- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Melyik a legjobb mobilinternet ajánlat Ausztriába? Telefonálásra nem lenne használva. Van olyan vagy hasonló mint MO. a digi mobil?
-
Eastman
addikt
[OFF]
Sziasztok!Ausztriában milyen használtcikk és/vagy bringás weboldalak pörögnek, melyikeket érdemes nézni?
[/OFF]Mint pl. itthon a vatera, jófogás?
-
Gigi01
őstag
Ezeke:[link]
Csak hűsegidő nélküli erdekelne egyenlőre.
No kábel,gamingre.Pc fps. -
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Behalt a topik.Most ki mit ajánlana,Graz-ba?
-
Vyndree
őstag
Jól tudom, hogy mától magyar szolgáltatóval is lehet további költségek nélkül (ingyen roaming) mobilnetezni? Tehát ha veszek egy Telekomos dominót, akkor 990Ft-ért 1 éven át 1GB mobilnet lehetőségem lesz?
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Adott egy nagyon bosszantó probléma, remélem fogtok tudni segíteni.
Van egy HTC 10 típusú Android telefon, plusz hozzá egy kinti feltöltő kártyás VECTONE.
Egyetlen egy problémám van, hogy sajnos nem tudjuk működésre bírni SEHOGY a Vectone-t itthoni használatra.
Akármit állítunk (telefon csere is megvolt már), egész egyszerűen nem képes hálózathoz csatlakozni.
Természetesen megpróbáltuk, hogy a Sim kártyán lévő program segtségével átállítottuk a használatát "In Ausland", de így se működik. még az APN beállításokat is módosítottuk, de semmi.Tudtok ez ügyben segíteni? Nagyon fontos lenne!
Köszi előre is!
-
szlibud
tag
Sziasztok, ha valaki esetleg szeretné, van egy spar budget(4G/LTE) internet SIM-em, amin még több mint 3GB net van a 4-ből, március 27-ig felhasználható, szívesen odaadom ingyen vagy egy tábla csokiért. Budapesten vehető át, többi info privátban.
Természetesen osztrák -
Dananto
tag
válasz
DarknessHope #263 üzenetére
szia, kártyás dolgokról nagyon nem tudok nyilatkozni, de előfizetéses telefonba a t-mobile-t ajánlom, azt is a netről rendelve online, mert akkor kapsz még havi bónuszt, illetve frankó telefont is tudsz az előfizetés mellé választani, ráadásul szép nagy mobilnetet is ad, nekem 6 giga, de pl a gyereknek az újabb telóra már 9 gigát adott.
bécsben nem tudom, hogy melyik net a jó, (nem mobil net) én tirolban élek, itt nekem A1- es netem van, 30 megára írta, de van, hogy az 50- et is eléri, de stabilan kb 40 mindig van.
jobb ez a net, mert, ha elköltözünk, tudjuk vinni magunkkal.
torrent klienst én is használok, nem kell megijedni tőle, az A1 sem szereti, sőt az elején le is dobott a netről, amíg rá nem jöttem a helyes beállításra, azóta simán töltök vele. -
DarknessHope
senior tag
szia ha még figyeled a cikk hozzászólásait. nekem is aktuális lett internet. mert sajnos aaz új lakás ahova költözök(Bécs) nem rendelkezik internetbekötéssel.
jelenleg egy hot kártyám van mindenféle aktiválás nélkül mert mobilon keveset netezek max 300mb/hó. és nagyon soakt nem is telefonálok (igény lenne külföldi telefonálásra de még nem aktiváltam.)
igy elsősorban csak netre számítógépről szeretnék netet. a drei ajánlatait néztem erre.Hui SIM Flat 10 18 €
Hui SIM Flat 30 LTE 25 €
Hui SIM Flat 50 LTE 35 €
Hui SIM Flat 150 45 €nos az lenne a kérdés vajon mennyire számítanak ezek van e valakinál tapasztalat hogy a nagyobb sávszélességűt érdemes e választani? illetve mennyire korlátlan: mert sok itthoni korlatlan pl torrent klienst nem kedveli illetve online filmnézőket se. Ez azért fontos mert kb ez a kettő ami miatt lenne értelme nagyobb sávszélességnek.
illetve ha ezeket nem támogatja akkor lehet megelégednék a lyca ajánlataival is... egy ilyen simet elvileg ingyen tud adni egy ismerősöm tehát akkor. lehet lecserélném simet telefonba és 12 euroért (Global plus)5 giga net és hozzá rengeteg ingyen perc stb. hazai olcsó hívás. ha jól értem 500 perc magyarországra ingyen.. de azt például nem találom hogy ez mobil v vezetékes irányt takar e.illetve ha van valakinek más jó aktuális ajánlata azt is szívesen venném a fenti kérdéseken felül.
-
Dananto
tag
mielőtt mész, még azt nézd meg, hogy az adott helyen melyik társaságnak milyen a lefedettsége, nehogy meglepetés érjen, hogy ami egyszer egy másik helyen működött, az nem fog most jól működni.
most így hirtelen nem tudom, hogy hol van, de van olyan oldal, ahol mutatja a lefedettségeket. -
szlibud
tag
-
Dananto
tag
azt a részt nem ismerem, én még odébb élek, St.Anton környékén.
viszont, mielőtt kártyát veszel, nézz utána, hogy miként működik az aktiválás, stb.
mondanám, hogy vegyél vectone- t, mert a kártya maga tök ingyenes és kutakon is lehet kérni, illetve ott lehet venni feltöltést is hozzá, de állítólag hihetetlen ócska lett, hol működik, hol nem. -
szlibud
tag
Sziasztok!
Hálás lennék ha valaki tudna segíteni. Ezeket a Yesss csomagokat [link] kártyával együtt vehetem meg, vagy kell vennem egy kártyát, rátölteni annyi eurot amennyi a csomag, és úgy?
-
Dananto
tag
t- mobilenál, ha előfizetőst szeretnél, akkor telefonnal együtt rendeld meg, mert nulla befizetéssel csúcstelót kaphatsz és nem sok a havi részlete.
viszont a netről rendeld ezeket, mert akkor kapsz még 4 euro minuszt havonta.
nekem a legdrágább előfizus csomag van, ami havi 40 euro.
de tök ingyenes az összes országon belüli szám, plusz 200 perc ingyen külföldre, 6 giga havi adat a nethez, ez totálisan korrekt.
viszont, ha van családod és többen váltanátok, akkor mindenképp csináljátok úgy, mint mi is, hogy 1 ember nevén van a 4 előfizetés, viszont így kaptunk combi bonust is a 2. előfizetéstől számítva, havi 10 euro minusz az is előfizetésenként. -
milapsy
aktív tag
pont a tmobillal szemezgeteg vagy elofizus vagy feltoltos még nem tudom, főnököm ajanlgatja a tmobil elofizust hogy tuti jó nem tudom melyik csomag van neki, de szerintem az lesz. csak itt majdnem mimdenki vecton os es ugye igy ingyen hivjuk egymást, viszont mindenki valtani akar, mert kaki a vecton. az lenne a legjobb ha mimdenki váltana tmobilra
-
milapsy
aktív tag
az öcsémé is roamingol, haveré meg nem
vectonet csak a kedvező nemzetkozi hívások miatt használom, amúgy tudom hogy egy nagy kupac sz*r
mit lenne érdemes helyette? ahol van hasonló szolgáltatás mint a vecton-nal. csomagok vasarlasa 11euro 500perc nemzetközi hivas +3GB net, mondjuk a netjuket hagyjuk semmire sem jo!
-
milapsy
aktív tag
sziasztok megtudja mondani valaki hogy miert roamingol a az osztrák vectone kártyám, ha egyszer kint vagyok osztrákba?
-
Pavua
csendes tag
Sziasztok,
ha megveszem a 5 eur-ért a sim kártyát:
https://www.yesss.at/diskont-shoppen.phpakkor az azon lévő ajándék 5 eur értékből tudok 4 eurért venni 1 gb mobilnetet? (plusz feltöltés nélkül)
https://www.yesss.at/tarife-wertkarte/zusatzpakete/7/111vagy ez nem így van?
köszi
-
VeryByte
őstag
Sziasztok!
Este mennék Ausztriába és érdekelne, hogy benzinkúton milyen feltöltő kártyát lehet venni, SIM-mel együtt?
Tud erről valaki valamilyen info-t?Előre is köszönöm.
Ja, és olyan lenne jó, ami egyszerűen aktiválható. :-)
-
Thomas52
újonc
Szia, tudnál segiteni? Vettem egy Nimm3 wertkarte- t, feltöltöttem 10.- euróval,
beszéltem az ügyfélszolgálattal. Mindent aktiváltak, a jóváirást is megkaptam és
miután nem tudtam Magyarországon használni, a roaming miatt is felhivtam őket...
mert csak segélyhivást engedélyezett itthon. Azt mondták, hogy aktiváták a roamingot
is. Mostmár jó lesz. de sajnos nem igy lett. Haza jöttem, bekapcsoltam a telót és most
nem segélyhivást ir ki, hanem a hálózatválasztást... Hiába keresek hálózatot, nem fogadja
egyik magyar se a regisztrációt. Mit tegyek???? Köszi Thomas -
Vikt0r
aktív tag
sziasztok!
5€ körül milyen feltöltőkártyás csomagot tudtok ajánlani? lényeg, hogy minél több internet legyen benne és megfelelő térerő Imst környékén a hegyekbe.
-
törölt tag
A legjobb lett volna ha egybol ugy aktivalja de ha nincs messze a bolt akkor ujra megcsinalhatna az elado
(az a biztos)
De ha mar van Drei fiokod akkor ott a 3Kundenzone-ban ha jol lattam van ilyen lehetoseg.
Vertrag-Zusatzpakete:- Mein Gerät:- Vertragskunde werden:-(Internet-Tarife) weiter:- Nein, ich möchte kein Gerät kaufen:- es elmeletileg utana lehet valasztani az aktualis csomagokbol, majd Auswählen.
Classic csomagot nem lattam Drei oldalan. Melyik az? -
mgm81
aktív tag
Na hello
Megvettem egy harmadikat amit az eladó a Classikba aktivált.
Mi a tehendőm, Lehet e tarifát váltani vagy vegyek másikat?
Én utálom ezt. 3x szívok vele. Megint 30 euró. -
törölt tag
Teljesen rendben van. Csak ezt hasznalom mert nincs wi-fi a kozelben es mas szolgaltatot nem probaltam.
Ha van valami karbantartas is azt par ora alatt megoldjak.
Az alapcsomagok tenyleg nem korlatlanok (de a 20 Eurostol nezve szerintem teljesen korlatlanok).
De az biztos, hogy a Drei-nal van meg most is teljesen korlatlan mobilnet mert ez naluk egy nagy huzoero a konkurenciahoz kepest.Nem lehet amugy, hogy amiket vettel azokat alapcsomagban aktivaltad be?
-
törölt tag
Igen, SIM.
Ezt talaltam az adatoknal: -3ReLoad SuperSIM SuperFlat.
Huseg ido nincs, ha pl. 1 honapra kell valakinek internet szerintem akkor is jo megoldas nyaralas miatt. Lenyegeben csak kerni kell a SIM-et + hozza egy USB olvasot es fizetni a penztarnal minden szemelyes info megadasa nelkul.
Anno ez a 15 Euros csomag volt ami szerintem mar csak a 20 Eurostol erheto el, hogy a letoltes is korlatlan legyen.
Ha tudod hol lehet tovabbi infokra keresni a gepben akkor utana szivesen irok tobbet is -
-
Látom mai nappal indult a jó árasított Hot Ausztriában....
-
Sziasztok !
Lenne pár kérdésem :
Az A1 internet B.free csomaghoz tartozó feltöltőkártyát meg lehet vásárolni benzinkutakon vagy újságárusoknál?
Szerződést is kell kötni, vagy csak bemegyek a shop-ba és veszek egyet?
Mi a tapasztalat a Delight telefontarifáival kapcsolatban? Hasonlónak tűnik mint a Lebara Németországban. -
mgm81
aktív tag
Egyébként telefonálásra a delight a jó az én számomra.
Magyarba 1 cent a percdíj. 10 cent a kapcsolás. -
mgm81
aktív tag
válasz
ATM_automata #213 üzenetére
Szia én elég sokat próbáltam de a T-mobile jött be. 10gb / 10euro/ hó.
De úgy tudom hogy már 15 euróért van, de utána kell járni.Tomi1203: Én mindig az üzletben aktiváltatom ahol veszem.
Az új kollégáknak és magamnak is. -
Tomi1203
csendes tag
Hello
szeretném emg kérdezni hogy a vectone sim kártyát hogyan lehet beaktiválni Kőszi -
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Mennék Bécsbe nemsokára, milyen mobilnetet vegyek microsimmel, tabletbe? (Szolgáltató, csomag stb.) Lehetőleg olyat keresnék, amit nem egy nap múlva élesítenek be, hanem olyat, ami rövid idő alatt aktívvá válik.
Előre is köszönöm!
-
CJ3
senior tag
Valamelyik nap telefonáltam egy haveromnak és mondta hogy kint van Bécsben. És hogy én fizetek ez nekem mennyibe fáj a T-mobile nál? 1 perc volt am mert mondta tegyem le
-
mgm81
aktív tag
Austriába a T-mobile kártyát hogyan kell feltölteni?
sms-t kell küldeni? Vagy hogy? -
johniee
senior tag
sziasztok, valaki leírná, hogy és miként kell feltölteni a Vectone-hoz, hogy telefonálni/netezni tudjak?
Egyáltalán honnan vonja majd le a pénzt?(ez a rész még nem világos számomra)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha Ausztriába mész dolgozni vagy pihenni, akkor segíthetek kiválasztani a számodra megfelelő díjcsomagot.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest