Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84101) DeathAdder válasza Tibiajax (#84100) üzenetére


DeathAdder
veterán

azok az irigyek.. hogy emberileg milyen magasról leszarom, ami tény hogy a munkája tekintetében korunk top3 magasan legkiemelkedőbb futballistája, még ilyen idősen is.

(#84102) 7600 GS válasza Tibiajax (#84100) üzenetére


7600 GS
addikt

Akkor inkább csak irigy kategóriába soroljuk az ilyeneket.

(#84103) szami777


szami777
addikt

Nem tudom, hogy az m4 alkalmazza-e ezt a szinkrontolmácsot, de ez nagyon durva :DDD :DDD
[link]

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#84104) venember83 válasza bandus (#84098) üzenetére


venember83
nagyúr

Nehéz nem elismerni. Bár szerintem mindenkinek nyilvánvaló a topikban, hogy nem bírom az óriási arca és a színészkedései miatt, de akaraterő, munka és tehetség tekintetében kimagasló futballista.

(#84105) vzsryl válasza DeathAdder (#84099) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Én csak azért nem csipázom, mert elment a MU-ból. Szóval van egy 3. kategória is.:D

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#84106) lacy86 válasza szami777 (#84103) üzenetére


lacy86
addikt

Jezusom 😂😂😂😂

(#84107) villamos válasza szami777 (#84103) üzenetére


villamos
őstag

Emlékeim szerint sajnos igen... :(
Legalábbis hallottam a hangját EUs csúcs közvetítésekor...
Bár akkor nem volt ennyire béna...
Persze én még így sem (sőt sehogyan sem) tudom, úgyhogy egy szavam se lehet.
Nehezebb mint amilyennek látszik, mert nálunk teljesen eltérő a szórend, mint más nyelveknél, lehet egy mondatot elkezd, de a mondat végére teljesen más jelentése lesz a szövegnek, mint ahogyan elkezdte.

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#84108) Tibiajax válasza venember83 (#84104) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

a magam részéről én többször is kifejtettem már, bármilyen hihetetlenül is hangzik, nem vagyok irigy C. Ronaldóra. irigy voltam a brazil Ronaldo-ra, az igazi, eredeti Ronaldora, nem a csóró kis portugál diszkógyerekre, aki addig gyakorolta a biciklicseleket -ellesve az akkori brazil sztároktól-, míg 140-el nem pörgött a lába. és bár igazán eredményes nem lett a csele profiként sem csak látványos, mert azt is jobban csinálta a brazil fenomén nála, viszont volt egy olyan nagy szerencséje a portugál srácnak, hogy adva volt egy alapból jó fizikai felépítése ehhez a sporthoz plusz hozzájött még egy jól fényképezhető arc és nívós futball-kultúraháttér, ami jelen esetben Portugália. de ha ez a gyerek mondjuk bulgáriába születik, csak egy hangyánnyival is kevésbé lenne jóképű és lenne kisebb a vele született arroganciája és még ugye nem egy jól hangzó Ronaldo-nevet hanem mondjuk egy Cserkov nevet választ, sehol nem lenne, hiába futna ugyanolyan gyorsan, hiába ugrana olyan magasra és hiába pörögne hasztalanul úgy a lába, mint Christano futball-celeb barátunknak. de mindegy is ez, mert ős szerencsés volt és ezt ki is használta és használja is maximálisan a mai napig.
Cristiano szerencsés. jó országba született és egy abszolút dobbantó-klubba tudott játszani, ahol épp csak ki kell egy kicsit emelkedni a többiek közül, máris jelentkezik érte az európai nagy klub, onnan meg már csak elbaszni lehet. ő ügyes volt, fiatal, gyors, feltűnően arrogáns, kiemelkedett a Unitedben, már ott sztárrá válhatott, onnan meg a plafon Madrid már csak egy ugrás. ettől ő nálam soha nem emelkedett és nem is fog emelkedni a futball igazán nagy játékosi közé. ő nem egy született tehetség, mint amilyen Puskás, Albert, Pelé, Maradona, Cruyff, Messi, Ronaldo da Lima, Bergkamp vagy Robbie Baggio volt, akik már a labdához értek, ahogy a labdához értek, attól elélveztem.. tőle én soha nem láttam olyan megmozdulást, amire azt tudtam mondani, hogy ú bazmeg, na ezt se lehet tanítani, erre születni kell.. rúghat nekem akárhány izomszabadrúgás gólt, meg fejelhet fontos pontokat érő találatot, ő egy erőgyerek volt mindig is nekem, egy kiváló testfelépítésű, rengeteget edző és magabiztos gyerek, de nem egy fenomén. sosem fogok tudni tőle elájulni, sőt, még elismerni sem. korunk legnagyobb focisztárja, aki a jelenben már lassan nem is a tudásával, inkább hozzáállásával és a pályán való jelenlétével viszi a csapatot.
de őt magasztalja minden, ő az abszolút sztár, ezzel nem tudunk mit kezdeni, aki csak 10éve néz focit, annak ő a nagy királya a jelenkori focinak, ezzel sokat ne lehet mit kezdeni.
de én, irigy nem vagyok rá, ezt szögezném csak le, a magam nevében.
én a fentebb sorolt játékosokra vagyok és voltam irigy. de ez csak az én problémám, tudom

ami pozitívum volt, az most a vasárnap este, ahol ha sokat a pályán nem is csinált megint csak, viszont az azt követő mentalitása tiszteletre méltó és elismerendő. még nálam is

[ Szerkesztve ]

(#84109) DeathAdder válasza Tibiajax (#84108) üzenetére


DeathAdder
veterán

kb 10 éve a legmagasabb szinten konzisztensen olyan mutatókat hoz amilyenre semmilyen bajnokságban más játékos nem képes ennyi időn keresztül (csak messi), és a sztárokból állandóan szarrátűzdelt nagy real madrid is megsínyli amikor nincs a pályán..

Ez is egy nézőpont, nálad ez ilyen attitűddel rendelkező játékosok nem relevánsak, valakik szerint meg ők a követendő példa, hogy rengeteg munkával és alázattal hová lehet eljutni..
Hány meg hány csiszolatlan gyémánt ment el a süllyesztőbe a lustasága, a züllése, vagy a motiváció hiánya miatt..
cé ennek az inverze, de tényleg nem védeni akarom, távol essen tőlem, sosem pattantam érte, de amit tud az megsüvegelendő attól függetlenül hogy jútúbon tanulta vagy úgy született h már a zsigereiben volt :)

[ Szerkesztve ]

(#84110) KisTücsök válasza DeathAdder (#84101) üzenetére


KisTücsök
addikt

Csak nem mindenki szarja le úgy, mint te. Úgyhogy ne irigyezzük már le csak így azt, aki... Tibi szavaival élve "hányik" ettől a gyerektől. Mert az a legkönnyebb, elintézni ennyivel, és akkor a véleménye már nem is releváns. Ráadásul pont ő az, aki ezt a végtelenül nárcisztikus, egoista mentalitását (ami nála már inkább betegség) átviszi a pályára is. Az, hogy sokszor képtelen örülni, ha a fontos gólt a csapattársa szerzi és nem ő, hogy ha egy kicsit már nem megy a játék, akkor dobálja magát mint egy taknyos hülyegyerek, és nyafog mindenért, ami nem tetszik neki (érted, nyafog), és még sorolhatnám. Ezeket mind mind látjuk akkor, ha a pályán van és focizik. Úgyhogy lehet, hogy téged nem érdekel, de mást attól még igen. És ettől még teljesen igaz az, amit a #84109 hsz-ben írtál. Csak az a mérleg túloldalán van. Valakit mindkettő érdekli.

Az meg egy másik dolog, hogy 10 éve olyan iramot diktál, amit rajta kívül csak messi. Oké, de olyan szinten fel is hígult a mezőny, hogy ebben nyilván könnyebb kiemelkedni. Sorolj fel magadban mostani legendákat. De olyanokat, akik nem a karrierjük végén járnak. És sorolj fel 10-15 évvel ezelőttieket. 10x többet tudnék az akkori időkből. De tényleg csak a legnagyobbakat. Abban a galaktikus madridban Roncitól bizony ellopta volna a show-t 1-2-3 ember.

(#84111) bandus válasza Tibiajax (#84108) üzenetére


bandus
veterán

utálok kiragadni dolgokat, de ezt most megteszem: "sőt, még elismerni sem."

ha már összehasonlítjuk az általad említett nagy-nagy játékosokkal (akik tényleg azok), akkor szerinted mi érdemel nagyobb elismerést: az hogy ők az általad említett veleszületett tehetségükkel erre a szintre kerültek, vagy az, hogy cr erre a szintre került, kevesebb tehetséggel (ezzel is egyet tudok érteni, de ez nem rajta múlik ugyebár), de feltehetően sokkal-sokkal több munkával, vagy edzéssel. na ez a nem mindegy. szóval nem értem, hogy tudsz valakinél valamit elismerni, amiért nem tett semmit, durván leegyszerűsítve.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#84112) villamos


villamos
őstag

Bocsánat... :))

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#84113) DeathAdder válasza KisTücsök (#84110) üzenetére


DeathAdder
veterán

Jó hát én nem vagyok ilyen helyzetben, mert reál meccset csak akkor nézek ha a BL-be valami nagy kutya az ellenfél, ilyen spanyol bajnokit meg 12 éves koromban utoljára... :D
A statisztikák alapján vitathatatlanok az érdemei, amit nem kell senkinek megmagyarázni akár mellette vagy ellene szóljon..
Az is egy sok ismeretes dolog, és tibi a szerencsét is említi.. hát ez olyan hogy lehet mindannyiunk ismerősei között van olyan aki profi labdarúgó lehetne, ehelyett valami ülőmunkát végez bagóért vagy bármi mást..
Tény h jókor kell lenni jó helyen :)

Ibra is egy nagyképű egoista rohadék a pályán (is?), de vitathatatlanul az egyik leges legjobb támadó a mai napig..

Második bekezdésedre az idő is azért megszépíti a dolgokat, másfelől mégegy olyan aligha lesz hogy egy rómában megragadjon egy totti kaliberű játékos, vagy a juventusban buffon, del piero, poolban gerrard etc.. etc..
Nagyon megváltozott a futballvilág azóta, és van a messi, cr szint aki rengeteg jó skillel rendelkezik ezért a szűk elit világklasszisaihoz tartoznak, de manapság már máshogy működik a fudbal is. Manapság a játékosokat különböző technikai kütyükkel végig figyelt világban van az a csapategység, fegyelem hogy elég ha a játékosok a meghatározott posztjain tudnak hozni egy átlagon felüli sklillt, és ez vagyis a csapatjáték vezeti sikerre a csapatot, nem az egyéni erények tömkelege, lásd pl. dormund ami a legláthatóbb valamennyi csapat közül, vagy mondhatnám a minden évben lerabolt sotont..
De ott van a régi "nagy" angol válogatott tele béklyókkal legendákkal, gerrard, lampard, owen, rio, sholes, beckham, cole, fowler (rooney) etc.. semmivel sem volt sikeresebb mint a mostani, sőt megkockáztatom hogy egy kompetens edzővel a mai keret sokkal többre volna hivatott :)
S lehet megköveztek de CR is béklyó volt a portugál válogatottban és a döntőben azzal növelte a legtöbbet a csapat győzelmi esélyein, hogy lesérült és átálltak egy egy csatáros fegyelmezett csapatjátékra.

[ Szerkesztve ]

(#84114) L_YKing válasza DeathAdder (#84113) üzenetére


L_YKing
addikt

Ha nem serul le akkor szerintem kikapnak..

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#84115) chatran


chatran
őstag

Van valami módja, hogy megnézzem az EB alatt a pályára berohant nézőkről a felvételeket?
Pár éve nagy poén volt, mikor egy alak Figo- hoz dobott egy Barca mezt :C Talán Jimmy Jump volt.

(#84116) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

védő 1.

(#84117) venember83 válasza Tibiajax (#84116) üzenetére


venember83
nagyúr

Ő is:

(#84118) Vladi válasza Tibiajax (#84108) üzenetére


Vladi
nagyúr

Azért durva, hogy Ronáldó fénykorában mennyire rá tudott gyorsítani. :Y

Amikor még a 3R volt a brazil válogatott. :C

Azt mondjuk nem értem, miért vagy a játékosokra irigy. Én inkább boldog vagyok, hogy például Messi pályafutását végignézhetem 16 éves korától. :K

[ Szerkesztve ]

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#84119) BenHans válasza venember83 (#84117) üzenetére


BenHans
addikt

:(

Az ő helyére jött ugyan Mario Rui aki elég jó és harcos, de nagyon sajnálom hogy lelép Digne, holott többször is mondta hogy szívesen maradna még és kérte a vezetőséget hogy próbálják meg megtartani.
13 + 5 millió lett volna elvileg, de mi alkudoztunk, pedig sok van a srácban... :W

Kedvelem a srácot, a barcelonában is szívesebben nézem majd őt mint Albát...

Más: Az Interes Juan Jesus Rómába érkezését kb tényként kezelik ahogy a Realos Nacho leigazolását is.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#84120) Cartevo válasza B0V9B (#83443) üzenetére


Cartevo
őstag

Alakul az, ma az irigység a téma, de nem anyagilag.

(#84121) Ringman válasza BenHans (#84119) üzenetére


Ringman
nagyúr

Interes Juan Jesus Rómába érkezését kb tényként kezelik

ezt szomorúan hallom.

(#84122) Tibiajax válasza Ringman (#84121) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

konkrétan holnaptól már velük edz
nem baj, így talán Murillo maradni fog. egyúttal hirtelen eu-sztár Juan Mario érkezőben

(#84123) Ringman válasza Tibiajax (#84122) üzenetére


Ringman
nagyúr

félek szintet fog lépni rómában.

(#84124) Tibiajax válasza Ringman (#84121) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

várjál, közbe meg már tolják az infokat az esetleges Eder - Dzeko -cseréről is
wow

(#84125) Ringman válasza Tibiajax (#84124) üzenetére


Ringman
nagyúr

wtf?
top10 túlértékelt játékos.

bár a cannavaro carini cserét nem tudja überelni.

(#84126) L_YKing válasza Tibiajax (#84124) üzenetére


L_YKing
addikt

Eder lott egy golt az eb-n, 100milla...

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#84127) marositech


marositech
senior tag

LEL Celtic...mekkora gáz...

Van valami infó, hogy holnap(shit, ma) a zöldfehérkéket(nem a Celtic) láthatjuk-e a TV-n?

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#84128) B0V9B válasza venember83 (#84084) üzenetére


B0V9B
tag

hagyjad, úgyse érti meg
#avédekezésnemisafocirésze
#mostantólaznyerjeameccseketakinéltöbbetvanalabda
#szabtamástafifaésuefaélére

(#84127) marositech
Elvileg M4 adja, de azoknál sose lehet tudni. múltkor is már 1 héttel előtte reklámozták hogy adják az aktobe-mtk meccset, utána vmelyik EB meccs 34. ismétlése ment helyette.

Más:
Celtic is megy le szépen a lejtőn

[ Szerkesztve ]

(#84129) marositech válasza B0V9B (#84128) üzenetére


marositech
senior tag

11-89 labdabirtoklási arány :Y :Y :Y :Y :Y atttyavilááág! Pedig erre a meccsre emlékszem...

Ehhez képest a Rangers megy felfele.

[ Szerkesztve ]

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#84130) viharhozo válasza Tibiajax (#84108) üzenetére


viharhozo
addikt

Tok igazad van, alap, h nem ismerjuk el azt, aki sokat dolgozik, mert az nyilvan egy kocsog.

A topik egeszsegere fogom meginni:

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#84131) Tibiajax válasza viharhozo (#84130) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jajj, istenem...

váljék kedves egészségedre, nagyon szép söröd van.. :D én nem kérek

[ Szerkesztve ]

(#84132) DeathAdder válasza marositech (#84129) üzenetére


DeathAdder
veterán

Épp be akartam szúrni ezt a statot csak aztán elfelejtettem :DDD
Izgalmas meccs lehetett főleg az a 955 passz, istenem :W :DDD

viharhozo - egészségedre ;)

[ Szerkesztve ]

(#84133) Napfénysüti válasza viharhozo (#84130) üzenetére

Ezzel büntetni lehetne. :DDD

Més que un club!

(#84134) KisTücsök válasza DeathAdder (#84132) üzenetére


KisTücsök
addikt

Én olyan jól szórakoztam azon a meccsen, hogy csuda. :D

(#84135) viharhozo válasza Tibiajax (#84131) üzenetére


viharhozo
addikt

Pedig a jobb oldali Robbenes.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#84136) Tibiajax válasza viharhozo (#84135) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jaa, akkor kérek!
: ))

(#84137) DeathAdder


DeathAdder
veterán

galata, vagy fener egykutya, ez aztán a színvonal :C

(#84138) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Egyre biztosabb, hogy jön Kanté. Örülünk.

(#84139) Enzolord válasza Napfénysüti (#84133) üzenetére


Enzolord
addikt

Kiöntöd pohárba, a dobozt meg izomból eltaposod... :DD :DD :DD

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#84140) Cartevo válasza viharhozo (#84135) üzenetére


Cartevo
őstag

Erdélyben lehetne Keserűs.

(#84141) szami777 válasza KisTücsök (#84138) üzenetére


szami777
addikt

Kérdés, hogy ki helyett.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#84142) Enzolord válasza szami777 (#84141) üzenetére


Enzolord
addikt

FAbregas..
Ő meg jön a Unitedbe... :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#84143) 7600 GS válasza KisTücsök (#84138) üzenetére


7600 GS
addikt

Csak nem a Chelsea-be. :DDD

(#84144) DeathAdder válasza szami777 (#84141) üzenetére


DeathAdder
veterán

Remélem hazard :D tudom nagyon nem egy poszt xd

(#84145) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Terjesszétek az igét, osszátok meg ha egyet értetek a tartalmával, köszi :) [link]

(#84146) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

védő 2.

(#84147) ph2012


ph2012
senior tag

Nem tudjátok, hogy Szalai Ádám hány gólt lőtt a Bundesligában és a válogatottban?

Köszi!

(#84148) Richard!


Richard!
addikt

"Tudtátok, hogy már lehet fogadni Luis Enrique lehetséges utódjára a fogadóirodáknál? A 2017-ig szerződéssel bíró vezetőedző legesélyesebb utódja Óscar Garcia a Barcelona volt játékosa és a Red Bull jelenlegi vezetőedzője. Őt 5 az 1-hez adják a 'Paddy Power' bukméker irodánál.
Íme a többi lehetséges jelölt:

Frank Rijkaard (6/1), Frank de Boer (8/1), Simeone (10/1), Ernesto Valverde (10/1), Mauricio Pochettino (10/1), Paco Jémez (12/1), Xavi Hernández (12/1), Jurgen Klopp (14/1), Michael Laudrup (16/1), Carles Puyol (20/1), Robert Martínez (20/1)."

:U :F

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#84149) Citroware válasza Tibiajax (#84146) üzenetére


Citroware
addikt

Dinnye :C

(#84150) J.Hetfield válasza ph2012 (#84147) üzenetére


J.Hetfield
aktív tag
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.