- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghost364
senior tag
nagyon szép lett! azt megkérdezhetem, hogy ez milyen hátsó agy pontosan? tárcsafékes? nekem valami rövid benyúlású újabb fekete van, de gyengítenem kellett rajta, mert féltem, hogy orrabukok
így egy-két hét után simán közlekedek a fék nélkül is. hajtóművet viszont kell majd vennem, mert ezzel nem jó sehogy a láncvonal, meg a 42-16 már túl pörgős így fixen... prowheel hajtóművek mennyire számítanak jónak? 15 ezernél többet nem költnék, és csak az urbant találtam, ami megfelel. (165, 46t, ezüst) én gyártottam sárvédőt valami kuka mellett talált anyagból, meg nyomtattam egy mintát netről, és kb. 10 perc alatt meg is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1 humoros
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Interactive Brokers társalgó
- Politikai mémek
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest