- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mansi
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #39475 üzenetére
Most ne abból indulj ki, h itt a képen egyenesen világítok, nem olyan egyszerű egy kézzel fényképezni okostelóval, ez nem egy biciklis setup, csak a kezemben tartottam
A párommal kipróbáltattam beállítva, hogy jöjjön velem szembe, egyáltalán nem volt bántó a fénye, nem vakított. Arra meg kimondottan ügyelek, h ne is történjen ez meg, mert bőven el lehetne vakítani a szembejövőt, de mivel az ilyenre allergiás vagyok, ezért én sem szeretnék másnak gondot okozni, de ettől még 30-as tempónál is bőven elég az előttem megvilágított útszakasz.
Nekem tökéletesen bevált azért merem ajánlani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest