Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26760) King Unique válasza TRob1 (#26740) üzenetére


King Unique
titán

"Ez kb. olyan mint a Bmw vagy a Mercedes "

Inkább Trabant vs. Mercedes... :DDD Ja és nem a Defender az utóbbi... :DD

(#26756) worxland: felesleges, hagyjad... mindig van, aki megmagyarázza, milyen jó is az MSE és a WD, meg hogy mki annyira tudatos felhasználó, hogy maga mindent kiszűr. De még itteni vírusírtó topikban sem ajánlják a hozzáértők, max x db kiegészítő védelemmel.
Az ingyenesség nem szól mellette, mert van egy rakás különb free AV, valamint itteni program promó topikban is a fizetősök akciói. Védelem terén szintén elég gyér....ha csak a saját példámat nézem, én még nem láttam MSE/ WD duótól olyat, hogy pl. a böngészőben bármilyen kártékony weboldalt, letöltést is blokkolt volna valaha. Míg más termékek természetesen igen. Valamint fájloknál is sok esetben pont azokat nézi vírusnak és karanténozza, amiket nem kéne. Amiket meg kéne, azokhoz hozzá sem nyúl... Egy normális GUI-ja sincsen megfelelő beállítási és testreszabási lehetőségekkel, e téren jóformán akármelyik más free AV különb.
Egy WD előnye max az, hogy mivel a rendszerbe épített program, így kevésbé okoz "furcsaságokat", tilt le bizonyos dolgokat. De ez azért a jobb külső termékeknél sem jellemző már annyira.

(#26759) Sztlaci: "Nod"-dal mi a bajod? Szerintem, főleg az újabb 8 & 9-es EAV/ ESS (én inkább így hívom) egyáltalán nem rossz. Utóbbiban már bankoláshoz is van külön védelem. Nálam 8.1 alatt ESS van, de eddig nem volt vele gond, szépen dolgozik a háttérben.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.