Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105610) King Unique válasza lm83 (#105604) üzenetére


King Unique
titán

Otthoni használatra általánosan elég a Home kiadás is, de ha már ilyen kedvezményes áron szerzed be a kulcsot, akkor már inkább Pro kiadást célszerűbb venni, pláne ha annyival nem is drágább.

Az ISO letöltéséhez és telepítési adathordozó (pendrive) létrehozásához több módszer is van, lásd egy másik válaszban leírtakat. Ezt a Windows 7 USB DVD Download Tool meg régi cucc és amúgy csak legacy módot tud, alapból NTFS-re formázza a pendrive-ot is. Helyette inkább az előbb említett módszerek valamelyikével kellene megoldani, vagy akár csak simán a felcsatolt ISO tartalmának másolásával. Magára a telepítésre vonatkozóan pedig lásd az ebben a leírásban, valamint az egyik fórumtag által készített blogbejegyzésben leírtakat. Azt pedig eleve el kellene dönteni, hogy most upgrade-elni akarsz valamilyen formában W-ről, vagy eleve W10-et telepíteni. Ha az előbbit, akkor elvileg pl. az MCT-vel is megoldható, vagy ISO-ból in-place upgrade-et futtatni, fájlok megtartásával, Ha az utóbbit, akkor lásd az előbb linkelt telepítési leírásokat, ahol értelmeszerűen törölni kellene a telepítésnél a korábbi Windowst és annak partícióit. Ha van másik fizikai meghajtó kísérletezni, akkor mehet az utóbbi megoldás, felesleges az előbbivel szórakozni. Meg van hogy hobb tiszta lappal kezdeni, ennek megfelelően "tisztán" telepíteni a Windowst.

Telepíteni pedig lehet helyi fiókkal is, lehet a telepítésnél azt is választani, nem feltétlen muszáj Microsoft-fiókat használni, még ha vannak is bizonyos előnyei az utóbbinak.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.