Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#131162) King Unique válasza Vikus (#131156) üzenetére


King Unique
titán

Épp tegnap lett n+1-edik alkalommal újra leírva itt egy másik válaszban, linkelve az ehhez szükséges anyagok a hogyan kell Windows 10-et pendrive-ról telepíteni témában. Tessék elolvasni és utána megfelőlen alkalmazni, aztán akkor menni fog a telepítés, ennyi. ;)

"„Nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni, sem meglévőt találni. További információt a telepítő naplófájljában talál"

1. Célmeghatót szükség esetén töröljük a telepítésnél, majd a létrejött szabad területet adjuk meg telepítési célnak és utána tovább, ennyi. Vagy a szabad területnél az "Új" opcióra kattintva létrehozni a telepítővel szükséges kicsi partíciókat a céllemezen és igény esetén utána létrehozni akár külön adatpartíciót is, majd a C-nek szántat megadni telepítési célnak és utána tovább.
2. Telepítés előtt a célmeghajtót nem piszkáljuk másik Windows alól, nem particionáljuk és formázzuk, nem állítjuk be célirányosan helyett véletlenül tárolóhelyként ami miatt gond lehet a telepítésnél (példa) és ilyenkor javasolt eltávolítani onnan, stb.

Az pedig megint alap, hogy ha be van kapcsolva a gyorsindítás, akkor leállítás-indítás után nem lehet belépni a BIOS/UEFI-be, max. újraindítás, vagy a gyorsindítás kikapcsolása utáni leállítás-indítás, vagy Shift + leállítás módszer használata, vagy Windows 10 alól a speciális rendszerindítás használata után. :B

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.