- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #42531 üzenetére
Igen valamenynire izzad de én már megszoktam. Sose tekertem még úgy az outival hogy ne lett volna rajtam hátizsák. Csak régebben a melós Filát vittem. Na gondolhatod az mennyire volt komfortos.
1 hónapja vettem egy ilyet: Btwin 500
Egész kényelmes, nem mozog a hátamon, az izzadást leszámítva sokszor nem is érzem hogy fent van. A víztasak részét én csak otthon próbáltam ki kíváncsiságból amúgy azt a rekeszét is tárolásra használom.
Vasárnap vittem magammal benne kulcsot, telefont, hátsó lámpát, gumileszedőt, pumpát, imbuszkészletet, 2 banánt, műzliket, kamáslit. Ennyi cuccot szebben nem tudtam volna.Solad: oké tényleg szép az állapota de mégiscsak 12 éves gép ezért szerintem nem is kérhetnek érte többet akármilyen szuper gép is volt a maga idejében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest