a nevét memorizálni, mert azzal sokszor hadilábon állok. Majd irány a tornacsarnok, felmértük a terepet. Bár bacsis az agy mégis frescho vette kezébe a dolgokat, hogy mi hol legyen és végül miután ezt kisakkozták, jöhetett a bepakolás. Timelaps videót is láthattatok az eseményről frescho jóvoltából.

    Folytatás...

    flymi 5 éve 21

  • A legszebb dolog az életemben!

    Örömmel kürtölöm szét a PH berkeiben, hogy ma hajnali 4:17-kor megszületett Emília Adina, első gyermekünk.
    Gyors és sima szülés volt, a fájások este 11 körül kezdődtek, fél kettőre már tíz percesek voltak, ekkor mentünk be a kórházba. Negyed négykor már a vizsgáló asztalon feküdt a feleségem én pedig beöltöztem az eseményhez, mert a doki jelezte itt bizony szülés lesz. (Mi másért is mentünk volna be...)
    Egészséges és tündéri a kis jövevény, 3kg 10dkg és 50 cm-rel érkezett a világra.
    A legszebb baba az egész univerzumban! :B :C :C

    Isten hozott életem!

    flymi 5 éve 23

  • Goodgo GD-SC03 beltéri kamera

    Minden okés a masinával egyedül a belé helyezett 64GB-os Sandisk memóriakártyát nem akarja felismerni az app. Kivettem, visszaraktam de így sem történt semmi.
    Ötletek? 16-os Kingston van még itthon tartalékba, esetleg azzal próbáljam?
    A Sandisk kártya működőképes egyébként, nem olyan rég vettem.

    PC-n milyen lejátszóval érdemes a videók visszanézésével próbálkozni? Állítólag valami spéci formátumban vesz fel.

    flymi 5 éve 6

  • eltűnt rendelés hazai boltból

    December első napjaiban asszony rendelt edigitalból pár cuccot, h majd karácsonyra biztos ideérjen.
    Rendelést le is adta, jó 4-5 nap elteltével küldtek egy üzenetet, h összeálították a pakkot és hamarosan átadják azt a futárszolgálatnak.
    (Ennyi idő alatt az ország másik végéből egy levél kétszer ideért volna, de sebaj, van még idő, meg amúgy sem vagyunk türelmetlenek.)

    Eltelt úgy egy-másfél hét, nagyon nem izgultunk, ez idő alatt a futarszolgálattól is érkezett mail, h már a központi feldolgozóból továbbították is Pécsre az elosztóba és x napon a délutáni órákban várható a kiszállítás. Eltelt két nap, nem történt semmi, futár nem jött.
    Ránéztünk a nyomkövetésre ahol azt írták, h nem szerepel minden tétel, ezért visszaküldik a boltnak a holmikat. (Átvették, a központi feldolgozóból továbbították az elosztóba, kiadták a futárnak és csak ott tűnt fel??? WTF? )
    Felhívtuk az ominózus bolt ügyfélszolgálatát ahol nem voltak túl készségesek (magyarán leráztak), ezért írtunk mailt. Válasz érkezett ugyan 1-2 nap múlva, de nem volt benne semmi megnyugtató. A bolt kiadta a csomagokat, innentől a futárszolgálaté a felelősség, náluk lehet érdeklődni. Közben eltelt a karácsony meg az újév is, a csomagnak se híre, se hamva. De most már komolyan kezd bosszantani a dolog mert először is eltelt egy hónap és a rendelés még mindig nincs itt, másrészt nem két forint volt.

    Folytatás...

    flymi 5 éve 39

  • Euro NCAP

    LINK
    Azt hittem a törésteszteket értékelik, nem pedig a vezetést segítő rendszerek meglétét...
    Vagy Origo cikk és felejtsem el?
    Ennyi erővel egy 14 éves is most egy csillagot kapna? Csak mert nekem 2005-ös, tehát 13 éves Focus kombim van. Szerintem az akkori töréstesztek igen jók ennél az autónál, azért mert nincs benne sávelhagyásra figyelmeztetés, ráfutás jelző, táblafigyelő, tempomat stb. még nem kéne lepontozni, semmi köze a törésteszthez. Vagy rosszul látom?

    flymi 5 éve 33

  • Életem első saját autója

    Részletek később. Most mennem kell melóba.
    Annyit mondanék csak, hogy az autóvásárlás nem leányálom (pedig vittem magammal szerelőt is).
    Hogy én mit idegeskedtem ma egész nap, az valami hihetetlen! Állapotfelmérésen a szervizben egy pillanatra még agyérgörcsöt is kaptam, de aztán végül azt hiszem jó döntést hoztam és megvettem a kocsit. Pénteken hozom el, foglalót hagytam a kereskedőnél, a többi átutalással megy holnap.

    Előzmény:
    Megfogadtuk, h ha asszony terhes lesz, akkor kell egy biztonságos, megbízható autó a jelenlegi roncs meg marad továbbra is az após tróger kocsija. 3 egész évig spórolgattunk rá.
    G Astra kombi vagy Focus kombi volt a fő cél, kizárólag benzines.
    Augusztusban a helyi kereskedőnél néztünk egy mk2 focust, 2008-as faceliftes, 2 lityis gyönyörűség volt, igaz olaszból. Milla hármat kért érte, de az sajnos bőven meghaladta a vásárlásra szánt keretet. Sajnos a környéken (is) elég ritkák a benyós kombik. Kereskedő ismerős így a szomszédos városban tanyázó másik boltot javasolta. Találtam is ott egy első blikkre kitűnő állapotúként hirdetett 2005-ös, 1.6 benzines Focus kombit.
    Már hétfőn odatelefonáltam, h szerdán újra jelentkezem megvan-e még és ha igen elmennénk autószerelő ismerőssel megnézni szerdán.
    Kerítettem gyorsan egy szervizt is, ahol bevállalták az állapotfelmérését ebéd utánra. Pipa.

    Folytatás...

    flymi 5 éve 158

  • Asszem topicot váltok, apuka leszek.

    Isten veletek retró meg gyűjteményes topic... :D
    Ma, a második házassági évfordulónkon vált biztossá, hogy gyermeket várunk. A kilencedik hétben járunk, láttam a kis mogyorónyi magzat aprócska kezeit is, hallgattunk szívhangot... :C

    flymi 6 éve 40

  • Vajon melyikünk használja régebb óta a nevét?

    Flyme-ről már hallottam, hiszen egy OS neve, de megtalálhatjuk repülőgépek oldalán is ezt a feliratot.
    A Flymi viszont (igen, így nagybetűvel) egy Katari cég, a Millennium Travel utazási irodájának online kereső portálja.

    Csak kíváncsi voltam bitorolja-e más is a felhasználónevem / nicknevem. Mondjuk a kereső eredetileg nagybetűs én meg mióta az eszemet tudom mindig is kisbetűvel használtam.

    flymi 6 éve

  • Új szerzemények a gyűjteménybe, a fele már tesztelve.

    Nem részletezném kitől, hogyan és mennyiért, beszéljenek a képet, még ha néha homályosak is.

    Thermaltake Dragon Orb 3
    Végre sikerült szereznem egyet!
    "Fellelt állapot"

    Kitakarítva

    Cooler Master HHC-L61, legalábbis valószínűleg. Létezett egy másik névvel is, ott a venti paraméterei voltak mások. Csak megjegyezném, hogy ebből ez a második példányom.

    Folytatás...

    flymi 6 éve 9

  • Gyártók és a termékeik színe

    Ha valakinek mondanak egy népszerű, de legalábbis sokak által ismert hardvergyártót, akkor annak ha nem is rögtön elsőre, de másodjára biztos beugrik egy szín, vagy asszociál rá.

    Kíváncsi lennék nektek milyen szín jut eszetekbe egy-egy névről illetve szeretném ha ti is említenétek még párat akár a saját elképzeléseitekkel, mert most csak rövid listát dobtam itt össze a teljesség igénye nélkül a saját véleményeimmel.

    Abit - mindörökké narancs
    Asus - nehezebb téma, nekem a sárga, a kék és a vörös egyaránt, valahogy nehezebb itt egy színre asszociálni, de ha egyet kéne választanom, akkor a vörös.
    ASRock - kék
    EVGA - fekete
    Gigabyte - majdnem annyira nehéz, mint az Asus, nekem a fekete és a kék.
    Gainward - vörös
    Inno - fekete
    Jetway - ezüst, még akkor is ha a legtöbb termékének köze sincs ehhez a színhez.
    Leadtek - zöld
    Mercury - sárga
    Supermicro - zöld, sőt ez már ződ!
    MSI - piros
    Chaintech - kék
    DFI - sárga
    PNY - lila
    Prolink - sárga
    Sapphire - kék
    Soltek - fehér
    XFX - fekete
    .
    .
    .

    Ha van kedvetek és unatkoztok, lehet folytatni. :R

    flymi 6 éve 14

  • HApró, mégis idegesítő, mi az?

    A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!
    És ez megy már legalább egy hete... Ábel ba**meg, miért? :O

    -nem látni a hsz-t a hirdetéseknél
    -nem látni a mentett hirdetéseket
    -nem lehet menteni hirdetést
    -volt, hogy a HA sem volt elérhető, error 502

    flymi 6 éve 20

  • Hardverek év végére

    Így év vége felé általában minden belassul. Készülődünk az ünnepekre, kivesszük a maradék szabit, elmegyünk egy hosszú hétvégére az asszonnyal telelni valami meleg vizű forrás mellé, megáztatni a tö... lábainkat, kinek mi jutott/maradt a tarsolyban.
    Azért a szemfülesebbek kiszúrhatnak maguknak valami szépet és retrót, amivel még meglephetik magukat, mielőtt még elkezdődik a Black Friday őrület és utolsó forintjainkat vadiúj holmikra költenénk.
    Én így tettem.

    Az egyik legutóbbi szerzeményem egy ASRock P4Dual-915GL hátlapjával és egy Celeron D 2,53Ghz procival, gyári hütővel.
    Cserebere útján jutottam hozzá, előtte teszteltettem. Bekapcsolt, melegedett, nem volt kép. A kedves eladó kiderítette, hogy első bios volt az alaplapon.
    Bios chip kivételével, és a legújabbra írásával megoldotta a problémát, így elvileg működik és mindkét slotban látja a kártyákat. Hamarosan én is tesztelni fogom, persze egy erősebb procival, mondjuk egy 3GHz vagy 3,2-es Presivel és egy jobb hűtővel.


    A Celó nem sokáig marad már a lapban.

    Folytatás...

    flymi 6 éve 10

  • 502 Bad Gateway

    Második napja valami nincs rendben a Hardverapróval... Hol betölt, hol nem, de inkább az utóbbi.

    flymi 6 éve 5

  • Aki gyűjtő...

    Aki gyűjtő, még ha nem is hardcore, mindig gyűjteni fog.
    Viszont...
    Érezheti-e bárki is úgy, hogy: na most végre teljes a gyűjteményem, kicsit megpihenhetek, megszemlélem egyben, együtt a nagy kollekciót, gyönyörködöm bennük?!
    Mert valahonnan mindig előbukkan egy szebb, jobb darab. Van olyan, amit évekig hajthatunk, de soha nem fogjuk megtalálni, vagy csak ilyen-olyan állapotban és mindig bennünk lesz a tüske, hogy valahol mégsem teljes, nem kerek az egész.

    Tényleg mindegy mi az. Bármi, amit gyűjteni lehet és érdemes. Érmét, bélyeget, órát, levlapot, szalvétát, telefont, kardot, sörös dobozt, könyvet, dísztárgyat, vagy hogy maradjunk a számtech világánál vga-t, cpu-t, ...

    flymi 6 éve 20

  • Ajándék lónak,... avagy újabb (retró) hardverek érkeztek.

    Elég rövidke bejegyzés lesz most, de annál "finomabb" holmikról. Egy alapos takarítás után lőttem pár képet is a hardverekről, amik már megjöttek. Egy nagyon kedves PH tag megkeresett azzal, hogy felajánlana pár holmit, amit én el is fogadtam. Nem is bántam meg. :N

    Asus P4P800 SE
    A maga idejében egy elég jól felszerelt és népszerű lap volt. A centi vastag por alól ez csillant meg a nap/lámpafényben:

    De ugye ahogy a mondás tartja: ajándék lónak ne nézd a fogát. Ez már ragyog. Memória hiányában egyenlőre teszteletlenként tartom nyilván.

    Intel P4 3.2GHz/1M/800 SL7E5 Costa Rica
    Egy há'kettes prescottal érkezett a fentebbi deszka, remélem működik is, tesztelni még nem tudtam.

    Amolyan tartaléknak jó lesz a 3.4-es Prescott mellé, amúgy is kikoptak a piacról ezek a csúcs scottok...

    Folytatás...

    flymi 7 éve 2

  • Ismét a jó öreg posta...

    Mostanában egyre trehányabbak.

    10x6 cm-es dobozkát nem képesek kihozni házhoz, inkább értesítőt hagynak a ládában, hogy menjek be átvenni. Ez már a második ilyen két héten belül. Gondolom látják, hogy kínából rendelt free shippinges cucc és ezért.

    De amin sokkal jobban kiakadtam az az, hogy az egyik csomagom két utcával arrébb lévő ház postaládájában landolt! :Y Na ezt meg hogy sikerült?
    Talán későn vette észre a postás, hogy a táska alján maradt és nem akart visszacangázni, inkább random bedobta valahová?
    Marha nagy szerencsémre ismerőshöz került, aki fel is vette velem a kapcsolatot és másnap elhozta.
    Így már azt is értem, hogy 1-2 csomagom miért nem érkezhetett meg hozzám, a címzetthez... Egyszerűen máshol kötött ki. Azt már nem is merem mondani, hogy valamelyik alkalmazottnál...

    Most is jön két kisebb vackom kínából, a másik kettő amit várok az DPD-s, futárszolgálatokkal nem volt ennyi bajság összesen, mint amit a posta 2017 eleje óta produkál szolgáltatás címszóval.

    flymi 7 éve 44

  • 3,4 GHz Prescott SL7PP, avagy fondü tuning nélkül.

    Üdv mindenkinek!

    Nagy örömömre szolgál, hogy megoszthatom a kedves olvasókkal és a bejegyzéseim rendszeres kommentelőivel, hogy a tegnapi nap folyamán megérkezett a gyári órajel bajnok és csúcs Prescott egyenesen Kínából.
    Mindig is szerettem volna egy ilyet, mert a 3GHz-es példányok olyan snasszok, a működő 3,2 és 3,4-esek viszont már ritkaság számba mennek kishazánkban. Ráadásul a tervezett nagy retró cpu hűtő teszthez 478 platformra szerintem ez a hardver dukál a leginkább.
    A hangsúly a működőn van, mert bár a tavasszal sikerült vennem egy 3,2-est, de azt sajnos nem bírtam működésre bírni, így az eladó volt olyan kedves és visszavette.

    Mikor máskor is próbálhatnám ki ezt a remek kis procit, ha nem a nyár kellős közepén, gusztus elején, a megérkezését követő másnap a tetőtéri szobában, 31°C levegő hőmérsékleten.
    Első körben a tesztlapnak szánt Abit IS7-E lapba pattintottam bele, majd paszta, full réz Cooler Master hűtő a kobakra és power on. Ekkor jött az első döbbenet és gatyába trottyolás, mert a képernyő fekete maradt, a ventik felpörögtek, de a réz borda legalább melegedett. Higgadtság, mondom biztos a GeForce3 Ti200-as adta be az unalmast, gyorsan elővettem egy tutira működő Manli MX400-ast és ezzel indítottam el a rendszert. Bios hang hibajelzés nem volt, ezt hozzátenném. Azonban ezzel a kártyával is ugyanaz történt, mint a Ti200-al, vagyis homály.

    Folytatás...

    flymi 7 éve 17

  • Foglalkozik valaki asztali videokártya javítással?

    Nem sütés, nem hőlégfúvós melegítés érdekel, azt itthon is meg tudom csinálni, ahogy azt megtettem a 7900gtx-el is sikeresen.
    Rendes javítás, géppel, reball, stb...
    Nem találtam aprón senkit.

    flymi 7 éve 11

  • Adtam vettem a tavasszal is. Újabb alanyok érkeztek a gyűjteménybe.

    Az alábbi szépségek érkeztek tavasszal a gyűjteménybe:

    Scythe Katana
    Első szériás, dobozos, manual is van. Így viszonylag ritka.

    Cooler Master Ultra Vortex KCC-V91
    Oem darab, full réz. Itt-ott kicsit összecsúsztak a lamellák, de ezt leszámítva rendben van. Nem túl gyakori darab, ehhez képest egy Mátyásért sikerült megcsípni, ami jó vételnek számít. Vigyázni kell, mert gyárilag eléggé meg vannak tépve a csavarok, a műanyag elég rideg és recseg ropog. Szerencsére nem törött el a keret.

    Folytatás...

    flymi 7 éve 15

  • piesearch

    Fogalmam sincs anno mivel kerülhetett fel a gépre (csak GOM Playerem van és azt használok), tavaly már próbáltam többször is manuálisan eltüntetni, sikertelenül. Szóval eddig együtt éltem vele, de zavart.
    Most viszont végre sikerült eltávolítani ezt a förmedvényt, lefuttattam egy teljes ellenőrzést a Malwarebytes-al és a Spybot-al is, valamelyik a kettő közül eltávolította a programot a Chrom-ból.
    Mára is jutott valami jó.

    Ezt neked piesearch!

    flymi 7 éve

  • DeepCool laptop hűtő

    A keresés:

    Kellett már egy rendes hűtő a feleségem laposa alá, így végül meggyőztem, hogy vegyünk, rendeljünk egyet.
    Keretösszeg nem volt megszabva, de én meghúztam a határt a 5 Mátyásnál, ezt végül sikerült is nem átlépni. Sőt, maradt is a pénztárcában 10 Ft. :)
    Eddig egy ilyen bazári ledes három mini ventis vacak dolgozott a gép alatt, már bőven megszolgálta az árát.


    Szerintem már mindenki találkozott ilyesmivel...

    Sajnos nem találtam megfelelő topicot, hogy megkérdezzem, vannak-e ajánlott példányok, így saját nyomozásba kezdtem. 15.6"-os HP géphez kerestem hűtőt.
    Ebben az ársávban jóformán csak a DeepCool viszi a prímet, ami nem baj, mert mint márka is elég jó. Akinek nem mond semmit a név, az a linkre kattintva megismerkedhet a termékpalettával.

    Folytatás...

    flymi 7 éve 7

  • Megszűnt a Varázsló pécsi üzlete?

    Úgy három hete jártam arra, nem láttam a logót a megszokott helyen és valami laptop szerviz van a helyén...
    :F
    Ezentúl csak webshop-ként üzemel tovább?

    flymi 7 éve 3

  • Retró hardverdömping (Az első bejegyzés 2017-ben)

    Végre jó hírekkel is szolgálhatok, miután több hónapnyi csend után Március közepétől Április közepéig folyamatosan több csomagnyi CPU hűtő és egyéb hardver is érkezik/érkezett hozzám.
    Mint a korábbi bejegyzéseimből is kitűnhetett, különös figyelmet fordítok a régi s478-as foglalatra és újabban a s370-es foglalatra való proci hűtőknek. Ennek köszönhetően mára már 60+ darabosra bővült a még közel sem teljes gyűjteményem.

    Az utóbbi két hét elkeseredését követően (a telefonom és az alaplapom kinyírták egymást) végre újabb jó hírekkel szolgálhatok tehát. Mivel fényképezőm nincs és a telefon, amiről a képeket szoktam lőni szervizes, így most nem illusztrálnám a megszerzett hardvereket, amúgy is egyikre-másikra ráfér egy alapos takarítás majd, ahogy időm engedi.

    Más hardvereket is szereztem az idén, ezekkel kezdeném.

    * * * * *

    Asus P5N-E SLI

    Azért vásároltam, hogy ne a napi használatban lévő 1150-es konfigot kelljen bolygatni, ha vga-kat vagy olyan procikat akarok tesztelni, amiket befogad a lap. Sajnos azonban ezt kellett megtennem az első számú gépnek (most is erről írok), miután a fentebb említett katasztrófa megtörtént. Kapott egy Q6600-ás procit egy Scythe Ninja Plus Rev. B-vel passzív üzemmódban, amit a gyűjteményből halásztam ki. Ezt később lecseréltem az Auras CTC-868-ra. Istenem, mennyire utálom a műanyag bepattintós hűtő rögzítéseket!

    Folytatás...

    flymi 7 éve 9

  • Posta kontra személyes találkozó

    Ma eladtam egy terméket. Nem, nem itt aprón, egy másik hirdetési oldalon, de akkor is...
    Személyes átvételt beszéltünk meg, az üzenetváltásokban megvolt a pontos időpont és hely is.
    Sokszor jobban szeretek postázni, mint találkozni és beszélni is az új tulajjal. Őszintén megmondom, nem volt szimpatikus a vevő, de az üzlet az üzlet, nála a pénz (nem egy nagy összeg, pár Mátyásról beszélünk most), nálam a termék, ami természetesen bár használt, mégis kiváló állapotnak örvend. Kicsit fájt is a szívem megválni tőle, de feleslegessé vált.
    Ami pozitívum, hogy kaptam némi zsetont, amit rögtön el is költöttem a legközelebbi vegyesboltban és nem kellett időt ölnöm a csomagolásra, mert bármit is postázok, azt nagyon alaposan teszem, hogy megóvjam a terméket a postáskisasszony könyökétől, vagy a cél eléréséig a dobálásból, ütődésekből keletkező sérülésektől.

    Persze ez másoknál napi szintű történés, és talán nem is érdekli őket, hogy milyen a vevő. A legtöbb úgysem szimpatikus, ez ugye elég szubjektív és mégis objektív. ;] Bár valószínű én sem vagyok épp a legmegnyerőbb formában. Jobban szeretném, ha a szakállam befelé nőne, csak le kéne rágni, de a képesebbik felem megjelenését figyelmen kívül hagyva a megjelenésem és a verbális kommunikációmra azért nem lehet panasz szerintem.

    flymi 7 éve 6

  • Szeretem a hideget, de ha munkát ad, azért annyira még sem.

    Valamiért egyszerűen jobban szeretem a hűvös levegőt, mint a fülledt nyári meleget. Legyen 0°C körül vagy -10°C engem nem zavar, felöltözni még mindig fel lehet. Nyáron 35°C-ban világomat nem tudom, mégis mit vegyek még le, a bőrömet? Kiegyeznék egy egész éven át tartó masszív 18-20 fokban.

    A hidegben, ha az ember nem vigyáz, könnyen megfázhat ugyan, de cserébe nem dönti le a lábáról mindenféle vírus, amik életképtelenek ilyenkor, nincsenek szúnyogok (jee!), tisztábbnak, frissebbnek érezzük a levegőt.

    Azért annyira még sem örülök a mínuszoknak, főleg ha plusz munkát ad.
    Tegnap nem voltunk idehaza, miután este megérkeztünk a hosszú vonatozásból lezuhanyoztunk volna, de az emeleten nem működtek a csapok (újabb jee!). Hosszú évek óta először megint befagyott a csőbe a víz.
    Ma minden lelkesedés nélkül le kellett bontani a szigetelést a padláson a csövekről, hőlégfúvóval addig melegíteni, amíg meg nem indult, mind a hideg, mind a meleg víz. Aztán eredeti szigetelés vissza, majd újabb adag szigetelést rittyenteni köré. Jövő héten kéne neki szerkeszteni egy plusz burkolatot/dobozt, hogy még jobban védjen a hideg ellen, hungarocellből meg valami faanyagból. Asszem farostlemez van itthon.

    flymi 7 éve 16

  • 8800GTX tupír, képekkel

    Lássuk:


    A gyári hővezetők nem voltak a legjobb állapotban, de egy teszt erejéig még fent maradtak, csak kapott egy kis adag noname pasztát, mert előtte valami borzasztó ragacsos szirup volt rajta. Csak reméltem, hogy nem lekvár. :)


    Teljesen megtisztítva, a hűtő borítása 1-2 karctól eltekintve szinte sértetlen. A hűtő rész nem szedhető szét a matrica sérülése nélkül, de nem is kellett, meglepő módon tiszta kívül-belül.


    Kapott jóféle 6W/mK 0,5mm-es hővezető lapkákat. Pirossal bekarikázva sajnos egy kisebb sérülés látható a réz felületén.


    Arctic MX4-et érdemel.

    Folytatás...

    flymi 7 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.