- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
még a tetős tartóról egy gondolat: a Thulénak van kerékrögzítője, de ha nem lenne, alap, hogy gumipókkal, vagy gyorskötözővel rögzíteném a kerekeket. Volt nálam kölcsön egy noném, elég vacak volt tényleg, a rögzítője is, ahol a vázat fogta, és más ponton nem is rögzített. én alapból odapókoztam az egyik kereket, nem bíztam rá a dolgot arra az egy vacak szárnyasanyás rögzítésre. ugyanebből a tartóból a munkatársam (tőle kaptam kölcsön) elhagyta a bicóját autópályán, mert ő csak a a középső rögzítést használta. Szerencsére 50e körüli kárral megúszta, nem lett senkinek baja. más kérdés, hogy nem is értem, hogy árulhatnak ilyet, ami nem tartalmaz pántokat a kerekek rögzítéséhez, vagy biztonságosabb mechanikát, vagy valamit, ami kizárja az ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest