Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
nobillgates #651 üzenetére
Áh, pont aktuális is a válasz a kérdésedre egy másik topikból. Karavik amúgy tud segíteni bármi kérdésben
[link] -
Aryon87
félisten
válasz
nobillgates #651 üzenetére
Már nem lehet vagy nagyonkörülményes a BL nyitás. 1-2 éve lezárták ennek lehetőségét. Valami ilyesmi van, de az okosabbak megírják.
Ne kínlódj vele, mert drága tégla lesz belőle. -
nobillgates
tag
válasz
nobillgates #648 üzenetére
Valaki oldotta már fel a BL-t? Néhány telón már megcsináltam , de ezen nem működik. Amikor elindítom a készülék összekapcsolást a MI fiókkal, egy idő után rövid ideig előugrik egy buborékban valami üzenet, de el sem lehet olvasni mert el is tűnik. A Xiaomi fiókban ott a készülék név szerint, de azt írja, hogy a sim kártya nincs behelyezve vagy aktíválva. Vagy pl. nem lehet az üzeneteket szinkronizálni. Csináltam egy másik xiaomi fiókot is, de azzal is egyanezt csinálja. De legalább a küldözgetett több mint 10 SMS díját a voda levonja, tehát valami történik a háttérben. A Miflash unlock eljut a készülék azonosításig vagy ellenőrzésig, de a felodás nem megy végbe.
-
Pug
veterán
válasz
nobillgates #648 üzenetére
Igen, ez természetes, ez az OIS.
Amint bekapcsolod a kamera app-ot, az elektromágnesek a heylére rántják az optikát már hiába rázod nem zörög semmi sem.
-
nobillgates
tag
Sziaszok! Az lehet, hogy a kamerából valami kattogó hang jön, vagy ha megrázod valami hangot ad?
-
Juliuska
senior tag
Meglepett a BT-s csatlakozási gondotok. Garminosként (F6Xp) nem tapasztaltam ilyen jellegű hibát, ugyanakkor az is igaz, hogy a Connect apk-k nálam frissültek.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
light1994012 #643 üzenetére
Nekem most ugyanezt újította be watch 3 active órámmal. Zenét se tudok vele váltani, mert szétcsatlakoznak.
Remélem ez a Bluetooth frissités megoldja. -
light1994012
tag
válasz
Juliuska #642 üzenetére
Nekem nem jelez frissítést, de azt írja ez a verzió van fent, viszont mióta feltettem az új frissítést az okos karkötőm (Mi band 9) folyamatosan lecsatlakozik és nem működik. Van hogy egy fél percre felcsatlakozik és be szinkronizálja, de utána megint szétkapcsol. Már próbáltam mindent de nem akar működni
-
Juliuska
senior tag
Ha készen vagytok, irány a Bluetooth kapcsoló. Hosszan nyomni, az ikonkáját, majd jöhet ennek is a frissítése. (Ezt külön kell frissíteni) >> [kép]
-
xabolcsy
aktív tag
Nekem is jött.
-
Aryon87
félisten
válasz
novinyul #635 üzenetére
Én elégedett vagyok vele, június óta használom. Nemrég 3x is esett jó nagyot, 2x bent a melóban hála a vezetékes fülesnek, mert a BT-s tönkrement, így jobb híjján marad a kábel, és 1x mikor nem figyeltem oda és mellétettem a zsebemnek mikor szálltam ki a kocsiból. Persze pofára a köves parkolóban. Semmi baja
Tény, a noname kínai tok is sokat segített.
-
Aryon87
félisten
válasz
novinyul #633 üzenetére
05-01:00 közti időben van nekem töltő nélkül. Kb 40% körül megy töltőre. Igaz melóban nem használom a szüneteket leszámítva, csak a zene megy. Kiránduláskor a kamera eszik, de érthető is a 4 fullos kamera miatt. De sosem volt olyan helyzet, mikor töltő kellett. Ehhez képest a kollégák iPhonjai mindig töltőn lógnak (szó szerint)
-
novinyul
veterán
válasz
light1994012 #632 üzenetére
Köszi
Kamera mindig sokat kér, de itt ezt alapnak veszem. Kamera miatt venném
-
novinyul
veterán
Sziasztok,
Gondolkodom hogy belevágok a 14 Ultra-ba.
Az akkumulátor hogy bírja egy napra nézve? Nálam folyamatosan megy a Bluetooth(headset, óra) GPS, napi 2-3 óra beszéd. A 14 simán veszi a napot, nem kell töltő után nyúlni. Köszi a válaszokat -
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
Nézelődök telefonok között. Számomra szinte csak a fotós képességek számítanak (az extrém zoom nem érdekel, UWA-tól olyan 3..4x-esig igen). A 14 Ultra kamera szettje adatok szempontjából talán a legdurvább. Ennek ellenére pár helyen lehúzták. Főként a shutter lag és a lágyabb képek, bebukott árnyékok miatt. Megnéztem rengeteg tesztfotót, és tényleg vannak lágy képek, bár azt nem tudom eldönteni így, hogy csak az enyhébb élesítés miatt tűnik-e ilyennek.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ennek szoftveres okai vannak, esetleg javult-e azóta a helyzet a frissítések által, illetve nem gyári kamera-applikációval ki lehet-e többet hozni belőle.
Nagyon köszönöm előre is! -
Hobbbyt
őstag
válasz
Csmke-Zoli #628 üzenetére
Igazából nem tudom, hogy ezek hogyan működnek, a képkeresésen kívül még sosem használtam egyiket sem, még próba szintjén sem.
-
Csmke-Zoli
friss újonc
Sziasztok! (Xiaomi 14 ultra vásárlás előtt állok) Azt szeretném kérdezni, hogy van-e benne AI funkció, amivel telefonálás közben lehet valós időben lefordítani a hivást más nyelvről? Úgy mint a Samsung s24 ultrában van.
-
Bsony
tag
Fotózás/Videózás kapcsán, ha a full-full maximumot ki akarod hozni belőle, muszáj rootolni a telót.
Viszont akkor leesik az arc.
Iphone 16 Pro vs X14U
https://www.youtube.com/watch?v=2X6aMOw8j4Q
Canon R5 M2 vs X14U
https://www.youtube.com/watch?v=I60qnstSJsM -
rigoberto
őstag
Rendeltem szilikontokot és hydrogél fóliákat ehhez a telefonhoz valót de úgy alakult, hogy mégsem lesz ilyen készülékem.
Akit érdekelnek üzenjen rám, megegyezünk.
Bye. -
Aryon87
félisten
-
rigoberto
őstag
válasz
light1994012 #621 üzenetére
Érdekelne javult e a 120x-os zommal készített képek minősége.
Ami tesztet láttam ilyen zommal készült képekről kissé viccesek voltak.
Tudsz esetleg egy ilyen képet készíteni mondjuk egy jó távoli tárgyra fókuszálva? -
rigoberto
őstag
válasz
light1994012 #614 üzenetére
Állítsd át a régiót EU-n kívüli országra (pl Svájc).
Aztán indítsd újra a telót és keress rá a frissítésre.Régebben így mindig működött, bár HyperOS alatt ugyan nem próbáltam ki (mert egyelőre keresés alatt a 14 Ultra), de ahogy olvasom a Xiaomi jelenség még mindig nem tűnt el, hiába az új rom..
-
Nehéz dió.
X100 ultra szerintem van olyan jó teló mint a 14 ultra.
Kamerában talán egy hajszállal többet ad az x100 ultra, ha mindent egybe veszünk(kivéve ha tetszik a Leica féle képfeldolgozás), de mint telefon(kijelző, rendszersebesség, aksi.stb) is tudja azt amit a 14 ultra, vagy kicsit még jobban is.
Viszont a 14 ultra van Magyar garival, még az x100 ultra csak Kína. És árban kb ugyan annyi szokott lenni aprón.
Nem kérdés, hogy a 14 ultra ebben a felállásban egy jobb választás szerintem. -
wwhy
veterán
Srácok, hátha valaki próbálta mindkettőt és tud segíteni: Vivo x100 ultra vs. Xiaomi 14 Ultra
Olvastam, néztem jó pár tesztet, de nem jutok dűlőre :/
-
zoli8814
aktív tag
válasz
kiezTe90 #616 üzenetére
Köszönöm közben megvan a "hiba". Nálam el van rejtve a csík, vissza kellett kapcsolni hozzá. Viszont idegesít, nekem nem éri meg, hogy ott legyen, nem használom annyira ezt a funkciót.
Off: azt meg lehet oldani valahogy, hogy a régi 5x6-os elrendezést vissza lehessen hozni?
-
Pug
veterán
Amugy az uj OS-sel erezhetoen javult a camera performance, de nem gyengen.
-
Hobbbyt
őstag
Teljesen felesleges erőt pazarolni arra, hogy a butaságára felhívd a figyelmét. Ha ő egy kalibrálatlan kijelzőn, kitudja milyen környezeti megvilágításban "képes" megítélni, hogy mitől jó vagy rossz egy kép, akkor abban is biztos lehetsz, hogy valójában nem tudja, hogy mit is kéne néznie. A feleségemnek iPhone 15 van, az is tök jó képeket csinál egészen addig míg csak előakarstz kapni valamit a zsebedből, és lekapni valamit, hogy tovább küldhesd. De ha már kicsit "művészkedni" akarsz vele, akkor kifújt.. olyankor mindig az enyém van már használva, ha meg komolyan gondoljuk akkor előkapjuk a Canon DSRL-t, ami hiába tölti jövőre a 16. évét, még mindig összehasonlíthatatlanul jobb mint bármelyik telefon amit eddig gyártottak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Idén szinte minden összeállt, és ez a Xiaomi kameratelefon itthon is kapható.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest