Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85851) KisTücsök válasza DeathAdder (#85850) üzenetére


KisTücsök
addikt

Színvonalas írás? :DDD Ugye ez is irónia?

(#85852) DeathAdder válasza KisTücsök (#85851) üzenetére


DeathAdder
veterán

Miért neked mi az? Mondjuk úgy hogy nem nulla tartalmú klikkvadász címmel ellátott lagymatag baromságot tartalmaz mint a legtöbb cikkjük, hanem mértékadó tényeket amikkel még a tisztelt magyar TV-sek sincsenek tisztában..

Sajnos tegnap volt alkalmam az út cardiffba című műsorhoz, ámultam és bámultam hogy hogy lehet hogy valaki több évtizede ebben a szakmában dolgozik és ennyire halvány gőze nincs se legyen magáról a sportról sem pedig az üzleti oldaláról, csak azon rágódnak másfél órán keresztül, hogy "1.2 milliárd font, ezt nem lehet végtelenségig csinálni" :DDD (azt elfelejtik, hogy az általuk mély torokkal szopkodott barszareálhoz fűződik toronymagasan még mindig legtöbb legdrágább igazolás)

[ Szerkesztve ]

(#85853) szami777 válasza DeathAdder (#85852) üzenetére


szami777
addikt

Jó de ezek az érdekességek nem a cikkírót emelik ki, kb. annyi a cikk lényege, hogy leírja azt amit a táblázatban lát kb 20 sorban és ennyi, semmi sajátot nem rak hozzá. Ezt én is meg tudnám csinálni. :)

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#85854) KisTücsök válasza szami777 (#85853) üzenetére


KisTücsök
addikt

Erről van szó.

Most ebben éppen nincs semmi hiba (tartalmi, helyesírás, stb), de ettől még nem lesz színvonalas. Főleg ha a saját hozzáadott érték nagyjából nulla.

Múltkor leközöltek egy rövid hírt valamiről. Semmi hiba nem volt benne. Másnap ugyanazt leközölték, átfogalmazva, tele hibával. De úgy, hogy már a cím is hibás volt. Linkelni is akartam, csak lusta voltam.

(#85855) Citroware


Citroware
addikt

Ezért tart ott a Liverpool jelenleg, ahol tart.

Xabi Alono megosztotta a világgal eltávozásának mivoltát. 2008-ban odament hozzá Benítez, és azt mondta, hogy kellene nekik pénz játékosokat venni, mint például Gareth Barry ( :W ), és ő van a listán elöl, akit ehhez eladnák. Eladólistára is tették, jött is érte ajánlat, az Arsenaltól pl, de nem sikerült megegyezni az árakban, így maradt még egy szezonra, amiben majdnem bajnok lett a csapat és a BL-ben is nagyot alkotott. 1 év múlva odament Benítezhez, hogy 1 éve el akarták küldeni, most már ő menne...

Skót csicska faszok... kell a pénz... ezért nem vagyunk azóta sehol.

(#85856) L_YKing válasza Citroware (#85855) üzenetére


L_YKing
addikt

Ennyi talalgatas, mellebeszeles, kimagyarazas mellett nem lehet hogy egyszeruen csak szarok a jatekosok (egy resze) amibol felepul a csapat?

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#85857) Citroware válasza L_YKing (#85856) üzenetére


Citroware
addikt

Pont erről szólt az előző hozzászólásom, csak kell a megértéséhez 80-as IQ.

Eladni a klasszisokat, aztán olcsón megoldani... szar játékosokkal. Még jó, hogy Barry végül nem ide került.

Ez a klubfilozófia. Van egy klasszis, azt eladni, aztán venni az árából 6 gyengét olcsón, akik együttvéve azért elég sokba kerülnek, csak szinte mindegyik középszerű. De ők azt hiszik, ha egy játékos árából többet vesznek, akkor erősödik a csapat.

[ Szerkesztve ]

(#85858) DeathAdder válasza szami777 (#85853) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ezek tények, és nem érdekességek, erről mást nem igen lehet többet írni.
Másfelől nem tudom melyik magyar cikk, vagy blogban született erről írás (jó tudomásom szerint egyen sem), tehát nem a kiskegyed, origo, vagy a blikk írta meg, hanem az nso :DDD

Ez is egy rohadt színvonalas cikk volt tőlük, mégsem saját ujjukból szopták ki a statisztikai adatokat.

(#85859) KisTücsök


KisTücsök
addikt

3 meccset kapott Agüero. :C :R :DD :))

:D

(#85860) Enzolord válasza KisTücsök (#85859) üzenetére


Enzolord
addikt

:C :C ;] ;] :DD :DD :DD

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#85861) DeathAdder válasza Citroware (#85855) üzenetére


DeathAdder
veterán

Na jólvan, most mit csinálsz ebből már megint hangulatot? :W nem nem azért tart ott ahol....

Mi szurkolók eddig is tudtuk, hogy mi a helyzet, már akik tudták nem kell ez ide és lepocskondiázni jogtalanul :U... Az meg nagyon nem fair hogy Benítezre hegyezed ki, aki nélkül most ki tudja hol lennénk..és a szurkolók sem így köszöntötték volna idén amikor áprilisban visszatért Benítez az Anfiedre mint NC edző.
Más, de hasonló eset mint Wenger, senki sem becsüli meg, de megnéztem volna hogy a nagy Guardiola, Mou, Ancelotti, Conte vagy bármilyen sztáredző utána tudta-e volna csinálni amit ő... nem kell sokat, csak pár évet.. (apró szösszenet, hogy ezután a Morattit kielégítő Mou elzárta a lehetőségeket, így Benítez már nem tudott sikeresen lenni az Interrel -és azóta sem azok-, a Cselziben amit kapott ahhoz képest EL-t nyert nekik rövid időn belül, és pofája lett a csapatnak, aztán a realba is már úgy ment hogy mit keres már itt eza hülye pincér... senki sem tisztelte még a kinyalt seggű pénzes, mainstream, konzumidióta retardált játékosai sem, persze hogy nem húzta sokáig, aztán lehetetlen helyzetben a vonal alatt pár fordulóval a vége előtt átvett a NC-vel persze h kiestek, de egyből lett pofája a csapatnak, sőt szarrá verték a dobogós Spurst is..)

Úgy látom sokaknak nincs meg a saját szurkolók közül sem, hogy azokban az időkben szó szerint egy hajszál választotta el a liverpoolt a csődtől! Az utolsó utáni pillanatban húzott ki az FSG a csődeljárásból amit a két jenki bohócnak köszönhettünk, akiknek hála nem jutottunk a Leeds, Rangers meg megannyi nagy múltú csapat sorsára.

Benítez volt az egyetlen ember aki a víz szintje felett tartotta a csapatot, úgy hogy meg volt kötve a keze a tulajok által (a jókat pénzért kellett tenni hogy ne menjen csődbe a klub a tulajok meg lenyúlták azt), ekkor olyan rendszerváltást eszközöltek a csapatnál aminek most is rengeteget köszönetünk az ifiakadémiából elsősorban, és ezek közül nagyon sokat pénzért tettünk, jó pénzért.
Természetesen ezt már Benítez sem tudta fenntartani, faktikusan a tulajok meg a marha szurkolók elüldözték a klubtól. Aztán jött a Roy éra Koncseszkikkel, Jovanovicsokkal, Dzsókólokkal, Poulsenekkel, de már azokra sem volt fedezet és vészesen közeledett a csőd, ahonnan visszajöttünk az FSG-nek hála (amit rengeteg barom szurker most is szid hogy nem ad pénzt mint a cukrosbácsik, aka Abra, Manszúr etc..). Rendbe rakták a pénzügyeket, de már a kezdetek kezdetén leszögezték hogy a klubnak saját magát kell eltartania!! igen ám de pechünkre megérkezett a meccsbe Manszúr sejk és a City, törlesztette stadionját az Arsenal, felnőtt a hosszú évek tudatos munkájával operáló Spurs, és megjöttek a mindenkit kitömő TV-s pénzek is, vagyis megváltozott az a közeg, amiben mi kényelmesen mindig a TOP4 tagjai tudtunk lenni, és ez megint egy órási anyagi hátrányt eszközölt. Ekkor már egy ultraszar keretünk volt, így megváltozott a vezetési struktúra és körülményeinkhez képest próbáltuk keresni a legjobbat, magyarul ment a kísérletezés. Először a Comoli féle DoF (ez a Watfordnál nagyon működik, persze minden barom értetlenül tehén szemekkel bámulja hogy miafrancért kellett kibaszni Quique Sánchez Florest) egy klublegendával a kispadon és a 442 felállású briteséítéssel középszerekből, aztán a TC - rodgers makacs harca, ami azóta megváltozott és a tc-klopp már ígéretesebbnek tűnik, ahol már a keretből kiindulva nyilvánvaló hogy egy rugóra jár az agyuk.. (bár én még mindig egy DoF-nak örülnék Klopp fölé, tökéletes lett volna LvG, de ő már megjárta Mordort, szóval nem kell :DDD ).

Ez egy nagyon kemény munka hosszú távú építkezés folyamata és még nagyon nincs vége, de már megtaláltuk a helyes utat. Az a másik amire minden idióta mutogat, de rohadt nagy pechünk, hogy ugyan a 8. leggazdagabb klub vagyunk a világon, de kitörölhetjük vele, ha ebből 4 előtted van a saját bajnokságodban, és minő pech hogy csak 4 indulhat a BL-ben. Ezzel egyetlen TOP10-es klubnak sem kell küzdenie, és lazán húzogathatják úgyis jövőre BL-be lesznek és dőlni fog a lé. Ez az igazolást is némiképp befolyásolja, hiába vagyunk TOP10-es klub, ha a PL-ben négy gazdagabb és BL-szereplő klub képes elcsábítani a legjobbakat, sehol máshol nincs ennyi klub, amelyik erre képes volna egy bajnokságon belül... az már másodrangú hogy fizetésben sem tudunk versenyezni velük.
Vagyis valamit másképpen, valamit okosabban kell csinálnunk mint a pénzesek.

Persze könnyű a mezei szurkernek arra mutogatnia akit éppen a képernyőn lát hogy ezért szar a csapat, meg hogy nincs BL és éppen nem úgy alakulnak a dolgok ahogy a barszareálnál.. Na ahhez úgy látom nem elég a 80-as IQ hogy megértsék, ha azt nehéz elfogadni akkor lehet szurkolni a barszareálnak meg a tököm tuggya kinek.
Nagyjából ezt el lehet dönteni az alapján hogy a tulajok hogyan működtetik a csapatukat:

-piaci alapon: pl. Liverpool, Tottenham. Arsenal, MU, Bayern
-vagy cukros bácsiként: ManCity, Chelsea, PSG, Berlusconi, Moratti

-gazdaságilag felelősen: Liverpool, Tottenham, Arsenal
-vagy károsan: Liverpoolt ex két tulaja, Glazerék

-Beleszólnak-e a szakmai munkába: Abramovics, Perez (ingatag lehet)
-vagy sem : majdnem mindenki más

Ez alapján lehet választani kedvenc csapatot, nekem a miénk nagyon szimpatikus és nem vágynék arra a kínai befektetőre aki 1 milliárdot ajánlott fel a napokban a klubért, nagyon jó úton haladunk, van egy kurva jó edzőnk, stabil lábakon áll a klub, ennél jobb nem tudom lehetne-e azóta hogy majdnem csődbe mentünk (igen, ha nem lenne Abra, meg Manszúr), de sokkal-sokkal rosszabb is simán lehetne.

(#85862) Citroware válasza DeathAdder (#85861) üzenetére


Citroware
addikt

Nem Benítezt okoltam, hanem a vezetőséget, mert ők kényszerítették arra.

És egyébként meg az Arsenal ugyanúgy stadiont törlesztett és biztos vagyok benne, hogy azokban az években sem volt negatívabb a játékos vásárlás és eladás különbségük, szóval az is elgondolkodtató, hogy akkor miért is gazdagabb csapat egyáltalán az Arsenal. Wenger csak jobban csinált valamit, de hogy pénzesebbeknek tekintsük őket, mint a 'poolt, azt szerintem nem kéne. Egyedül a Chelsea-be jött nagy pénz meg a City-be, a MU-ban meg alapból volt a nagy sikerek miatt. A többi már magától alakul. Ha a 'pool 2009 óta (az utolsó igazán jó évünk) is folyamatosan a BL-ben lenne, akkor talán gazdagabb csapat lenne, mint az Arsenal. Szóval nem azért vagyunk lemaradva az Arsenaltól, mert kevesebb a pénz, hanem azért kevesebb a pénz, mert 2009 óta nem olyan sikerek jöttek, mint ami kellett volna.

Meg ez is, hogy csődközelben voltunk... 2005 és 2009 között a BL-ben talán nem volt csapat a 4 év alatt, amelyik ennyi sikert elért, 2 döntő, stb. Majdnem sikerült megnyerni a PL-t. Aki ilyen sikerek ellenére sem jön ki jól pénzügyileg, hogy el kell adni ennyi jó év után is a kulcsjátékosokat, az nagyon pancser.

Előbb sikerek ellenére sem volt pénz, most meg azért nincs siker, mert nincs pénz, de amennyi van, még ahhoz képest is alulteljesítettek eddig.

[ Szerkesztve ]

(#85863) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

mi van gyerekek, nincs premierlíg, egyből kihal az egész topik??... jajj jajj, hogy fogjátok kibírni még egy hétig

(#85864) NyxNyxNyx válasza Tibiajax (#85863) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Nehezen, de utána jön a Béel is. :)) Ennyire talán még sose vártam.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#85865) Citroware válasza NyxNyxNyx (#85864) üzenetére


Citroware
addikt

Meg kell nyerni a csoportot, és akkor könnyen ott lehet lenni a legjobb 8 között, onnan meg már elég egy kedvező sorsolás vagy egy szerencsésen sikerült meccs és bármi lehet... :)) Spurs-ös szemszögből csak elképzeléseim vannak, milyen szokatlan lehet ez.

(#85866) szami777


szami777
addikt

Mcdeere igen jól egyberakott véleménye Thomas Müllerről. [link]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#85867) L_YKing válasza szami777 (#85866) üzenetére


L_YKing
addikt

Ez egy igen jo iras rola. :R

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#85868) szab.tam


szab.tam
nagyúr

spanyol meccs helyett lehet, hogy lett volna 4 érdekesebb meccs is.
mármint közvetíteni...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#85869) máyköl válasza szami777 (#85866) üzenetére


máyköl
veterán

Nem tudom ki az a Kele János, de sajnos marhára lopja Hegedűs Henriket...
Korábban Henrik rengetegszer elemezte Müllert különböző műsörokban, és a csávó kb. leírta összekaparva Henrik gondolatait... Egyébként igaz.

(#85870) szab.tam


szab.tam
nagyúr

albán - macedónt félbeszakították.
hitelesen lehet tudni, miért?

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#85871) rocket válasza szab.tam (#85870) üzenetére


rocket
nagyúr

Rossz idojaras miatt, par perccel a vege elott.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#85873) ph2012


ph2012
senior tag

Most látom, hogy a Digi sporton van angol foci EFL néven. Ez párhuzamosan fut a Premier League meccsekkel? Úgy tudtam, hogy a Premier League meccseket az Andy Vajna féle tv vette meg.
Hogy van ez a dolog?

Köszi!

(#85874) Citroware válasza ph2012 (#85873) üzenetére


Citroware
addikt

Az csak a másodrangú kupasorozat, nem a PL bajnokság.

(#85875) Sdi válasza ph2012 (#85873) üzenetére


Sdi
addikt

Nem az angol foci közvetítési jogait szerezte meg, hanem "csak" a PL-ét, az EFL pedig egy kupa.

"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/ ..." Nem táncolunk úgy, ahogy Brüsszel fütyül ". Inkább úgy táncolunk, ahogy Moszkva fütyül.

(#85876) cyberkind válasza Sdi (#85875) üzenetére


cyberkind
félisten

Tedd hozzá, hogy még nem szerezte meg.

Paranormal Cocktivity

(#85877) Peti78


Peti78
őstag

Bírom ezeket a fociintellektussal megáldott szakértőket és a kifejezésmódjukat.
M4: "Mindenféleképpen nem lesz könnyű..."

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#85878) NyxNyxNyx válasza cyberkind (#85876) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

szerk: -

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#85879) szami777 válasza ph2012 (#85873) üzenetére


szami777
addikt

Capital one liga kupa volt a neve az utóbbi években, idéntol lett EFL, ez zavarhatott meg. Perpill 3 helyen van angol foci: efl a digin, pl a spíleren és fa kupa sport1en.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#85880) Ringman


Ringman
nagyúr

nem csoda, hogy nincs hsz a magyar meccsről, elég gyászos

(#85881) Enzolord válasza Ringman (#85880) üzenetére


Enzolord
addikt

Hát az biztos.. Nézni is fáj..

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#85882) cyberkind válasza Enzolord (#85881) üzenetére


cyberkind
félisten

Gondoljatok az EB-re, az tsodálatos volt. :D

Paranormal Cocktivity

(#85883) #16514048 válasza Ringman (#85880) üzenetére


#16514048
törölt tag

Utálom, amikor ilyen Feröer, meg Izland féle csapatokkal játszunk, ezek mindig ilyen szar meccsek.
De azért csak kínzom vele magam én is.

(#85884) Richard! válasza Ringman (#85880) üzenetére


Richard!
addikt

És ha ne adj Isten döntetlen lenne, akkor még azok a pontok nagyon fognak hiányozni... :(((

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#85885) KisTücsök válasza Richard! (#85884) üzenetére


KisTücsök
addikt

Főleg, hogy a portugálok cumiznak.

Illene behúzni azért.

(#85886) L_YKing válasza KisTücsök (#85885) üzenetére


L_YKing
addikt

Hat nem egy nagy szam a csapat... 1 tamadoval felallni egy ilyen kis gagyi csapat ellen. Minimum 4-3-3 szerintem. Gyengek a tamadasaink.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#85887) DopeBob válasza L_YKing (#85886) üzenetére


DopeBob
addikt

Egy darab kaput eltaláló lövés... az kemény azért :DDD

nagyon fog hiányozni ez a két pont... már ha lesz értelme számolgatni :U

[ Szerkesztve ]

MZ/X

(#85888) KisTücsök válasza L_YKing (#85886) üzenetére


KisTücsök
addikt

Én nem vártam olyasmi teljesítményt, mint amit az EB-n toltak, de azért ez még így is alulmúlta a várakozásaimat.

(#85889) he7edik.


he7edik.
addikt

Elképesztően nulla játékot nyújtottunk.

Égő szöveg a flém vázon

(#85890) Ringman


Ringman
nagyúr

értékes egy pontot hoztunk el!

(#85891) forceberg válasza KisTücsök (#85888) üzenetére


forceberg
veterán

Ugyanaz a kilátástalan xar... :(

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#85892) Napfénysüti válasza he7edik. (#85889) üzenetére

És még ránk nézve hízelgő a 0-0. :U

Més que un club!

(#85893) L_YKing válasza KisTücsök (#85888) üzenetére


L_YKing
addikt

Erdekes... En meg jobb jatekot vartam. :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#85894) venember83


venember83
nagyúr

PL-imádóknak sok szeretettel: [link].

(#85895) fatal`


fatal`
titán

Az éjjel véget ért :/

Ez valami bődületesen szar volt. Ezzel a svájci győzelemmel megkockáztatom, hogy el is dőlt a csoport első két helye.

(#85896) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Nekem errol a meccsrol tudjatok mi jutott eszembe? 300-bol egy jelenet, amikor az arkadiaiakat kerdezik, mi a mesterseguk. Ugye egyik sem katona... Itt is lehetne egy ilyen. -Dzsudzsi: Te ott! Mi a mesterseged? -Feroeri: Pek vagyok, -Dzsudzsi: Es neked ott? -Feroeri: En meg bortonor... -Dzsudzsak meg egy tulfizetett, falabu bohoc, aki nemhogy focistanak nem jo, de meg peknek sem allna meg a helyet. ;]

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#85897) Citroware válasza venember83 (#85894) üzenetére


Citroware
addikt

Tipikus rajongói blog. :DDD 1000-ből 1 ember gondolja azt, hogy jó csapat a Juve, és annak az egynek a véleményét hozzák le hírben. :DD

(#85898) szami777 válasza Citroware (#85897) üzenetére


szami777
addikt

Ettol fuggetlenul nem mond baromságot. Sőt.. ne legyunk már vakok.
Tavaly ez a mondat megingathatatlanul megállta volna a helyét, idén szerintem már nem annyira de a juve meccsbe van az osszes angol topcsapattal.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#85899) Enzolord válasza Citroware (#85897) üzenetére


Enzolord
addikt

Azt azért beláthatjuk, hogy nagyon kevés rajongói oldal hoz le egy másik csapatot dicsőiitő sztorit.. ;] ;] ;]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#85900) szab.tam válasza forceberg (#85891) üzenetére


szab.tam
nagyúr

ha elnéznétek a fogadás topikba, látnátok, hogy senki nem rakott magyar győzelemre.
a hazai és az x kötött csak a 86. perc végi tököm-szigeteki kapufa választott...
:D

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.